Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

dilemma canım oğlumun 6 aylık rutin kontrolunde idrarında üreme gözüktü..1 ay tekrarlandı tahlil ara ara bir hafta da antibiyotik kullandık..geçmedi..zaten sünnet derisi dardı doktorumuz içerde çiş birikiyor darlıktan hepsi çıkamıyor dışarı dedi ve sünnet önerdi..biz de 4 aylık olduğundan beri istiyor ama kıyamayıp tehir ediyorduk..bahanesi oldu..çok da iyi oldu..bizim sünnet çok kolay geçmemesine ve doktorumuzun anca 3 hafta ila 1 ayda iyileşir demesine karşın çok yoğun ve özenli bir bakımla 1 haftada toparladık 10 günde iyileştik 2 haftada bişeyimiz kalmadı..sadece 3-4 gün ağrı kesici kullandık ve iyi ki diyorum iyi ki yaptırmışım..çünkü kaç yaşında olursa olsun ızdıraplı olacaktı ve şimdi hiç anımsamayacak o ağrılı günlerini..tavsiye ederim o yüzden..bazı hastaneler doğar doğmaz kesiksiz dikişsiz yapıyor bu işi ve hiç sıkıntısız iyileşiyor bildiğim kadarıyla Alman Hastanesi yapıyor mesela ama Acıbademde yoktu böyle bir uygulama malesef ve doğumum orda olduğundan doğum anında yaptıramamıştık..bir araştır bakalım sen de..

Artvinlim güzel arkadaşım..aslında çok isterim ama dediğim gibi hem kız kardeşim hem de 2 tane görümcem var onlara mutlaka lazım olacaktır ve benim gibi 300 lira bi makinaya masraf yapacaklarına bebeklerinin farklı ihtiyaçlarını alırlar diye düşündüğümden satmak istemiyorum..yoksa bursa da çok arkadaşıma ödünç verdim hatta şuanda da bir arkadaşta makinam..paylaşıma açığım ama dediğim nedenlerden ötürü satmayı hiç düşünmedim..öpüyorum çookkk çoookkk çok..

merhabalar biz evimize geldik bugün ..evi görmeye gelecekler dua edin kızlar bu son gelişimiz olsun yaa.....

sünnet konusu olmuş ben birazda bu işi araştırdım uzmanlar erkek çocukların doğumdan 2 gün sonra sünnet olmasını öneriyor...yada 3 yaşına kadar oldu oldu olmadı
7 yaşında olmalılar diyor.......

ben ömeri ameliyatı ile sünnet ettirdim 13 aylıktı...o gün 2.5 saat operasyon geçirdi....ve beni içeri aldklarında kuzum yarı ayıktı...zor anlardı ama ilk çişini yapana kadardı herşey ..eve geldiğimizde aksam koltuk üstülerinde zpladı...bundan güç alarak ben alişide sünnet ettirdim 15 aylıktı ....genel anestezi ile yapıldı....aliş giderken çok iiyi gitti...ama geldiğinde uyanmış ağlıyordu korkmuş ve bir hafta bezini alırken zorladı beni....kısaca çocuk büyüdükce daha zor oluyormuş...ben bilseydim 5-6 aylıkken yaptırırdm......neyse şimdi ikiside sünnettli dualarınıda okuttum...çocuklar 4 yaşındaykende düğünlerini yapacağımmm

canım inş. satılır. diğer bakanlar ne oldu vazmı geçtiler?

fatoşcuğum diğer gelenlerden biri kocası ile gelecek bide kocası görecek

emlakcı birini getirecekti adam hasta olmuş gelemeycekmiş...morelim bozuldu inş.bu çift gelir aramadılar en son 3 de gelin dedik...offfffffffffffffffff bu işler zorr ya

hakkınızda hayırlısı olsun internetede ilan verin belki nasibiniz ordan gelir illa emlaçcıyı beklemeyin bence

hakkınızda hayırlısı olsun internetede ilan verin belki nasibiniz ordan gelir illa emlaçcıyı beklemeyin bence

cnm zaten daha çok sahibinden com.dan geliyor orada ilan var ....

geldi adamlar....annesi babası ile geldi...ailesi biizm sokakta oturuyor ve bizim sokağımızdaki okula gidiyor çocuğu hayırlısı düşünelim elimizdekine bakalımm dediler

bakalım ne olacak

merhaba güzeller,nasılsınız bugün?biz annemdeyiz,kardeşim dışarı çıktı bizde bebişleri uyuttuk laptopa el koydum:))..

Dırımcım İnşallah eviniz satılır bir an önce..facede gördüm fotolarını evin ama istediğiniz fiyat az gibi geldi bana,eviniz daha çok eder bence...

sünnet konusu geçmiş,bende doğumdan iki ay sonra olsun istedim ama annemler karşı çıktı.kayınvalidem hatayda sünnet düğünü yapmak istiyor annemler burda..ben düğün falan istemiyorum..hemen kestirelim olsun bitsineğer anlaşamazlarsa birininkini burda diğerini hatayda kestirelim diycem,nasıl fikir amasempatiksalakcinni:sm_cool:

Fatoşcum bende izleyemedim o filmi..içim daraldı!

oo süper belk alırlar bencede alacaklar..

ohhh gez cnm keyfini sür derim.....
evimiz krediye uygun değil cnm ondan zorluor bizi...bide adam şimdi bahsetti 160 m2 teras katını 60 bine satıyormuş oraya baktım dedi..ama adam birkuruş inmemiş...
sonra buradan 1 kat daha fazla ve sapada kalıyor dedi....bakalım beğendi ama ne çıkar bilemiyorum

cnm bence sen sesizce kestir düğün istiyorsa kaynanan çocuklar kendini bilince yapsın size düğünüüü

oo süper belk alırlar bencede alacaklar..

ayyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar güzel sözler bunlar hayrlısı yaa inş.hayırlısıdırda alırlar

Evt çok zor. ikide bi git gel yapıyosun 2 çocukla... :sinifsinif:

oleyy artmış sütünnn :sm_cool:

Çok şükür canım eskiye göre daha iyi sütüm.

Aman ya nedir bu panik atak böyle.Bendede var malesefeyvahedigeldismile

Maşallah sana beee sünnet işlerini aradan çıkarmışsın.Darısı başımıza.
Bende yağızın sünnetini biraz akıllansın o zaman istiyorum.Eltimde hamile oğlu olacak beraber sünnet ettirip düğün yaparız diyoruz kısmetse.

iyi
akşamlar arkadaşlar
birşey soracağim benim evdeki oğlum 3500gr 60cc veriyorum doymuyor gibi geliyor bana sizce artırmalımıyım?bu kilodayken siz kaç cc veriyordunuz:?

iyi akşamlar arkadaşlar sünnet konusu konuşulmuş biz de düşünüyoruz umutun sünnet derisi dar içinde çiş birikiyor yavrum çişini yaparken ağlıyor çarşamba doktora gidicez bakalım bide arkadaşlar kızımın sağ ayağı tam basmıyor hop hop yapyırıyorum bassın diye siz de oldu mu

iyi
akşamlar arkadaşlar
birşey soracağim benim evdeki oğlum 3500gr 60cc veriyorum doymuyor gibi geliyor bana sizce artırmalımıyım?bu kilodayken siz kaç cc veriyordunuz:?

Bircecim bence kilosuna değilde ayına bakmak lazım.
Ben yağıza 3,5 aylıkken 90 cc mama yapıyordum.Hepsini yiyordu.Bence ölçünü artır bir öğün bakalım ne kadar yiyecek.

Mesela doruğun kızları 3,5 aylık 90 cc yediriyormuş.

Nasıl yani bildiğin sünnetçi:1shok:Hastane koşullarında yapılmalı,çocuk cerrahisi uzmanı yapıyor sanırım...Tabi bu da senin fikrin
Ne güzel kurtulmuşsunuz..Ben gop ta doğum yapıcam,sormuştruk oraya 500 tl dediler,şimdi doğuma zam gldi ona da zam gelmiştir..Bu da biraz düşündürücü..

Dırım doğru söylüyorsun.Benim iki yeğenimde sezeryanla dünya ya geldi ve ikinci gündü sanıyorum sünnet oldular..İlk günler acı hissi de olmuyormuş..Hiç bir sıkıntı olmadı...Ve lokal anestezi ile oldular diye hatırlıyorum,yenidoğan sünneti bu şekilde sanırım..

neyse ben biraz netten de araştırıyimCADIARZU
.

artırayım bakıyım ne yapacak?
doğalı 3,5 ay oldu ama düzeltilmiş 3 haftalık gelişimleride ona göre takip edilecekmiş o yüzden bilemediim bilmiyorumkismile

iyi
akşamlar arkadaşlar

cn m en az 90 cc yemeli şu dönem hemen arttır derim ben

cnm ben sünnetin erken yapılması taraftarıyım çocuk o korkuyu yaşamamalı bence
kızın için bişey diyemeeceğim

ben de 60 cc veriyordum canım 2 saatte bir

cnm küçükken olduklarında tabi acı hissi olmuyor...bence hemen olsun daha iiyi eylencesini sonra yaparsın..yaşından önceki çocuklara lokal anestezi uygulanıyor canım...

kaynanama geldik nihayet ...aman yaa ne güzel evimde oturuyordum sıcak sıcak bütün biberonları getirmişiz buraya..yarı annemde yarısı kaynanada birtane biberon olsaydı kalacaktık evde...
çünki bugün gelemeyen çift yarın gelmek istiyor...ufff çocukları uyutur uyutmaz evden çıkacağım...
oradan dönüncede eve gelip çocukları besleyip spora giderim artık

canan doruk ve tüm arkadaşlar antalyay gelen olursa herkesi beklerim
geliriz canım işlallahhh
geldi canım gönderen arkadaşa tekrra teşekkür ederim
iyi
akşamlar arkadaşlar
bencede arttır

anammm bugün herkescikler nerede bakayımmmm
benim sabah 10 da kocişim geldi bi güzel kahvaltı yaptık özlemişim vallaha herifii tatsızlıkları unuttuk iyiyiz yani markete gittik alışverişe oto koltuğu aldım bebelere kraft almaya gittik satıcı bizi daha doğrusu eşimi kandırdı maxi cosi aldık geldik 260 lira fazladan para verdik anlayacağınız nasıl ödeyecez bilmiyom vallaha
sonra markette alışveriş yaptık mamalara bi dolu para verdik geldik gene
sonracığıma doruğum geldi kocişi ile yedik içtik kocişler maç izlemey gitti bzide dorukla dört bebeile kaldık biri sussa biri ağladı neysem uyuttukta çayımızı acuk rahay içtik şimdi kalltılar onşarda cnaım arkadaşım ayaklarına sağlık vallaha çok sevindim seni gördüğümü
dirim bacımda utansın kocişi ile bi gelemedi hahaha dirimim en yakın zamanda bi aile toplantısı da sizinle yapalım şekerimmm özleidm sneiiiii

benden bu kadar pek bi yoruldum bulaşıkları mutfağa bıraktım yatıyom vallaha yarın halledereim artık
öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…