Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Kızlar herkeze merhaba? Bende kasımda ikiz annesi olucam inşallah.İlk 3 ay annem yanımda olucak ama sonrasında kendim bakıcam.Ama herkez yalnız bakamazsın , bakıcı tutman gerekir diyor, moralimi bozuyorlar.Sizce tek başıma bakamazmıyımki bebişlere.Çok mu zorlanırım.

laelaelaelaelae
tek bakma işi kişiye bağlı bence

tek bakamazsın diye bişey yok bakarsın

ara ara destek görürsen sana nefes aldırırlarsa dahada rahat edersin gayette iyi bakarsın

kardeşine çok selam
ama her kardeş senin kardeş gibi değil o yüzden kardeşinin değerini bil ve önce benden bi yemek ısmarla sonrada çok beğendiği bluzu ona hediye al söyle topic açmasın bize yazsında ben onun derdini dinleyeyim hehehe

canooooooo kız üst komşuya deyişti dırım sizi bilmem valla hemde kek yapmış götürüyor bakkkkk ben olsammmmmm:umursamaz:
haklısın küseyim şu dirime sattı bizi hahaha
Bana gelen yokmu yaaa
gelirdik yavrum emmeee antalya çok uzakta sen antalyanın neresindesin yavrum
Ne güzel valla,iki çocukla vakit yaratıp buluşabiliyosunuz.Gerçekten helal olsun,dostluklarınız da daimi olsun
sağol canım benim kociin yokluğunu fırsat biliyom vallaha yarın nereye gitsem diye düşünmeye başladım şimdiden hehehe
sağol canımmm konyalılara söyle ikiz doğursunlar buluşun hihihihi
ne bilim anam yaa kusuyor işte bugünhiç kusmadı ama bazen tutuyo kusmaları bazen ara veriyo
teşekkürler canımmmm desene zor bi 3 ay beklio bizi
yıkamak için acele etme şimdilik büyüklerden yardım al biraz toplansın yıkarsın tek başına
yavrum son model helikopterime binmedin yani aşk olsun hahaha
gelin kaynana kuaföre gidiyonuz ha :)))
Benim ikizlerim 10. aylarına girecek yemek sorunumuz var çok zayıflar.Ne yedireceğimi şaşırıyorum.Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.:ecrin_bebek:
çare bulursan banada söyle
canım benim ya çok yordum seni hamarat becerikli arkadaşım benim yağızla nede uğraşmış bana ikramlar hazırlamak için çok mutlu oldumseni tanıdığıma
kızlar artvinli çok saf ve temiz bi insan içinde hiç kötülük yok
ama biraz pimpiriklibi anne ilerde zor günler bekliyo onu dost acı söyler canım
vallaha daha gelmem ben bekleirm ona göre
haha olur vallaha toplanalım bayrama sizde:)
biraz beceri ve pratik birisi isen ve soğuk kanlı olmayı becerebiliyosan bakarsın korkma

aaaaaaaaaaaaaaaa kimseler yokkkk kuzuların videosunu koydum faceye

geldimanam geldim evimden ayrı kalamaıdm eve döndüm annemde çay içtim kalktım vallaha bugün başım çok ağrımış annemde dayanamadım boranın gürültüsüne
ohhh evim evim güzel evimmm

Kızlar hepinizhumana çayını içmemem yolunda hemfikirsiniz.Doğru galiba,acele etmiyeyim,şurda ne kaldı ki..
Fatoş özel mesajını aldım,sağol canım

Kızlar hepinizhumana çayını içmemem yolunda hemfikirsiniz.Doğru galiba,acele etmiyeyim,şurda ne kaldı ki..
Fatoş özel mesajını aldım,sağol canım

evt canım acele etme daha çok içecen sonrada pastırma yemiş gibi kokcan içinde çemen otu var bu çayı içerken hergün duş almak şartdelikafadulden

cansu cadısının gazı var ikide bi zırlayıp cemreyi uyandırıyo... midesinin üstüne yatırdım biraz

murat gitti yattı yatağına ben burda cebelleşiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…