Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

vallaha mı:)) ayy birce çok sevindimmmm

Dorukcum bi ayağım hep istanbulda zaten..hele bebişler büyüsün biraz daha..15 tatile düşünüyoruz gelmeyi ama eşimin yükseklik fobisi var.uçakla gelecektik güya:))

öptümmmm herkesiii...

antalyada olan varsa bende görüşmek isterim.kızzlar bide benim tedawimden kalann açılmamış 1 adet puregon iğnem var.eğer antalyada işlem yaptıracak olan varsa verebilirim.başka yerlerede göndermekisterdim ama kargoyla yollanmıyormuş.tanıdıklarınız varsa haber verirseniz sewinirim.bir kaç yere yazdımda sizede söyleyeyim dedim

günaydınlar herkese..

dırım allah sana sabır versin ne diyim. bizde geçen sene validelerde kaldık 7 ay. hamileyken ben.. kadın kaşını eğmedi.. hakkını yiyemem... ama melek bile olsalar aynı çatıda yaşamak zorr..

kolay gelsin canım sanada bolbolbol sabırlaropuyorumnanaktan

sabrına ve tempona hayran kaldım.

sağolun arkadaşllar...ne yapalm bitecek bu günler geçecek....

wiston cnm ben tek bakıyorum gece gündüz ama maddi sebeplerden ötürü gelldik cnm buraya mart ayına kadar buradayız işte...

niye benim yazasım yok, morelim çokbozuk, neden hep hasta bu kızlar.. dirim sen anlarsın beni, geçen sene sen de hep hasalıklarıyla boğuşmuştun, yahu ne çok hırpalanıyor insan...

spordan geldim...annem çocukları giydirmiş şimdi ben giyineceğim atta gidiyozz görüşürz kızlar....

ulen dırım işinde hiç bitmio he....

cano sen çık gel anam o zaman...söle babana atıversin bizahmet seni bana...
hımmm o zaman bende tek gelip yormayayım seni oplu olsun görüşmemez zati kocişle gelcez ya bekle o zamana lkadar bayramda ayarlamaya çalışayım
hımm sen tek çocukla bana gelmedin ama belkim ben sana gelirimmm haber veririm kociş gidiyo yarın cuma günü çocukların durumuna bağlı olarak ararım seni

bende seni seviyom canım biliyon hamişliğinden beri yakın takipçinim benziyomuyuz kızz bak merak ettim facede resmin var ama türbanlı ve uzaktan olduğu için tam net değil yüzün vallaha belkide ikizizdir ikiz analar ikiz doğurduk hahaaa

evet ayşecim sende gel yazın izmire bir buluşalım .bir kk buluşmasıda bizyapıp fotoları koyalım
yapamazsınızki yapamazsınızki hahahhalülülülülülülülülülülülü
Kızlar ben de göbeğimin fotosunu eklemek istedim,artık her an doğurabilirim öyle değil mi..
Bugün çekildim
amanın amanın maşallahhh bende çok özledim hamişliğiiii
haftan çok iyi hiç merak etme girmezler
bakıma girdi bi ara kk bende yazmıştım benimkide uçmuş
adetşn hayırlı olsun bu aradaaa
evet dirimle cananım ev ziyaretleri başladı istanbullular sıraya girsin hahhaha
geliriz işallah cnım ya kısmet bakalım
spordan geldim...annem çocukları giydirmiş şimdi ben giyineceğim atta gidiyozz görüşürz kızlar....
nerye gidion lennnn
ananla bir oldunmu gezmenizde bitmiyo heeee

kocişe gelince nedeni ne olursa olsun sebebi ne olursa olsun bu yaptığı muamele sadece ondan soğumama sebep oluyor onun bu tarz her bencil davranışında ben ondan milim milim uzaklaşıyorum

kevserim sıkma tatlım canını
çocuklarımız erken ve ufak doğdukları için
yeterince anne sütü alamadıkları için
diş çıkarma döneminde oldukları için
ve havalarıntutumsuzluğundan dolayı çok sık hastalanıyolar bunun senin anneliğinle bakımınla bir alakası yok lütfen anneliğini suçlama hele senin gibi uğraşlar sonucuanne olsan birisi asla çocuklarna kötü bişi yapmaz sen çok iyi bir annesin

bende evi süpürdüm biraz toz aldım 2 günde i ev süpürüyorum ams çıkan tozu görseniz sanki 1 aylık aklım almıyor yaaa birde banyomu yaptım oğlanı uyuttum şimdi kızı sallıyom bu aradada size bakıyom şu z,llide uyusunda çorba yapayım veletlerime içireyim sonrada bizim yemeğimizi yapayım malum kociş çok aç geliyooo

Selam arkadaşlar.....Nasılsınız.........

Yağız dün gece 2 ye uyumadı,deli gibi uykusu var halbuki.Ama şu başına ekstra koyduğumuz yastığa alışamadı kafasını gömmeye çalışıyor sağ tarafına yapamayıncada başlıyor ağlamaya...
Kızlar sizin bebişlerin alışması ne kadar sürdü?

Canancım beklerim mutlaka tatlım.
Kız nasıl resmim uzaktan? ulen daha yakından nasıl çektireyim.

:))))) ne bilem çektir işte
alışır canım sık dişini sanin boynuna bişi koysalar sende zorlanırsın aaa lütfen yağızıma biraz anlayışşş

inşallah cnm sağlıla doğum yaparsın 38 haftada falan doğum olacak herhalde senin....benimkilerin son ana kadar kilolarını söylemişti doktorum ve söylediği kiloda da doğdular..
Ne güzel yaa..Benimkileri ölçmek zor.Doktor 3 haftadır aşağı yukarı aynı kiloyu söylüyor,başta çok güzel ölçülüyodu,iyi de gidiyordu kiloları ama şimdi zor,hayırlısı bakalım...

Ay evet kızlar,karnım sivri,henüz inmedi.Ama yürümek te zorlaştı artık..
Dırım sen kayınvalidenle yaşıyosun sanırım geçici de olsa..Zor durumlar yaa,ben sırf kendim bakayım diye ilk yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum..Ara ara gelirler,torunlar özlenir sonuçta..Ama yanı evde yaşamak zorunda olmak çok zor olmalı..Bir de karışılması,edilmesi,öfff.Neyse ben hayırlısıyla bir doğurayım da,sonra düşünürüm bu kısmı..

Doruk,firdos,kevser,canan teşekkür ederim kızlar...

Kızlar emzirme yastığı aldı eşim bana..Kulandınız mı,ikiz bebekleri olan bir arkadaş önerdi bana da..Aldık bakalım,hevesle

Yeni ikiz anneleri merhabalar herkese... Bende 17 haftalık hamileyim ve nasipse iki oğlum olacak.... Sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. iki oğlan, iki kıza göre daha mı yaramaz olur...ohaoldumsmileOğlan ve kız anneleri bu konuda ki yorumlarınız nelerdir tecrübelerinize dayanarak öğrenebilir miyim?

firdos herzaman beklerim canım..
artvinli yağızoğlanada çok geçmiş olsun.inşaallah en kısa zamanda düzelir.

Kızlar emzirme yastığı aldı eşim bana..Kulandınız mı,ikiz bebekleri olan bir arkadaş önerdi bana da..Aldık bakalım,hevesle
çok işe yarıyor cnm ben çok memnun kaldım hatta ilk başta almadığım için bile kızdım kendime çocuk kucağımda yamuk yumuk hiç rahat edemiyordu bende yatarak emziriyordum...

hayırlı olsun ilk önce allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....yaramazlıkta kız erkek ayrımı bilemiyorum bende 2 kız var ama bebekle alakalı durum cinsiyetle değil diye düşünüyorum...

kızlar merhaba,

emzirme yastığı benim de çok işime yarıyor şu an, yatarak emzirmeyi de bir hemşire önermişti yerçekiminden bağımsız olunca pratik oluyor ama küçük hanım hiç bırakmıyor o pozisyonda da, eğlenceli geliyor tabii. Ya kızlar dün doktor bana bir seferde tek memeden 8 dk emzir yeter dedi, bir de 3 saatte bir emzir gece uyanmazsa sen zorla uyandırma dedi. gerçi gece zaten pek uyumadığı için kaldırmak da gerekmiyor. 8 dk çok kısa değil mi ne dersiniz. bir de siz emzirirken gazlı yiyevcekler konusunda dikkat ettiniz mi? doktor önemli değil dedi ama çok üzerinde duranlar da var, önümüzde kış fasulye, nohut, mercimek, lahana, karnıbahar, brokoli hepsiii gazlı yahuu. ne yiicem ben.

nerocum dün Elif'e de işitme testi yapıldı, aklıma sen geldin bayaa zor ölçüldü bizimki de ama neyseki 40 dakikada da olsa ölçülebildi.

canancım benim eşim de daha şimdiden geceleri arıza yapmaya başladı, niye ağlıyor bu bebek, kabus gibi off pöff. zaten uyumuyorum bir de onun kaprisleri iyice içimi sıkıyor. 2 gündür dedim al eşyanı salona git, sen de rahat ben de. hem öyle olunca bebişi de yatağa alıyorum, en azından emziği fln düştüğünde kalkmadan halledebiliyorum.

istanbullular hayranım size, off bi de hepiniz toplansanız nassı sükse yaparsınız buşuşma yerinde walla, bak 3 tane ikiz bile nekkadar dikkat çekiyor.

yaw kızlar biz bi elifle 2 günde bir çamaşır yıkıyos, siz nasıl yetiştiriyorsunuz?

niye benim yazasım yok, morelim çokbozuk, neden hep hasta bu kızlar.. dirim sen anlarsın beni, geçen sene sen de hep hasalıklarıyla boğuşmuştun, yahu ne çok hırpalanıyor insan...

canım benim diş dönemi çok yıpratıcı oluyor malesef çok hasta oluyorlar...
sakın milletin lafına bakma ,banada neler neler dediler...sen çocuklarını yere bırakıyorsun
yok iyi besleyemiyorsun...artık o kadar piskolojim bozulmuştiki her doktora gittiğimde
ben bakamadığım içinmi hasta oluyor dedim...adam en sonunda bana hayırrrrrrrrrrr
bu çocuklar çok hareketli tabi taşada gidip oturacaklar....ayaklarındanmı bağlayacaksın dedi...bakımsız çocuk olsa başka hastalıklar olur dedi..kilosu boyu gelişimi iyi dedi...
yani malesef yaşına kadar oluyor...artı bak daha yeni geçirdik diş yüzünden hastalığı

canancığım kankim....kızacaksın ama bana annemlerle gezme artık zorlandı..annem devamlı bunlarla sokağa gidilmiyor diyo...istiyorki koca adamlar gibi hazırlansınlar beklesinler...yaa asıl sizinle gidilmiyor dedim...çocuk bunlar zıplayacak hoplayacak dedim..
ama bak ev satılsın maddiyatımız biraz daha iyi olsun ben kuzularla tek gezerim..
merdiven çıkıor ömerim bugün onu yürüterek götürdüm...sesi çıkmadı...
misafirlikte yemek yedir dedim anneme bende kızın mutfağını topluyordum...
annem birsennnnn yemiyorlar dedi....kızda bana bırak sen çocuklara bak dedi...
gittim yedirdim ...kadınlar annemle kaynanama aaaaa 2 kadın yediremedinz kız 2 dk.yedirdi dedi annemde anne o dedi.................

kuzum sana ben sık sık gelirim ama heme maddi boyu hemde ben seni ağırlayamıyorum...ama telefı edeceğim............

yaaa benim alişinde kafası yamuktu ama ben hiç oralı olmadım
hatta annem yamuk kalacak kafası dedi....ama düzeldi...

hayatm bende yanlız bakıyoru ama mecburiyetlerimden ötürü annem kayınvalidem dolaştım..dolaşıyorum....evim bi satılsa offffff takılacağım tek ..o zamanda annem çıkmaz benden

iki erkek iki kıza göre ve bir kız bir erkeğe göre daha zor cnm

canım benim doktor öyle söylediyse öyle yap
ama tadmin olmuyorsan sen 15 dk. bir göğüs 15 dk. bir göğüs emdir....emzirme yastığı ile rahatsan öyle devam edin...

kocanada çok tesüf eski rahatı olmayacak tabi..benim kocam ne yapsn yaa sabah 6 da kalkıyor bütünn gün ayakta ve aksam saaati çuvallarla mal taşıyolar...
sonra bütün müşterilerle o muatap....beyni ve vücudu yoruluyor...ama aksam olunca bebekken kendi isteği ile büyüyünce çocukların isteği ile bakıyor....

valla hepimiz toplansak büyük curcuna olur hahaa...

valla kirpoşum ben 14 ip çamaşır astığımı biliyorum evim teras olduğundan foşş foşş kuruyordu...ama bitmiyor...şimdi kaynanam deli oluyor bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…