Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın kızlar ...bir istanbul masalını izliyorum....selim arhana hayrandım aşıktım resmen
hala aynı tadla izliorum....

kaynana fatura yatırmaya gitti....bizde onu bekliyoruz...bugün evimi göstermeye gideceğim spordan sonra....sonrada yemek yapacağım eltimler gelecek....

gecede annemlere geçeceğiz.......

htc cnm senin kızlar yaşına girdiimi daha toparlanacaklar cnm merak etmee

canım çalışıyorum ama yeni başladım.kızım ilk günden beri böyle götürdüm doktora hiç bişi yok ama çok huysuz olacak dedi.2 gün sonra 11 olcak ama hal gece uykumuz yok

günaydınnnnnnnn.......

dırım kız sana en son mesajı yazdıktan sonra giremedim ben kk ya niden acep herkezde yazmış :bbo::bbo:

felaket gibibi geceydi kızım sabaha dek mızırdandı durdu.ne zaman düzelecek bu uyku sorunu yaaa

oooo cnm siz 9 ayıda geçmişsiniz hepmi böyle düzensizler...

günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydın,,,,,

günaydın kızlar:1hug:

günaydın şekerim opuyorumnanaktan

4. aydan sonra düzelir diorlar acaba bi sorun mu varki?:uhm:

benim Denizim de çok ağlıyordu,hele iki ay hiç durmadı..artık dayanamayıp bende ağlama krizleri geçiriyordum!ama 4.ayımıza girince düzeldi..kolik olduğunu düşünmüştük zaten.

günaydın yine aynı tempodasın bu tempona hayranım inan.bebişimin biri erkek o iyide biraz kızım hala aynıı.inş.. dediğin gibi olurda yaşında düzelir biraz zaten tek tesellim bu

ewet yaa 11 aylık olucaz 2 gün sonra ama hep bile.belki bu gece 20 sefer kalkmışızdırr.uykuya hasret kaldım yaa

aman dırımcığım inşallah son göstermen olurda satılır...:Saruboceq:

ewet yaa 11 aylık olucaz 2 gün sonra ama hep bile.belki bu gece 20 sefer kalkmışızdırr.uykuya hasret kaldım yaa

ooo cnm one ya hiç uyumadan sabah olmuş sana ben geçenlerde 5 kere kalktım sürünerek işe geldim yani allah yardımcın olsun anacığım gece uykusuda birşeye benzemiyorki

saol canım gerçektende gece uyuyamayınca bi tuhaf oluyorum sanki başımı kaldıracak halim yok.ama kızım hep böle napalım düzelene kadar iadre edicez

günaydın yine aynı tempodasın bu tempona hayranım inan.bebişimin biri erkek o iyide biraz kızım hala aynıı.inş.. dediğin gibi olurda yaşında düzelir biraz zaten tek tesellim bu

canım yaa benimde öle uyumayan huysuzluk yapan bir oğlumdu aliş beydi
o hala geceleri mıkır kıkırrrr

aman dırımcığım inşallah son göstermen olurda satılır...:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm yaaaa inş..

saol canım gerçektende gece uyuyamayınca bi tuhaf oluyorum sanki başımı kaldıracak halim yok.ama kızım hep böle napalım düzelene kadar iadre edicez

sabret canım az kaldııı

Kızlar alttaki kalpli oylamayı gördünüz mü?ben yeni gördüm de:))

kızlar eskidende o teşekkür butonu vardı...birbirimize bazen sadece teşekkür için yazı yazıyoruz..
o yazışmaları engellemek için yapılıyor....böylelikle yazışmalar azalacak. site daha hızlı çalışacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…