- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
ülen artvinli ikide bi kırlmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi kıracammmmmmmmm toplayamaycaksın heee[/QUOT
Ne diyon beeeeeee.Benmi ikide bir kırılıyorum?
Toplayamayabilirim haberin olsun.kötükedihüso
ülen artvinli ikide bi kırlmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi kıracammmmmmmmm toplayamaycaksın heee[/QUOT
Ne diyon beeeeeee.Benmi ikide bir kırılıyorum?
Toplayamayabilirim haberin olsun.kötükedihüso
eeeeeeeeee neden kırılıyorsun sen ??*ikide biii
sen benim yazılarımada cvp veriyon neden üzerine alıyon
ayyy çok hoşsun sen yaaa kızamıyorumda heee opuyorumnanaktan
Kızlar herkeze merhaba? Bende kasımda ikiz annesi olucam inşallah.İlk 3 ay annem yanımda olucak ama sonrasında kendim bakıcam.Ama herkez yalnız bakamazsın , bakıcı tutman gerekir diyor, moralimi bozuyorlar.Sizce tek başıma bakamazmıyımki bebişlere.Çok mu zorlanırım.
kardeşine çok selamanam gece mesyisi yine yat kalkla geçmiş senin sersem gibi olluyor insan ama düzene girecekler geçecek atlatacagız.
anam izmir çıkartmanı dört gözle bekliyorum zaten buraya kadar gelipte ugramassan küserimmmmmm .
kardeşime söyledim canan topik açacakmış diye sana cevabı bizede ikiz teyzelerinin çilesi yetmez ozaman ablaların ettikleri diye topik açarız paslaşırız ordan diyor.
kayınpederinede allahım acil şifa versin canım sag salıim gelsin evine .
anammmmm seni nasıl tınlamayıs birsencimmm .hemende kızar kırılırmış arkadaşımmm
opuyorumnanaktan a.s. :1hug:
ohhh iyi yapmışsın rahatlamışsın :lepi:
haklısın küseyim şu dirime sattı bizi hahahacanooooooo kız üst komşuya deyişti dırım sizi bilmem valla hemde kek yapmış götürüyor bakkkkk ben olsammmmmm:umursamaz:
gelirdik yavrum emmeee antalya çok uzakta sen antalyanın neresindesin yavrumBana gelen yokmu yaaa
sağol canım benim kociin yokluğunu fırsat biliyom vallaha yarın nereye gitsem diye düşünmeye başladım şimdiden heheheNe güzel valla,iki çocukla vakit yaratıp buluşabiliyosunuz.Gerçekten helal olsun,dostluklarınız da daimi olsun
sağol canımmm konyalılara söyle ikiz doğursunlar buluşun hihihihihayırlı cumalar herkese...
dırımcım inş. evin tez vakitte satılır canım... maşallah sana yaa.. iki çocukla hasta ziyaretine bile yetişiyon..
canancım ve artvinli size iyi oturmalar.. çok özendim çok(
biz dün gece 3 e kadar zırladık.. sonra uyuduk.. kabus günler geri dönüyo.. çok yorgunum.....
ne bilim anam yaa kusuyor işte bugünhiç kusmadı ama bazen tutuyo kusmaları bazen ara veriyoselam kuzular nasılsınız bakalım......annemde kuran var bugün hacca gidiyor diye inci bir odada ipek bir oda da odalar arası koşuşturuyorum:)))
birsenciğim inşallah satılır bu haftasonu evin yawwww....
birce cnm sende tez zamanda kuzuna kavuşursun inşallah
canom senin bu kız niye bu kadar kusuyor yahu
len hiç güleceğim yoktu çatlak karuuuukaydirigubbakcemile3
allah kolaylık versin nefesciğim çok zor valla biz atlattık....ev sahibinede yuh artık :)))
tez şifalar bulsun inşallah canom.....
burdamısın şekerim bugün,yarın bende yarın gidicem gaziosmanpaşa hast şu işitme testi için...
teşekkürler canımmmm desene zor bi 3 ay beklio bizimerhaba kızlar,
bugün ilkk kez yalnız kaldık elifle, tedirginim bişey olur da ben altından kalkamazsam diye, amaaan ne korkakmışım yahuu. Elif açısından bakınca bir yandan diyorum ki ilk çocuk olmak çok daha özel, ama bir yandan da acemilik diz boyu, işi zor yaniNeyse öyle böyle alışıcaz yalnız olmaya, bir de yıkamayı becerdim mi kim tutar beni.
Artvinli, cano süppersiniz, ya nasıl koskoca başkentte benden başka kimse olmaz anlamıyorumm sempatiksalakcinni
Canancım Allah şifa versin kayınpederine, benim babam da geçen sene bypass oldu, 3 ay çokk zor geçiyor ama sonra hayat normale dönüyor.
Bircecim yolun sonu görünüyor, vuslat çokk yakın sanki, hadi hayırlısı
Fatoşcum ben de eski konyalıyım, 18 yıl orada yaşadım, bak hala orada olsaydım biz de senle görüşürdük ...
Nefescimm sana da kolay gelsinn...
Acemi anne bi becerip telefona el atamadı, ben bi birseni ariyim hazır elif uyuyorkenn.
Doruk, nero, firdoss, dilemma sizlere de selam kızlar.
yavrum son model helikopterime binmedin yani aşk olsun hahahaselam kızlar...
kaynanam bende. yoğun geçio günmüz. kocişi bekliyorum birazdan gelecek çocukalrı ona bırakıp kaynanamıkuaförüme götürcem saçlarını boyatacak... öğlende canoyla artvinliye canlı bağlantı yapdım.. börekler kuarabiyeler havada uçuyodu valla...:)))keyifleri yerindeydi maşallah.. cano özel helikopderiyle beni aldracakdıda ben gelemem dedim:))))
işde bölekızlar....
kirpicim alışırsın kuzum ben 15 günlükdüm bebelerle yalnız kaldığımda.. aslında en zararsız hallaeri o halleri büyüdükçe uyku aralıkları uzuyor. mesela benimkilerden bri gündüzhiçö uyumuyor...ben hala tek başıma yıkayamıyorum ona cesaret edemiyorum daha...
dırımcım nefescim fatoşcum bircecim firdozcum. nerocum dilemmacım ve aklıma gelmeyen tümkızlar seviyorum sizi:)
çare bulursan banada söyleBenim ikizlerim 10. aylarına girecek yemek sorunumuz var çok zayıflar.Ne yedireceğimi şaşırıyorum.Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.:ecrin_bebek:
canım benim ya çok yordum seni hamarat becerikli arkadaşım benim yağızla nede uğraşmış bana ikramlar hazırlamak için çok mutlu oldumseni tanıdığımaİyi akşamlar kızlar........
Yavrukirpi çok normal telaşlanman yanlız kalınca......Bende çok panik olmuştum.
Dırım aşkolsun kırıldım valla.Bende senin mesajlarına elimden geldiğince cevap yazıyorum.
Kızlar bugün cananım bendeydi biliyorsunuz.Çok güzel ve samimi sıcak kanlı canancım....Sanki cananı 40 yıldır tanıyormuş gibiydim.Çok mutlu oldum tanıştığıma.
Yağız çok huzsuzluk yaptı gerçi muhabbetler hep yarım kaldı..Yağıza hediyeler getirmiş saolsun...
Resim çektirdik faceye atıcam resimleri.......
Doruk ve dırımle canlı bağlantı yaptık......Doruk koştururken aradı saolsun.
Güzel bir gündü zaman nasıl geçti hiç anlamadım,gene gel canancım........
Öptüm hepinizi.
haha olur vallaha toplanalım bayrama sizde:)afiyetler olsun canım ellerine sağlıkda hani bizim böğrek... bende yapalım gelince..bende revani yapdımm... ohhhh güzelde olmuş.. kaynanaya beğendirdik:)))kolay kolay beğenmezdesempatiksalakcinni
evet ya sizi araken elimde biryığın torba dil dışarda koşuyodumkaydirigubbakcemile3 sefanız olsun inşallah bidahaki sefere hep beraber toplanırız.. kiiii bi önerim var bu işi bayramda yapmaya ne dersiniz kocişlerler bebelerle hep beraber :)
kırarrrrrr sırnaşık şey
biraz beceri ve pratik birisi isen ve soğuk kanlı olmayı becerebiliyosan bakarsın korkmaKızlar herkeze merhaba? Bende kasımda ikiz annesi olucam inşallah.İlk 3 ay annem yanımda olucak ama sonrasında kendim bakıcam.Ama herkez yalnız bakamazsın , bakıcı tutman gerekir diyor, moralimi bozuyorlar.Sizce tek başıma bakamazmıyımki bebişlere.Çok mu zorlanırım.
aaaaaaaaaaaaaaaa kimseler yokkkk kuzuların videosunu koydum faceye
kabak yellerini izliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ülen ben içmek istiyommm
hayırdır nerden esti...:içelim:
ulen dırım ne karusun hee..hem bana faceen hem burdan laf yetişdirion hemde dizimi izlion :)))alkisalkisalkis
Kızlar hepinizhumana çayını içmemem yolunda hemfikirsiniz.Doğru galiba,acele etmiyeyim,şurda ne kaldı ki..
Fatoş özel mesajını aldım,sağol canım
kabak yellerini izliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar hepinizhumana çayını içmemem yolunda hemfikirsiniz.Doğru galiba,acele etmiyeyim,şurda ne kaldı ki..
Fatoş özel mesajını aldım,sağol canım
ayyy fatoşş çok güldüm pastırma gibi heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?