- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
Canım bende sağıyorum sütümü,oğlum emmiyor artık biberoncu yani.
Bende medelanın sağma makinası var.Pek memnun değilim makinamdan,sanki göğsümü boşaltmıyor gibi.Eşime diyorum başka marka alalım diye,gereksiz diyor artık büyüdü diyor,ikinci el bulsam farklı markanın alıcam.
Canan gözünaydın eşin geliyormuş.hihoyyyt
Valla süperdi oyuncak kavgaları,eşime anlatıyorum çok güldük
slm kızlar ben geldim.....
arkadaşlarımı yolcu ettim....
gelenler kk ya yeni geldiğimde tanştığm arkadaşlarım bebek mücadelemde yanımda olan hatta alişle ömerin doktoruna götüren arkadaşlarım...eski dostlar şimdi hepimizin çocukları akran gibiydi
bende ilkkez çocuklarımı akranları ile oyanarken gördüm..çok keyifliydi.....bir arkadaşımın kızı ile aramızda 4 ay biri ike 7 ay var ...ama baya baya oyun oynandı..allahtan çocuklar birbirlerine zarar vermeyi bilmiyordu bizde sohbetimizi ettik.......
çok güzel geçti...
ben buraya hiç uğrayamadım....sabah erkenden kalktım çocukların bakımı vs. derken...hemen kahvalt ettik sonra poğça yaptım...annem böğrek yaptı.
salata yaptım....annem mutfağı toplarken bende odaları süpürdüm..toz aldım...çocukları uyuttum...biraz oturudm arkadaşlarımı almaya gittim..ancak gelebildim..
kuzularımı uyuttum kocam yolda daha gelmedi izmitteydi yarım saat önce konuştum....
bizden böleeee.....
slm kızlar ben geldim.....
arkadaşlarımı yolcu ettim....
gelenler kk ya yeni geldiğimde tanştığm arkadaşlarım bebek mücadelemde yanımda olan hatta alişle ömerin doktoruna götüren arkadaşlarım...eski dostlar şimdi hepimizin çocukları akran gibiydi
bende ilkkez çocuklarımı akranları ile oyanarken gördüm..çok keyifliydi.....bir arkadaşımın kızı ile aramızda 4 ay biri ike 7 ay var ...ama baya baya oyun oynandı..allahtan çocuklar birbirlerine zarar vermeyi bilmiyordu bizde sohbetimizi ettik.......
çok güzel geçti...
ben buraya hiç uğrayamadım....sabah erkenden kalktım çocukların bakımı vs. derken...hemen kahvalt ettik sonra poğça yaptım...annem böğrek yaptı.
salata yaptım....annem mutfağı toplarken bende odaları süpürdüm..toz aldım...çocukları uyuttum...biraz oturudm arkadaşlarımı almaya gittim..ancak gelebildim..
kuzularımı uyuttum kocam yolda daha gelmedi izmitteydi yarım saat önce konuştum....
bizden böleeee.....
Senin oğlun sünnet oldu sanırım..Sağlık yönünden mi ,yoksa siz mi yaptırdınız?ayy sorma yaa 2 dk durmuyolar..bilgisayarı gördükleri anda cingar çıkıyo evde..şöyle bi kaçamak bakıp çıkıyorum mecbur geçenlerde artvinli de sormuş sağolsun ona da yazamadım durumu..
acayip yaramaz ve huysuz bi kızım oldu yaa..mahvediyor beni inan..çınarın pipi iyi de dana gibi yemekten reflü olduk durmadan kusuyoruz malesef..kıyafetleri eskidi artık inan kusmaktan yıkamaktan..ne halım kaldı ne battaniyem..emeğime mi yanıyım, çıkan temizlik işine mi, çocuğun harap olduğuna mı bilemedim valla..
çok zordayım çok bunaldım canom valla..dişimi sıkıyorum ama korkuyorum onlara bağırmaktan, zarar vermekten artık..
Allah sonumuzu hayretsin..
Maşallah gerçektendırım gerçekten sana imreniyorum maşallah nasıl bir tempodur bu senin ki keşke bende sen gibi olabilsem...
Senin oğlun sünnet oldu sanırım..Sağlık yönünden mi ,yoksa siz mi yaptırdınız?
Kızlar yenidoğan sünneti yaptıran var mı aranızda?Gerçi benim koca birkaç ay büyüsün ondan sonra yaptırırız diyo ama ben istiyorum
Maşallah gerçekten
Dırımcım nazarım değecek senin bu tempona
kimsecikler yok!bende fox da nefes filmine bakayım dedim..hamileyken sinemaya gitmiştik izlemek için ama ben çok fena olmuştum.eşimde kötü birşey olacak diye korkmuştu,izleyememiştik..şimdi bakayım dedim yine yapamıyorum..kardeşim aralıkta askere gidecek,bu seferde onun için izleyemiyorum...gerçi bütün askerler bizim..
Günaydın hanımlar.
Herkes biryerlere gitmiş maşallah.Allah yardımcıları olsun ne diyim iki sopanın güreültülerini çeken ev sahiplerine:))aklinialirimsmile
Bende yağızı uytmaya çalışıyorum.Uyumamak için direniyor sıpa,beşik durunca açıyor gözlerini,göz göze gelincede gülmeye başlıyor.sempatiksalakcinni
Canan kargon geldimi canım.Ben daha hamileydim burcine sormuştum süt sağma makinanı satmayı düşünürmüsün diye yok demişti görümcem var belki lazım olur demişti.
Doruk canım sabah bir süt sağdım şok şok 150 cc sağdım.Bendeki sevinci görmen lazım.:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?