Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

sorma canım kendi kendimden nefret ediyorum bu ara. dün gece murat dediki evde pastırma mı var kaydirigubbakcemile3 hee dedim... ne kadar duş alsamda kokuyo illet sositososito

ayy yaaaa zor bende milupanın süt arttırıcısını içtim ama olmadı pek öle şeylerr

İyi geceler hanımlar....,,

Kız dırım nedense bende sana kızamıyom heeeee.

Fatoşcum ben 4 gündür içiyorum humanayı pek bir artış olmadı ya.Ne zaman etki ederki?

Doruk bak bu 4 etti.TLF numaranı istiyoruuuuuuuuuum.Duy artık sesimiiiiiiiiiiii

Canancım bende gelirim canım inşallah.
Hayırdır neden erken kalktın annenden.

Canancım bende gelirim canım inşallah.
Hayırdır neden erken kalktın annenden.
11 de kalktım ya
ya evimi düzneimi arıyorum başka yerde çocuklar daha çok huysuz oluyor gibime geliyo yada ben tam rahat edemediğim için gerginliğimonlara yansıyo
bide önceki geceden çok uykusuzdum şiddetli bi baş ğrım vardı bizim ufklık bilgisayarın sesini açmış son ses annem felan bağıra bağıra çocukları seviyo bi yandan tv nin sesi dayanamadım bide kargo gelecekmiş ya erkenden gelirse geri gitmesin dedim
anlayacağım home home sweet home:)

ben antalyanın ilçesindeyim manavgat dieee
hımm biliyorum geldim oraya 1 sene 1 sende serik e geldim çok sıcak ya yazları orası dışarıda insan nefes alamıyor nemden iyi dayanıyosunuz yazları oraya evlerde klima varda dışarı çıktınmı sıcak yüzen çarpıyo böyle
günaydın arkadaşlar

günaydın arkadaşımm

kız artvinli dün sana doruğun telefonunu verecektim her sohbetimiz gibi oda yarım kaldı ya
kız evin kocaman çok güzel ben biizm yürüteçleri getirseymişim salardık çocukları koca evde oynarladı hahaha yağız yürüteç çağına geldimi biraz rahat edersin belki sende işallah severde yürüteci sende kucağında taşımaktan biraz kurtulursunn

ayy bu gece gene benimkiler faaldi guguklu saat gibi saat başı uyandılar pöffff
bu günde hava soğuk ya kombiyi açıcamiçeri serin
ee sizde ne var ne yok bakemmm

nero anan ne zaman gidiyo bacım

buraların sıcağı kolay kolay çekilmezçgerçekten yazın dayanılmaz oluyoır.ama kışı iyi çok soğuk olmuyor karda yağmayınca daha iyi yanii

aaaa gerçektenmi bende orda oturuyorum.manavgata geçici olarak geldim 2 haftalığına ama evim orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…