geç oldu ama günaydın hanımlarrrrrrr
dilemma canım maşallah göbeğine ve içindekilere hayırlı doğumların olsun
almina ve nefes kızlar bende izmirdeyim inşallah buluşuruz yaza kadar benim kuzularda toparlanır birde sophi vardı izmirde ama nezamandır uğramıyor
fatoşcuğum benim oğlanda beni çıldırttı sabaha kadar mis gibi yatakta değil ana kucağında uyudu edepsiz
medine,neroka,winston sizi görüyorum merhabalar
canancığım üzülme kocaların çoğu arızaya bağlamış üzdüklerini bilmeden üzüyorlar
firdosum benim tüm akrabalarım amasyada bellimi olur bir gittiğimde buluşuruz belkidırım,artvinli,kirpi,dorukopuyorumnanaktan
herkese günaydın....
dilemma çok güzel göbüşün ya maşallah... çok özledim ben hamişliğimi
dırım sen bu tempoyla varya ne diyim allah yardımcın olsun kuşum tez vakit evine kavuş inşllah...
medine sen y. bosnadaydın dime bak geliyim sanada bigün çok sık geliom ben o tarafa eski malllem gneşlideydim bende evlenmeden önce. abimler orda hala bi ayağım hep orda. telini bana özelden yazsana ayarlayıp gelelim bigün sana uyan tüm arakdaşlar hepberaberçıldırmaya çocuklarala gelelim:)
firdoscum yaz gelsin kap gel çocuları 2 günlüğüne nolcak senlede buluşuruz.
kolay gelsin canım sanada bolbolbol sabırlaropuyorumnanaktan
günaydın herkese
dırım senin kayınvalidede bi hoş yani sanki ona yıkatıyosun çamaşırı ne zamana kadar birileriyle beraber bakılacak bu çocuklara??ben artık evimde tek başıma çocuklarımla olmak istiyorum batıyo artık kayınna annem diye sevmesi yok mu sinir ediyo beni
geç oldu ama günaydın hanımlarrrrrrr
dilemma canım maşallah göbeğine ve içindekilere hayırlı doğumların olsun
almina ve nefes kızlar bende izmirdeyim inşallah buluşuruz yaza kadar benim kuzularda toparlanır birde sophi vardı izmirde ama nezamandır uğramıyor
fatoşcuğum benim oğlanda beni çıldırttı sabaha kadar mis gibi yatakta değil ana kucağında uyudu edepsiz
medine,neroka,winston sizi görüyorum merhabalar
canancığım üzülme kocaların çoğu arızaya bağlamış üzdüklerini bilmeden üzüyorlar
firdosum benim tüm akrabalarım amasyada bellimi olur bir gittiğimde buluşuruz belki
dırım,artvinli,kirpi,dorukopuyorumnanaktan
herkese günaydın....
dilemma çok güzel göbüşün ya maşallah... çok özledim ben hamişliğimi
dırım sen bu tempoyla varya ne diyim allah yardımcın olsun kuşum tez vakit evine kavuş inşllah...
medine sen y. bosnadaydın dime bak geliyim sanada bigün çok sık geliom ben o tarafa eski malllem gneşlideydim bende evlenmeden önce. abimler orda hala bi ayağım hep orda. telini bana özelden yazsana ayarlayıp gelelim bigün sana uyan tüm arakdaşlar hepberaberçıldırmaya çocuklarala gelelim:)
firdoscum yaz gelsin kap gel çocuları 2 günlüğüne nolcak senlede buluşuruz.
sabrına ve tempona hayran kaldım.
günaydınlar herkese..
dırım allah sana sabır versin ne diyim. bizde geçen sene validelerde kaldık 7 ay. hamileyken ben.. kadın kaşını eğmedi.. hakkını yiyemem... ama melek bile olsalar aynı çatıda yaşamak zorr..
günaydınlar herkese..
dırım allah sana sabır versin ne diyim. bizde geçen sene validelerde kaldık 7 ay. hamileyken ben.. kadın kaşını eğmedi.. hakkını yiyemem... ama melek bile olsalar aynı çatıda yaşamak zorr..
Kızlar ben de göbeğimin fotosunu eklemek istedim,artık her an doğurabilirim öyle değil mi..
Bugün çekildim
hımmm o zaman bende tek gelip yormayayım seni oplu olsun görüşmemez zati kocişle gelcez ya bekle o zamana lkadar bayramda ayarlamaya çalışayımulen dırım işinde hiç bitmio he....
cano sen çık gel anam o zaman...söle babana atıversin bizahmet seni bana...
hımm sen tek çocukla bana gelmedin ama belkim ben sana gelirimmm haber veririm kociş gidiyo yarın cuma günü çocukların durumuna bağlı olarak ararım seniİyi geceler kızlar.
ooohhhhhh siz uyutmuşsunuz bile sıpaları......
Bizim sıpa uyumamak için resmen direniyor.......
Beşiğe koyuyorum yok,ayağıma aldım sallıyorum dudaklarını büzerek nasıl ağlıyor.içim dayanmıyor kaldırıyorum.
Şimdi babamız aldı kucağına dolaştırıyor hiç bir sıkıntısı yok keyif yapıyor sıpa.
Canan bana gelsenize.........Bana gelmek için babanadan ihtiyaç yok.......Aslı sende gelsene.......Dırııııım sendeeeee.
Valla aslıya katılıyorum seninde hiiiiiii. işin bitmiyor yoğun karuuuuuuuu
bende seni seviyom canım biliyon hamişliğinden beri yakın takipçinim benziyomuyuz kızz bak merak ettim facede resmin var ama türbanlı ve uzaktan olduğu için tam net değil yüzün vallaha belkide ikizizdir ikiz analar ikiz doğurduk hahaaacanan allah iyiliğini versin senin.Gece gece amma güldürdün beni yav.
Kız muhtarın karısı nerden geldi aklına..:roflol:
Canan seninle hiç yüz yüze tanışmak kısmet olamdı.Ama ben seni çok seviyom beeeeeee.
Birde aslı nedendir bilmem.Senin resimlerine bakınca kendime çok benzetiyorum.
ikizimmisin nesin.
yapamazsınızki yapamazsınızki hahahhalülülülülülülülülülülülüevet ayşecim sende gel yazın izmire bir buluşalım .bir kk buluşmasıda bizyapıp fotoları koyalım
amanın amanın maşallahhh bende çok özledim hamişliğiiiiKızlar ben de göbeğimin fotosunu eklemek istedim,artık her an doğurabilirim öyle değil mi..
Bugün çekildim
haftan çok iyi hiç merak etme girmezlerDün doktora gittim..Nst ye de girdik,bişey çıkmadı,herşey yolunda dedi doktorum..Sanırım 10 gün içinde doğum yaparım artık.Salı günü bir daha gidicem bakalım..Yalnız artık kiloları tam olarak ölçülmüyor bıdıkların..Kaç kilo doğacaklar merak içindeyim,umarım küvezde kalmazlar:Saruboceq:
bakıma girdi bi ara kk bende yazmıştım benimkide uçmuşGünaydın kızlar...
Dün telden yazdım yazamamısım ya ucmus gitmiş ..
Ohhh adet oldum bu sabah ne kadar korktum yaaa bide bi ikiiz daha geliyomus die düşündüm :2:
Canan dirim banan cok yakın beklerim bende hepinizi yeni evime
nerye gidion lennnnspordan geldim...annem çocukları giydirmiş şimdi ben giyineceğim atta gidiyozz görüşürz kızlar....
Ne güzel yaa..Benimkileri ölçmek zor.Doktor 3 haftadır aşağı yukarı aynı kiloyu söylüyor,başta çok güzel ölçülüyodu,iyi de gidiyordu kiloları ama şimdi zor,hayırlısı bakalım...inşallah cnm sağlıla doğum yaparsın 38 haftada falan doğum olacak herhalde senin....benimkilerin son ana kadar kilolarını söylemişti doktorum ve söylediği kiloda da doğdular..
günaydın kızlar...herkeşler buluşsun ne güzel,bizim başımız kel tabiialsanaalsanasmile..kızlar toplaşıp şöölee karadenize doğru da gelin yaaa:))
Hituci bizde seninle buluşalım canım ya,yakınız nasılsa..zaten alışveriş için samsuna gelicem 1-2 ay sonra..kıskanıyom vallakaydirigubbakcemile3...
Dilemma Maaşallah karnını hala aşağı inmemiş gibi duruyor.
Nerocummmmm
çok işe yarıyor cnm ben çok memnun kaldım hatta ilk başta almadığım için bile kızdım kendime çocuk kucağımda yamuk yumuk hiç rahat edemiyordu bende yatarak emziriyordum...Kızlar emzirme yastığı aldı eşim bana..Kulandınız mı,ikiz bebekleri olan bir arkadaş önerdi bana da..Aldık bakalım,hevesle
Yeni ikiz anneleri merhabalar herkese... Bende 17 haftalık hamileyim ve nasipse iki oğlum olacak.... Sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. iki oğlan, iki kıza göre daha mı yaramaz olur...ohaoldumsmileOğlan ve kız anneleri bu konuda ki yorumlarınız nelerdir tecrübelerinize dayanarak öğrenebilir miyim?
niye benim yazasım yok, morelim çokbozuk, neden hep hasta bu kızlar.. dirim sen anlarsın beni, geçen sene sen de hep hasalıklarıyla boğuşmuştun, yahu ne çok hırpalanıyor insan...
hımmm o zaman bende tek gelip yormayayım seni oplu olsun görüşmemez zati kocişle gelcez ya bekle o zamana lkadar bayramda ayarlamaya çalışayım
hımm sen tek çocukla bana gelmedin ama belkim ben sana gelirimmm haber veririm kociş gidiyo yarın cuma günü çocukların durumuna bağlı olarak ararım seni
bende seni seviyom canım biliyon hamişliğinden beri yakın takipçinim benziyomuyuz kızz bak merak ettim facede resmin var ama türbanlı ve uzaktan olduğu için tam net değil yüzün vallaha belkide ikizizdir ikiz analar ikiz doğurduk hahaaa
yapamazsınızki yapamazsınızki hahahhalülülülülülülülülülülülü
amanın amanın maşallahhh bende çok özledim hamişliğiiii
haftan çok iyi hiç merak etme girmezler
bakıma girdi bi ara kk bende yazmıştım benimkide uçmuş
adetşn hayırlı olsun bu aradaaa
evet dirimle cananım ev ziyaretleri başladı istanbullular sıraya girsin hahhaha
geliriz işallah cnım ya kısmet bakalım
nerye gidion lennnn
ananla bir oldunmu gezmenizde bitmiyo heeee
kocişe gelince nedeni ne olursa olsun sebebi ne olursa olsun bu yaptığı muamele sadece ondan soğumama sebep oluyor onun bu tarz her bencil davranışında ben ondan milim milim uzaklaşıyorum
kevserim sıkma tatlım canını
çocuklarımız erken ve ufak doğdukları için
yeterince anne sütü alamadıkları için
diş çıkarma döneminde oldukları için
ve havalarıntutumsuzluğundan dolayı çok sık hastalanıyolar bunun senin anneliğinle bakımınla bir alakası yok lütfen anneliğini suçlama hele senin gibi uğraşlar sonucuanne olsan birisi asla çocuklarna kötü bişi yapmaz sen çok iyi bir annesin
bende evi süpürdüm biraz toz aldım 2 günde i ev süpürüyorum ams çıkan tozu görseniz sanki 1 aylık aklım almıyor yaaa birde banyomu yaptım oğlanı uyuttum şimdi kızı sallıyom bu aradada size bakıyom şu z,llide uyusunda çorba yapayım veletlerime içireyim sonrada bizim yemeğimizi yapayım malum kociş çok aç geliyooo
Selam arkadaşlar.....Nasılsınız.........
Yağız dün gece 2 ye uyumadı,deli gibi uykusu var halbuki.Ama şu başına ekstra koyduğumuz yastığa alışamadı kafasını gömmeye çalışıyor sağ tarafına yapamayıncada başlıyor ağlamaya...
Kızlar sizin bebişlerin alışması ne kadar sürdü?
Canancım beklerim mutlaka tatlım.
Kız nasıl resmim uzaktan? ulen daha yakından nasıl çektireyim.
Ne güzel yaa..Benimkileri ölçmek zor.Doktor 3 haftadır aşağı yukarı aynı kiloyu söylüyor,başta çok güzel ölçülüyodu,iyi de gidiyordu kiloları ama şimdi zor,hayırlısı bakalım...
Ay evet kızlar,karnım sivri,henüz inmedi.Ama yürümek te zorlaştı artık..
Dırım sen kayınvalidenle yaşıyosun sanırım geçici de olsa..Zor durumlar yaa,ben sırf kendim bakayım diye ilk yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum..Ara ara gelirler,torunlar özlenir sonuçta..Ama yanı evde yaşamak zorunda olmak çok zor olmalı..Bir de karışılması,edilmesi,öfff.Neyse ben hayırlısıyla bir doğurayım da,sonra düşünürüm bu kısmı..
Doruk,firdos,kevser,canan teşekkür ederim kızlar...
Yeni ikiz anneleri merhabalar herkese... Bende 17 haftalık hamileyim ve nasipse iki oğlum olacak.... Sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. iki oğlan, iki kıza göre daha mı yaramaz olur...ohaoldumsmileOğlan ve kız anneleri bu konuda ki yorumlarınız nelerdir tecrübelerinize dayanarak öğrenebilir miyim?
kızlar merhaba,
emzirme yastığı benim de çok işime yarıyor şu an, yatarak emzirmeyi de bir hemşire önermişti yerçekiminden bağımsız olunca pratik oluyor ama küçük hanım hiç bırakmıyor o pozisyonda da, eğlenceli geliyor tabii. Ya kızlar dün doktor bana bir seferde tek memeden 8 dk emzir yeter dedi, bir de 3 saatte bir emzir gece uyanmazsa sen zorla uyandırma dedi. gerçi gece zaten pek uyumadığı için kaldırmak da gerekmiyor. 8 dk çok kısa değil mi ne dersiniz. bir de siz emzirirken gazlı yiyevcekler konusunda dikkat ettiniz mi? doktor önemli değil dedi ama çok üzerinde duranlar da var, önümüzde kış fasulye, nohut, mercimek, lahana, karnıbahar, brokoli hepsiii gazlı yahuu. ne yiicem ben.
nerocum dün Elif'e de işitme testi yapıldı, aklıma sen geldin bayaa zor ölçüldü bizimki de ama neyseki 40 dakikada da olsa ölçülebildi.
canancım benim eşim de daha şimdiden geceleri arıza yapmaya başladı, niye ağlıyor bu bebek, kabus gibi off pöff. zaten uyumuyorum bir de onun kaprisleri iyice içimi sıkıyor. 2 gündür dedim al eşyanı salona git, sen de rahat ben de. hem öyle olunca bebişi de yatağa alıyorum, en azından emziği fln düştüğünde kalkmadan halledebiliyorum.
istanbullular hayranım size, off bi de hepiniz toplansanız nassı sükse yaparsınız buşuşma yerinde walla, bak 3 tane ikiz bile nekkadar dikkat çekiyor.
yaw kızlar biz bi elifle 2 günde bir çamaşır yıkıyos, siz nasıl yetiştiriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?