Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhabalar ben geldimm..ayyy bu sefer sporda yoruldum başka bir aletede bindirdi beni hoca
anam ellerim kollarm titriyordu...hemen giyindim...çıktık gittik ....arkdaşımında 2 yaşını geçik başka bir kız daha geldi aynı yaşş kudurmaca oldu.ama kızlar cazgırdı tabi yaş farknıda var 3 yaşa yakınlar ve bilinçler....
neyse güzel geçti oturduk yedik içitik kalktık geldik.....şimdi yemek hazırlayacağım öptümmmmmm

herkesler yaprakdökümünü izliyor galiba,kimse yok...

Hituci bende amasyaya beklerim,çok mutlu olurum...

bir arkadaş kızar mı erkekler mi yaramaz diye sormuş..benim iki oğlum var,biri çok yaramaz diğeri çok uslu..gerçi daha 5 aylıklar, gelecek günler ne gösterir bilinmezohaoldumsmile

teyzelerimiz bebişlerim bugün tam 5 aylık oldular..artık tutma refleksleri gelişti..emziklerini,oyuncaklarını tutabiliyorlar..kahkaha bile atıyorlar..bizimle iletişim halindeler hep..anne-baba ayrımı yapabiliyorlar..yavaş yavaş destekli oturmaya başladılar,kendilerini kaldırabiliyorlar..birbirleri ile konuşuyorlar:) hatta Kağan emziğini ağzından çıkarıp geri takıyor:)...bunları gördükçe çok mutlu oluyorum

maşallahh cnm yaa bu zamanları iiyi değerlendir....
her ay resimlerini çek ben 1 yaşına kadar yaptım albümlerini

6 ayda birbirlerini tanııyacaklar cnm

Kızlar emzirme yastığı aldı eşim bana..Kulandınız mı,ikiz bebekleri olan bir arkadaş önerdi bana da..Aldık bakalım,hevesle
bilmem ben kullanmadım hoş benimkilerde emmediler ya
benim bi kızım bi oğlum var oğlum daha uslu kızım yaramaz
doktorun üstüne laf söylenmez ama bebek her istediğinde emzirin diyor uzmanlar bence dakka makka tutma istediği kadar emzir çeksin doyasıya senin kokunu içine iri iri gözleri ile baksın sana emzerken bi taraftanda memeni avuçlayıp sıkarak oynasın ben çok isterdim emmeleirni emerken eliyleyüzüme dokunup sevmeleirni....
kızlar işitme tetsine giderken mümkünse bebeği uyutun bana canım arkadşaım tülin söylemişti bunu uyutarak götürdüm sadece 3 dakka sürüd vallaha
çamaşır içine gelince maalesef öyle hayatım sürekli çalışıyor şimdi kış kurumuyodu birikiyoda birikiyo hele ek gıdaya geçtinmi daha çok çıkıyo kusuyolar ağızlarındna atıyolar sürekli bişeyleri silmek yıkamak zorunda kalıyosun dikkat ediyorumda çok isyan eidyosun sen kızıyorum bak hiç anneliğin keyfini çıkartıyor gibi değilsin
ben seni ağırlıyamıyorumda ne demek gıııı kızıyom bak
sana neden kızıyom biliyonmu anandanda kaynananda şikayet ediyorsun hayatım gerçekler acıdır onları kendine uyduramazsın maalesef sen onlara uyacaksın yada sizi çekemem diyip resti çekeceksin e olmuyor tabi başkalarına ihtiyacımız oluyor maddi olarak kaynanana ihtiyacın var manevbi olarak annene ihtiyacın var onları öyle kabul et öyle sev kandim sevgi çiçeğim benimmmm

vallaha bazen çocuklarıda alıp gidesim geliyor ama para parayı getiren o olduğu için ona katlanmak zorundayım anladınmı gece kalk çocuklara bakj diyemiyorum akşam oldumu sne uyu ben çocuklarla ilgilenirim diyorum çünkü o erkek para kazanıyor anlaıdnmı yanlış ama gerçekkk

benim pek keyfim yok kociş biletini almış otobüsü 5.5 da kalkıyomuş 4 de okmeydanındna servise binecek artık sabahlarız sizlerle zuhahahaha

aman aman maşallah canım arkadaşım insna o hareketleir gördükçe öyle mutlu oluyorki devrim ayağa kalkıyor şimd,i mustafa baba dede gel diyo onu dinlemek öyle zevkliki hiç oturmak istemiyolar elimi tut eve yürüt beni diyolar devamlı bugün banyo yaptırmak için soydum tıpış tıpış bi banyoya gidişimiz var göreceksiniz olmadı bunlara bir kaç banyo oyuncağı alayım diyorum oturarak yıkıyorumda ben artık oturdukları yerde oynarlar

bu kocalarada ne oluyor yahu ilk doğduklarında deli oluyorlar 2-3 gün sonra vay niye uyumadı niye ağlıyor,niye huysuz fişi var sanki bunların çekince susssunlar...
aman maşallah zuhalcğm ya benim bir yapılamadı ne zaman gitsem koca hastanede ya kadın yok ya makina bozuk,vsvs kaldı da kaldı...
pöf bu çamaşırlar kış ta geldi nerde kuruyacaklar....

ben seyretmiyorum hayatım hatta tahammül edemiyorum......hafta hafta okadar değişiyorki firdoscğm maşallah yavrulara

ayyy yarın evi biri görmek istiyor hemde benim 3 bina yanımda oturuyormuş....

dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kadın beğensinnn yaaa

canım benim bu 2 kadına kızgınlığım başka anneleride görmemden

diyeceksin seninkilerden beterde var ama neden ben daha fazlasını beklemeyim
yada bişiler yapıyolar diye minnet duyayım pof pofflayım....

bende evlat olarak çok iyiyim o zaman

kaynanama bir dk.iş yaptırmıyorum....surat asmıyorum arada çok kızınca fevri davranıyorum o kadar...
ama oda bana çıkışıyor....sonra kaynanam daha mutlu olmalı ben onun oğlu için yanına gelmiş
bu sıkıntıyı çekiyorum...yoksa bende evimde oturu banane bakacaksın ödeyeceksin borcu derim...
diğer eltim yaptı biliyorsun yediler kadının maaşınıı....neysee yanii böylede bakınca bende kendimi haklı görüyorum...

anneme ayrıı biliyorsunnn zatiii

İyi yapmış almış eşim emzirme yastığını o zaman ,zaten pek bir hoşuma gitti.kaydirigubbakcemile3
Eşler yakınıyo mu kızlar?Benimki evde çok yardımcıdır.aylardır temizlik yapmıyorum mesela,herşeyi o yapar.Hamile değilken de zaten birlikte yapardık işleri..Umarım çocukların bakımıda da yardımcı olur..Bana yardımcı olur gibi geliyor ama yaşamak lazım,çocuk işi bambaşka

ben iki veledimide bayılttım ilkindi uykusuna yatmayınca 8.45 de bayıldılar...gecede rahat geçer umarım..

valla benimkide çokkkk yardımcıydı hamişken ama eve iki bebek gelince isyanlar geldii o işler yerine

Atarım birini kucağına ben desempatiksalakcinniAy bilmiyorum ki,nolacaz ne edecez

Dırım evinizi satmak istiyorsun bir an önce anladığım kadarıyla.Hadi hayırsıyla satılır inşallah

ayyyy kankim yaaaa bu fırsat bidaha ele gelmezdi
keşke evimde olsaydım yaaa
senle içerdik yaaaaaaaaaaa tuhhh tuhhh acaba bidaha ne zaman gelir böyle bir fırsat

tuhh tuhhhh yaaaa .......senle çocuklardan değilll

kendimizden,okul yıllarından,aşklarımzdan ooooo nelerden bahsederdik...uzun zaman oldu böyle sohbetler etmeyelii

gece uykusunamı yattılar şimdi cnm

evet cnmmm .....eeee benim bıcırlar sizinkilerden daha çok yoruluyolar onları pusetsiz götürdük gezmeye yürüterek..sonra sitede bahçede top oynadılar...5 kat merdiven çıktılarr
amcası ile boğuştularrrrrrrrrr daha ne olsun

bir hafta 10 gün sonra tekrar gidcek kankim ama sen yine evinde olmayacaskın vallaha süper olurdu içmeye ihtiyacım var ama birimiz içelimki sarhoş oldukmu diğeri ayık kalsın zuhahah yoksa sızar kalırız çocuklarda ağlar ağlar durur ay ne komedi oluryawww

hadi yaaaaaaaa evet.....kız ben şarapla sarhoş olmam gerçi 3 senedir içmiyorum..
ama eskiden 1 şişe içerdim bişi olmazdı....

kocama didim beni bir aksam içmeye götüreceksin dedim tamam dedi...anneme satıp fasıla gitmek istiyorum ama istediğim yer gecesi 100 tl kişi başı çokda geliyor parası...
ama çok şık nezih ve sınırısız içki

derin uykudalar o zamn tatlı uykuları olsun

evet cnm sağol teyzesi

firdosum maşallah kuzularına
kirpiciğim benim oğlum eliften daha zayıf oda mememe yapışınca bırakmak istemiyor bize dr lar her istediğinde emzir demişlerdi daha çabuk büyür daha mutlu olurlarmış
dırımcığım inşallah kadın beğenirde eviniz satılır sende bir rahat nefes alırsın sıkıntıyı iyi bilirim Allah yardım eder inşallah
dilemmacığım benim eşim hamileyken yardım etti azıcık zaten hep annem vardı yattığım için
şimdi tek bebek evde kucağa ve sallamaya alıştırmada çok yardımcı sağolsun ama susturma temizleme vs konularda hiç oralı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…