kızlar ne güzel aynı şehirdesiniz kolaylıkla gidip gelebiliyorsunuz birbirinize..seneye yaza inşallah ben de izmir de izmirliler buluşurum.Gerçi sadece nefes. ile yüzyüze tanışıyoruz,zaten aynı hastanede aynı günlerde doğum yapmıştık :)
istanbul a uzaktayız malesef tatlım..Canım sen hangi şehirdeydin.
Eğer yakınsan senide beklerim bir gün.opuyorumnanaktan
evet ayşecim sende gel yazın izmire bir buluşalım .bir kk buluşmasıda bizyapıp fotoları koyalım
canım firdoşummmmmm
ben damlalarını ferro sanol acd3 devit3 santafer sab simplex nurse harvery bunlar kullandıklarımız ben bunları ya mamalarına katıorum mamanın ıcıne bıberona damlatıorum rengı bıraz degısıo ama drum bolede verebılırsın demıstı yada mamadan sonra bır sırınganın ıcıne damlatıorum agızlarına sıkıorum dene bak lekeler ortadan kalksın
bızımde kuvezde ıken gıydırmıstık hemsıre ablaları soalsun ıcıne ettıler goturduklerımın hep leke cıkmıor da bır turlu ozellıkle demır damlaları santafer ferro sanol kan damlası bunlar hıc cıkmıo renklerı koyu olanalr kırmızı gıbı
Selam kızlar biz geldik ama kimsecikler yok.
Eşim izinliydi bugün dışarı çıkıp yağızın eksiklerini aldık.Odasına halı,tül birde kirli sepeti aldık.
Kışlık kıyafetlerimiz yoktu bir ikide kışlık aldık.Çocuk kıyafetleri çok pahalı ya,biz biran önce şu değişim işini uygulayalım kızlar.kaydirigubbakcemile5
Malesef firdoscum lekeler çıkmıyor.Bende artık kaşıkla veriyorum ozaman dökülüp leke yapmıyor.yoksa mıçınıda yırtsan çıkmıyor lekeler
Bir arkadaş sormuş adını unuttum.Benim oğlumdada ferro sanol kabızlık yapmıştı,sonra alıştı galiba şimdi daha iyi.
Yavrukirpi canım ilk zamanlar uykusuzluk çok normal.Hatırlarsan yağız gecenin 2 si oluyordu hala uyanık.Besliyorduk sallıyoruz sallıyoruz yok uyumuyor tekrar acıkıyordu,birdaha açlığa ağlıyordu.Ağlama krizlerine giriyordu.Şimdi çok şükür iyiyiz.Bazen kabızlığımız oluyor o çok huzursuz yapıyor.
Seninde bence bu zor günlerin,ilerki aylar bazı yönlerden daha rahat.Mesela hiç değilse ağlayınca kaldırıyorsun etrafa bakıyor oyalaya biliyorsun.Ama çok küçük olunca susturmak daha zor oluyor.
Sabır canım rahat günler yakın.Moralinide yüksek tutki sütün kalitali ve bol olsun.kaydirigubbakcemile3
bendede o lekeler var direk çamalşır suyuna bastım ben çıktı lekesi geçende vitamin döktüm bluzuna domestosa koydum çıkmamış onuda çamaşır suyuna basayım ben genelde beyaz giydirdiğimden çamaşır suyuna basmak zor olmuyor benşm için
oh maşallah iyi haberlerini alalım böyleee
bende keyifsizim eşimle kavga noktasındayız şimdilik susuyoruz okuldan geliyo bi afra bi tafra 8 saat der anlatmış çenesi yorulmuş topukları ağrıyomuş çok acıkmış surat 5 karış
dersinki ben evde yan gelip yatıyorum
yemeği hazır gömelği dolapta asılı evi temiz çocukları bakılıyo bunlarıda muhtarın karısı yapıyo zaten
perşembe günü gidiyo 2 -3 gün evde kafa dinleirm diyecem ama veletler ne kadar kafa dinletir bilmem dışarıda çıkamam gezmeye
dirim kız sen evind eolsan bi gün sana kaçar geliridm hemide yatılıııı ama kaynanana gelemem
Kızlar ben de göbeğimin fotosunu eklemek istedim,artık her an doğurabilirim öyle değil mi..
Bugün çekildim
günaydın herkeseee...
umarım herkes iyidir.biz yine her sabah olduğu gibi erkenciyiz.
dilemma maşaallah çok güzel bi göbeğin var...tadını çıkar son günlerin...
bebeklerle birlikte olunca hamilelikte annelikte çok güzel...
Allah herkesin evladını bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla inşaallah...
Dün doktora gittim..Nst ye de girdik,bişey çıkmadı,herşey yolunda dedi doktorum..Sanırım 10 gün içinde doğum yaparım artık.Salı günü bir daha gidicem bakalım..Yalnız artık kiloları tam olarak ölçülmüyor bıdıkların..Kaç kilo doğacaklar merak içindeyim,umarım küvezde kalmazlar:Saruboceq:
Dün doktora gittim..Nst ye de girdik,bişey çıkmadı,herşey yolunda dedi doktorum..Sanırım 10 gün içinde doğum yaparım artık.Salı günü bir daha gidicem bakalım..Yalnız artık kiloları tam olarak ölçülmüyor bıdıkların..Kaç kilo doğacaklar merak içindeyim,umarım küvezde kalmazlar:Saruboceq:
günaydınlarrr ..gerçi gelemem dedim ama annem olunca bulaşığa o girişti bende size bakem dedim...
ayyyy sabah kalktım..ali paşa bir işemiş gecede bir biberon sütü çarşafa boca etmiş....
ayyy uygun diye primanın uyu oynasının 5 numarasını alıyorum...ama almayacağm....aliş beye yetmiyor kızlar gece o kadar çiş yapıyorki.....arkadan öne kadar 1 kilo bez çıkıyor ve üstüne geçiyor çişii....
dün yıkamıştk çarşafları......kaynana çok bozuldu bidaha yıkanacağına ondanmı sürekli çamaşır çıkıyor diyor..ne alaka dedim...batrıyolar dedim....
neyse tam onla uğraşırken ....dış cephe ustaları balkonun kenarına sıva yaparken çamaşırlara sıçratmışlar..
bende çocuklar besledim tam..sofra kurcağım kaynana bi sinir bi stres....ıslak sıva için bunları elimizle çiteleyelim öle koyalım yerlerine dedi...anne bu yaş sıva kuru değilki dedim yıkanacak bunlar dedim...kadın diyorki dün 5 kere çamaşır yıkandı beee.....ne yapalım dedim...ama o kadar stres yapıyorki beni gergi oğlunu gerdi deli yaaaaaaaaa.....ama ustlara çatacağım çıkarken evden...
zor bela kahvaltı ettik...kaynana hasta oldum ben idrar yanmam var dedi....
bastı gitti sağlık ocağına ...annemde kadın zorla geldi hep bir kargaşa içinde kaldı...
bide demiyormU millete biz bunlara ne zor bakıyoruz...sanki birkere akıp sallıyor çocuklarıı manyak yaa...ama bozacağım milletin içinde..
ayyy atraksiyonumuz çokkkk ..bide adet oldum bu süperr...
dillema cnm karnın çok güzel düşmemiş sen doğurmazsın 38 kadar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geç oldu ama günaydın hanımlarrrrrrr
dilemma canım maşallah göbeğine ve içindekilere hayırlı doğumların olsun
almina ve nefes kızlar bende izmirdeyim inşallah buluşuruz yaza kadar benim kuzularda toparlanır birde sophi vardı izmirde ama nezamandır uğramıyor
fatoşcuğum benim oğlanda beni çıldırttı sabaha kadar mis gibi yatakta değil ana kucağında uyudu edepsiz
medine,neroka,winston sizi görüyorum merhabalar
canancığım üzülme kocaların çoğu arızaya bağlamış üzdüklerini bilmeden üzüyorlar
firdosum benim tüm akrabalarım amasyada bellimi olur bir gittiğimde buluşuruz belki
dırım,artvinli,kirpi,dorukopuyorumnanaktan
canan allah iyiliğini versin senin.Gece gece amma güldürdün beni yav.
Kız muhtarın karısı nerden geldi aklına..:roflol:
Canan seninle hiç yüz yüze tanışmak kısmet olamdı.Ama ben seni çok seviyom beeeeeee.
Birde aslı nedendir bilmem.Senin resimlerine bakınca kendime çok benzetiyorum.
ikizimmisin nesin.
sabrına ve tempona hayran kaldım.günaydınlarrr ..gerçi gelemem dedim ama annem olunca bulaşığa o girişti bende size bakem dedim...
ayyyy sabah kalktım..ali paşa bir işemiş gecede bir biberon sütü çarşafa boca etmiş....
ayyy uygun diye primanın uyu oynasının 5 numarasını alıyorum...ama almayacağm....aliş beye yetmiyor kızlar gece o kadar çiş yapıyorki.....arkadan öne kadar 1 kilo bez çıkıyor ve üstüne geçiyor çişii....
dün yıkamıştk çarşafları......kaynana çok bozuldu bidaha yıkanacağına ondanmı sürekli çamaşır çıkıyor diyor..ne alaka dedim...batrıyolar dedim....
neyse tam onla uğraşırken ....dış cephe ustaları balkonun kenarına sıva yaparken çamaşırlara sıçratmışlar..
bende çocuklar besledim tam..sofra kurcağım kaynana bi sinir bi stres....ıslak sıva için bunları elimizle çiteleyelim öle koyalım yerlerine dedi...anne bu yaş sıva kuru değilki dedim yıkanacak bunlar dedim...kadın diyorki dün 5 kere çamaşır yıkandı beee.....ne yapalım dedim...ama o kadar stres yapıyorki beni gergi oğlunu gerdi deli yaaaaaaaaa.....ama ustlara çatacağım çıkarken evden...
zor bela kahvaltı ettik...kaynana hasta oldum ben idrar yanmam var dedi....
bastı gitti sağlık ocağına ...annemde kadın zorla geldi hep bir kargaşa içinde kaldı...
bide demiyormU millete biz bunlara ne zor bakıyoruz...sanki birkere akıp sallıyor çocuklarıı manyak yaa...ama bozacağım milletin içinde..
ayyy atraksiyonumuz çokkkk ..bide adet oldum bu süperr...
dillema cnm karnın çok güzel düşmemiş sen doğurmazsın 38 kadar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?