- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
aboww saat 1 oldu kaçıyom kızlar ben kocaman öpücükler herkeseee
günaydın kızlar..bugün kıyamet kopacak okulda sanırım..baş kahramanı da ben!dünden beri çok sinirliyim zaten..
dirimbursa çıkarması yaptı bende sonunda izmir çıkartması yapcam vallaha gelecem kız sizinde yanınıza yazın tatile çıkcam taktım kafaya bodruma gidelim dedim bu sene biz daha önceki yıllarda antalyaya daha ağırlık veriyodukda bodruma bir defa gittik eşimle eğer bodruma gidersek nede olsa yol üstüsünüz gelecem ahanda söz veriyommmmiyi geceler herkeze .
herkez iyidir inşallah .ben kafayı yiyorum valla ev ayakta yarın bütün camlar kapılar deyişecek yıkılacak dökülecek puffff .naıl biter bu iş bilmem .ama güzel tarafı benim evi öne aldılar bebekler var diye .hava soguyacak nasıl yaparız dedim ev sahibine saolsun oda bizim evi öne aldı .bu arada bizim ev sahinin sadece bizim burda nacizane 56 dairesi var gerisini sormayın .ama yazık adam pimapenlerin senedini öderken canı çıkmış bu ayyy allahım bu insanların diliyle beyni arasında bir baglantı yokmu nerdeyse acıyacaktımmm herifeeeeeee .
canommmm gezmeklere gidiliyorr oh ne güzel valla kıskanıyorum anam sizi valla .allah içinize sindirsin .
hımmm bu arada benim kardeşim bugün dediki ya abla sen bu kk ya giriyorsun bende girecegim gir ablam dedim.senin yaşında büssürü kızvar takılırsın .yokkk hayır dedi ben ikiz bebeklerin teyzelerinin çektikleri diye bir sayfa açacagım isyanlarımı orda dile getirecegim diyorrr koptummm ya yazık kız napsın ünüversite bitti istedigi gibi işte yok bende lisans yapıyor :))) allah razı olsun elim ayam oluyor kimi zaman .
geçmişede bakamadım daha bir dolaşayım sayfalarda .
hepiniziiii kocaman öptümmmmm
anammm deme msn de gördüm seni kk dada gördüm aslında ama yazını görmeyince banada selam vermeyince msn de çocukların başındasın diye tahmin ettim görmedim vallaha yazdığını çok özür bi tanem ben böyle terbiyesizlik yapmam ama nasıl oldu anlamadımsempatiksalakcinnicanoooooooooooooooo nere gidiyon pofff ben geliyommm sen kaçıyon kaçakkkkk
msn yide yüzüme kapatınnn CADIARZU
canım benim çok sağolasın yaaa akşam döktüm içimi rahatladım bugünde acuk artvinliye dökülürüm ohhh boşalırım sonrada kociş gelir bir bir dahaki patlama noktamda buluşuruzzziyi geceler gecenin çekiştirilen bayanı geldi............
ülen yoğun garuyumben osmanlı devleti gibiyim hahahaa
şaka maka kaynm götürmediğinden eve beni geç kaldık
annemle jet hızı ile gittim...eve kadını beklerken
emlakcı aradı oda müşteri bulmuş..
neyse kadın evi çok beğendi annesine yakın çocuğun okulu bizim sokakta vs..kocamda görsün dedi..
pazar günü dedim...tam hazırlandım çıkmadan emlakcıyı arayım dedim...
tlf ulaşılamıyor..bende bastım gittim...3 sokak üsteyim emlakcı aradı müşteri getireceğim die...ben biahada döndüm...neyse genç yakuşuklu boylu boslu bi çocuk geldi resimlerini çekti evin
o beğendi annemde beğenirse oturur konuşuruz dedi...ve emlakcı pazar günüde başka müşteri getirecek
inş...kızlar bu sefer olur inş.. yaa bende evimde huzur içinde olurum....allaha hergece yalvarıyroum valla yaa........
kızlar artvinliye gelmek isterim ama annem lay lay yapar beli ağrıyor...kaynanamda çok sıkılmış,
pislik yuvasıymış...çok konuşuormuş,bidaha beni çağırma ben kafayı yerim zaten aklım az diyor...
tmm anne dedim...ben geceleri bakıyorum tek uyutuyorum...sana gerek yok..dedim
ama sen gel canım diyor...kafayımı yiyeceksin sen burada diyor...
herkesss deliiiiiii bece....
taksi ile kopsam size çok para hem şuan o param yok hemde ay sonu kocamdada yoktur başkasından alıp gelsem...
sizin için kocama diyecem şöferrrr tutsun beni gezdirmeye hahaaa...
kısaca gelememeeeeeeemmmmmmmmmmmm
doruk için annemden söz kestim ona gidebilirim...ama onda bu ara olmaz....
bi düldül alacam kendime atacam çocukları arkaya gezecem vallaa....
canan canım sen herşeyin en iyisine en güzeline layıksın,bu çatlak tüm mesafelere rağmen
hep yanında evininde gönlününde kapısı sonuna kadaar açık sana...
uykum çok varrrrrrrrrrrrrrrrrr erkeğme sarılp uyuyacağmm az faceyede takılayımm öptümm
günaydın canımgnaydın hanımlar
hayırlı cumalar
anamm patlama noktasında bi karu daha ara yavrum beni boşal rahatla çok öptümmmmgünaydın kızlar..bugün kıyamet kopacak okulda sanırım..baş kahramanı da ben!dünden beri çok sinirliyim zaten..
günaydın herkeze hayırlı cumalar .
oğlanların üçünüde gönderdim bugün kimsecikler yok kardeşimle baş başa kaldık .ilkyarım saat ama oğluşlarımı özledimmmm bennnnn :ama yarın sabah gelecek kuzularım sabredecegim inşallah.
eeee benden ne haber
gece veletler bi rahat bırakmadıki koca yatakta gerine gerine yatayım
1 de girdim yatağa 2.15 e kadar mırıldanmalarıyla uğraştım
5.00 da bi daha kalktım
5.45 debidaha kalktım
7.30 da bi daha kalktım
8 de bi daba kalktım daha da uyuyamadım çünkü 8 den sonra uyanma aralıkları 10 dakkada bi oldu sonrada kalktım zaten mamalarını yedirdim kaka yapmışlatr temizledim oğlumun üstüne geçmiş değiştirdim vi taminlerini verdim şimdi oğluşu sallıyom sonra kızı uyutucam yapabilirsem bi duş yapcam sonra çantamı hazırlayacağım
artvinliye gideceğim çünkü ordanda annem bana gel çocukları özledimdedi ordan anneme gideceğim ondan büyük çanta hazırlamam laızm kız kardeşim hasta belki yarında karşıya onun yanına geçerim bakalım pazar günü eve gelirim ütüm felan var onları yaparım zati pazartesi sabahta kociş gelir
kocişim saat 8 de aradı inmişler sivasa hastanedeyiz dedi 8.30 da kayınpederimi ameliyata almışlar rabbim yardımcısı olsun adam şuan kanlar içinde içi açılmış yatıyo offne zor yaa 3 gün yoğun bakımda kalacakmış büyük ihtimalle haftaya perşembe taburuc ederiz demişler
hımm şimdilik bu kadar
Günaydın arlkjadaşlar
sağol canımcanım Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin...
oh oh gez dolaş açılırsın.ev insanı bunaltıyo gerçekten...
ahtim var yaza kızlar yüyürse hayırlısıyla sağlıkla görürsek o günleri hiiiçç eve girmicez kızlarla.o par senin bu park benim gezcez inşaallah.
allah razı olsunncanan geçmiş olsun canım.allah şifasını versin
Canancım,Nefescim hep olan şeyler işte..bir-iki kendini bilmez öğretmen arkadaş çok yakın olduğum başka bir arkadaşıma hakaret ettiler dünki toplantıda da ona sinirliyim..ama bugün patladım,rahatladım:)))...Cananım ararım ama telin yokki bende..kimsenin teli yok(..bende nişantaşı çocuğuyum benide arağıza alsağıza-tatlicadiarzu-
Cananım geçmiş olsun,Allah şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?