aaaa gerçektenmi bende orda oturuyorum.manavgata geçici olarak geldim 2 haftalığına ama evim orda
evt canım acele etme daha çok içecen sonrada pastırma yemiş gibi kokcaniçinde çemen otu var bu çayı içerken hergün duş almak şartdelikafadulden
burcin naber şeker görüyom seni okuyup okuyup kaçıyosun selam vermiyosun
naber nasılsın çınarla ayşenur nasıl
çınarın pipi iyileştimi anlat bakayım
11 de kalktım ya
ya evimi düzneimi arıyorum başka yerde çocuklar daha çok huysuz oluyor gibime geliyo yada ben tam rahat edemediğim için gerginliğimonlara yansıyo
bide önceki geceden çok uykusuzdum şiddetli bi baş ğrım vardı bizim ufklık bilgisayarın sesini açmış son ses annem felan bağıra bağıra çocukları seviyo bi yandan tv nin sesi dayanamadım bide kargo gelecekmiş ya erkenden gelirse geri gitmesin dedim
anlayacağım home home sweet home:)
hımm biliyorum geldim oraya 1 sene 1 sende serik e geldim çok sıcak ya yazları orası dışarıda insan nefes alamıyor nemden iyi dayanıyosunuz yazları oraya evlerde klima varda dışarı çıktınmı sıcak yüzen çarpıyo böyle
günaydın arkadaşımm
kız artvinli dün sana doruğun telefonunu verecektim her sohbetimiz gibi oda yarım kaldı ya
kız evin kocaman çok güzel ben biizm yürüteçleri getirseymişim salardık çocukları koca evde oynarladı hahaha yağız yürüteç çağına geldimi biraz rahat edersin belki sende işallah severde yürüteci sende kucağında taşımaktan biraz kurtulursunn
ayy bu gece gene benimkiler faaldi guguklu saat gibi saat başı uyandılar pöffff
bu günde hava soğuk ya kombiyi açıcamiçeri serin
ee sizde ne var ne yok bakemmm
nero anan ne zaman gidiyo bacım
ay kızlar yaa bugün 9 ayımız dolu dolu bitti maşallah bize
yarın 10. ayımızdan gün almaya başlayacağız büyüyormu ne benim sıpalar ya
tombiş bebek görmek bana hasret olacak ama ney yapalım sağlıklı olsunlar yeter diyorum artık gerçekten
kızım yemesede gelişimi çok güzel çok hareketli 5 dakka oturmak istemiyor tut elleirmden hep yürüyelim diyor kendi kendine ayağa kalkıyor ayakta duruyor ara da ellerini bırakıyor
oğlum daha farklı o bunları yapmıyor ama o da konuşmaya eğilimli nerdeyse hergün bir kelime söylemeye çalışıyor söyleneni gayet güzel anlıyor
yani biri önce yürüyecek birde önce konuşacak sanırım
babaları gitti gidelide 2 gündür durmadan gel gel diyolar
bende bu ara bay bay- baş başı öğretmeye çalışıyorum
aa süper olur bırakımı seni bana yokla bakalım bi :)) çocuklar arabada durmuyo beni okmeydanında bırak de hahahagünaydın hatunlar.....
sabah bi tempo başladık güne.. kaynana markete gitti.. bende bebeleri sallıyorum... kociş yarın anamı bırakmaya gidelim dio hiççç gidesim yok.. püff... cano kız beni sanamı bıraksa:)))hava soğuk die mazeret ettim. desemki beni canoya at hani hava soğukdu der:)))neyse...
herkesler iyi maşallah...
htc benim abimde 1 sene manavgatta oturdu. dayımda hala antalya merkezde geçen sene gelmişdik.önümüzdeki senede allah nasip ederse yine gitmek istiyoruz inşallah tanışırız..
seni çok iyi anlıyorum benimkilerd kusuyoayy sorma yaa 2 dk durmuyolar..bilgisayarı gördükleri anda cingar çıkıyo evde..şöyle bi kaçamak bakıp çıkıyorum mecbur geçenlerde artvinli de sormuş sağolsun ona da yazamadım durumu..
acayip yaramaz ve huysuz bi kızım oldu yaa..mahvediyor beni inan..çınarın pipi iyi de dana gibi yemekten reflü olduk durmadan kusuyoruz malesef..kıyafetleri eskidi artık inan kusmaktan yıkamaktan..ne halım kaldı ne battaniyem..emeğime mi yanıyım, çıkan temizlik işine mi, çocuğun harap olduğuna mı bilemedim valla..
çok zordayım çok bunaldım canom valla..dişimi sıkıyorum ama korkuyorum onlara bağırmaktan, zarar vermekten artık..
Allah sonumuzu hayretsin..
vallaha 5 aylıkken yavaş yavaş başladım 10 dakka felan sonra sonra çoğalltımbenValla canan bizde eşimle pek bie ümitle bekliyoruz yürüteç zamanımızı.Kaç aylıkken yürüteç gerekirki?
Sorma tatlım ya,sıpa bir muhabbet ettirmedi,her konu kesik kesik aklımda.
Eşim diyorki devrim çok akıllı kendine baktırmayı çok iyi biliyor,ama mustafa sakin diyor,yazık ezer devrim onu diyor.
Dedim maşallah ikiside senin oğlundan akıllı ve uslular.
Bunu tekrarlayalım canancım çok memnun oldum evimde ağırlamaktan seni.(tabi ağırlıyabildiysem)
Maşallah canım ikisininde gelişimleri süper.Varsın tosun olması nlar ne yapalım.Bak yağızda tosun bir çocuk değilki.
Günaydınlar herkese.
Kız doruk şükürler olsun 5 letmedin.
canom bırak az yesinler önemli olan sağlık ve gelişimleri..
yeni ayınız kutlu olsun..öptük kocamaaaaaaaann..
İyi geceler hanımlar....,,
Kız dırım nedense bende sana kızamıyom heeeee.
Fatoşcum ben 4 gündür içiyorum humanayı pek bir artış olmadı ya.Ne zaman etki ederki?
Doruk bak bu 4 etti.TLF numaranı istiyoruuuuuuuuuum.Duy artık sesimiiiiiiiiiiii
canım ben içtim 1 saat sonra kendiliğinden süt indi. normalde bende süt inme olayı bebek emerken olur.. ben günde 2 kez içiyorum.. internette baktımda 24-48 saat arasında etkisini gösterir yazıyodu.. alla alla neden etki etmediki
bide ben sağarak veriyorum sütümü.. bebeler biberona alıştıkları için emerken tam çekemiyorlar ve süt kalıyo gögüste. kalıncada yeni süt üretimi olmuyor. sen sağıyormusun?
herkese iyi haftasonları. sıpalar 4 te uyudu bende ancak kendime gelebildim. 6 bardak çay içtim..
evi ................. götürüyo :) temizlik yapcam, çamaşır atcam.. eşim evdeyken.
canancım gözün aydın eşin geliyomuş..
herkesi öptüm...
kız sana annen ne zaman gidiyo diye sordum emme cevap alaamdım telinde yoktuselam hatunlar anam yaw halabaşım ağrıyor dırım len sana geleceğdim kahve içmeye ama bu uyuz baş ağrım geçmedi bir.....
sağolasın canım bu gece son yalnız gecem olacak yani tabi bidahaki gidişe kadarCanım bende sağıyorum sütümü,oğlum emmiyor artık biberoncu yani.
Bende medelanın sağma makinası var.Pek memnun değilim makinamdan,sanki göğsümü boşaltmıyor gibi.Eşime diyorum başka marka alalım diye,gereksiz diyor artık büyüdü diyor,ikinci el bulsam farklı markanın alıcam.
Canan gözünaydın eşin geliyormuş.hihoyyyt
Valla süperdi oyuncak kavgaları,eşime anlatıyorum çok güldük
merahaba güzel anneler..geçmişe hiç bakamadım,iki gündür annemdeyiz,eşimin nöbeti toplantıları var..kardeşimden ancak alabildim bilgisayarı..yarında annemdeyiz,yine gelemem sanıyorum..İnşallah herkes iyidir..çoook öptüm sizleri...
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileCanan sesini duyduğuma çok mutlu oldum...sanki yıllardır bildik bi sesmiş gibi,hiç yabancı gelmedi..aradığına çok sevindim:))
slm kızlar ben geldim.....
arkadaşlarımı yolcu ettim....
gelenler kk ya yeni geldiğimde tanştığm arkadaşlarım bebek mücadelemde yanımda olan hatta alişle ömerin doktoruna götüren arkadaşlarım...eski dostlar şimdi hepimizin çocukları akran gibiydi
bende ilkkez çocuklarımı akranları ile oyanarken gördüm..çok keyifliydi.....bir arkadaşımın kızı ile aramızda 4 ay biri ike 7 ay var ...ama baya baya oyun oynandı..allahtan çocuklar birbirlerine zarar vermeyi bilmiyordu bizde sohbetimizi ettik.......
çok güzel geçti...
ben buraya hiç uğrayamadım....sabah erkenden kalktım çocukların bakımı vs. derken...hemen kahvalt ettik sonra poğça yaptım...annem böğrek yaptı.
salata yaptım....annem mutfağı toplarken bende odaları süpürdüm..toz aldım...çocukları uyuttum...biraz oturudm arkadaşlarımı almaya gittim..ancak gelebildim..
kuzularımı uyuttum kocam yolda daha gelmedi izmitteydi yarım saat önce konuştum....
bizden böleeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?