herkesler yaprakdökümünü izliyor galiba,kimse yok...
Hituci bende amasyaya beklerim,çok mutlu olurum...
bir arkadaş kızar mı erkekler mi yaramaz diye sormuş..benim iki oğlum var,biri çok yaramaz diğeri çok uslu..gerçi daha 5 aylıklar, gelecek günler ne gösterir bilinmezohaoldumsmile
teyzelerimiz bebişlerim bugün tam 5 aylık oldular..artık tutma refleksleri gelişti..emziklerini,oyuncaklarını tutabiliyorlar..kahkaha bile atıyorlar..bizimle iletişim halindeler hep..anne-baba ayrımı yapabiliyorlar..yavaş yavaş destekli oturmaya başladılar,kendilerini kaldırabiliyorlar..birbirleri ile konuşuyorlar:) hatta Kağan emziğini ağzından çıkarıp geri takıyor:)...bunları gördükçe çok mutlu oluyorum
bilmem ben kullanmadım hoş benimkilerde emmediler yaKızlar emzirme yastığı aldı eşim bana..Kulandınız mı,ikiz bebekleri olan bir arkadaş önerdi bana da..Aldık bakalım,hevesle
benim bi kızım bi oğlum var oğlum daha uslu kızım yaramazYeni ikiz anneleri merhabalar herkese... Bende 17 haftalık hamileyim ve nasipse iki oğlum olacak.... Sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. iki oğlan, iki kıza göre daha mı yaramaz olur...ohaoldumsmileOğlan ve kız anneleri bu konuda ki yorumlarınız nelerdir tecrübelerinize dayanarak öğrenebilir miyim?
doktorun üstüne laf söylenmez ama bebek her istediğinde emzirin diyor uzmanlar bence dakka makka tutma istediği kadar emzir çeksin doyasıya senin kokunu içine iri iri gözleri ile baksın sana emzerken bi taraftanda memeni avuçlayıp sıkarak oynasın ben çok isterdim emmeleirni emerken eliyleyüzüme dokunup sevmeleirni....kızlar merhaba,
emzirme yastığı benim de çok işime yarıyor şu an, yatarak emzirmeyi de bir hemşire önermişti yerçekiminden bağımsız olunca pratik oluyor ama küçük hanım hiç bırakmıyor o pozisyonda da, eğlenceli geliyor tabii. Ya kızlar dün doktor bana bir seferde tek memeden 8 dk emzir yeter dedi, bir de 3 saatte bir emzir gece uyanmazsa sen zorla uyandırma dedi. gerçi gece zaten pek uyumadığı için kaldırmak da gerekmiyor. 8 dk çok kısa değil mi ne dersiniz. bir de siz emzirirken gazlı yiyevcekler konusunda dikkat ettiniz mi? doktor önemli değil dedi ama çok üzerinde duranlar da var, önümüzde kış fasulye, nohut, mercimek, lahana, karnıbahar, brokoli hepsiii gazlı yahuu. ne yiicem ben.
nerocum dün Elif'e de işitme testi yapıldı, aklıma sen geldin bayaa zor ölçüldü bizimki de ama neyseki 40 dakikada da olsa ölçülebildi.
canancım benim eşim de daha şimdiden geceleri arıza yapmaya başladı, niye ağlıyor bu bebek, kabus gibi off pöff. zaten uyumuyorum bir de onun kaprisleri iyice içimi sıkıyor. 2 gündür dedim al eşyanı salona git, sen de rahat ben de. hem öyle olunca bebişi de yatağa alıyorum, en azından emziği fln düştüğünde kalkmadan halledebiliyorum.
istanbullular hayranım size, off bi de hepiniz toplansanız nassı sükse yaparsınız buşuşma yerinde walla, bak 3 tane ikiz bile nekkadar dikkat çekiyor.
yaw kızlar biz bi elifle 2 günde bir çamaşır yıkıyos, siz nasıl yetiştiriyorsunuz?
ben seni ağırlıyamıyorumda ne demek gıııı kızıyom bakcanancığım kankim....kızacaksın ama bana annemlerle gezme artık zorlandı..annem devamlı bunlarla sokağa gidilmiyor diyo...istiyorki koca adamlar gibi hazırlansınlar beklesinler...yaa asıl sizinle gidilmiy dor dedim...çocuk bunlar zıplayacak hoplayacak dedim..
ama bak ev satılsın maddiyatımız biraz daha iyi olsun ben kuzularla tek gezerim..
merdiven çıkıor ömerim bugün onu yürüterek götürdüm...sesi çıkmadı...
misafirlikte yemek yedir dedim anneme bende kızın mutfağını topluyordum...
annem birsennnnn yemiyorlar dedi....kızda bana bırak sen çocuklara bak dedi...
gittim yedirdim ...kadınlar annemle kaynanama aaaaa 2 kadın yediremedinz kız 2 dk.yedirdi dedi annemde anne o dedi.................
kuzum sana ben sık sık gelirim ama heme maddi boyu hemde ben seni ağırlayamıyorum...ama telefı edeceğim............
bir arkadaş kızar mı erkekler mi yaramaz diye sormuş..benim iki oğlum var,biri çok yaramaz diğeri çok uslu..gerçi daha 5 aylıklar, gelecek günler ne gösterir bilinmezohaoldumsmile
teyzelerimiz bebişlerim bugün tam 5 aylık oldular..artık tutma refleksleri gelişti..emziklerini,oyuncaklarını tutabiliyorlar..kahkaha bile atıyorlar..bizimle iletişim halindeler hep..anne-baba ayrımı yapabiliyorlar..yavaş yavaş destekli oturmaya başladılar,kendilerini kaldırabiliyorlar..birbirleri ile konuşuyorlar:) hatta Kağan emziğini ağzından çıkarıp geri takıyor:)...bunları gördükçe çok mutlu oluyorum
bu kocalarada ne oluyor yahu ilk doğduklarında deli oluyorlar 2-3 gün sonra vay niye uyumadı niye ağlıyor,niye huysuz fişi var sanki bunların çekince susssunlar...kızlar merhaba,
emzirme yastığı benim de çok işime yarıyor şu an, yatarak emzirmeyi de bir hemşire önermişti yerçekiminden bağımsız olunca pratik oluyor ama küçük hanım hiç bırakmıyor o pozisyonda da, eğlenceli geliyor tabii. Ya kızlar dün doktor bana bir seferde tek memeden 8 dk emzir yeter dedi, bir de 3 saatte bir emzir gece uyanmazsa sen zorla uyandırma dedi. gerçi gece zaten pek uyumadığı için kaldırmak da gerekmiyor. 8 dk çok kısa değil mi ne dersiniz. bir de siz emzirirken gazlı yiyevcekler konusunda dikkat ettiniz mi? doktor önemli değil dedi ama çok üzerinde duranlar da var, önümüzde kış fasulye, nohut, mercimek, lahana, karnıbahar, brokoli hepsiii gazlı yahuu. ne yiicem ben.
nerocum dün Elif'e de işitme testi yapıldı, aklıma sen geldin bayaa zor ölçüldü bizimki de ama neyseki 40 dakikada da olsa ölçülebildi.
canancım benim eşim de daha şimdiden geceleri arıza yapmaya başladı, niye ağlıyor bu bebek, kabus gibi off pöff. zaten uyumuyorum bir de onun kaprisleri iyice içimi sıkıyor. 2 gündür dedim al eşyanı salona git, sen de rahat ben de. hem öyle olunca bebişi de yatağa alıyorum, en azından emziği fln düştüğünde kalkmadan halledebiliyorum.
istanbullular hayranım size, off bi de hepiniz toplansanız nassı sükse yaparsınız buşuşma yerinde walla, bak 3 tane ikiz bile nekkadar dikkat çekiyor.
yaw kızlar biz bi elifle 2 günde bir çamaşır yıkıyos, siz nasıl yetiştiriyorsunuz?
İyi yapmış almış eşim emzirme yastığını o zaman ,zaten pek bir hoşuma gitti.kaydirigubbakcemile3
Eşler yakınıyo mu kızlar?Benimki evde çok yardımcıdır.aylardır temizlik yapmıyorum mesela,herşeyi o yapar.Hamile değilken de zaten birlikte yapardık işleri..Umarım çocukların bakımıda da yardımcı olur..Bana yardımcı olur gibi geliyor ama yaşamak lazım,çocuk işi bambaşka
ben iki veledimide bayılttım ilkindi uykusuna yatmayınca 8.45 de bayıldılar...gecede rahat geçer umarım..
gece uykusunamı yattılar şimdi cnm
evet cnmmm .....eeee benim bıcırlar sizinkilerden daha çok yoruluyolar onları pusetsiz götürdük gezmeye yürüterek..sonra sitede bahçede top oynadılar...5 kat merdiven çıktılarr
amcası ile boğuştularrrrrrrrrr daha ne olsun
bir hafta 10 gün sonra tekrar gidcek kankim ama sen yine evinde olmayacaskın vallaha süper olurdu içmeye ihtiyacım var ama birimiz içelimki sarhoş oldukmu diğeri ayık kalsın zuhahah yoksa sızar kalırız çocuklarda ağlar ağlar durur ay ne komedi oluryawww
derin uykudalar o zamn tatlı uykuları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?