Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bende alıyım ya dr a danışayımda bi. gerçi bizim dr ilaç sevmiyenlerden..

ah canım 2 defa götürdüm dr a yok bişileri dio ama balgam var çocuklarda asist verdi gönderdi.sigaradan uzak tutun dio bide....
inşallah gelirim sanada canım..bende bekliyorum ama.. cano kız al gel artvinliyide haftaya bana olmamı...???

ay diyetteyim anam yorma kendini bebişinle ilgilen sen ben gelirken kek kurabiye alırım sende çay koyarsın maksat çayı boş içmeyelim şeker
hmmmkurabiye iiiyi fikir canım çekdi gece gece ulen...şöle bi un kurabiyesiii

iyi geceler tatlım...
valla gelecekde gidermi akşama bilmiyorum.. aslına bakarsan gitmemesi tercihim. bizimkiler böledir zorla gellir hemencik kaçacak delik ararlar...yardıma çok ihtiyacım oluyo birce ya yetişemiyorum hiçbişeye hele bu ara beren çokmız mız afedersin helaya gidemiom bazen.. o yüzden iyiolacak 2 gün bari kalsa..

ay kaşımda orman gibi beni çirkin görecen fatoşcum zuhahaha
neyse benim ruhum güel
mütevaziliğinde bu kadarı yani

aynennnn cano ya.. bugün öle ekden kökden kendim alıverdim ama acil kuaför görmemlazım maymunötesi yanikaydirigubbakcemile3

vallaha benimkide ilaç sevmeyenlerden ama kullandım ben omu sabahlıyo sabaha kadar ben sabahlıyom

artvinli gelmezki hahahaha dur sinir edeyim fatoşumu biraz burdan
kızma kız şaka yapıyom takılıyom sana
ayyy un kurabiyesi bend eçok severim ağzındadağılacak şöyle hımm hımm

a
aynen benimkilerde öyle geldiklerinde biran önce kaçmaya çalışıyo
kaynanam iner aşağı yemeğim var ocakta der geri çıkar

aynennnn cano ya.. bugün öle ekden kökden kendim alıverdim ama acil kuaför görmemlazım maymunötesi yanikaydirigubbakcemile3

ay dokunmuyorumda vallaha bozuluyo hep hemide uğraşamam şimdi uzatayımda boncuk takayım hahahaha

bunu bana yapma cano yapma gece gece iş çıkarma başıma..cokacimcoook

iyi geceler canım sanada.

ay kaşımda orman gibi beni çirkin görecen fatoşcum zuhahaha
neyse benim ruhum güel
mütevaziliğinde bu kadarı yani

canan valla bu kadar olur.Bende şimdi aynaya baktım kaşlar çok kötü,cımbızda bulamadım,bende onu düşünüyordum:roflol:

Takıl bakalım takıl.......

Seviyom seni kızamıyomki.:teselli:

bunu bana yapma cano yapma gece gece iş çıkarma başıma..cokacimcoook

yok yok eee kaka kurabiye
kızım biz zayıflamaya uğraşıyoz boşver kurabiye felan:)))

neysem kıllı kıllı otururuz körler sağırlar birbirini ağırlar çocukluyuz anam biz bakamıyoz kendimize

bende seni sefiyom kuzumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canom ben kaçıom anacım.. uyku gözümden akıo sabahın bi körü dikelr beni ayağa yarın ararım seni canlı bağlantı için:)
hadi öptüm canım...

Ben geldim kızlar...........

Canan sana pasta yaptım......Rejime son tatlım.

Doruk bekleriz canlı bağlantıyı heeee.Benim tlf bozuldu senin numarada yok artık,bana çağrı bırak demiştim onuda görmedin arayamadım seni.

Canan dırım gelmiyormuymuş

çekiştirin bakalım...:))) özledinizmi yoksa kız:)))
yok canım ben özlemedim biliyonuz zati bu ara bozuğuz
canom ben kaçıom anacım.. uyku gözümden akıo sabahın bi körü dikelr beni ayağa yarın ararım seni canlı bağlantı için:)
hadi öptüm canım...
tamam aşkım melekler gibi uyu

ah canım benim yorma kendini vallaha
dirimi kandırmaya çalışıyom kandı aslında birazda otobüs çok diyo gazi osmanpaşaya gelecekmişte hastaneye ordan taksiye binersem çok yazar dedi ordan minübüsle mecidiyeköye gel ordanda metroya bin levete gel metrocıty yakınmış ordan alırız felan dedim ama çok otobüs dolaşacam diyo çocukla zor olur diyo ama bakalım dedi olmazsa yarın bi bağlantı daha kurarım onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…