Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

aaaa gerçektenmi bende orda oturuyorum.manavgata geçici olarak geldim 2 haftalığına ama evim orda

hadi ya bi daha gelirsem görüşürüz derdim ama bi daha gelmem sanırım ama hayat bu belli olmaz ben olimposu çok seviyorum antalyada ama sana çok uzak işallah bi gün karşılarşırız olımposa tekrar gelcem çünkü

burcin naber şeker görüyom seni okuyup okuyup kaçıyosun selam vermiyosun
naber nasılsın çınarla ayşenur nasıl
çınarın pipi iyileştimi anlat bakayım

ay kızlar yaa bugün 9 ayımız dolu dolu bitti maşallah bize
yarın 10. ayımızdan gün almaya başlayacağız büyüyormu ne benim sıpalar ya
tombiş bebek görmek bana hasret olacak ama ney yapalım sağlıklı olsunlar yeter diyorum artık gerçekten
kızım yemesede gelişimi çok güzel çok hareketli 5 dakka oturmak istemiyor tut elleirmden hep yürüyelim diyor kendi kendine ayağa kalkıyor ayakta duruyor ara da ellerini bırakıyor
oğlum daha farklı o bunları yapmıyor ama o da konuşmaya eğilimli nerdeyse hergün bir kelime söylemeye çalışıyor söyleneni gayet güzel anlıyor
yani biri önce yürüyecek birde önce konuşacak sanırım
babaları gitti gidelide 2 gündür durmadan gel gel diyolar
bende bu ara bay bay- baş başı öğretmeye çalışıyorum

günaydın hatunlar.....
sabah bi tempo başladık güne.. kaynana markete gitti.. bende bebeleri sallıyorum... kociş yarın anamı bırakmaya gidelim dio hiççç gidesim yok.. püff... cano kız beni sanamı bıraksa:)))hava soğuk die mazeret ettim. desemki beni canoya at hani hava soğukdu der:)))neyse...
herkesler iyi maşallah...
htc benim abimde 1 sene manavgatta oturdu. dayımda hala antalya merkezde geçen sene gelmişdik.önümüzdeki senede allah nasip ederse yine gitmek istiyoruz inşallah tanışırız..

burcin naber şeker görüyom seni okuyup okuyup kaçıyosun selam vermiyosun
naber nasılsın çınarla ayşenur nasıl
çınarın pipi iyileştimi anlat bakayım

ayy sorma yaa 2 dk durmuyolar..bilgisayarı gördükleri anda cingar çıkıyo evde..şöyle bi kaçamak bakıp çıkıyorum mecbur geçenlerde artvinli de sormuş sağolsun ona da yazamadım durumu..
acayip yaramaz ve huysuz bi kızım oldu yaa..mahvediyor beni inan..çınarın pipi iyi de dana gibi yemekten reflü olduk durmadan kusuyoruz malesef..kıyafetleri eskidi artık inan kusmaktan yıkamaktan..ne halım kaldı ne battaniyem..emeğime mi yanıyım, çıkan temizlik işine mi, çocuğun harap olduğuna mı bilemedim valla..
çok zordayım çok bunaldım canom valla..dişimi sıkıyorum ama korkuyorum onlara bağırmaktan, zarar vermekten artık..
Allah sonumuzu hayretsin..

Valla canan bizde eşimle pek bie ümitle bekliyoruz yürüteç zamanımızı.Kaç aylıkken yürüteç gerekirki?
Sorma tatlım ya,sıpa bir muhabbet ettirmedi,her konu kesik kesik aklımda.
Eşim diyorki devrim çok akıllı kendine baktırmayı çok iyi biliyor,ama mustafa sakin diyor,yazık ezer devrim onu diyor.
Dedim maşallah ikiside senin oğlundan akıllı ve uslular.
Bunu tekrarlayalım canancım çok memnun oldum evimde ağırlamaktan seni.(tabi ağırlıyabildiysem)

Maşallah canım ikisininde gelişimleri süper.Varsın tosun olması nlar ne yapalım.Bak yağızda tosun bir çocuk değilki.

Günaydınlar herkese.
Kız doruk şükürler olsun 5 letmedin.

canom bırak az yesinler önemli olan sağlık ve gelişimleri..

yeni ayınız kutlu olsun..öptük kocamaaaaaaaann..

aa süper olur bırakımı seni bana yokla bakalım bi :)) çocuklar arabada durmuyo beni okmeydanında bırak de hahaha
seni çok iyi anlıyorum benimkilerd kusuyo
aynen bend snein gibi batan evemi yanayım kustuklarınamaı yanayım o kadar işkence ile yedirdiğim emeğimemei yanayım şaşıyorum
benimkilerde pc gördümü resmen saldırıyolar üstüne bi atlayışları var evlere şenlik

vallaha 5 aylıkken yavaş yavaş başladım 10 dakka felan sonra sonra çoğalltımben
ağırlamak ne kelime canım aşk olsun çok memnun kaldım vallaha
evet devrim ezecek herhal mustafayı zuhaha ıyuncak kavgalarını gördün vallaha

canom bırak az yesinler önemli olan sağlık ve gelişimleri..

yeni ayınız kutlu olsun..öptük kocamaaaaaaaann..

artık bıraktım vallaha çünkü sinirleirm bozuluyor bağırıyom yemedikleirzaman hepimize yazık artık yedikleir kadar

kocişaradı evde yalnızsın içim rahat etmiyo babamıda gördüm konuştum iyi burdada yapacak bişey yok dedi bugün binip gelecekmiş heyoooooo

canım ben içtim 1 saat sonra kendiliğinden süt indi. normalde bende süt inme olayı bebek emerken olur.. ben günde 2 kez içiyorum.. internette baktımda 24-48 saat arasında etkisini gösterir yazıyodu.. alla alla neden etki etmediki

bide ben sağarak veriyorum sütümü.. bebeler biberona alıştıkları için emerken tam çekemiyorlar ve süt kalıyo gögüste. kalıncada yeni süt üretimi olmuyor. sen sağıyormusun?

herkese iyi haftasonları. sıpalar 4 te uyudu bende ancak kendime gelebildim. 6 bardak çay içtim..

evi ................. götürüyo :) temizlik yapcam, çamaşır atcam.. eşim evdeyken.

canancım gözün aydın eşin geliyomuş..

herkesi öptüm...

selam hatunlar anam yaw halabaşım ağrıyor dırım len sana geleceğdim kahve içmeye ama bu uyuz baş ağrım geçmedi bir.....

Canım bende sağıyorum sütümü,oğlum emmiyor artık biberoncu yani.

Bende medelanın sağma makinası var.Pek memnun değilim makinamdan,sanki göğsümü boşaltmıyor gibi.Eşime diyorum başka marka alalım diye,gereksiz diyor artık büyüdü diyor,ikinci el bulsam farklı markanın alıcam.

Canan gözünaydın eşin geliyormuş.hihoyyyt
Valla süperdi oyuncak kavgaları,eşime anlatıyorum çok güldük

merahaba güzel anneler..geçmişe hiç bakamadım,iki gündür annemdeyiz,eşimin nöbeti toplantıları var..kardeşimden ancak alabildim bilgisayarı..yarında annemdeyiz,yine gelemem sanıyorum..İnşallah herkes iyidir..çoook öptüm sizleri...

selam hatunlar anam yaw halabaşım ağrıyor dırım len sana geleceğdim kahve içmeye ama bu uyuz baş ağrım geçmedi bir.....
kız sana annen ne zaman gidiyo diye sordum emme cevap alaamdım telinde yoktu
annen gittiyse sana geleceğidm ordanda dirime süpriz yapacağdım emme olmadı neysem başka bahara
sağolasın canım bu gece son yalnız gecem olacak yani tabi bidahaki gidişe kadar
hehe emzik kavgası oyuncak kavgası çok güzel kavgalar bide birbiryleriyle ce ee oynuyolar oda çok zevkli izlerken mest oluyom
canım burçin ameda almıştı ama 2-3 kez felan kullanmıştı satmayı düşünüyormu bilmiyorum ama sormakta fayda var ya telefondan yada özelden bi sor derim

bizde seni çok öpüyoz şekerrr nabersin bakımmmm

Canan sesini duyduğuma çok mutlu oldum...sanki yıllardır bildik bi sesmiş gibi,hiç yabancı gelmedi..aradığına çok sevindim:))

slm kızlar ben geldim.....

arkadaşlarımı yolcu ettim....

gelenler kk ya yeni geldiğimde tanştığm arkadaşlarım bebek mücadelemde yanımda olan hatta alişle ömerin doktoruna götüren arkadaşlarım...eski dostlar şimdi hepimizin çocukları akran gibiydi
bende ilkkez çocuklarımı akranları ile oyanarken gördüm..çok keyifliydi.....bir arkadaşımın kızı ile aramızda 4 ay biri ike 7 ay var ...ama baya baya oyun oynandı..allahtan çocuklar birbirlerine zarar vermeyi bilmiyordu bizde sohbetimizi ettik.......
çok güzel geçti...

ben buraya hiç uğrayamadım....sabah erkenden kalktım çocukların bakımı vs. derken...hemen kahvalt ettik sonra poğça yaptım...annem böğrek yaptı.
salata yaptım....annem mutfağı toplarken bende odaları süpürdüm..toz aldım...çocukları uyuttum...biraz oturudm arkadaşlarımı almaya gittim..ancak gelebildim..
kuzularımı uyuttum kocam yolda daha gelmedi izmitteydi yarım saat önce konuştum....

bizden böleeee.....

Canan sesini duyduğuma çok mutlu oldum...sanki yıllardır bildik bi sesmiş gibi,hiç yabancı gelmedi..aradığına çok sevindim:))
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ohh sefan olsun benimkide 9.30 da binecekmiş yarın öğlen burda olur artık
kızlar çamaşır ascam yapabilirsme bide ütüm var bu son yalnız gecem
sonra gelirim öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…