Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Kızlar ne güzel buluşmuşsunuz,çok hoş..boshayallersmile

merak etme ikizler forma sokuyo insanı . 72 kg la doğuma girdim şuan 56 kg yum... boshayallersmile

Darısı başıma canım..Çok ödem var bende,bir haftada 3 kilo aldım tartıya göre.OffffffBacaklar davul misali.......

Demir lekesi çıkmıyor,yeğenimden biliyorum.

Kızlar beni de facede eklesenize,tartışmalar bölümüne yazmıştım nickimi

cnm demir ilacı ise çkmıor cnm .....

fatoş bence deymez nazar benimkiler hastaneden eve geldiği an itibari ile çekip koydum cnm

inşLLah öyle olsun canım nazardan çok korkarım. bizim bebekler nazar değecek en son bebekler ama ikiz diye aşırı ilgi var...

fatoşcum birine değiyo birine değimiyoöu bu nazar ya:))) benim hep berenmızırtılık yapıyo nedense hava karardığı an basıyo sıkıntı çocuğu..

bilmemki canım ya. beren hafif tombiş olandı dimi... bizimde cemre az tombiş o bağırıyo benimde ((((( akşam 9-10 gibi başlıyo. saat 1 e kadar sürüyo..

ben damlayı çay kaşığıyla veriyorum üstüne gelmio:)

ben damlayı çay kaşığıyla veriyorum üstüne gelmio:)

bende öyle verdim almıyor uyuz inci biberon emziği ile verdim ağzında evirip çevirip sırıtıyor ama bir türlü çekmiyor nasıl anlıyo mamayı hüpletiyo amasempatiksalakcinni

evet canım saçı olan tombiş olan esmer olan :)

çok özellikli çok güzel opuyorumnanaktan

ii akşamlar arkadaşlar ferro sanol özge ve umutu kabız yaptı sizde de oldumu o yüzden bıraktım ama ileride kansızlık olur diye de korkuyorum.

ben geldim kimseee yokkkk nirdesinizzzzzzzzzzzzzzz
markete gittim geldim.....çay demledik patates soydum çocukları besledim...şimdi çocuklarıı uyutuyoruz...

bende bugün ilk çorbalarını verdim..bayılarak yediler..Dırımın tarfine göre yaptım tabii..

kızlar bende damlalarını kaşıkla veriyordum ama bakıcımız dökmeyi başarmış! ve çıkmıyor,dediklerinize görede çıkmayacak lekeler...off ya çok da pahalıya almıştım ben bütü giyeceklerini,ilk heves diye...

Son düzenleme:
canım firdoşummmmmm
ben damlalarını ferro sanol acd3 devit3 santafer sab simplex nurse harvery bunlar kullandıklarımız ben bunları ya mamalarına katıorum mamanın ıcıne bıberona damlatıorum rengı bıraz degısıo ama drum bolede verebılırsın demıstı yada mamadan sonra bır sırınganın ıcıne damlatıorum agızlarına sıkıorum dene bak lekeler ortadan kalksın
bızımde kuvezde ıken gıydırmıstık hemsıre ablaları soalsun ıcıne ettıler goturduklerımın hep leke cıkmıor da bır turlu ozellıkle demır damlaları santafer ferro sanol kan damlası bunlar hıc cıkmıo renklerı koyu olanalr kırmızı gıbı

Selam kızlar biz geldik ama kimsecikler yok.
Eşim izinliydi bugün dışarı çıkıp yağızın eksiklerini aldık.Odasına halı,tül birde kirli sepeti aldık.
Kışlık kıyafetlerimiz yoktu bir ikide kışlık aldık.Çocuk kıyafetleri çok pahalı ya,biz biran önce şu değişim işini uygulayalım kızlar.kaydirigubbakcemile5

Malesef firdoscum lekeler çıkmıyor.Bende artık kaşıkla veriyorum ozaman dökülüp leke yapmıyor.yoksa mıçınıda yırtsan çıkmıyor lekeler

Bir arkadaş sormuş adını unuttum.Benim oğlumdada ferro sanol kabızlık yapmıştı,sonra alıştı galiba şimdi daha iyi.

Yavrukirpi canım ilk zamanlar uykusuzluk çok normal.Hatırlarsan yağız gecenin 2 si oluyordu hala uyanık.Besliyorduk sallıyoruz sallıyoruz yok uyumuyor tekrar acıkıyordu,birdaha açlığa ağlıyordu.Ağlama krizlerine giriyordu.Şimdi çok şükür iyiyiz.Bazen kabızlığımız oluyor o çok huzursuz yapıyor.
Seninde bence bu zor günlerin,ilerki aylar bazı yönlerden daha rahat.Mesela hiç değilse ağlayınca kaldırıyorsun etrafa bakıyor oyalaya biliyorsun.Ama çok küçük olunca susturmak daha zor oluyor.
Sabır canım rahat günler yakın.Moralinide yüksek tutki sütün kalitali ve bol olsun.kaydirigubbakcemile3

firidos cnm koslalardan ve domestos renkliler için al dene ama sonuç pek elde edilmiyor...

azalsada kalıyor.....

ferrosanoli mama ile veremezsiniz kızlar demir emilimi yok olur....hatta mama beslenmesi bitince 1 saat sonra vereceksiniz....

ferrosanol kabızlık yapanlar ferrum kullanabilirsiniz......devit3 kullanabilirsiniz mama içine katarak....

yada onun yerine geçen vitaminleri...

birde ek gıdada olanlar kuzulara meyve püresi ile verebilirsiniz demir ilaçlarını....

artvinli cnm güle güle kullanın aldıklarınzı yağız paşa büyüsün kocaman olsun...

bana gelinceeeeeeeeeee

çamaşır astım....sonra köfte yaptm....sarımsaklı yoğurt vs. yaptı sonra kızartma yapmaya başladım anam 3 tava olmuş patates sonra biber köfte ...yoğurt ..kıvırcık yıkadım.. pilav yaptım anam oda çok topraklıymış...sofrayı kurdum vs. geç oturduk...yemeği yedik...hemen bulaşıkları yıkadım..oturdum osamana bağlandımm

bende osman seyrediyorum çok tatlı
oğlum susmuyor kucağa alıştı koyuyoruz ağlıyor alıyoruz susuyor uyumuyorda şaşırdım ne yapacağımı babası konuşuyor şimdi onunla dinliyor
bugünde hastanedeki oğlumu göremedim babası gitti kucağına vermişler nasıl kıskandım anlatamam perşembe evdekinide hazırlayıp onunla gideceğim kısmet olursa

bendede o lekeler var direk çamalşır suyuna bastım ben çıktı lekesi geçende vitamin döktüm bluzuna domestosa koydum çıkmamış onuda çamaşır suyuna basayım ben genelde beyaz giydirdiğimden çamaşır suyuna basmak zor olmuyor benşm için

oh maşallah iyi haberlerini alalım böyleee

bende keyifsizim eşimle kavga noktasındayız şimdilik susuyoruz okuldan geliyo bi afra bi tafra 8 saat der anlatmış çenesi yorulmuş topukları ağrıyomuş çok acıkmış surat 5 karış
dersinki ben evde yan gelip yatıyorum
yemeği hazır gömelği dolapta asılı evi temiz çocukları bakılıyo bunlarıda muhtarın karısı yapıyo zaten
perşembe günü gidiyo 2 -3 gün evde kafa dinleirm diyecem ama veletler ne kadar kafa dinletir bilmem dışarıda çıkamam gezmeye
dirim kız sen evind eolsan bi gün sana kaçar geliridm hemide yatılıııı ama kaynanana gelemem

cano bana gel kız dırımla ayarlayın onunda koca yok nasısa bu hafta ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…