Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

yavrum nişantaşı çok uzak değil ama hani 2 adımlık yolda değil ama yazın söyleseydin bi fırsat yaratmaya çalışırdık neysem işallah tanışırız bi gün

merhaba kızlar
bugün gördüm diğer oğlumu konuştum onunla bana gülümsedi oksijen ihtiyacı bitince verceklermiş dr a sordum nezaman biter diye yarında bitebilir 2 sene sonrada dedi
bırakacak kimse olmadığı için evdkinide götürdüm eşimi rezil etti o göremedi diğerini bunu susturmakla meşguldü bu çok edepsiz hiç durmuyor şimdide ağlıyor

canım tez vakit kavuşasın yavruna inşallah....

bircecim tez zamanda aynı çatı altında buluşmanız dileği ile
çok zor yaşadıkların gerçekten herkes kaldıramaz bu yükü seni çok tebrik ediyorum buraya gelip devamlı ağlamaklı cümleler kurmuyosun isyan etmiyosun oldunlukla sabırla ve dinginlikle oğlunun eve gelmesini bekliyosun hatta bizimle esprili konuşmalara katılıyosun böyle düzgün bi duruşu her anne başaramaz seni canı gönülden tebrik ediyorum hayatım allah emekleirni boşa çıkarmasın

inş o vakit yarın olur da kavuşursun oğluna

Canan iki çocukla yanlız başına nasıl çıkabiliyorsun şunun yöntemini banada bir anlatsana...ya ben çok beceriksizim herhalde..kesinlikle yanlız çıkmaya cesaret edemiyorum...üstelik arabam var ve kullanıyorum ama onlarla arabada yanlız yolculuk etmek cesaret ister ağlarlarsa ne yaparım? birde bizim pusetlerimiz ayrı, bu yüzden sanırım ikiz puseti almam lazım.. dışarı çıkmam için yanımda ya eşim ya annem yada yardımcım olması gerekiyor. ama ben birilerine bağımlı yaşamaktan çok rahatsızım...yapım müsait değil...bu yüzden çocularına tek başına bakanlara gerçekten çok saygı ve hayranlık duyuyorum.

sağol canım amin inşallah
ben Allahtan hep hayırlısını istedim hamileliğimdede doğumdada Allah onları bana kandil günü verdi hep inandım ve rabbime güvendim hayırlısı böyleymiş benimde sınavım buymuş dedim isyan etmedim teslim oldum bekledim rabbim mükafatını çağan arsalı göndererek verdi bana iki bebek nasip etti diğerinide yollayamasını bekliyorum ama yinede hayırlısı diyorum rabbim ne eylerse güzel eyler

dorukcuğum winstoncuğum teşekkürler duanız için eksik olmayın canlarım

Son düzenleme:
ah canım benim bilmiyorum vallaha nasıl kalıyorum bunlarla yalnız kalıyoruz işte ben küçük yaşlarımdan itibaren herzaman herşeyi yalnız yaptım sanırım ondan bi güven var yaparım diyorum
kendine güven yaparsın sende bence annesin nede olsa içgüdüleirn seni yönlendiri
bravo canım sana yürekten bravo allah önce hayırlısını sonra gönlünden geçeni versinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Birce İnşallah oğluşun tez zamanda evine gelir canım.sen çok güçlü bir annesin güzel arkadaşım...

aslı ve canan cadıları saçlarınıızı yolarımm

aslı hanım anasının nikahında oturuyor....benim çocuklarım örümcek adam gibi sizinkiler sakin sakin oturuyolar....sadece ağlıyolar.....

sonra canan cadısınında arabası varrrrrrrrrr....konuşturmayın beni oklava ile kovalarım
şuan çok yoğunum

zuhahah yerim seni :teytey::teytey:

ay bende yemeğimi yedim şu huysuzlar sallıyom kızı uyttum oğlanda mızır mızır bi çamaşır astırtmadılar yawwwww

canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.. :1hug:

nerdesunuz karular hepiniz fatmagülemi kitlendiniz
benimkiler pek huysuz zırlayıp duruyolar oğlanı yedirdim sıra kızın işkencesinde

pöffff yedirdim yedirdim porttt bi kustu halı yastık heryer battı
o kadar zorla yedirdiğimemei yanayım kustuğunamı yanayım pislenen etrafamı yanayım siz söyleyin

bende akşam akşam bi tempo yeni oturdum daha... akaşm sölemesi ayıp bakıl almış eşim onu yapdım heryer dandini oldu tabi. onu yedik derken çcukları doyrudum bi bakdım doldurmuşlar hayddiiii onları yıka kurut çamaşır attım. sonra ben girdim duşa çıkdım bebeleri uyttum hemen mutfağa çamaşır sularıyal boğuştum balığın kokusu çıkmıo başka türlü.. yarında kyanana gelecekmiş bana püfff hışır oldum hepden..kimselerde yok anacım bi fatmagül bi osman bu kanal d nin dizileri aldı götürdü milleti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…