günaydınnnnnnnnnnnnn
felaket gibibi geceydi kızım sabaha dek mızırdandı durdu.ne zaman düzelecek bu uyku sorunu yaaa
felaket gibibi geceydi kızım sabaha dek mızırdandı durdu.ne zaman düzelecek bu uyku sorunu yaaa
günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar:1hug:
4. aydan sonra düzelir diorlar acaba bi sorun mu varki?:uhm:
günaydın kızlar ...bir istanbul masalını izliyorum....selim arhana hayrandım aşıktım resmen
hala aynı tadla izliorum....
kaynana fatura yatırmaya gitti....bizde onu bekliyoruz...bugün evimi göstermeye gideceğim spordan sonra....sonrada yemek yapacağım eltimler gelecek....
gecede annemlere geçeceğiz.......
htc cnm senin kızlar yaşına girdiimi daha toparlanacaklar cnm merak etmee
günaydınnnnnnnn.......
dırım kız sana en son mesajı yazdıktan sonra giremedim ben kk ya niden acep herkezde yazmış :bbo::bbo:
oooo cnm siz 9 ayıda geçmişsiniz hepmi böyle düzensizler...
günaydın,,,,,
günaydın şekerim opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ...bir istanbul masalını izliyorum....selim arhana hayrandım aşıktım resmen
hala aynı tadla izliorum....
kaynana fatura yatırmaya gitti....bizde onu bekliyoruz...bugün evimi göstermeye gideceğim spordan sonra....sonrada yemek yapacağım eltimler gelecek....
gecede annemlere geçeceğiz.......
htc cnm senin kızlar yaşına girdiimi daha toparlanacaklar cnm merak etmee
ewet yaa 11 aylık olucaz 2 gün sonra ama hep bile.belki bu gece 20 sefer kalkmışızdırr.uykuya hasret kaldım yaa
günaydın yine aynı tempodasın bu tempona hayranım inan.bebişimin biri erkek o iyide biraz kızım hala aynıı.inş.. dediğin gibi olurda yaşında düzelir biraz zaten tek tesellim bu
aman dırımcığım inşallah son göstermen olurda satılır...:Saruboceq:
saol canım gerçektende gece uyuyamayınca bi tuhaf oluyorum sanki başımı kaldıracak halim yok.ama kızım hep böle napalım düzelene kadar iadre edicez
dur nerocum bi oy veriyim sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?