Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

hadi yaaa...maşallah canım allah daha daha çokkk arttırsın inşallah... ya bendemi var bi gariplik acaba????kafamçokkarıştı
ama denemeye devam inşallah çoğalır....

hayatım o indirim yaptırmak için söylemiş olabilirmi ya...??

iyi
akşamlar arkadaşlar
birşey soracağim benim evdeki oğlum 3500gr 60cc veriyorum doymuyor gibi geliyor bana sizce artırmalımıyım?bu kilodayken siz kaç cc veriyordunuz:?
canım ben şuan 90 cc veriyorum yaklaşık 1.5 aydan beri hemde 120 cc ye terfi ettik aslında geceleri 120 cc yiyolar gündüz 90cc. bencede geç derim.. bebeğin ne kadarını kusmadan kabul ediyorsa yedir bence..

cananım eline koluna yüreğine sağlık canım arkadaşım hakkını helall et geldik yorduk seni...:1hug: yinede rahat ettik çocukalarla ya ben en azımdan kendi adıma yani:)
haftaya mutlaka bekliyorum bak he ona göre.. dırım ayarlasana sende ya kocişin gitmiyosa biyerlere canım beklerim bak..

bizde sabah bi kör saat düştük yollara kaynanayı kavacığa götürdük görümcemler geldi o sırada bi akrabaları var bebek görmeye onlarda geldi. ev cümbüşdü yani kahvaltı öğle yemeği bilmeme ne oldu saat 5. neyse cananımla konuuşdukk düştük yine yola. sağolsun arkadaşım çokkk güzel ağırladı bizii.. tam eve geldik azönce eşim salonun ışığnı yakmasıyal avizeden bir patalam off öle böle değil kıvılcımlar uçuştu apmul kırıldı ne korktum aklım çıkdı yerinden.şimdi bebeleri yedirdimm uyuycam çokkkkkk uykum var...
hepinizi çok öptüm...

günaydın herkese....
facebookta ikiz annelere ve bebeklerine bakıyordum...
bi arkadaş var burcu diyee :)))
Allah allah dedim bukim acaba :)))
sonra oğlundan tanıdım
çok tatlı maşaallah...
ne güzel herkes biyerlere gidiyo...yokmu samsunda kimsecikler:2:

gunaydın kızlar..........hıtucı yazın gelırsem samsuna ozelden telımı yazım ya gorıselım ınşş

günaydın kızlar...yeni geldim okuluma..biz bu gece annemde kaldık..mışıl mışıl uyuduk...

Sünnet konusunda bende uzman biri tarafından hastanede yapılması taraftarıyım..sanırım samsunda yaptırıcam..yaza düşünüyoruz İnşallah..

kızlar ben hala 120 cc falan veriyorum bebişlere,2-3 saatte bir.doktorumuz olması gereken bu dedi..zaten daha fazlasını almıyorlar.ek gıdalara da geçtik,rahatız şimdi..mamaların arkasında yazan miktarlara bakma dedi.BİRCE canım senin oğluşlar ileri prematüre diye geçiyor,bence yeme konusunda hiç zorlama..ne kadar alabiliyorsa o kadar yesin..yoksa rahatsız olup kusuyorlar..sadece şu anda 2 saatte bir besle bence.zaten ayarını kendileri yapıyor :)..normal haftasında doğmuş bebeklerle karşılaştrıma yapma bence.doğum yaptığım hastanedeki diyet ve beslenme uzmanı bana bu önerilerde bulunmuştu..

Canan,Dırım,Doruk,Artvinli,Hituci ve herkesss öptümmmmm...

Ne güzel kurtulmuşsunuz..Ben gop ta doğum yapıcam,sormuştruk oraya 500 tl dediler,şimdi doğuma zam gldi ona da zam gelmiştir..Bu da biraz düşündürücü..

Alıntı:

Dilemma canım 500 yine iyiymiş..burda en pahalı doğumu ben yaptım sanırım...3000 liraya oldu sezeryanım. ama küvöz masrafıda içinde..yinede çook fazla tabii..napalım ya,bebeklerime sağ salim kavuştum ya yeter bana:)

günaydınn kızlarr,

hituci benim de samsuna 10 küsür yıldır yolum çok düşüyor, ama sonrasında da devam ediyorum :).ablam alaçamdaydı 5 yıl, 7 yıldır da bafradalar.yılda 4-5 kez yolum düşüyor yaani.samsunun neresindesin tam olarak?

bircecimm elif de 3500 gram doğdu biliosun, ona da 3 saatte bir 60 cc vermişti doktorlar. yani fazlasını almıyorsa sıkıntı olmaz herhalde, tabii kg'a göre diyorum ben. ama yine de 90 cc ile bir dene şansını.

dırımcımm ev bi satılsa hepimiz rahatlıycaz walla yaa, inşallah gönlüne göre olur.

canan, doruk yine iyisiniz alemler yapılmış.

ben de şimdi elifi karşı kanepeye yatırdım size bakayım dedim, yahu bu el kadar bebe ctesi gece bir kaka yaptı, biraz da tazyikli gazla çıktı, yarım saat geçmedi altını açtım, bir baktım paçalarından akıyo nerdeyse, bacaklar filan hep mok içinde. dün de gece bi işemiş, yatağa kadar çıkmış, altını açmiim gec euykusu açılmasın dedim ama fena oldu böölede. bizimki mi abartıyo, primada mı iş yok, 1 numeromu küçük geliyo anlamadım. bir de sabah emzirdikten sooora defalarca kustu, annem benim yeterince sıkı giyinmememe bağladı ama bilmiyorum artık nedir sebebi. off çok giyinsem ateş basıyor, az giyinsem bebi kusuyor naapmalıyım bilmiyorum walla.

canancımm gözünaydın kocan da gelmişş

bugün elifin yarı kırkı oldu kızlar, bi de tam kırkı olsa da uçursak şööle, tam da bayram arefesine geliyor kırkı hava güzel olursa gezdiriris artıkın.

Kirpi hoşgeldin..canım ilk aylar gazlı olabiliyor bebekler.kustuysa reflü de olabilir ama merak etme geçiyor sonra.yediklerine ve giyinmene dikkat et yinede..bizimkilerde çok çiş yapıyorlardı ilk bir ay.ne çok bez değiştiriyordum anlatamam..bide açar açmaz attırıveriyodu Kağan:))..prima iyidir ben onu kullanıyorum.bir kez molfix aldım hiç hoşuma gitmedi.....ama çişli uyutma sakın,pişik olur Elifçik.

bu arada samsuna giderken amasyaya da uğra emiiiii

kirpicim ilk zmanlar çok kaka yapıyo bebekler..üstlerine nası oluyosa geçiriyolar hep. senin 1 numara dediğin 2-5kilomu yoksa??? eğer oysa bence artık değişin ben 3kilo doğan kızıma sadece 1 ahfta 1 numara aldım sonra 2 numaraya yani3-6 kiloya geçdik...
yarı kırkınız hayırlı olsun bu arada:)60-70 yarı kırkıçıkmış gitmiş:):)))

bizde 3,5 aylığız. şuan ikiside 90 yiyo. bazen doymuyorlar 30cc daha yapıyorum..

kızlar birşey sorocağım..bebeklere hergün mü çorba yapmam gerekiyor yoksa ısıtıp versem zararı olur mu?bu güne kadar her gün yaptım ama fazla mı yapıyorum ne yarısı çöpe gidiyor(

hıtucı evet samsunluyum orda dogdum buyudum lıseyı bıtırdım unıversıte ıçın bı cıktım tamam sonra ıstanbuldayı uzun yıllardır evlendım burda kaldım evımız samsun merkezde abımın evı atakumda gelınce abımın evınde kalıyorum tatılllerde abım almanyada ev bos rahat oluyo ınş gorusuruz gelmeye nıyetım var bu yaz
opt ıkız annelerı sızıde ....herkes ıyı sanırım bızde ıyıyız cok sukur kış gelıyo grıp aşımızı olduk rahat bı kış olur ınş hepımıze

Bizim de doğum ücreti 2.800 tl idi,zamla 3.400 olmuş..Sünnet te olmuştur 600 falan.Bkalım yaa.Hemen olmasa da 2 aylıkken düşünüyorum
selam kızlar...bende yeni ikiz annesiyim:)25 günlük ikiz oğullarım var...

Hayırlı olsun..
Ben de bu cumartesi kollarıma alacağım inşallah oğlumla ,kızımı:Saruboceq:

burcu benim şekerim ekleyiverdim senidea.s. samsunda öğretmen halam oturuyor hayat belli olmaz halama gidersem mutlaka sanada uğramak isterim

merhaba kızlar sözünüzü tuttum 90cc mama hazırladım 75cc yedi kafasını geri geri çekince bıraktım artık 75cc vereceğim
geçmişe baktım canan doruk sefasınız olsun kızlar ne güzel görüşün tabi
kirpiciğim senin adına sevindim elif yapabiliyor çişini varsın çok yapsın arsal gibi kabız olsa dahamı iyi?
dırım o ev satılacak sen içini ferah tut canım sabret az kaldı
artvinli,firdos,fatoş hepinizi çok öpüyorum

selam kızlar...bende yeni ikiz annesiyim:)25 günlük ikiz oğullarım var...

hoşgeldin canım aramıza... olumunekankayizsmile

ayy hadi hayırlısı. demek gün kesinleşti... delikafadulden

bugün keyifsizim mutsuzum............

hayırdır canım... ev meselesi yüzünden mi.. bilmiyorumkismile

benim cansuda 2 hft önce falan 75 içiyodu..

bende seni öptüm canım... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…