iyi geceler herkeze .hepinizi öpüyorum .
valla yoklamalarda hep yokum giremiyorum birtürlü koşturmada bitmiyor .
inşallah herkez iyidir.biz iyiyiz şükür .emrem hafta sonu huysuzdu yanlız hep agladı bugün ablamıza söyledim gelince oda ben anneme gitmiştim emreyi yıkamış yıkarken dikkatrini çekmiş egesi batmış bu çocugun dedi masaj yapmış bişeyler daha sarmış sarmalamış .tabi ben görmedigim için bir fikrim yok ama kardeşim benim elime geldi elletti bana dedi nasıl tuttuysaz çocugu egesini batırmışız .şükür şimdi mışıl mışıl uyuyor .bugün çorbamıza ıspanakta ekledik emre her zamanki gibi kıyametleri kopardı hazırmamayı biborondan yemek varken ugraşmaz benim keyif adamım ege maşallah güzel güzel yedi .
bide rota aşısından bahsetmişsiniz heralde bende vurdurdum 147 di ama bir tanıdıgınız varsa depoda 100 geliyor . eskiden pinamakok aşılarıda ücretliydi 4 doz filan vuruldu berk. dünya paraydı şükür şimdi devlet karşılıyor.hoş ben berke hiç anasaglıkta vurdurmadım hep ithalaşı aldım bissürü para verdim o aşılara o zaman ama şuan pişmanım hç gereyide yokmuş şimdi bütün aşılarımızı anasaglıkta oluyoruz.
fotolara bayıldım valla dırım harikasınız ne güzel tesadüf olmuş zannederim dorukla karşılaştınız cananla sözleşmiştiniz allahım içinize sindirsin .
Birice izmirli görüpte güzel olmayanı görmedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dişimi kıracağm biride çirkin olsunnnn
izmirden gelin alacağım yaa
egesi batmış ne demekk?
kaburgası canım egesi batmış diyor bizimkiler:))
yaw diğer oğlunun adı da ege ya, kim kime batmış diyorum bende :)
dırımcım,senin de izmirlilerden kalır yanın yok güzellikte,maşallah
kirpi,nefesopuyorumnanaktan
canım nasılsın bebişler nasıl hayat nasıl gidiyor .ist gittinizmi canım.
iyiyiz çok şükür canım,sen nasılsın ? evet 2 buçuk aydan fazla oldu izmirden geleli..ama istanbul da değiliz,başka şehir :)
merhaba kızlar hepinizin ne güzel kalpleri var Allah bozmaz inşallah
bende kıyafet yok çünkü bebekler çok küçük daha birisi evde bile değil
kullanmadığınız minik erkek bebek kıyafetlerini almak isterim
benim medela süt sağma makinem var 2 ay anca kullandım ihtiyacı olana göndermek isterim memnuniyetle
artvinli senin yağıza bişiler gönderebilirim istersen?
özellikle geçensene cevahirde debenhamsdan tulum almıştım kıyamıyorum onları vermeye ama sana gönderebilirim
aslında bide ilk adım ayakkabımız var lcw den aldım ufaldı onuda verebilirim ama geri almak kaydı ile çünkü ilk ayakkabılarını 35 yaş hediyesi olarak oğluma hediye edicem de :))))
iyiyiz canım bizde .epey olmuş gideli hayırlısı olsun canım
sağolasın canım..oyuncak kiralama sitesinden 3 aylığına katlanır salıncak aldım..pille çalışıyor..kendi kendine sallanıyor..kızım umarım onda uyur..uyudu gibi..iyice uyusun da yerine yatayım,ben de uyuyayım..aloynaver diye bir site arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?