tünaydınnnnnnnnn
aksamki yazıma canandan başka kimse cvp vermemiş yada yorum yapmamışsınızzzzzz
kimse tınlamıyor yani beniiiiiiiiiiiiiiii ehhhhhhhhhhhh bende yazmam dahaaaaaa
hadi ya bize niye öyle söylüyolar 8.30 da girdi aradımşimdi 2.30 dan önce çıkmaz demişlergünaydınn herkese...
geçmiş olsun canan benim iki amcamda oldu by-pass ama hemen toparlanıyolar 3 gün bile yatmadılar yoğun bakımda hele bi tane amcam ameliyat olduğunun gecesi yürütmüşler o derece inş sağlıına kavuşur.
Canan mesajın bitirdi beni:)..koptum yakaydettim canım,sağol..ana ben telimi yazmadım,bu okulda akıl mı kaldı ki bende..yakında bakırköylük olurum,bilmediğim yer değil zaten iki ay staj yapmıştım orda:))
Dırımcım yazılanları takip edemedim ki valla...
hadi ya bize niye öyle söylüyolar 8.30 da girdi aradımşimdi 2.30 dan önce çıkmaz demişler
dr kendi demiş 3 gün yoğun bakımda yatırıcaz perşembe çıkartırız demiş belki yaşı ileri olduğundanmı öyle diyolar şeker tansiyonda varya acaba ondanmı
hehe neyse acuk güldürmüşüm seniiii
dirimm isyan yok kuzum bak son çağrı sende gel bugün zorla şartlarıııı
benden bu kadar duş alayım kızı uyutamadım daha doğrusu uyuttum yatağa yatıdım saat okumaya gelenler zile basıp uyandırdılar pış pışta pış pış uyumadı bend esinşrlendim kalk uyuma dedim uykudan gebersin
oğluşta uyandu eşyaları hazırlaıdm çantaya yerleştirmek kaldı
öpüldünüz akşama yokummm
anam gece mesyisi yine yat kalkla geçmiş senin sersem gibi olluyor insan ama düzene girecekler geçecek atlatacagız.eeee benden ne haber
gece veletler bi rahat bırakmadıki koca yatakta gerine gerine yatayım
1 de girdim yatağa 2.15 e kadar mırıldanmalarıyla uğraştım
5.00 da bi daha kalktım
5.45 debidaha kalktım
7.30 da bi daha kalktım
8 de bi daba kalktım daha da uyuyamadım çünkü 8 den sonra uyanma aralıkları 10 dakkada bi oldu sonrada kalktım zaten mamalarını yedirdim kaka yapmışlatr temizledim oğlumun üstüne geçmiş değiştirdim vi taminlerini verdim şimdi oğluşu sallıyom sonra kızı uyutucam yapabilirsem bi duş yapcam sonra çantamı hazırlayacağım
artvinliye gideceğim çünkü ordanda annem bana gel çocukları özledimdedi ordan anneme gideceğim ondan büyük çanta hazırlamam laızm kız kardeşim hasta belki yarında karşıya onun yanına geçerim bakalım pazar günü eve gelirim ütüm felan var onları yaparım zati pazartesi sabahta kociş gelir
kocişim saat 8 de aradı inmişler sivasa hastanedeyiz dedi 8.30 da kayınpederimi ameliyata almışlar rabbim yardımcısı olsun adam şuan kanlar içinde içi açılmış yatıyo offne zor yaa 3 gün yoğun bakımda kalacakmış büyük ihtimalle haftaya perşembe taburuc ederiz demişler
hımm şimdilik bu kadar
anammmmm seni nasıl tınlamayıs birsencimmm .hemende kızar kırılırmış arkadaşımmmtünaydınnnnnnnnn
aksamki yazıma canandan başka kimse cvp vermemiş yada yorum yapmamışsınızzzzzz
kimse tınlamıyor yani beniiiiiiiiiiiiiiii ehhhhhhhhhhhh bende yazmam dahaaaaaa
Canancım,Nefescim hep olan şeyler işte..bir-iki kendini bilmez öğretmen arkadaş çok yakın olduğum başka bir arkadaşıma hakaret ettiler dünki toplantıda da ona sinirliyim..ama bugün patladım,rahatladım:)))...Cananım ararım ama telin yokki bende..kimsenin teli yok(..bende nişantaşı çocuğuyum benide arağıza alsağıza-tatlicadiarzu-
Cananım geçmiş olsun,Allah şifa versin..
ben gidiyom ahanda alişi kontorle götürüyorum ...aynı hastanede bir tanıdığımız kalp ameliyatı oluyor...ona uğrayacam..sonra annemin üst kat komşusuna misair geliyormuş ona gideceğiz...kek yaptım...hava soğuk canancığm o kadar yola gelmem
inş. yeni evimde artvinli herkes gelir...
hadi kaçtım işim çokk
kirpii çağrı atmadın yaaaaaaaaaa
dırımcım inşallah şu mübarek günde işin hallolacak hissediyorum hayırlı gelişmeler var
firdos sakin ol canım değmez sakın öfkeyle davranıp değerini düşürme
nefes sende bana gel sıkılma bak yakın sayılırız
canan artvinli iyi eğlenceler sefanız olsun
htc07,winston,egm merhabara.s.
Bir kız,bir erkek canım.dilemmacım sneinkiler 2 erkekmiydi
Hem de ne heyecan,karışık bir dolu düşünce,endişe,mutluluk,hepsi birbirine karışmış vaziyette:bbo:sağol cnm bakalım nasıl geçecek
tşkkr cnm....
oh bakalım hadi hayırlısı olsun cnm allah sağlıkla kurtarsın...bende 37 haftam tamamlandığında doğum yapmıştım....ne heyecan değilmi...
İnşallah oğluşun en yakın zaanda evine gelir canım:Saruboceq:merhaba kızlar
bugün gördüm diğer oğlumu konuştum onunla bana gülümsedi oksijen ihtiyacı bitince verceklermiş dr a sordum nezaman biter diye yarında bitebilir 2 sene sonrada dedi
bırakacak kimse olmadığı için evdkinide götürdüm eşimi rezil etti o göremedi diğerini bunu susturmakla meşguldü bu çok edepsiz hiç durmuyor şimdide ağlıyor
pöffff yedirdim yedirdim porttt bi kustu halı yastık heryer battı
o kadar zorla yedirdiğimemei yanayım kustuğunamı yanayım pislenen etrafamı yanayım siz söyleyin
ay kaşımda orman gibi beni çirkin görecen fatoşcum zuhahaha
neyse benim ruhum güel
mütevaziliğinde bu kadarı yani
iyi geceler herkeze .
herkez iyidir inşallah .ben kafayı yiyorum valla ev ayakta yarın bütün camlar kapılar deyişecek yıkılacak dökülecek puffff .naıl biter bu iş bilmem .ama güzel tarafı benim evi öne aldılar bebekler var diye .hava soguyacak nasıl yaparız dedim ev sahibine saolsun oda bizim evi öne aldı .bu arada bizim ev sahinin sadece bizim burda nacizane 56 dairesi var gerisini sormayın .ama yazık adam pimapenlerin senedini öderken canı çıkmış bu ayyy allahım bu insanların diliyle beyni arasında bir baglantı yokmu nerdeyse acıyacaktımmm herifeeeeeee .
canommmm gezmeklere gidiliyorr oh ne güzel valla kıskanıyorum anam sizi valla .allah içinize sindirsin .
hımmm bu arada benim kardeşim bugün dediki ya abla sen bu kk ya giriyorsun bende girecegim gir ablam dedim.senin yaşında büssürü kızvar takılırsın .yokkk hayır dedi ben ikiz bebeklerin teyzelerinin çektikleri diye bir sayfa açacagım isyanlarımı orda dile getirecegim diyorrr koptummm ya yazık kız napsın ünüversite bitti istedigi gibi işte yok bende lisans yapıyor :))) allah razı olsun elim ayam oluyor kimi zaman .
geçmişede bakamadım daha bir dolaşayım sayfalarda .
hepiniziiii kocaman öptümmmmm
eeee benden ne haber
gece veletler bi rahat bırakmadıki koca yatakta gerine gerine yatayım
1 de girdim yatağa 2.15 e kadar mırıldanmalarıyla uğraştım
5.00 da bi daha kalktım
5.45 debidaha kalktım
7.30 da bi daha kalktım
8 de bi daba kalktım daha da uyuyamadım çünkü 8 den sonra uyanma aralıkları 10 dakkada bi oldu sonrada kalktım zaten mamalarını yedirdim kaka yapmışlatr temizledim oğlumun üstüne geçmiş değiştirdim vi taminlerini verdim şimdi oğluşu sallıyom sonra kızı uyutucam yapabilirsem bi duş yapcam sonra çantamı hazırlayacağım
artvinliye gideceğim çünkü ordanda annem bana gel çocukları özledimdedi ordan anneme gideceğim ondan büyük çanta hazırlamam laızm kız kardeşim hasta belki yarında karşıya onun yanına geçerim bakalım pazar günü eve gelirim ütüm felan var onları yaparım zati pazartesi sabahta kociş gelir
kocişim saat 8 de aradı inmişler sivasa hastanedeyiz dedi 8.30 da kayınpederimi ameliyata almışlar rabbim yardımcısı olsun adam şuan kanlar içinde içi açılmış yatıyo offne zor yaa 3 gün yoğun bakımda kalacakmış büyük ihtimalle haftaya perşembe taburuc ederiz demişler
hımm şimdilik bu kadar
ben gidiyom ahanda alişi kontorle götürüyorum ...aynı hastanede bir tanıdığımız kalp ameliyatı oluyor...ona uğrayacam..sonra annemin üst kat komşusuna misair geliyormuş ona gideceğiz...kek yaptım...hava soğuk canancığm o kadar yola gelmem
inş. yeni evimde artvinli herkes gelir...
hadi kaçtım işim çokk
kirpii çağrı atmadın yaaaaaaaaaa
Kızlar haftaya doğum var ya inşallah...Humana still çay almıştık,içmeye başlayayım mı?Öyle duyuyorum bazı hamilelerden ama ikiz hamilelere sormak daha önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?