Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

cnm ya çok zor böyle ağlayarak sabahlamaları benim inci böyleydi 2 ay boyunca çocuğum hep ağlayarak uyanıyordu hep kucaktaydı bizim aşırı gazımız çıktı...beren de dr ne diyor peki ??

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nirdesinizzzzzzzzz ömüşü sallıyorum sonra spora gidecem

len sen gezmeye gitmeyecekmiydin....

tabiki olar karar veriyor vins cnm ben mesela akşam 22.00 de inciyi uyuttum sonra ipek hanımı uyuttm hatun yarım saat uyandı sanki 12 saat uyumuş sırıtıp duruyor hortladı gece 12.30 uyudu sonra

oh şükür cnm temiz çıkmış kuzucuğun tahlili....gece bende 11-12 gibi mama veriyorum uyanana kadr vermiyorum zaten 5 gibi mıkırdanmaya başlıyorlar uyanmadan tıkıyorum biberonu ağızlarına...ama bu sabah ikiside 6 uyadı cadılar :))

mutlaka bi sıkıntısı vardır bi anda böle değişemez ki bence benimkiler en başından beri böle olduklarından yabancılamıyorum:))

duş aldım kaynımın müşterisi varmış gelemiyor bende annemle gidiyorum....
çocukları kaynanama bırakacağız ama içimden gelmior pufffffffff

len doruk ben dün gezmeye gittim bugün misafir var ve gecede annelere geçeceğiz

bugün izne çıkıyorum bende 1.5 ay kızlarımlayım inşallah zemuszemus
Ne güzel,sevindim senin adına

Kayınvalidenin yaşlı değil mi?İkisine birden nasıl bakıyor?Kendi annelerimiz de öyle, ben dayanamazlar diye düşü nüyorum..Mecbur olunca bişey denemz tabi de merak ettim

Kızlar eşim doktordan doğum tarihi aldı,benim de istediğim bir tarihti zaten,30 ekim..
37. hafta tamamlanmış olacak Allah ın izniyle...Doktorum yurt dışına çıkıyor bu hafta sonu,29 ekimde geliyor,pazartesi aynı hastanedeki başka bir doktora gidicez,doktorumun ortağı aynı zamanda..Onunla da konuşacağız,çok heyecanlıyım

hadi gözünaydın sağlıcakla al kucağına başla artık şafak saymaya:))

bi kırıp oturamıyosun bitaraflarını kızım bee:)))) hep gezion hep gezion...heryere gidionda bana gelince mazeretin varklava:

hayırlı doğumların olsun canım bugünlerin kıymatini bil:)uyu uyu uyu::::))))

hadi gözünaydın sağlıcakla al kucağına başla artık şafak saymaya:))
Doğru diyosun,başladım zaten
hayırlı doğumların olsun canım bugünlerin kıymatini bil:)uyu uyu uyu::::))))

kaydirigubbakcemile3
valla zombi gibi dolaşıcam sanırım doğumdan sonra,bir de gece geç yatıp geç kalkanlardanım

Napalım alışıcaz,mecburboshayallersmile

bugün izne çıkıyorum bende 1.5 ay kızlarımlayım inşallah zemuszemus
ohh hayırlı olsun tatlız kızlarlar doyumsuz 1.5 ay desene müthiş artık senide kabul günleirne bekleriz
hadi hayırlısı olsun canım benim sağlıklı haberlerini alalım burdan bu arada isme karra verdinizmiii
bi kırıp oturamıyosun bitaraflarını kızım bee:)))) hep gezion hep gezion...heryere gidionda bana gelince mazeretin varklava:

vallaha katılıyom sana her yere gider banada aylarrrrr spnra bikerecik geldiiii

nabersiniz kızlar bende iyiyim eşimi gönderdim kuzularımla oturuyorum bende yarın artvinliye gidiyorum o bana gelmedi ona kızdım gidip acuk sitem edeyim ona zuhahaha çocuklarla free ken takılalım yaniii
aslıcım sanada gelebiliridk sakın kırılma ama hani dirim ben gelemem deyince bende tek gelmek istemedim nede olsa eşimle rahatsız edeceğiz birgün sizi 2 kere yorulma diye gelmiyorumm çok öptümmm

ohhh nero iznin hayırlı olsun cnmm
sağol cnm bakalım nasıl geçecek

Ne güzel,sevindim senin adına

Kayınvalidenin yaşlı değil mi?İkisine birden nasıl bakıyor?Kendi annelerimiz de öyle, ben dayanamazlar diye düşü nüyorum..Mecbur olunca bişey denemz tabi de merak ettim

tşkkr cnm....

oh bakalım hadi hayırlısı olsun cnm allah sağlıkla kurtarsın...bende 37 haftam tamamlandığında doğum yapmıştım....ne heyecan değilmi...

inşallah cnm bende beklerim herkezi....zira yanlız çıkamam ben 2 cadıyla ama annem gelsin hayırlısı ile bir gün toplanalım inşallah...
bu arada allah kavuştursun cnm....sağlık haberleri alırsın inşallah....

işallah nerocu ya benmi çok cesurum sizmi kendinize güvenmiyosunuz ben yarın tek gidebeileceğime inanıyom kuşum sende çıkabilirisn evin önünden binersin taksiye evin önünde inersin
güzel dilekleirn içinde teşekkürler

cano aşkolsun ne yorulması ya... sen gel kuzum sonra kocanlada gelirsin 2 3 keresimi var yani..müsait olduğun gün bekliyorum bak emi anam sen dırımı beklersen bize sıra gelne kadar:))))

yok be yavrum küçükler diye yoksa ben anasını ağlatırımda gezmenin tınlamam yani...ikiside kucak muhabbeti ya ayaklansalar dediğin gibi kapıdan taksiye yallah....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…