Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Bendeki kraftın. görümcem verdi. boşaltıyo benimki. ben yatmadan önce biraz ekmeğe kaymakla bal sürüp yiyorum. üzerinede 1 fincan humana içiyorum.. sabaha karşı 5-6 gibi taşıyo gögsümden... bide böyle dene bakalım canım.. inş. gelir seninkide..

bende çocukları yıkadım. çamaşır attım.. evi süpürdüm sildim... wc ve banyoyu temizledim... yemek yapacaktım ama çok yoruldum ve acıktım.. hazır çorba yaptım, bide ev yapımı erişte vardı onu pişirdim. tam yemeye oturduk cadılarım uyandı :) yemeyi bırakıp onları doyurdum...

şimdi biraz oturdum napıyosunuz diye bi bakim dedim......

Hrkese merhabalar ben burayı yeni gördüm bebişleriniz kaç aylıklar ??? benimkiler 10 . aya gidiyorlar yemek sorunumuz var pek zayıflar fikirlerinize ihtiyacım var .a.sa.sa.s

hoşgeldin canım..hepimizin bebekleri farklı yaştalar..yeni doğmuşta var,1 yaşını geçmişte:)...

evimize geldik bugün,eşimin toplantısı erken bitmiş..yarın annemde kalıcaz..

a.sa.sHoş bulduk tabii ben nerede ikizlerle ilgili bir şey görsem direk bilgi paylaşımına giriyorum.Kusuruma bakmayın.kaydirigubbakcemile3

oh canım arkadaşlarınla buluşmuşsun ne güzel.keşke buralardada olsa birileri ben kimsyle görüşemiyorum üzülüyorum yaa".eşinde geliyormuş gözün aydın diyelim vede resimleri çok beğendim

dırım gerçekten sana imreniyorum maşallah nasıl bir tempodur bu senin ki keşke bende sen gibi olabilsem...

Dırımcım nazarım değecek senin bu tempona

kimsecikler yok!bende fox da nefes filmine bakayım dedim..hamileyken sinemaya gitmiştik izlemek için ama ben çok fena olmuştum.eşimde kötü birşey olacak diye korkmuştu,izleyememiştik..şimdi bakayım dedim yine yapamıyorum..kardeşim aralıkta askere gidecek,bu seferde onun için izleyemiyorum...gerçi bütün askerler bizim..

Senin oğlun sünnet oldu sanırım..Sağlık yönünden mi ,yoksa siz mi yaptırdınız?
Kızlar yenidoğan sünneti yaptıran var mı aranızda?Gerçi benim koca birkaç ay büyüsün ondan sonra yaptırırız diyo ama ben istiyorum
dırım gerçekten sana imreniyorum maşallah nasıl bir tempodur bu senin ki keşke bende sen gibi olabilsem...
Maşallah gerçekten

iiyi geceler kızlar.....güzel sözlerinizi için teşekkür ederim ...sizlerde benim gibi olursunuz daha kuzular ufak....benimkiler ben iş yparken biraz oyun oynuyorlar biraz yaramazlık yapıyorlar....

ayyy tam sizle yazışacaktım annemin alt kat komşusunun kızı geldi bize....onla sohbete daldık

onla otururken kocam geldi o gitti tam 5.dk oturduk...halamlar geldi...şimdi onlar gitti bizde oğluşumla yatacağız....yatmadan bakalım size dedik

günaydın kızlar..biz bugün annemdeyiz...eğer kardeşimden fırsat bulursam gelirim..yoğun bir gün olacak...öptümmm herkesi...

Günaydın...

Bende kayınvalidemdeyim artık cok giremiyorum hem netim yyok hemde cok yaramaz odular ya uslanmıyo benim böcekler daha vahim olmaya basladı...

canım sen bilirsinde bence biraz büyüdüklerinde yaptır sünnetini ben küvezdeyken oğlumu emzirirken yenidoğan bi bebeğe sünnet yaptılar çok kötüydü gerçekten genel anestezi veriliyomuş ve entübe ediliyomuş çocuk çok fena geldi ameliyathaneden bende senin gibi yaptırmayı düşünüyodum ama vazgeçtim ben büyüsün bildiğin sünnetçide yaptırıcam alt tarafı bi sünnet hastanede çok abartılıyo tabii kişisel görüşüm bu

Günaydın hanımlar.

Herkes biryerlere gitmiş maşallah.Allah yardımcıları olsun ne diyim iki sopanın güreültülerini çeken ev sahiplerine:))aklinialirimsmile

Bende yağızı uytmaya çalışıyorum.Uyumamak için direniyor sıpa,beşik durunca açıyor gözlerini,göz göze gelincede gülmeye başlıyor.sempatiksalakcinni

Canan kargon geldimi canım.Ben daha hamileydim burcine sormuştum süt sağma makinanı satmayı düşünürmüsün diye yok demişti görümcem var belki lazım olur demişti.

Doruk canım sabah bir süt sağdım şok şok 150 cc sağdım.Bendeki sevinci görmen lazım.:hooray:

bu filmi sinemada izlememiştim. hamileydim gidememiştim...

dün izledim izlemez olaydım. gece 2,5 ta çok hastalandım bende panik atak var.. içimde bi sıkıntı geçmiyo... midem bulanıyo başım dönüyo, tansiyonum düşük.. kendime zor geldimmm.. iyki hepsini izlemedim.. bi daha tövbe izlemicem böyle şeyleri... eyvahedigeldismile

oleyy artmış sütünnn :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…