Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın kızlar....
gece yine beren çıldırmış gibi ağlama krizlerine girdi. sabahı zor ettik. hemen eczaneden idrar torbası aldı eşim hasteneye bırakdı birazdan sonuçalıcaz. ya idrar yolu enfeksiyonundanmı yoksa başka bişidenmi bilmiyorum. belli sattelerde sürekli ağlıyo iştahı yok hiç susturmak mümkün değil..önceleri uyanınca gülücükler atardı şimdi bir yaygarayla kalkıyo(((
sizlerde ne var ne yok geçmişe çok bakamadım.yeni butonlar eklenmiş hayırlı olsun...
dırım inşallah bu sfer evin yeni sahibini bulmuşdur...
hct canım seninle aynı sorunlu bir gece geçirmişiz allah yardımcımız olsun canım ne diyim...
nero hutici artvinli firdos ve burdaolan herkes öpüyorum hepiniz...

ama bende war bişi.gece uyumuyorum sabah dek.akşama kadar çalışıyorum akşam koştur ewe önce annemin ewine git yemek yap bulaşık sonra kendi ewim topla süpür gece hiç uyumadı.ama maşallah kilolar hala benimle var kesin bişi bende

canım bendede aynı tempo ama gitmiyor cnm yaa

canım Elif kucağımda uyuyor şimdi, braktığım an basıyor yaygarayı, yola sokunca ariim seni

tamam cnm

11 aylık olduk canım yaa eskidik bizde.ben hazırımda kilolarım hazır değil sanırım benden gitmeye

günaydın herkese htc bi tiroit testi yaptır etrafımda ne kadar zayıflayamayan varsa hepsinde guatr çıktı.
size yine sorularım var:))
çocukları gece uykusuna kaçta nasıl yatırıyosunuz buna siz mi çocvuklar mı karar veriyo biz 20.30 da başlıyoruz gece uykusuna yatırnaya 22.30 da ancak uyuyolarda bizde mi bi sorun var???

walla ben geç yatırmaya çalışıyoruma ama bazen saatlerce salladığım oluyor.eyer erkan uyutursam gece çokk daha fena oluyor

canım onlar karar veriyor valla:) önceleri saat 20.30 da uyurlardı ve gecede 2-3 kez kalkarlardı.şimdi 22.30 gibi uyuyup gecede sadece bir kez kalkıyorlar.sabaha doğru.

peki kızlar gece kaç satte bi besliuosunuz ben gece 12 de yediriyorummesela sabah 5 gibi ağlıyolar bide o zaman veriyorum. dr uyku daha önemli bölme uykularını dedi o yüzden.. gerçi bi kaç gecedir hep ağlıyo beren mamada yemiyo iştahı yok hiç çeşit çeşit denedim mamadan değil heralde..
bu arada tahlilimiz çok şükür temiz çıkmış. dr. bebeğin yapsındandır demişarsız anlıycanız

maşallah canım.. bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum...

geçmiş olsun canım... cemrede dün saat 10 dan gece 2 ye kadar bağırdı.. neler denedim yok susmadı... saat 2 ye doğru kendiliğinden uyudu.. bizimkide arsız galiba..

önceden saat takip ediyodum ama artık bıraktım. acıktıklarını anlıyorum artık.. ne zaman acıkırlarsa o zaman vermeye başladım ben.. gecede mesela 12 de yedilerse 5 te kalkıyorlar.. 2 de yedilerse 6 ya da 7 de kalkıyorlar...

hep mi böleydi yeni mi oldu?sanırım yeni böle oldu önceden böle bişi demiyodun önceden arsız değilmişde şimdi mi olmuş??bence çocuğun bi derdi olmnasa bağırmaz kulaklarını falan gösterdiniz mi belki kulağı ağrıyodur doktor pek umruna takmıyo ağlamasına alışacaksınız diyolar nasıl alışılırsa

Selam arkadaşlar.......

Yağızı sallarken bakayım neler yapıyorsunuz dedim.Geçmiş epey uzunmuş........

Dorukcum idrar tahlili temiz çıkmış sevindim.Aman hasta olmasında varsın edepsiz olsun.

Canan gözümünb önüne geldi.Senin sıpaları çıplak banyoya götürüşün.Popolarını büke büke gidiyorlardır.Tam ısırmalık yani....Eşin gitmiştir şimdi.hayırlısıyla gitsin gelsin canım.

Dırım evin satılısın bu sefer hayırlısıyla inşallah.Gönlüne göre ev alırsın bu sefer.

Firdos canım maşallah senin oğluşlara beee.Yağızla aralarında 15 gün var dimi.
Yağızda artık beni ve babasını tanıyor,gülücükler hazır bizi görünce,anakucağına koyuyorum bir geliyorum iki dakikada kaymış ayakları sallanıyor.Artık varlıkları iyice belli evde.

Hituci sen nasılsın canım.Saolasın tatlım dikkat ediyoruz işte elimizden geldiğince.

Dorukcum ben gündüz düzenli 3 saatte bir besliyorum.3 saatte 120 cc yiyor fazlasını yedirine çok çıkarıyor.Ama gece uykudan bende uyandırmıyorum.Taki o acıkıp uyanana kadar.Ama her gece 12 de yiyip uyuyor,sabaha karşı 4,5 uyanıyor,sonrada 8 de uyanıyor işte bizim beslenmemiz böyle.

aslında önceleri akşam saatlerinde öle bi geliyordu kızmıa:) ama bu kadar arsız değildi. uykudan uyandığında gülücüller atardı şimdi bir feryatla kalkıyor.. bende şaşırdım bide büyüdükçe sei gürleşdi hareketleri deişdi geri geri kaçmalarmı dersin. kafayı sağa sola çevirmemi herşey var yani.. kulaklarınıda gösterdik canım biraz akıyodu dr. normal dedionunla ilgili bi sıkıntı yok dedi. bende işin içinden çıkamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…