selam kuzular nasılsınız bakalım......annemde kuran var bugün hacca gidiyor diye inci bir odada ipek bir oda da odalar arası koşuşturuyorum:))
allah kolaylık versin nefesciğim çok zor valla biz atlattık....ev sahibinede yuh artık :)))....
...
Kızlar haftaya doğum var ya inşallah...Humana still çay almıştık,içmeye başlayayım mı?Öyle duyuyorum bazı hamilelerden ama ikiz hamilelere sormak daha önemli benim için
sagol nerom heralde 5 gibi biter bende temizlige başlarım tabi neresinden başlarım bilmiyorum bide kışlık yazlık muhabbeti var pufffff neyse ayak altında dolanan kimse yok çobuk biter inşallah.
evet canım benim ev sahibine yuhhhhhhhhh
merhaba kızlar,
bugün ilkk kez yalnız kaldık elifle, tedirginim bişey olur da ben altından kalkamazsam diye, amaaan ne korkakmışım yahuu. Elif açısından bakınca bir yandan diyorum ki ilk çocuk olmak çok daha özel, ama bir yandan da acemilik diz boyu, işi zor yaniNeyse öyle böyle alışıcaz yalnız olmaya, bir de yıkamayı becerdim mi kim tutar beni.
Artvinli, cano süppersiniz, ya nasıl koskoca başkentte benden başka kimse olmaz anlamıyorumm sempatiksalakcinni
Canancım Allah şifa versin kayınpederine, benim babam da geçen sene bypass oldu, 3 ay çokk zor geçiyor ama sonra hayat normale dönüyor.
Bircecim yolun sonu görünüyor, vuslat çokk yakın sanki, hadi hayırlısı
Fatoşcum ben de eski konyalıyım, 18 yıl orada yaşadım, bak hala orada olsaydım biz de senle görüşürdük ...
Nefescimm sana da kolay gelsinn...
Acemi anne bi becerip telefona el atamadı, ben bi birseni ariyim hazır elif uyuyorkenn.
Doruk, nero, firdoss, dilemma sizlere de selam kızlar.
selam kızlar...
kaynanam bende. yoğun geçio günmüz. kocişi bekliyorum birazdan gelecek çocukalrı ona bırakıp kaynanamıkuaförüme götürcem saçlarını boyatacak... öğlende canoyla artvinliye canlı bağlantı yapdım.. börekler kuarabiyeler havada uçuyodu valla...:)))keyifleri yerindeydi maşallah.. cano özel helikopderiyle beni aldracakdıda ben gelemem dedim:))))
işde bölekızlar....
kirpicim alışırsın kuzum ben 15 günlükdüm bebelerle yalnız kaldığımda.. aslında en zararsız hallaeri o halleri büyüdükçe uyku aralıkları uzuyor. mesela benimkilerden bri gündüzhiçö uyumuyor...ben hala tek başıma yıkayamıyorum ona cesaret edemiyorum daha...
dırımcım nefescim fatoşcum bircecim firdozcum. nerocum dilemmacım ve aklıma gelmeyen tümkızlar seviyorum sizi:)
merhaba kızlar yoğun bir günü geride bıraktım ve geldim
herkes bişiler yazmışş.....valla ben anlamam alınıyorum
birice yazın çok dikkatimi çekti ev konusu hakkında çok fazla detay bilmediğin halde
hissediyorum demen bir işaret gibi geldi bana yada benim inancım bu yönde ya kendime teselli yapıyorum.....
ama nedense bende öyle hissediyorum kendimi çok kandırmadan ne zaman umutlansam suya düşüyor ve çok üzülüyorum...evim eğer satılırsa annemin 2-3 bina ötesinde yeni bir bina başlanacak
oranın sahibi komsuymuş bizim komsuda konuşacak topraktan girersek diye ne kadara olur diye...
hayırlısı olsun herkes içinn aç tavuk gibiyim haha :)
dillema cnm bence önden içme o çayın gebesin henüz....
ayyy daha yazacaktım unuttum beee...
yeni gelen arkadaş osecmu valla ikizler çok kilolu oluyor boyları kiloları kaç?
senmi öyle görüyorsun yoksa doktorda onaylıyormu kilosunun az olduğunu
iyi geceler herkeze .
herkez iyidir inşallah .ben kafayı yiyorum valla ev ayakta yarın bütün camlar kapılar deyişecek yıkılacak dökülecek puffff .naıl biter bu iş bilmem .ama güzel tarafı benim evi öne aldılar bebekler var diye .hava soguyacak nasıl yaparız dedim ev sahibine saolsun oda bizim evi öne aldı .bu arada bizim ev sahinin sadece bizim burda nacizane 56 dairesi var gerisini sormayın .ama yazık adam pimapenlerin senedini öderken canı çıkmış bu ayyy allahım bu insanların diliyle beyni arasında bir baglantı yokmu nerdeyse acıyacaktımmm herifeeeeeee .
canommmm gezmeklere gidiliyorr oh ne güzel valla kıskanıyorum anam sizi valla .allah içinize sindirsin .
hımmm bu arada benim kardeşim bugün dediki ya abla sen bu kk ya giriyorsun bende girecegim gir ablam dedim.senin yaşında büssürü kızvar takılırsın .yokkk hayır dedi ben ikiz bebeklerin teyzelerinin çektikleri diye bir sayfa açacagım isyanlarımı orda dile getirecegim diyorrr koptummm ya yazık kız napsın ünüversite bitti istedigi gibi işte yok bende lisans yapıyor :))) allah razı olsun elim ayam oluyor kimi zaman .
geçmişede bakamadım daha bir dolaşayım sayfalarda .
hepiniziiii kocaman öptümmmmm
panik yapma kızz rahat ol.....merhaba kızlar,
bugün ilkk kez yalnız kaldık elifle, tedirginim bişey olur da ben altından kalkamazsam diye, amaaan ne korkakmışım yahuu. Elif açısından bakınca bir yandan diyorum ki ilk çocuk olmak çok daha özel, ama bir yandan da acemilik diz boyu, işi zor yaniNeyse öyle böyle alışıcaz yalnız olmaya, bir de yıkamayı becerdim mi kim tutar beni.
Artvinli, cano süppersiniz, ya nasıl koskoca başkentte benden başka kimse olmaz anlamıyorumm sempatiksalakcinni
Canancım Allah şifa versin kayınpederine, benim babam da geçen sene bypass oldu, 3 ay çokk zor geçiyor ama sonra hayat normale dönüyor.
Bircecim yolun sonu görünüyor, vuslat çokk yakın sanki, hadi hayırlısı
Fatoşcum ben de eski konyalıyım, 18 yıl orada yaşadım, bak hala orada olsaydım biz de senle görüşürdük ...
Nefescimm sana da kolay gelsinn...
Acemi anne bi becerip telefona el atamadı, ben bi birseni ariyim hazır elif uyuyorkenn.
Doruk, nero, firdoss, dilemma sizlere de selam kızlar.
selam kızlar...
kaynanam bende. yoğun geçio günmüz. kocişi bekliyorum birazdan gelecek çocukalrı ona bırakıp kaynanamıkuaförüme götürcem saçlarını boyatacak... öğlende canoyla artvinliye canlı bağlantı yapdım.. börekler kuarabiyeler havada uçuyodu valla...:)))keyifleri yerindeydi maşallah.. cano özel helikopderiyle beni aldracakdıda ben gelemem dedim:))))
işde bölekızlar....
kirpicim alışırsın kuzum ben 15 günlükdüm bebelerle yalnız kaldığımda.. aslında en zararsız hallaeri o halleri büyüdükçe uyku aralıkları uzuyor. mesela benimkilerden bri gündüzhiçö uyumuyor...ben hala tek başıma yıkayamıyorum ona cesaret edemiyorum daha...
dırımcım nefescim fatoşcum bircecim firdozcum. nerocum dilemmacım ve aklıma gelmeyen tümkızlar seviyorum sizi:)
aman benimde başım çok ağrıyor öğlenden beri migrenim tuttu yine pöfffff
afiyetler olsun canım ellerine sağlıkda hani bizim böğrek... bende yapalım gelince..bende revani yapdımm... ohhhh güzelde olmuş.. kaynanaya beğendirdik:)))kolay kolay beğenmezdesempatiksalakcinniayyy nerminciğim h.sonu buradayım cnm c.tesi kk dan arkadaşlarım gelecek cnm
pazarda buradayız sanırım c.tesi eşim gelecek hem....
fatoşcuğum evet hayırlsı sende evinden memnunsan cnm çıkma
ayyy bende kek yaptm fındıklı kurabiye yaptım....ayyy kendimde bi bitkinlik hissediyorum ya
evet ya sizi araken elimde biryığın torba dil dışarda koşuyodumkaydirigubbakcemile3 sefanız olsun inşallah bidahaki sefere hep beraber toplanırız.. kiiii bi önerim var bu işi bayramda yapmaya ne dersiniz kocişlerler bebelerle hep beraber :)İyi akşamlar kızlar........
Yavrukirpi çok normal telaşlanman yanlız kalınca......Bende çok panik olmuştum.
Dırım aşkolsun kırıldım valla.Bende senin mesajlarına elimden geldiğince cevap yazıyorum.
Kızlar bugün cananım bendeydi biliyorsunuz.Çok güzel ve samimi sıcak kanlı canancım....Sanki cananı 40 yıldır tanıyormuş gibiydim.Çok mutlu oldum tanıştığıma.
Yağız çok huzsuzluk yaptı gerçi muhabbetler hep yarım kaldı..Yağıza hediyeler getirmiş saolsun...
Resim çektirdik faceye atıcam resimleri.......
Doruk ve dırımle canlı bağlantı yaptık......Doruk koştururken aradı saolsun.
Güzel bir gündü zaman nasıl geçti hiç anlamadım,gene gel canancım........
Öptüm hepinizi.
kırarrrrrr sırnaşık şeyülen artvinli ikide bi kırlmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi kıracammmmmmmmm toplayamaycaksın heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?