günaydın arkadaşlar.ayy o karın ağrsıdfa ne fenadır ne güzel iyiydik hamileli,kte sonra zor geliyor.firdoş bebeğine geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olsun inş..
günaydın arkadaşlar.ayy o karın ağrsıdfa ne fenadır ne güzel iyiydik hamileli,kte sonra zor geliyor.firdoş bebeğine geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olsun inş..
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ve ikiz olabiliceğini söyledi..kesenin altında bir çıkıntı var ..ama önümüzdeki ay belli olcakmış..sülalede hiç yok ikiz ve doğal yolla hamile kaldım..sizce ikizmidir?sizler tecrübelisiniz...danısayım dedim...ay çok şaşkınım valla su andakaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım..
nerocummmm geçmiş olsun..
günaydın herkese....hayırlı sabahlar....
Bugün internetimde bi sıkıntı var pcden giremiyorum.bende telefondan girdim.merak ettim sizi bi göreyim dedim.nero canım çok geçmiş olsun.firdoscum kuzularada Allah acil şifalar versin.
Anne olmak zor gerçekten kuzulara az bişey olsa bizim canımız daha çok acıyo.
Offf bende keyifsizlm bugün.sıkıldım.Annemi özledim beeen...
Günaydin kızlar..
Nero geçmiş olsun canım ben atlattım regl dönemini sükür hamileliğimin en cok sevdigim yanı oydu gercekten..
Firdos bebegine geçmiş olsın canım.. Hiç sevmiyorum su kan alınmasını ama işte yapacak bişi yok...
Hutici canım günaydın snei cok iyi anlıyorum tarif edilmez bir duygu Rabbim sabır versin..
canan yolladigim seyleri aldin mi ?
selamm....
kabus gibi bi gece geçirdik..... çocuklar mahvetti beni o yetmezmiş gibi sabahın bi körü misafir geldi kahvaltı bilmem ne derkken başka bi arkadaş gelicem dedi başladımkoşturmaya... kızlar kudurdu.. şmi onları uyutuyorummmmm... yok yorgunum aa....
firdoscum çok geçmiş olsun canım... nero oo ağrılar yokmuuuu mahvediyo aynen beni.. sanada geçmiş olsun canım... herkesleriöptüm...
merhabalar ......bugün daha iyiyim dün birden canım sıkıldı daha doğrusu
birgün öncesi aksama kadar evimde olmam beni bu hale getirdi...
neyse bugün daha iyi en azıdan ev konusunda daha sakinim ...
fridos çok geçmiş olsun cnm..çorbayı kimi arkadaşım yapıp buzlukta saklıyor sonra ısıtıyordu..bense 3 yada 2 günlük yapıyordum....
nerminciğim çok geçmiş olsun illet bişi o bilirim cnm
canan sanada kolay gelsin cnm...
bize gelince alişin öksürüğü kesilmemişti dün gecede iyice arttı bende hemen yakınımızaki ssk dan randevu aldım...gece ...sabah hemen kalktım..çocukları besledim kendime tost yaptım....hemen alişi hazrladım..alişi aldım çıktım..burada tek pusetimiz yok alişde yürümeği sevmiyor...
kucakta yürü babam yürü....neyse yaklaşınca yürüttüm..içeri girdik bi kuyruk bandrol için neyse aliişle bekledik ama bana sorunn sırtmdaki ter eşofmanımın bel lastiğini ıslatmış....
baktı doktor...mecbur yine antibiyotik başlayacağız yeterli gelmemiş dedi..antibiyotik ve aferim verdi birde vitamin ekledi...neyse bu sefer alişi yürüttüm yarı yola kadar...eve geldim alişin altını aldım ömşünde sonra uyuttum onları ...hemen gittim spora hoca arttırdı ağırlaştırdı 1.15 dk sürüyor..ama canım çıkıyor...oradan çıktımmarkete gittim geldim..hemen kuzulara yoğurt yedirdim..kendime tost yaptım şimdi yattım..dinlenmem gerek..kaynana yemeği atmış ocağa allahtan....bizden böle sonra ütü yapacam çocuklar uyur...aksama sadece markna yapacağım...
ayy bilmiyorum ya... valla bugün öğlende cinnet geçirecekdimselamlar.
bizde iki gecedir çığlık çığlığayız. öldürdüler sıpalar. ne yaptıysak nafile. 4 te anca dalıyorlar uykuya.
dorukcum seninle aynı gün doğum yaptık sayılır. noluyo bu bebişlere yaw............
bircecimçokkkkkk sevindim canım arkadaşım hadi inşallah hemencik gelsin oğluşun.....firdos,dırım geçmiş olsun kızlar
diğer arkadaşlar hepinize sevgiler geçmişe çok bakamadım herkesler iyi olsun inşallah
beni soran olmamış ama ben yine anlatayım :sinifsinif:
bugün göz kontrolümüz vardı arsalın gözleri iyileşmeye başlamış damlalar 2 saatte bir oldu saat başından kurtulduk diğer oğlum karanımı gördüm beşikte iyiye gidiyor tek sıkıntısı yerken çabuk yorulup morarmasıymış oksijen desteğini kesmişler Allah kısmet ederse gelmesi yakındır
firdos,dırım geçmiş olsun kızlar
diğer arkadaşlar hepinize sevgiler geçmişe çok bakamadım herkesler iyi olsun inşallah
bugün göz kontrolümüz vardı arsalın gözleri iyileşmeye başlamış damlalar 2 saatte bir oldu saat başından kurtulduk diğer oğlum karanımı gördüm beşikte iyiye gidiyor tek sıkıntısı yerken çabuk yorulup morarmasıymış oksijen desteğini kesmişler Allah kısmet ederse gelmesi yakındır
dırım geçmiş olsun alişe inş..hemen iyi olur.bu arada tempona birkere daha hayran kaldım valla ben hemen yenik düşüyorum
yinemi ağlama krizleri aslıcığım.....sağol canım .....
aynen cnm çok kötü bu ağrılar........tez zamanda şifa bulsun sarı böceğim benim inşallah....
wayyyy yemek yapmış he şaşırdımmmm...akannehirdelikafadulden
selamlar.
bizde iki gecedir çığlık çığlığayız. öldürdüler sıpalar. ne yaptıysak nafile. 4 te anca dalıyorlar uykuya.
dorukcum seninle aynı gün doğum yaptık sayılır. noluyo bu bebişlere yaw............
teşekkür ederim cnm çok sevindim yaaaa hadi bakalım ikiside gelince maceralarınz ful olurrfirdos,dırım geçmiş olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?