- 7 Mayıs 2008
- 2.255
- 6
- 158
hadi yaaa...maşallah canım allah daha daha çokkk arttırsın inşallah... ya bendemi var bi gariplik acaba????kafamçokkarıştıGünaydın hanımlar.
Herkes biryerlere gitmiş maşallah.Allah yardımcıları olsun ne diyim iki sopanın güreültülerini çeken ev sahiplerine:))aklinialirimsmile
Bende yağızı uytmaya çalışıyorum.Uyumamak için direniyor sıpa,beşik durunca açıyor gözlerini,göz göze gelincede gülmeye başlıyor.sempatiksalakcinni
Canan kargon geldimi canım.Ben daha hamileydim burcine sormuştum süt sağma makinanı satmayı düşünürmüsün diye yok demişti görümcem var belki lazım olur demişti.
Doruk canım sabah bir süt sağdım şok şok 150 cc sağdım.Bendeki sevinci görmen lazım.:hooray:
ama denemeye devam inşallah çoğalır....
hayatım o indirim yaptırmak için söylemiş olabilirmi ya...??ohhh gez cnm keyfini sür derim.....
evimiz krediye uygun değil cnm ondan zorluor bizi...bide adam şimdi bahsetti 160 m2 teras katını 60 bine satıyormuş oraya baktım dedi..ama adam birkuruş inmemiş...
sonra buradan 1 kat daha fazla ve sapada kalıyor dedi....bakalım beğendi ama ne çıkar bilemiyorum
cnm bence sen sesizce kestir düğün istiyorsa kaynanan çocuklar kendini bilince yapsın size düğünüüü
ayyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar güzel sözler bunlar hayrlısı yaa inş.hayırlısıdırda alırlar
canım ben şuan 90 cc veriyorum yaklaşık 1.5 aydan beri hemde 120 cc ye terfi ettik aslında geceleri 120 cc yiyolar gündüz 90cc. bencede geç derim.. bebeğin ne kadarını kusmadan kabul ediyorsa yedir bence..iyi
akşamlar arkadaşlar
birşey soracağim benim evdeki oğlum 3500gr 60cc veriyorum doymuyor gibi geliyor bana sizce artırmalımıyım?bu kilodayken siz kaç cc veriyordunuz:?
geliriz canım işlallahhh
geldi canım gönderen arkadaşa tekrra teşekkür ederim
bencede arttır
anammm bugün herkescikler nerede bakayımmmm
benim sabah 10 da kocişim geldi bi güzel kahvaltı yaptık özlemişim vallaha herifii tatsızlıkları unuttuk iyiyiz yani markete gittik alışverişe oto koltuğu aldım bebelere kraft almaya gittik satıcı bizi daha doğrusu eşimi kandırdı maxi cosi aldık geldik 260 lira fazladan para verdik anlayacağınız nasıl ödeyecez bilmiyom vallaha
sonra markette alışveriş yaptık mamalara bi dolu para verdik geldik gene
sonracığıma doruğum geldi kocişi ile yedik içtik kocişler maç izlemey gitti bzide dorukla dört bebeile kaldık biri sussa biri ağladı neysem uyuttukta çayımızı acuk rahay içtik şimdi kalltılar onşarda cnaım arkadaşım ayaklarına sağlık vallaha çok sevindim seni gördüğümü
dirim bacımda utansın kocişi ile bi gelemedi hahaha dirimim en yakın zamanda bi aile toplantısı da sizinle yapalım şekerimmm özleidm sneiiiii
benden bu kadar pek bi yoruldum bulaşıkları mutfağa bıraktım yatıyom vallaha yarın halledereim artık
öpüldünüzzz
cananım eline koluna yüreğine sağlık canım arkadaşım hakkını helall et geldik yorduk seni...:1hug: yinede rahat ettik çocukalarla ya ben en azımdan kendi adıma yani:)
haftaya mutlaka bekliyorum bak he ona göre.. dırım ayarlasana sende ya kocişin gitmiyosa biyerlere canım beklerim bak..
bizde sabah bi kör saat düştük yollara kaynanayı kavacığa götürdük görümcemler geldi o sırada bi akrabaları var bebek görmeye onlarda geldi. ev cümbüşdü yani kahvaltı öğle yemeği bilmeme ne oldu saat 5. neyse cananımla konuuşdukk düştük yine yola. sağolsun arkadaşım çokkk güzel ağırladı bizii.. tam eve geldik azönce eşim salonun ışığnı yakmasıyal avizeden bir patalam off öle böle değil kıvılcımlar uçuştu apmul kırıldı ne korktum aklım çıkdı yerinden.şimdi bebeleri yedirdimm uyuycam çokkkkkk uykum var...
hepinizi çok öptüm...