bende alıyım ya dr a danışayımda bi. gerçi bizim dr ilaç sevmiyenlerden..türkan var kanal d de onu izliyom
ya o bi ara mustafada da vardı hatta sanırım senin dönemlerinde tam
uykudan deliriyo ama uyumuyordu
hani çok uykun vardır ama yarınki sınava çalışmak için uyumaman gerekir ya
mustafa aynı öyleydi dalıyodu pat birden açıyodu gözleirni uyumadığı içinde huzursuz oluyodu geçiyo ama biraz canını okuyo
ben şuan bay bay diye bi damla kullanıyorum kvser önderdi önceden unadıx diye bi ilaç kullandım hiç işe yaramadı bu ona oranla daha iyi 20 günlükten itibaren kullanabiliyorsun
ah canım 2 defa götürdüm dr a yok bişileri dio ama balgam var çocuklarda asist verdi gönderdi.sigaradan uzak tutun dio bide....bende burdayım ama yağıza mama yrdiriyorum.....
Doruk öksürük işi riskli canım helede balgam varsa.Yağızdada vardı dr.alerjik dedi erken teşhisle kurtardık canım dikkat etmek lazım.
Canan babanın getirmesine çok sevindim.Yarın eşim alıcak seni meydandan,hem baban seni kapıya kadarda getirir çok iyi oluur.
Birde yarın rejim felan dinlemem ha ona göre.
Canım eşime dedim şimdi onun eşide öğretmen diye,ne öğretmeni dedi ders ayarla dedimde.
Dorukcum çok haklısın ha deyince çıkılmıyor helede iki sıpayla,Ama canan bugün karar verdi gelmeye,sağlık olsun gene gelirsiniz.
hmmmkurabiye iiiyi fikir canım çekdi gece gece ulen...şöle bi un kurabiyesiiiay diyetteyim anam yorma kendini bebişinle ilgilen sen ben gelirken kek kurabiye alırım sende çay koyarsın maksat çayı boş içmeyelim şeker
iyigeceler hanımlar
ohhhhhh sefanız olsun cananla artvinli buluşun bakalım ne güzel bizde burada sıkıntıdan patlayalım
dorukcuğum sanada kolay gelsin kayınvaliden gelecekmiş sıkıcı ama akşama gidecek enazından
benimkiler bayram tatiline bir gelecekler aile boyu artık enaz 10 gün kalırlar
ay kaşımda orman gibi beni çirkin görecen fatoşcum zuhahaha
neyse benim ruhum güel
mütevaziliğinde bu kadarı yani
bende alıyım ya dr a danışayımda bi. gerçi bizim dr ilaç sevmiyenlerden..
ah canım 2 defa götürdüm dr a yok bişileri dio ama balgam var çocuklarda asist verdi gönderdi.sigaradan uzak tutun dio bide....
inşallah gelirim sanada canım..bende bekliyorum ama.. cano kız al gel artvinliyide haftaya bana olmamı...???
hmmmkurabiye iiiyi fikir canım çekdi gece gece ulen...şöle bi un kurabiyesiii
aiyi geceler tatlım...
valla gelecekde gidermi akşama bilmiyorum.. aslına bakarsan gitmemesi tercihim. bizimkiler böledir zorla gellir hemencik kaçacak delik ararlar...yardıma çok ihtiyacım oluyo birce ya yetişemiyorum hiçbişeye hele bu ara beren çokmız mız afedersin helaya gidemiom bazen.. o yüzden iyiolacak 2 gün bari kalsa..
aynennnn cano ya.. bugün öle ekden kökden kendim alıverdim ama acil kuaför görmemlazım maymunötesi yanikaydirigubbakcemile3
vallaha benimkide ilaç sevmeyenlerden ama kullandım ben omu sabahlıyo sabaha kadar ben sabahlıyom
artvinli gelmezki hahahaha dur sinir edeyim fatoşumu biraz burdan
kızma kız şaka yapıyom takılıyom sana
ayyy un kurabiyesi bend eçok severim ağzındadağılacak şöyle hımm hımm
ohh hayırlı olsun tatlız kızlarlar doyumsuz 1.5 ay desene müthiş artık senide kabul günleirne bekleriz
hadi hayırlısı olsun canım benim sağlıklı haberlerini alalım burdan bu arada isme karra verdinizmiii
vallaha katılıyom sana her yere gider banada aylarrrrr spnra bikerecik geldiiii
nabersiniz kızlar bende iyiyim eşimi gönderdim kuzularımla oturuyorum bende yarın artvinliye gidiyorum o bana gelmedi ona kızdım gidip acuk sitem edeyim ona zuhahaha çocuklarla free ken takılalım yaniii
aslıcım sanada gelebiliridk sakın kırılma ama hani dirim ben gelemem deyince bende tek gelmek istemedim nede olsa eşimle rahatsız edeceğiz birgün sizi 2 kere yorulma diye gelmiyorumm çok öptümmm
iyigeceler hanımlar
ohhhhhh sefanız olsun cananla artvinli buluşun bakalım ne güzel bizde burada sıkıntıdan patlayalım
dorukcuğum sanada kolay gelsin kayınvaliden gelecekmiş sıkıcı ama akşama gidecek enazından
benimkiler bayram tatiline bir gelecekler aile boyu artık enaz 10 gün kalırlar
ay kaşımda orman gibi beni çirkin görecen fatoşcum zuhahaha
neyse benim ruhum güel
mütevaziliğinde bu kadarı yani
vallaha benimkide ilaç sevmeyenlerden ama kullandım ben omu sabahlıyo sabaha kadar ben sabahlıyom
artvinli gelmezki hahahaha dur sinir edeyim fatoşumu biraz burdan
kızma kız şaka yapıyom takılıyom sana
ayyy un kurabiyesi bend eçok severim ağzındadağılacak şöyle hımm hımm
bunu bana yapma cano yapma gece gece iş çıkarma başıma..cokacimcoook
iyi geceler canım sanada.
canan valla bu kadar olur.Bende şimdi aynaya baktım kaşlar çok kötü,cımbızda bulamadım,bende onu düşünüyordum:roflol:
Takıl bakalım takıl.......
Seviyom seni kızamıyomki.:teselli:
kocaları çekiştiriyoruz hehehe
yok canım ben özlemedim biliyonuz zati bu ara bozuğuzçekiştirin bakalım...:))) özledinizmi yoksa kız:)))
tamam aşkım melekler gibi uyucanom ben kaçıom anacım.. uyku gözümden akıo sabahın bi körü dikelr beni ayağa yarın ararım seni canlı bağlantı için:)
hadi öptüm canım...
Ben geldim kızlar...........
Canan sana pasta yaptım......Rejime son tatlım.
Doruk bekleriz canlı bağlantıyı heeee.Benim tlf bozuldu senin numarada yok artık,bana çağrı bırak demiştim onuda görmedin arayamadım seni.
Canan dırım gelmiyormuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?