kirpoşum naber cnm yaaa......nasılsınnn
bana çağrı atsana canm yaaaa
yaa bi ben zayıflayamadım şu annelerin arasında yaww
ama bende war bişi.gece uyumuyorum sabah dek.akşama kadar çalışıyorum akşam koştur ewe önce annemin ewine git yemek yap bulaşık sonra kendi ewim topla süpür gece hiç uyumadı.ama maşallah kilolar hala benimle var kesin bişi bende
canım Elif kucağımda uyuyor şimdi, braktığım an basıyor yaygarayı, yola sokunca ariim seni
günaydın herkese htc bi tiroit testi yaptır etrafımda ne kadar zayıflayamayan varsa hepsinde guatr çıktı.
size yine sorularım var:))
çocukları gece uykusuna kaçta nasıl yatırıyosunuz buna siz mi çocvuklar mı karar veriyo biz 20.30 da başlıyoruz gece uykusuna yatırnaya 22.30 da ancak uyuyolarda bizde mi bi sorun var???
herkesler yaprakdökümünü izliyor galiba,kimse yok...
Hituci bende amasyaya beklerim,çok mutlu olurum...
bir arkadaş kızar mı erkekler mi yaramaz diye sormuş..benim iki oğlum var,biri çok yaramaz diğeri çok uslu..gerçi daha 5 aylıklar, gelecek günler ne gösterir bilinmezohaoldumsmile
teyzelerimiz bebişlerim bugün tam 5 aylık oldular..artık tutma refleksleri gelişti..emziklerini,oyuncaklarını tutabiliyorlar..kahkaha bile atıyorlar..bizimle iletişim halindeler hep..anne-baba ayrımı yapabiliyorlar..yavaş yavaş destekli oturmaya başladılar,kendilerini kaldırabiliyorlar..birbirleri ile konuşuyorlar:) hatta Kağan emziğini ağzından çıkarıp geri takıyor:)...bunları gördükçe çok mutlu oluyorum
günaydın kızlar....
gece yine beren çıldırmış gibi ağlama krizlerine girdi. sabahı zor ettik. hemen eczaneden idrar torbası aldı eşim hasteneye bırakdı birazdan sonuçalıcaz. ya idrar yolu enfeksiyonundanmı yoksa başka bişidenmi bilmiyorum. belli sattelerde sürekli ağlıyo iştahı yok hiç susturmak mümkün değil..önceleri uyanınca gülücükler atardı şimdi bir yaygarayla kalkıyo(((
sizlerde ne var ne yok geçmişe çok bakamadım.yeni butonlar eklenmiş hayırlı olsun...
dırım inşallah bu sfer evin yeni sahibini bulmuşdur...
hct canım seninle aynı sorunlu bir gece geçirmişiz allah yardımcımız olsun canım ne diyim...
nero hutici artvinli firdos ve burdaolan herkes öpüyorum hepiniz...
peki kızlar gece kaç satte bi besliuosunuz ben gece 12 de yediriyorummesela sabah 5 gibi ağlıyolar bide o zaman veriyorum. dr uyku daha önemli bölme uykularını dedi o yüzden.. gerçi bi kaç gecedir hep ağlıyo beren mamada yemiyo iştahı yok hiç çeşit çeşit denedim mamadan değil heralde..
bu arada tahlilimiz çok şükür temiz çıkmış. dr. bebeğin yapsındandır demişarsız anlıycanız
peki kızlar gece kaç satte bi besliuosunuz ben gece 12 de yediriyorummesela sabah 5 gibi ağlıyolar bide o zaman veriyorum. dr uyku daha önemli bölme uykularını dedi o yüzden.. gerçi bi kaç gecedir hep ağlıyo beren mamada yemiyo iştahı yok hiç çeşit çeşit denedim mamadan değil heralde..
bu arada tahlilimiz çok şükür temiz çıkmış. dr. bebeğin yapsındandır demişarsız anlıycanız
canım onlar karar veriyor valla:) önceleri saat 20.30 da uyurlardı ve gecede 2-3 kez kalkarlardı.şimdi 22.30 gibi uyuyup gecede sadece bir kez kalkıyorlar.sabaha doğru.
hep mi böleydi yeni mi oldu?sanırım yeni böle oldu önceden böle bişi demiyodun önceden arsız değilmişde şimdi mi olmuş??bence çocuğun bi derdi olmnasa bağırmaz kulaklarını falan gösterdiniz mi belki kulağı ağrıyodur doktor pek umruna takmıyo ağlamasına alışacaksınız diyolar nasıl alışılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?