merak etme ikizler forma sokuyo insanı. 72 kg la doğuma girdim şuan 56 kg yum... boshayallersmile
cnm demir ilacı ise çkmıor cnm .....
fatoş bence deymez nazar benimkiler hastaneden eve geldiği an itibari ile çekip koydum cnm
fatoşcum birine değiyo birine değimiyoöu bu nazar ya:))) benim hep berenmızırtılık yapıyo nedense hava karardığı an basıyo sıkıntı çocuğu..
evet fatoş demir ilacı...çıkmıyor mu gerçektennnn...
bilmemki canım ya. beren hafif tombiş olandı dimi... bizimde cemre az tombiş o bağırıyo benimde((((( akşam 9-10 gibi başlıyo. saat 1 e kadar sürüyo..
ben damlayı çay kaşığıyla veriyorum üstüne gelmio:)
evet canım saçı olan tombiş olan esmer olan :)
evet canım saçı olan tombiş olan esmer olan :)
bendede o lekeler var direk çamalşır suyuna bastım ben çıktı lekesi geçende vitamin döktüm bluzuna domestosa koydum çıkmamış onuda çamaşır suyuna basayım ben genelde beyaz giydirdiğimden çamaşır suyuna basmak zor olmuyor benşm içinFatoşcum nazara pek inanan biri değilim ama neden olmasın?annem,kayınvalidem çok inanır banada diyorlar kimse görmesin diye ama saçma geliyor ya...ne biliyim...
kızlar ya benim bakıcı bebişlere damlalarını verirken hep üstlerine damlatmış,çıkmıyor lekesi..giyecekleri batmış hep..leke çıkaracak bildiğiniz bir yöntem var mı?
bende osman seyrediyorum çok tatlı
oğlum susmuyor kucağa alıştı koyuyoruz ağlıyor alıyoruz susuyor uyumuyorda şaşırdım ne yapacağımı babası konuşuyor şimdi onunla dinliyor
bugünde hastanedeki oğlumu göremedim babası gitti kucağına vermişler nasıl kıskandım anlatamam perşembe evdekinide hazırlayıp onunla gideceğim kısmet olursa
bendede o lekeler var direk çamalşır suyuna bastım ben çıktı lekesi geçende vitamin döktüm bluzuna domestosa koydum çıkmamış onuda çamaşır suyuna basayım ben genelde beyaz giydirdiğimden çamaşır suyuna basmak zor olmuyor benşm için
oh maşallah iyi haberlerini alalım böyleee
bende keyifsizim eşimle kavga noktasındayız şimdilik susuyoruz okuldan geliyo bi afra bi tafra 8 saat der anlatmış çenesi yorulmuş topukları ağrıyomuş çok acıkmış surat 5 karış
dersinki ben evde yan gelip yatıyorum
yemeği hazır gömelği dolapta asılı evi temiz çocukları bakılıyo bunlarıda muhtarın karısı yapıyo zaten
perşembe günü gidiyo 2 -3 gün evde kafa dinleirm diyecem ama veletler ne kadar kafa dinletir bilmem dışarıda çıkamam gezmeye
dirim kız sen evind eolsan bi gün sana kaçar geliridm hemide yatılıııı ama kaynanana gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?