Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

evet ayşecim sende gel yazın izmire bir buluşalım .bir kk buluşmasıda bizyapıp fotoları koyalım

günaydın herkeseee...
umarım herkes iyidir.biz yine her sabah olduğu gibi erkenciyiz.
dilemma maşaallah çok güzel bi göbeğin var...tadını çıkar son günlerin...
bebeklerle birlikte olunca hamilelikte annelikte çok güzel...
Allah herkesin evladını bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla inşaallah...

günaydınnnn...

anam hertarafım ağrıyor yawww bu sırtımın ağrısı beni öldürecek inci cadısı sabah 5 kadar yanımızda yattı beşiğe yatırıyorum bas bas bağırıor yanımda sesi çıkmıyor kikirdiyor...dedim uğraşamıyacağım seninle uyu burda ama bu sefer biz dümdüz ve tetikte yatmaktan hertarafımız ağrıyor...

kız prospektüsü okumuyonmu her damla mama ile verilmiyor özelliği kayıp bana s.ocağı aç karınla ver demişti mesela ferro yu hoş dr demiri kestirdi şimdi....

güle güle kullanın cnm aldıklarınızı sağlıkla...

alışmak lazım canom ya sende sanki yan gelip yatıyon hizmetliler iş yapıyor evde...bazen benim eşimede geliyolar ay çok yorgunum diyor len ben sanki değilim gündüz işte eve gidince yatana kadar mıçım yer görmüyor...valla küçük bir tepecik ütüm var sabah lazım olanı ütülüyorum yallah yani...

Kızlar ben de göbeğimin fotosunu eklemek istedim,artık her an doğurabilirim öyle değil mi..
Bugün çekildim

aman maşallah sana....

günaydın cnm...

Dün doktora gittim..Nst ye de girdik,bişey çıkmadı,herşey yolunda dedi doktorum..Sanırım 10 gün içinde doğum yaparım artık.Salı günü bir daha gidicem bakalım..Yalnız artık kiloları tam olarak ölçülmüyor bıdıkların..Kaç kilo doğacaklar merak içindeyim,umarım küvezde kalmazlar:Saruboceq:

inşallah cnm sağlıla doğum yaparsın 38 haftada falan doğum olacak herhalde senin....benimkilerin son ana kadar kilolarını söylemişti doktorum ve söylediği kiloda da doğdular..

günaydın kızlar...herkeşler buluşsun ne güzel,bizim başımız kel tabiialsanaalsanasmile..kızlar toplaşıp şöölee karadenize doğru da gelin yaaa:))

Hituci bizde seninle buluşalım canım ya,yakınız nasılsa..zaten alışveriş için samsuna gelicem 1-2 ay sonra..kıskanıyom vallakaydirigubbakcemile3...

Dilemma Maaşallah karnını hala aşağı inmemiş gibi duruyor.

Nerocummmmm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...

Dün telden yazdım yazamamısım ya ucmus gitmiş ..

Ohhh adet oldum bu sabah ne kadar korktum yaaa bide bi ikiiz daha geliyomus die düşündüm :2:

Canan dirim banan cok yakın beklerim bende hepinizi yeni evime

Hadi hayırlısı olsun canım..Hayırlı zamanda gelsinler inş..
Bende 38 haftada dogum yaptım ama kuveze girdiler son zamana kadar kilolar ölcüldü dediğinden cok az kiloda dogdu ..

günaydınlarrr ..gerçi gelemem dedim ama annem olunca bulaşığa o girişti bende size bakem dedim...
ayyyy sabah kalktım..ali paşa bir işemiş gecede bir biberon sütü çarşafa boca etmiş....
ayyy uygun diye primanın uyu oynasının 5 numarasını alıyorum...ama almayacağm....aliş beye yetmiyor kızlar gece o kadar çiş yapıyorki.....arkadan öne kadar 1 kilo bez çıkıyor ve üstüne geçiyor çişii....

dün yıkamıştk çarşafları......kaynana çok bozuldu bidaha yıkanacağına ondanmı sürekli çamaşır çıkıyor diyor..ne alaka dedim...batrıyolar dedim....
neyse tam onla uğraşırken ....dış cephe ustaları balkonun kenarına sıva yaparken çamaşırlara sıçratmışlar..
bende çocuklar besledim tam..sofra kurcağım kaynana bi sinir bi stres....ıslak sıva için bunları elimizle çiteleyelim öle koyalım yerlerine dedi...anne bu yaş sıva kuru değilki dedim yıkanacak bunlar dedim...kadın diyorki dün 5 kere çamaşır yıkandı beee.....ne yapalım dedim...ama o kadar stres yapıyorki beni gergi oğlunu gerdi deli yaaaaaaaaa.....ama ustlara çatacağım çıkarken evden...

zor bela kahvaltı ettik...kaynana hasta oldum ben idrar yanmam var dedi....
bastı gitti sağlık ocağına ...annemde kadın zorla geldi hep bir kargaşa içinde kaldı...

bide demiyormU millete biz bunlara ne zor bakıyoruz...sanki birkere akıp sallıyor çocuklarıı manyak yaa...ama bozacağım milletin içinde..

ayyy atraksiyonumuz çokkkk ..bide adet oldum bu süperr...

dillema cnm karnın çok güzel düşmemiş sen doğurmazsın 38 kadar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kolay gelsin canım sanada bolbolbol sabırlaropuyorumnanaktan

günaydın herkese
dırım senin kayınvalidede bi hoş yani sanki ona yıkatıyosun çamaşırı ne zamana kadar birileriyle beraber bakılacak bu çocuklara??ben artık evimde tek başıma çocuklarımla olmak istiyorum batıyo artık kayınna annem diye sevmesi yok mu sinir ediyo beni

geç oldu ama günaydın hanımlarrrrrrr
dilemma canım maşallah göbeğine ve içindekilere hayırlı doğumların olsun
almina ve nefes kızlar bende izmirdeyim inşallah buluşuruz yaza kadar benim kuzularda toparlanır birde sophi vardı izmirde ama nezamandır uğramıyor
fatoşcuğum benim oğlanda beni çıldırttı sabaha kadar mis gibi yatakta değil ana kucağında uyudu edepsiz
medine,neroka,winston sizi görüyorum merhabalar
canancığım üzülme kocaların çoğu arızaya bağlamış üzdüklerini bilmeden üzüyorlar
firdosum benim tüm akrabalarım amasyada bellimi olur bir gittiğimde buluşuruz belki
dırım,artvinli,kirpi,dorukopuyorumnanaktan

merhaba birce sanada

ben senin resmini net göremediğim için bilmiom face koyda bi görelişm endamını be . hmmmn ikiz he olabilir annem hepküçükken derdi senin çöpden bulduk biz die olabilir belki anana bi sor bakiim:))))kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın....
dilemma çok güzel göbüşün ya maşallah... çok özledim ben hamişliğimi
dırım sen bu tempoyla varya ne diyim allah yardımcın olsun kuşum tez vakit evine kavuş inşllah...
medine sen y. bosnadaydın dime bak geliyim sanada bigün çok sık geliom ben o tarafa eski malllem gneşlideydim bende evlenmeden önce. abimler orda hala bi ayağım hep orda. telini bana özelden yazsana ayarlayıp gelelim bigün sana uyan tüm arakdaşlar hepberaberçıldırmaya çocuklarala gelelim:)
firdoscum yaz gelsin kap gel çocuları 2 günlüğüne nolcak senlede buluşuruz.

sabrına ve tempona hayran kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…