Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

tünaydınnnnnnnnn
aksamki yazıma canandan başka kimse cvp vermemiş yada yorum yapmamışsınızzzzzz

kimse tınlamıyor yani beniiiiiiiiiiiiiiii ehhhhhhhhhhhh bende yazmam dahaaaaaa

tınlamazmı seni kimse yaa aşkolsun yanii.ben okudum ama bişi yazmadım tempona yetişemiyorum çünkü..

Canan mesajın bitirdi beni:)..koptum ya kaydettim canım,sağol..ana ben telimi yazmadım,bu okulda akıl mı kaldı ki bende..yakında bakırköylük olurum,bilmediğim yer değil zaten iki ay staj yapmıştım orda:))

Dırımcım yazılanları takip edemedim ki valla...

hadi ya bize niye öyle söylüyolar 8.30 da girdi aradımşimdi 2.30 dan önce çıkmaz demişler
dr kendi demiş 3 gün yoğun bakımda yatırıcaz perşembe çıkartırız demiş belki yaşı ileri olduğundanmı öyle diyolar şeker tansiyonda varya acaba ondanmı

hehe neyse acuk güldürmüşüm seniiii

dirimm isyan yok kuzum bak son çağrı sende gel bugün zorla şartlarıııı

benden bu kadar duş alayım kızı uyutamadım daha doğrusu uyuttum yatağa yatıdım saat okumaya gelenler zile basıp uyandırdılar pış pışta pış pış uyumadı bend esinşrlendim kalk uyuma dedim uykudan gebersin
oğluşta uyandu eşyaları hazırlaıdm çantaya yerleştirmek kaldı

öpüldünüz akşama yokummm

şeker yoktu amcalarımda 3 damarı değişti onun belki kayınpederinin daha fazla damarı değişecektir yaşla alakalı değil babamın amcasıda oldu 76 yaşında falandı ameliyat olduğunda oda kalmadı öle yoğun bakımda..

ben gidiyom ahanda alişi kontorle götürüyorum ...aynı hastanede bir tanıdığımız kalp ameliyatı oluyor...ona uğrayacam..sonra annemin üst kat komşusuna misair geliyormuş ona gideceğiz...kek yaptım...hava soğuk canancığm o kadar yola gelmem
inş. yeni evimde artvinli herkes gelir...
hadi kaçtım işim çokk

kirpii çağrı atmadın yaaaaaaaaaa

anam gece mesyisi yine yat kalkla geçmiş senin sersem gibi olluyor insan ama düzene girecekler geçecek atlatacagız.
anam izmir çıkartmanı dört gözle bekliyorum zaten buraya kadar gelipte ugramassan küserimmmmmm .
kardeşime söyledim canan topik açacakmış diye sana cevabı bizede ikiz teyzelerinin çilesi yetmez ozaman ablaların ettikleri diye topik açarız paslaşırız ordan diyor.
kayınpederinede allahım acil şifa versin canım sag salıim gelsin evine .
tünaydınnnnnnnnn
aksamki yazıma canandan başka kimse cvp vermemiş yada yorum yapmamışsınızzzzzz

kimse tınlamıyor yani beniiiiiiiiiiiiiiii ehhhhhhhhhhhh bende yazmam dahaaaaaa
anammmmm seni nasıl tınlamayıs birsencimmm .hemende kızar kırılırmış arkadaşımmm
opuyorumnanaktan a.s. :1hug:

ohhh iyi yapmışsın rahatlamışsın :lepi:

canan yaparım isyan yaa senden ve aslıdan başka kimse yazılarımı görmüyor
gerçi yorumluk bişi yok ama insan bişi der
slm der dimii
alınırım vallaa ben anlamazzzzzzz

canooooooo kız üst komşuya deyişti dırım sizi bilmem valla hemde kek yapmış götürüyor bakkkkk ben olsammmmmm:umursamaz:

dırımcım inşallah şu mübarek günde işin hallolacak hissediyorum hayırlı gelişmeler var
firdos sakin ol canım değmez sakın öfkeyle davranıp değerini düşürme
nefes sende bana gel sıkılma bak yakın sayılırız
canan artvinli iyi eğlenceler sefanız olsun
htc07,winston,egm merhabara.s.

birce sagol canım ama bende 3 çocuk nasıl geleyim sen gelsene hayatım şu cam kapıyı bi taksınlar bitsin seni bekliyorum

dilemmacım sneinkiler 2 erkekmiydi
Bir kız,bir erkek canım.
Hem de ne heyecan,karışık bir dolu düşünce,endişe,mutluluk,hepsi birbirine karışmış vaziyette:bbo:
İnşallah oğluşun en yakın zaanda evine gelir canım:Saruboceq:

Ne güzel valla,iki çocukla vakit yaratıp buluşabiliyosunuz.Gerçekten helal olsun,dostluklarınız da daimi olsun

hayırlı cumalar herkese...

dırımcım inş. evin tez vakitte satılır canım... maşallah sana yaa.. iki çocukla hasta ziyaretine bile yetişiyon..

canancım ve artvinli size iyi oturmalar.. çok özendim çok (

biz dün gece 3 e kadar zırladık.. sonra uyuduk.. kabus günler geri dönüyo.. çok yorgunum.....

selam kuzular nasılsınız bakalım......annemde kuran var bugün hacca gidiyor diye inci bir odada ipek bir oda da odalar arası koşuşturuyorum:)))

birsenciğim inşallah satılır bu haftasonu evin yawwww....

birce cnm sende tez zamanda kuzuna kavuşursun inşallah

pöffff yedirdim yedirdim porttt bi kustu halı yastık heryer battı
o kadar zorla yedirdiğimemei yanayım kustuğunamı yanayım pislenen etrafamı yanayım siz söyleyin

canom senin bu kız niye bu kadar kusuyor yahu

ay kaşımda orman gibi beni çirkin görecen fatoşcum zuhahaha
neyse benim ruhum güel
mütevaziliğinde bu kadarı yani

len hiç güleceğim yoktu çatlak karuuuukaydirigubbakcemile3

allah kolaylık versin nefesciğim çok zor valla biz atlattık....ev sahibinede yuh artık :)))

tez şifalar bulsun inşallah canom.....

burdamısın şekerim bugün,yarın bende yarın gidicem gaziosmanpaşa hast şu işitme testi için...

Kızlar haftaya doğum var ya inşallah...Humana still çay almıştık,içmeye başlayayım mı?Öyle duyuyorum bazı hamilelerden ama ikiz hamilelere sormak daha önemli benim için

Kızlar haftaya doğum var ya inşallah...Humana still çay almıştık,içmeye başlayayım mı?Öyle duyuyorum bazı hamilelerden ama ikiz hamilelere sormak daha önemli benim için

hadi hayırlısı canım..
bence hamişken içme.. ne bilim bitkiselde olsa o çay şuan hamilesin.. doğumdan sonra zaten ilk saatler sıvı besleneceksin. o zaman iç derim ben. zaten etkisini hemen gösteren bişey..

dr una sor canım. hamilesin diye dedim. içindeki bitkiler belki hamilelik için uygun değildir. bi sürü ot karışımı var içinde... ben hamişken ıhlamur bile içmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…