Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

yandım vallaha hepsine doruğum
pöff balık işi zor iş temizliği ayıklaması yıkaması pişirmesi kokusu sonra o kokuyu çıkartmak için yüksek ısı ve çamaşır suyu ile dezenfekte işi sonra o kokudan kurtulmak için banyo işi pöfff
benburdayımda kimsecikelr yokvallaha kociş yok ben buralıyım emme kimsecikler yok
demek kaynana geliyo at acuk çocukları ona :))))

hee tabi hemencik atarım oda ohhh ne güzel yapdın der:umursamaz:
bende kocayı uyuttum hihi:))sana eşlik edeyim..

Selam kızlar..

Yarın canan bana geliyor.Bana kızgınmış ama yarın alırım gönlünü.

Doruk sende gelsene.......Lütfeeeeeeeennnnnnnnn.

Dırım kız herkese gidiyon bana sıra gelince gelmiyon.:gitme:

Selam kızlar..

Yarın canan bana geliyor.Bana kızgınmış ama yarın alırım gönlünü.

Doruk sende gelsene.......Lütfeeeeeeeennnnnnnnn.

Dırım kız herkese gidiyon bana sıra gelince gelmiyon.:gitme:

ah canım ya öle ha deyince gidemiomki heryere... keşke bi kaçgün önceden söyleseydiniz belkim kocayı yağlar ballardım ama. zaten yinede gelemezmişim.kaynanam gelio yarın hem cuma eşimin tahsilat günüçok yoğun geçip cumalr ama telefonla joker hakkımıkullanırım:)
ama ayarlıyalım bi gün cümbür cemaat toplanalım ya...

Son düzenleme:
baksana ban bisürü laf saymış dırım hanım anasının nikahındaymışızda arabası yokmuşda.. bi sana değil yani artvinlim banada gelmio cadı...
bu arada dırım nirde cidden..

artvinli babamla konuştum işi yokmuş getirecek beni kardeşimi okula bıraktıktan sonra gelip alcak beni yani 12.30 da okula bıraksa bana gelmesi 1 i bulur hazırlanıp çıkmamzız 1.5 u bulur sanırsam

doruğum takıl yavrum bend euyuttum veletleri işallah rahat bi gece geçirirler analarına kıyak geçer sabaha dek uyurlar bend eşimdi bi kahve bi sigara yapayım bidenecik arkadaşlarıma koşayım

çatlak dirim delü karuuuu nerdesin gııı bu ne yoğunluğu böyleee bakemmmm

geçen bizimdr fırçaladı bzi.dediki çocukların yanında sigara içiosunuz.dedik yooo eşim dedimmutfak camında içio kapı kapalı ... olmaz dedi ha çocuğun yüzüne üflüosunuz ha mutfakda içiosunuz aynı... kocişde 3 gündür 2 kata aşağı iniyo içio geri çıkıo hiç üşenmioda yasempatiksalakcinni

uydunuzmuuu nennnnnn.. sesinizçıkmıooo yatıyımmı he yatıyımmı???:))))

ben yazın balkonda içiyom hatta hala balkonda içiyomda kimse yoksa mutfakta içiyom kaısını kapatıyorum camın önünede geçiyorum duman dışarı gidiyoya tamam sigara sakıncalı ama hani çokt abartmamak laızm annem hamileyken pöfür pöfür içti vallaha doğumdan sonradaonca kızmamıza rağmen yanında içti teyzem felanda öyle turp gibi vallaha çocuklar anne tarafı doğulu olduğu için bu tarz ince düşünceler yok onlarda savunmuyorum tabi ama yani doktorlarda bazen fazla abartıyor o zaman koku üstümüzede siniyo banyo yapıp üstümüzü değiştirp öyle alalım kucağımıza veletleri en doğrusu bu oluyo dimi

bizim veletler çok öksürüyo ya dr buna bağladı ama bence saçam bu kdaracıkdan olamz yani üstelik balgam atıyolar sigaradan olmaz dr abarttı...

yok kız burdayım bak dizimi bile bıraktım

ne dizisi izlion ... benimki güya kurtlar vadisi izleycekdi 3dk horr die sesler gelmeye başladı..
ya ben bu bereni napcam ya çocuk dalamıyo bi türlü gündüz hiççç uyumadı zaten şimdide mız mız üfff büyüdükçe huyuda değişio bunun ya...yku damlaları varmış alsammıkii...

bende burdayım ama yağıza mama yrdiriyorum.....

Doruk öksürük işi riskli canım helede balgam varsa.Yağızdada vardı dr.alerjik dedi erken teşhisle kurtardık canım dikkat etmek lazım.

Canan babanın getirmesine çok sevindim.Yarın eşim alıcak seni meydandan,hem baban seni kapıya kadarda getirir çok iyi oluur.
Birde yarın rejim felan dinlemem ha ona göre.
Canım eşime dedim şimdi onun eşide öğretmen diye,ne öğretmeni dedi ders ayarla dedimde.

Dorukcum çok haklısın ha deyince çıkılmıyor helede iki sıpayla,Ama canan bugün karar verdi gelmeye,sağlık olsun gene gelirsiniz.

türkan var kanal d de onu izliyom
ya o bi ara mustafada da vardı hatta sanırım senin dönemlerinde tam
uykudan deliriyo ama uyumuyordu
hani çok uykun vardır ama yarınki sınava çalışmak için uyumaman gerekir ya
mustafa aynı öyleydi dalıyodu pat birden açıyodu gözleirni uyumadığı içinde huzursuz oluyodu geçiyo ama biraz canını okuyo
ben şuan bay bay diye bi damla kullanıyorum kvser önderdi önceden unadıx diye bi ilaç kullandım hiç işe yaramadı bu ona oranla daha iyi 20 günlükten itibaren kullanabiliyorsun

ay diyetteyim anam yorma kendini bebişinle ilgilen sen ben gelirken kek kurabiye alırım sende çay koyarsın maksat çayı boş içmeyelim şeker

Canan sakın hiç birşey alma.Benim hazırlıklar tamam.

Hiç olurmu ilk kez geliyorsun evime,güzel ağırlamam lazım seni.

bence balgamlı öksürük sigaradan değildir grip bronşit oluyor ya çocuklar tam iyileşmeyince hastalık ciğerlere iniyor balgamıda bronşların dolu olması yapıyor bilgimi paylaşmak istedim
vallaha artvinli bencede iyi oldu bend ekara kara düşünüyoduk taksi durağının telefonu yok kime taksi çağırtırabilirim diye ikisini alır kucağıma çıkarımda bide çantam olacağı için pek bi zor olurdu neysme iyi oldu babam :)

iyigeceler hanımlar
ohhhhhh sefanız olsun cananla artvinli buluşun bakalım ne güzel bizde burada sıkıntıdan patlayalım
dorukcuğum sanada kolay gelsin kayınvaliden gelecekmiş sıkıcı ama akşama gidecek enazından
benimkiler bayram tatiline bir gelecekler aile boyu artık enaz 10 gün kalırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…