günaydın kızlar....
gece yine beren çıldırmış gibi ağlama krizlerine girdi. sabahı zor ettik. hemen eczaneden idrar torbası aldı eşim hasteneye bırakdı birazdan sonuçalıcaz. ya idrar yolu enfeksiyonundanmı yoksa başka bişidenmi bilmiyorum. belli sattelerde sürekli ağlıyo iştahı yok hiç susturmak mümkün değil..önceleri uyanınca gülücükler atardı şimdi bir yaygarayla kalkıyo(((
sizlerde ne var ne yok geçmişe çok bakamadım.yeni butonlar eklenmiş hayırlı olsun...
dırım inşallah bu sfer evin yeni sahibini bulmuşdur...
hct canım seninle aynı sorunlu bir gece geçirmişiz allah yardımcımız olsun canım ne diyim...
nero hutici artvinli firdos ve burdaolan herkes öpüyorum hepiniz...
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nirdesinizzzzzzzzz ömüşü sallıyorum sonra spora gidecem
günaydın herkese htc bi tiroit testi yaptır etrafımda ne kadar zayıflayamayan varsa hepsinde guatr çıktı.
size yine sorularım var:))
çocukları gece uykusuna kaçta nasıl yatırıyosunuz buna siz mi çocvuklar mı karar veriyo biz 20.30 da başlıyoruz gece uykusuna yatırnaya 22.30 da ancak uyuyolarda bizde mi bi sorun var???
peki kızlar gece kaç satte bi besliuosunuz ben gece 12 de yediriyorummesela sabah 5 gibi ağlıyolar bide o zaman veriyorum. dr uyku daha önemli bölme uykularını dedi o yüzden.. gerçi bi kaç gecedir hep ağlıyo beren mamada yemiyo iştahı yok hiç çeşit çeşit denedim mamadan değil heralde..
bu arada tahlilimiz çok şükür temiz çıkmış. dr. bebeğin yapsındandır demişarsız anlıycanız
aslında önceleri akşam saatlerinde öle bi geliyordu kızmıa:) ama bu kadar arsız değildi. uykudan uyandığında gülücüller atardı şimdi bir feryatla kalkıyor.. bende şaşırdım bide büyüdükçe sei gürleşdi hareketleri deişdi geri geri kaçmalarmı dersin. kafayı sağa sola çevirmemi herşey var yani.. kulaklarınıda gösterdik canım biraz akıyodu dr. normal dedionunla ilgili bi sıkıntı yok dedi. bende işin içinden çıkamıyorum..
Ne güzel,sevindim senin adınabugün izne çıkıyorum bende 1.5 ay kızlarımlayım inşallah zemuszemus
duş aldım kaynımın müşterisi varmış gelemiyor bende annemle gidiyorum....
çocukları kaynanama bırakacağız ama içimden gelmior pufffffffff
len doruk ben dün gezmeye gittim bugün misafir var ve gecede annelere geçeceğiz
Kızlar eşim doktordan doğum tarihi aldı,benim de istediğim bir tarihti zaten,30 ekim..
37. hafta tamamlanmış olacak Allah ın izniyle...Doktorum yurt dışına çıkıyor bu hafta sonu,29 ekimde geliyor,pazartesi aynı hastanedeki başka bir doktora gidicez,doktorumun ortağı aynı zamanda..Onunla da konuşacağız,çok heyecanlıyım
duş aldım kaynımın müşterisi varmış gelemiyor bende annemle gidiyorum....
çocukları kaynanama bırakacağız ama içimden gelmior pufffffffff
len doruk ben dün gezmeye gittim bugün misafir var ve gecede annelere geçeceğiz
Kızlar eşim doktordan doğum tarihi aldı,benim de istediğim bir tarihti zaten,30 ekim..
37. hafta tamamlanmış olacak Allah ın izniyle...Doktorum yurt dışına çıkıyor bu hafta sonu,29 ekimde geliyor,pazartesi aynı hastanedeki başka bir doktora gidicez,doktorumun ortağı aynı zamanda..Onunla da konuşacağız,çok heyecanlıyım
Doğru diyosun,başladım zatenhadi gözünaydın sağlıcakla al kucağına başla artık şafak saymaya:))
hayırlı doğumların olsun canım bugünlerin kıymatini bil:)uyu uyu uyu::::))))
ohh hayırlı olsun tatlız kızlarlar doyumsuz 1.5 ay desene müthiş artık senide kabul günleirne beklerizbugün izne çıkıyorum bende 1.5 ay kızlarımlayım inşallah zemuszemus
hadi hayırlısı olsun canım benim sağlıklı haberlerini alalım burdan bu arada isme karra verdinizmiiiKızlar eşim doktordan doğum tarihi aldı,benim de istediğim bir tarihti zaten,30 ekim..
bi kırıp oturamıyosun bitaraflarını kızım bee:)))) hep gezion hep gezion...heryere gidionda bana gelince mazeretin varklava:
sağol cnm bakalım nasıl geçecekohhh nero iznin hayırlı olsun cnmm
Ne güzel,sevindim senin adına
Kayınvalidenin yaşlı değil mi?İkisine birden nasıl bakıyor?Kendi annelerimiz de öyle, ben dayanamazlar diye düşü nüyorum..Mecbur olunca bişey denemz tabi de merak ettim
ohh hayırlı olsun tatlız kızlarlar doyumsuz 1.5 ay desene müthiş artık senide kabul günleirne bekleriz
hadi hayırlısı olsun canım benim sağlıklı haberlerini alalım burdan bu arada isme karra verdinizmiii
vallaha katılıyom sana her yere gider banada aylarrrrr spnra bikerecik geldiiii
nabersiniz kızlar bende iyiyim eşimi gönderdim kuzularımla oturuyorum bende yarın artvinliye gidiyorum o bana gelmedi ona kızdım gidip acuk sitem edeyim ona zuhahaha çocuklarla free ken takılalım yaniii
aslıcım sanada gelebiliridk sakın kırılma ama hani dirim ben gelemem deyince bende tek gelmek istemedim nede olsa eşimle rahatsız edeceğiz birgün sizi 2 kere yorulma diye gelmiyorumm çok öptümmm
işallah nerocu ya benmi çok cesurum sizmi kendinize güvenmiyosunuz ben yarın tek gidebeileceğime inanıyom kuşum sende çıkabilirisn evin önünden binersin taksiye evin önünde inersin
güzel dilekleirn içinde teşekkürler
haklıısn nerocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?