Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

sagol nerom heralde 5 gibi biter bende temizlige başlarım tabi neresinden başlarım bilmiyorum bide kışlık yazlık muhabbeti var pufffff neyse ayak altında dolanan kimse yok çobuk biter inşallah.
evet canım benim ev sahibine yuhhhhhhhhh

Kızlar haftaya doğum var ya inşallah...Humana still çay almıştık,içmeye başlayayım mı?Öyle duyuyorum bazı hamilelerden ama ikiz hamilelere sormak daha önemli benim için

şimdiden hayırlısı olsun canım az kalmış bebişlerin gelişine
bana kalırsa bişey içme derim belki sütün çok fazla ve besleyici olacak inşallahki öyle olur
sen dogduklarında bol bol emzir su iç bak nasıl geliyor bakarsın azalıyor yada yetmiyor
o zaman içerasin ben hiç içmeden 20 gün ikisinide sadece anne sütü verdim ve buzlugada on poşetten fazla süt attım tabi şuan kesildi sagmaktan ve sagma saatini geçirmekten .

kolay gelsin kuzum sana....rahat olucan bitince tertemizzz......

merhaba kızlar,

bugün ilkk kez yalnız kaldık elifle, tedirginim bişey olur da ben altından kalkamazsam diye, amaaan ne korkakmışım yahuu. Elif açısından bakınca bir yandan diyorum ki ilk çocuk olmak çok daha özel, ama bir yandan da acemilik diz boyu, işi zor yani Neyse öyle böyle alışıcaz yalnız olmaya, bir de yıkamayı becerdim mi kim tutar beni.
Artvinli, cano süppersiniz, ya nasıl koskoca başkentte benden başka kimse olmaz anlamıyorumm sempatiksalakcinni

Canancım Allah şifa versin kayınpederine, benim babam da geçen sene bypass oldu, 3 ay çokk zor geçiyor ama sonra hayat normale dönüyor.

Bircecim yolun sonu görünüyor, vuslat çokk yakın sanki, hadi hayırlısı
Fatoşcum ben de eski konyalıyım, 18 yıl orada yaşadım, bak hala orada olsaydım biz de senle görüşürdük ...

Nefescimm sana da kolay gelsinn...
Acemi anne bi becerip telefona el atamadı, ben bi birseni ariyim hazır elif uyuyorkenn.
Doruk, nero, firdoss, dilemma sizlere de selam kızlar.

selam kızlar...
kaynanam bende. yoğun geçio günmüz. kocişi bekliyorum birazdan gelecek çocukalrı ona bırakıp kaynanamıkuaförüme götürcem saçlarını boyatacak... öğlende canoyla artvinliye canlı bağlantı yapdım.. börekler kuarabiyeler havada uçuyodu valla...:)))keyifleri yerindeydi maşallah.. cano özel helikopderiyle beni aldracakdıda ben gelemem dedim:))))
işde bölekızlar....
kirpicim alışırsın kuzum ben 15 günlükdüm bebelerle yalnız kaldığımda.. aslında en zararsız hallaeri o halleri büyüdükçe uyku aralıkları uzuyor. mesela benimkilerden bri gündüzhiçö uyumuyor...ben hala tek başıma yıkayamıyorum ona cesaret edemiyorum daha...
dırımcım nefescim fatoşcum bircecim firdozcum. nerocum dilemmacım ve aklıma gelmeyen tümkızlar seviyorum sizi:)

Son düzenleme:
Benim ikizlerim 10. aylarına girecek yemek sorunumuz var çok zayıflar.Ne yedireceğimi şaşırıyorum.Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.:ecrin_bebek:

merhaba kızlar yoğun bir günü geride bıraktım ve geldim
herkes bişiler yazmışş.....valla ben anlamam alınıyorum

birice yazın çok dikkatimi çekti ev konusu hakkında çok fazla detay bilmediğin halde
hissediyorum demen bir işaret gibi geldi bana yada benim inancım bu yönde ya kendime teselli yapıyorum.....

ama nedense bende öyle hissediyorum kendimi çok kandırmadan ne zaman umutlansam suya düşüyor ve çok üzülüyorum...evim eğer satılırsa annemin 2-3 bina ötesinde yeni bir bina başlanacak
oranın sahibi komsuymuş bizim komsuda konuşacak topraktan girersek diye ne kadara olur diye...

hayırlısı olsun herkes içinn aç tavuk gibiyim haha :)

dillema cnm bence önden içme o çayın gebesin henüz....

ayyy daha yazacaktım unuttum beee...

yeni gelen arkadaş osecmu valla ikizler çok kilolu oluyor boyları kiloları kaç?
senmi öyle görüyorsun yoksa doktorda onaylıyormu kilosunun az olduğunu

canım korkma gıı biz iki bebeyke saatlerce yalnız kalıyoz bişi olmaz allahın izniyle. olumunekankayizsmile

yaa keşke konyada olsaydın halen.. ne iyi olurduu.. :gitme:

bizde seni seviyozz.. kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

hakkınızda ne hayırlıysa o olsun canım.
bizde şimdiki oturduğumuz eve geçen sene taşındık. yerleştirip 1 ay kadar oturduk. doğalgaz binaya gelmediği için 7ay k.validelerde kaldık. bu sene mayısta geldik. ama eşim bu evi ve komşuları sevmiyo. satmak istiyo... bense memnunum evden.. tramvaya 10 dk uzak ve önünden dolmuş geçiyo...

geçen sene bu evin inşaat temizliğini tek başıma yaptım. tek başıma topladım evi. anam ağladı.. villaya deseler şimdi 2 çocukla yerimden kıpırdamam.. ama eşim hergün netten ev bakıyo :sinifsinif:

öpüyorum seni. rabbim gönlüne göre versin

56 daire hee delikafadulden torunları varmıki kızları versek kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana allah yradımcın oolsun. çocuklarla normal hayat bile çok zorken inşaatı düşünemiyorum.. inş. çabuk biterr...kardeşinde çok şakacı kaydirigubbakcemile3

dırım len burdamısın bu haftasonu diye sordum.....

birce kuzumolumunekankayizsmile

panik yapma kızz rahat ol.....

opuyorumnanaktankaynana gelin kuaföre gidiyonuz he bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ayyy nerminciğim h.sonu buradayım cnm c.tesi kk dan arkadaşlarım gelecek cnm
pazarda buradayız sanırım c.tesi eşim gelecek hem....

fatoşcuğum evet hayırlsı sende evinden memnunsan cnm çıkma

ayyy bende kek yaptm fındıklı kurabiye yaptım....ayyy kendimde bi bitkinlik hissediyorum ya

İyi akşamlar kızlar........

Yavrukirpi çok normal telaşlanman yanlız kalınca......Bende çok panik olmuştum.

Dırım aşkolsun kırıldım valla.Bende senin mesajlarına elimden geldiğince cevap yazıyorum.

Kızlar bugün cananım bendeydi biliyorsunuz.Çok güzel ve samimi sıcak kanlı canancım....Sanki cananı 40 yıldır tanıyormuş gibiydim.Çok mutlu oldum tanıştığıma.
Yağız çok huzsuzluk yaptı gerçi muhabbetler hep yarım kaldı..Yağıza hediyeler getirmiş saolsun...
Resim çektirdik faceye atıcam resimleri.......
Doruk ve dırımle canlı bağlantı yaptık......Doruk koştururken aradı saolsun.
Güzel bir gündü zaman nasıl geçti hiç anlamadım,gene gel canancım........
Öptüm hepinizi.

ülen artvinli ikide bi kırlmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi kıracammmmmmmmm toplayamaycaksın heee

afiyetler olsun canım ellerine sağlıkda hani bizim böğrek... bende yapalım gelince..bende revani yapdımm... ohhhh güzelde olmuş.. kaynanaya beğendirdik:)))kolay kolay beğenmezdesempatiksalakcinni

evet ya sizi araken elimde biryığın torba dil dışarda koşuyodumkaydirigubbakcemile3 sefanız olsun inşallah bidahaki sefere hep beraber toplanırız.. kiiii bi önerim var bu işi bayramda yapmaya ne dersiniz kocişlerler bebelerle hep beraber :)

ülen artvinli ikide bi kırlmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi kıracammmmmmmmm toplayamaycaksın heee
kırarrrrrr sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…