düşünceli adam bravoayyy yarın kaynım götürecekmiş beni eve yanlız gitme kimdir nedir bilmeyiz dedi...
hadi yaaaaaaaa evet.....kız ben şarapla sarhoş olmam gerçi 3 senedir içmiyorum..
ama eskiden 1 şişe içerdim bişi olmazdı....
kocama didim beni bir aksam içmeye götüreceksin dedim tamam dedi...anneme satıp fasıla gitmek istiyorum ama istediğim yer gecesi 100 tl kişi başı çokda geliyor parası...
ama çok şık nezih ve sınırısız içki
evet cnm sağol teyzesi
düşünceli adam bravo
canım şarabın yanında efkarda varsa hemen şarpar tecrübeyle sabittir
evlilik yıldönümünde kendinize bi süpriz yapın bence ben çocukları bi yere bıraksam kaçarıdk vallaha kocişle yada dur dur kaçmazdım vallaha nede olsa ordada gererdi beni
tüh kaçırmışım haberiii
dirim söz gününedemi hediye istiyon bacımmmm
arkadaslr forum nasil aciliyor ?ben bilmiyorum hicbirsey ..yardim lutfen..
hahah süpersin kankim şimdiden atsın günde 1 lira o zamanas kadr birikir parahahhaaa canan kızzz aradım kocamı bana bak 10. yıl için ssağlam bir kutlama ve yemek isterim
sen şimdiden 1 tl günde at kenara anca alırsın dedim..
yok ülennnnnn yemek istiyommmm içmek için
dırım inşallah diyorum kadın beğenirde satarsın evi rahatlarsın diyorum dualarımdasın
hahah süpersin kankim şimdiden atsın günde 1 lira o zamanas kadr birikir para
isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenciiii
cumartesi ne işin var söyle bakimmm
kalabalık olacaksınız gelmiyim takılın sizallahh razı olsun canım benim çok sağoll...diğer msj teşekür butonuna bastım hahaa
canımmmmmmmmm c.tesi kk dan arkadaşlarım gelecek bebek görmesi olacak 18 ay sonra annemde olacağız...istersen sende gel tatlım :)
vereliniortakolumunekankayizsmileolumunekankayizsmiledimi ama kankimmm 1 tl koysa ayda 30 tl çok bi parada olmuyor ama olsun kafiiyimm
iyi geceler kimseler yok bende bi saigra içip yataım bariiişimdilik ben kaçar ekrana bakmaktan başım ağrıyor...
yatam uyuyayım..sporda baya yoruldum bugün....
ama diet işine asılamıyorum bi türlü yemekleri düzgün yiyorum
ama aralarda kaçamaklarım var pehhh pehhhh
hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kalabalık olacaksınız gelmiyim takılın siz
vereliniortakolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
iyi geceler kimseler yok bende bi saigra içip yataım bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?