Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

iyi geceler herkeze .hepinizi öpüyorum .
valla yoklamalarda hep yokum giremiyorum birtürlü koşturmada bitmiyor .
inşallah herkez iyidir.biz iyiyiz şükür .emrem hafta sonu huysuzdu yanlız hep agladı bugün ablamıza söyledim gelince oda ben anneme gitmiştim emreyi yıkamış yıkarken dikkatrini çekmiş egesi batmış bu çocugun dedi masaj yapmış bişeyler daha sarmış sarmalamış .tabi ben görmedigim için bir fikrim yok ama kardeşim benim elime geldi elletti bana dedi nasıl tuttuysaz çocugu egesini batırmışız .şükür şimdi mışıl mışıl uyuyor .bugün çorbamıza ıspanakta ekledik emre her zamanki gibi kıyametleri kopardı hazırmamayı biborondan yemek varken ugraşmaz benim keyif adamım ege maşallah güzel güzel yedi .
bide rota aşısından bahsetmişsiniz heralde bende vurdurdum 147 di ama bir tanıdıgınız varsa depoda 100 geliyor . eskiden pinamakok aşılarıda ücretliydi 4 doz filan vuruldu berk. dünya paraydı şükür şimdi devlet karşılıyor.hoş ben berke hiç anasaglıkta vurdurmadım hep ithalaşı aldım bissürü para verdim o aşılara o zaman ama şuan pişmanım hç gereyide yokmuş şimdi bütün aşılarımızı anasaglıkta oluyoruz.
fotolara bayıldım valla dırım harikasınız ne güzel tesadüf olmuş zannederim dorukla karşılaştınız cananla sözleşmiştiniz allahım içinize sindirsin .

egesi batmış ne demekk?

dırımcım,senin de izmirlilerden kalır yanın yok güzellikte,maşallah

Bircecim ben yağızın olmayan kıyafetlerini ayırayım canım.Seninde adresini alıp göndermek isterim.İstersen elimde olanları yollarım,istersende biraz daha beklersen daha ilave ederim canım.

Canım benim tabi kabul ederim.Ama ilk adım ayakkabılarını almayayım canım bee.Birde başına bir hal gelir mahçup olurum sana.
Benimde kızlarıma ördüğüm hırka ve yelekler var.devrime yollamak isterim.Onlardan hatıra saklıyordum ama devrime giydirirsen mutlu olurum canım.

iyiyiz canım bizde .epey olmuş gideli hayırlısı olsun canım

sağolasın canım..oyuncak kiralama sitesinden 3 aylığına katlanır salıncak aldım..pille çalışıyor..kendi kendine sallanıyor..kızım umarım onda uyur..uyudu gibi..iyice uyusun da yerine yatayım,ben de uyuyayım..aloynaver diye bir site arkadaşlar..

şimdi baktım canım siteye .valla benim berk için iyi olur hangi oyuncagı görse aldırıyor bir saat oynayıp kenara koyuyor geçen evdeki abla iki koli oyuncagı kaldırmış yazık gelen giden çocuklar kırıyor berk oynamıyor diye dahada dolapların içi dolu hattta bak ben böyle bir site kurayım valla berkteki oyuncaklar herkeze yeter .CADIARZU

yavrukirpi,face den ilk dokunuş fotonuz çok duygulandırdı,gözlerim doldu..Maşallah annesi...

kızlar ya ıse bakın bu gece kuzular mısıl mısıl uyanmadan uyuyor benı uyku tutmuor hayret bısey delı olcam uykudan eser yok gunlerdır uyumamaıs olama ragmen fıttırıcam sımdı cocuklarında uyuca tuttu yatmadan once sınırlerım gergındı 4 tane ılac almıstım pısıko ılaclrından onlarmı yaptı acaba yaa offffffff gelde delı olma sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…