bende osman seyrediyorum çok tatlı
oğlum susmuyor kucağa alıştı koyuyoruz ağlıyor alıyoruz susuyor uyumuyorda şaşırdım ne yapacağımı babası konuşuyor şimdi onunla dinliyor
bugünde hastanedeki oğlumu göremedim babası gitti kucağına vermişler nasıl kıskandım anlatamam perşembe evdekinide hazırlayıp onunla gideceğim kısmet olursa
cemrenin cinnet saatleri başladı. delirrmek üzereyimmmmm
CANANcığım kocanı anlamıyorum..aslında anlıyorum tamam bütün gün çocuklarla uğraşıyor ders anlatıyor ama.....ondan daha ağrı işciler var ....onlarda eve gelip afra taframı yapıyor....
senide düşünsün bütün gün evden dışarı çıkamıyorsun bir insan göremiyorsun....
bir dk.çocukların hizmeti bitmiyor...iş değilde yoran beyin yorgunluğu....
kızıyorum o yüzden kocana....
bide şu yanı var belki babasına canı sıkkın ,için için ya ölürse diyordun...
insanız olumsuzlukları düşünebilir cnm....
cezi yapı olarak fevri biri çabuk sinirleniyor en yakını sensin biliyorki sen ne kdar kızsanda kırıllsanda hep yanında olacaksın ....bu bencilce belki ama yapıyor işte...hepimizin var bi bencillikleri
sıkma kendini her darlığın bi ferahı vardır....
aslı işine gelince hayatım çok isterdim ama yarın bi arkadaşımıza davetliiz kaynana ve annemle...
perşembe günüde eltimler yemeğe gelecek aksama o yüzden yemek yapmam gerek..
bana gelme işi çok güzel olurdu hatta süper olurudu ama evde değilim....zaten kaynana evinde olmaz
olsada olmaz kaçarsın benim kaynana çenesi ile rehin alır seni haha :)
canım benim emrem öyleydi kafası hep sol taraftaydı mümkündeyil çevirmiyordu.hatta yüzü düzleşmeye başladı şeklibozuldu bir tarafın .bizde masaj yapmaya başladık ama emre kafasınıda tutamıyordu düzgün onuniçinde masaj yaptık uzun süre yüzüstü yatırıp omuriliginin üzerin parmaklarımızla yürüyor gibi yapıyorduk bide ensesini uvuyorduk yüz üstü yatırıp yatarkende soluna bir penye battaniyeyi katlayıp kpyuyorduk kafasını çeviremiyordu ozaman .bide tv dikkatini çekmeye başladı hep otarafa bakacak şekilde yatırıyorduk. şükür yüzüde düzeldi kafasınıda sol tarafa çevirmekten vaz geçti ama epey bir ugraştık canım.Kızlar yağız doğduğundan beri hep ayn sağ tarafına dönüp uyuyordu.Geçen tesadüf sordum dr.
Oda dediki sezeryan doğumda boynu zedelenmiş ve zamanla kireçleme olmuş.
Bize bir kerem verdi ve sağ tarafına köpükten yastık yaptık şimdi o tarafa yatmasını engelliyoruz.
Bu durumla karşılaşan varmı içinizde.
ahamda aynı benim kocam... sen nasıl sürcen üç çocukla o arabayı bir kaza yaparsan vijdanın sızlamıyacakmı ...... berktede yapmıştı aynısını tam rahatladım dedim arabayı ele geçirdim yine hamile kaldım gitti benim araba neyse bir yıl içerisinde bakalım durum olursa bir araba alırım sende yavaş yavaş çıkarsın dedi görecegizz hayatım.bana uyar ama bize bi şöför lazım ben araba kullanıyorum aslında ama eşim beni çok korkutuyor çocuklara bişi olursa çok fena olur dşye o yüzden maalesef geçemiyorum direksiyona diriminde şöförlüğü yok ama arabamız var sabahtan gelir akşama akdar kalırımvallaha
evde koca koy keyfim beyde yok hesabı
ama babamla konuşsam belki getirir bizi çalışmıyosa dirim ne dersin sorayımmı babama
ulen dırım işinde hiç bitmio he....
cano sen çık gel anam o zaman...söle babana atıversin bizahmet seni bana...
bendede o lekeler var direk çamalşır suyuna bastım ben çıktı lekesi geçende vitamin döktüm bluzuna domestosa koydum çıkmamış onuda çamaşır suyuna basayım ben genelde beyaz giydirdiğimden çamaşır suyuna basmak zor olmuyor benşm için
oh maşallah iyi haberlerini alalım böyleee
bende keyifsizim eşimle kavga noktasındayız şimdilik susuyoruz okuldan geliyo bi afra bi tafra 8 saat der anlatmış çenesi yorulmuş topukları ağrıyomuş çok acıkmış surat 5 karış
dersinki ben evde yan gelip yatıyorum
yemeği hazır gömelği dolapta asılı evi temiz çocukları bakılıyo bunlarıda muhtarın karısı yapıyo zaten
perşembe günü gidiyo 2 -3 gün evde kafa dinleirm diyecem ama veletler ne kadar kafa dinletir bilmem dışarıda çıkamam gezmeye
dirim kız sen evind eolsan bi gün sana kaçar geliridm hemide yatılıııı ama kaynanana gelemem
kızlar ne güzel aynı şehirdesiniz kolaylıkla gidip gelebiliyorsunuz birbirinize..seneye yaza inşallah ben de izmir de izmirliler buluşurum.Gerçi sadece nefes. ile yüzyüze tanışıyoruz,zaten aynı hastanede aynı günlerde doğum yapmıştık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?