yandım vallaha hepsine doruğum
pöff balık işi zor iş temizliği ayıklaması yıkaması pişirmesi kokusu sonra o kokuyu çıkartmak için yüksek ısı ve çamaşır suyu ile dezenfekte işi sonra o kokudan kurtulmak için banyo işi pöfff
benburdayımda kimsecikelr yokvallaha kociş yok ben buralıyım emme kimsecikler yok
demek kaynana geliyo at acuk çocukları ona :))))
Selam kızlar..
Yarın canan bana geliyor.Bana kızgınmış ama yarın alırım gönlünü.
Doruk sende gelsene.......Lütfeeeeeeeennnnnnnnn.
Dırım kız herkese gidiyon bana sıra gelince gelmiyon.:gitme:
artvinli babamla konuştum işi yokmuş getirecek beni kardeşimi okula bıraktıktan sonra gelip alcak beni yani 12.30 da okula bıraksa bana gelmesi 1 i bulur hazırlanıp çıkmamzız 1.5 u bulur sanırsam
doruğum takıl yavrum bend euyuttum veletleri işallah rahat bi gece geçirirler analarına kıyak geçer sabaha dek uyurlar bend eşimdi bi kahve bi sigara yapayım bidenecik arkadaşlarıma koşayım
çatlak dirim delü karuuuu nerdesin gııı bu ne yoğunluğu böyleee bakemmmm
ben yazın balkonda içiyom hatta hala balkonda içiyomda kimse yoksa mutfakta içiyom kaısını kapatıyorum camın önünede geçiyorum duman dışarı gidiyoya tamam sigara sakıncalı ama hani çokt abartmamak laızm annem hamileyken pöfür pöfür içti vallaha doğumdan sonradaonca kızmamıza rağmen yanında içti teyzem felanda öyle turp gibi vallaha çocuklar anne tarafı doğulu olduğu için bu tarz ince düşünceler yok onlarda savunmuyorum tabi ama yani doktorlarda bazen fazla abartıyor o zaman koku üstümüzede siniyo banyo yapıp üstümüzü değiştirp öyle alalım kucağımıza veletleri en doğrusu bu oluyo dimi
yok kız burdayım bak dizimi bile bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?