bugün keyifsizim mutsuzum............
bugün keyifsizim mutsuzum............
canım çınar genel anesteziyle oldu..her zaman lokal olmuyor..cn m en az 90 cc yemeli şu dönem hemen arttır derim ben
cnm ben sünnetin erken yapılması taraftarıyım çocuk o korkuyu yaşamamalı bence
kızın için bişey diyemeeceğim
cnm küçükken olduklarında tabi acı hissi olmuyor...bence hemen olsun daha iiyi eylencesini sonra yaparsın..yaşından önceki çocuklara lokal anestezi uygulanıyor canım...
canım çınar da aynen öyleydi..tazyikle yapardı kakayı ki bunun nedeni malesef gaz ve bol bol çiş yapardı..kaka ve bolca çiş yapması aslında çok iyi bişey ama gaza dikkat et seninle alakalı olabilir tabiki..ama ben primayı şiddetle önerir değiştirmemeni tavsiye edrim belki 3-6 kiloyu denesen daha iyi olur..günaydınn kızlarr,
hituci benim de samsuna 10 küsür yıldır yolum çok düşüyor, ama sonrasında da devam ediyorum :).ablam alaçamdaydı 5 yıl, 7 yıldır da bafradalar.yılda 4-5 kez yolum düşüyor yaani.samsunun neresindesin tam olarak?
bircecimm elif de 3500 gram doğdu biliosun, ona da 3 saatte bir 60 cc vermişti doktorlar. yani fazlasını almıyorsa sıkıntı olmaz herhalde, tabii kg'a göre diyorum ben. ama yine de 90 cc ile bir dene şansını.
dırımcımm ev bi satılsa hepimiz rahatlıycaz walla yaa, inşallah gönlüne göre olur.
canan, doruk yine iyisinizalemler yapılmış.
ben de şimdi elifi karşı kanepeye yatırdım size bakayım dedim, yahu bu el kadar bebe ctesi gece bir kaka yaptı, biraz da tazyikli gazla çıktı, yarım saat geçmedi altını açtım, bir baktım paçalarından akıyo nerdeyse, bacaklar filan hep mok içinde. dün de gece bi işemiş, yatağa kadar çıkmış, altını açmiim gec euykusu açılmasın dedim ama fena oldu böölede. bizimki mi abartıyo, primada mı iş yok, 1 numeromu küçük geliyo anlamadım. bir de sabah emzirdikten sooora defalarca kustu, annem benim yeterince sıkı giyinmememe bağladı ama bilmiyorum artık nedir sebebi. off çok giyinsem ateş basıyor, az giyinsem bebi kusuyor naapmalıyım bilmiyorum walla.
canancımm gözünaydın kocan da gelmişş
bugün elifin yarı kırkı oldu kızlar, bi de tam kırkı olsa da uçursak şööle, tam da bayram arefesine geliyor kırkı hava güzel olursa gezdiriris artıkın.
ben uzun bir zaman hergün yaptım kalanını sulandırıp tuzlayp nane vs ekleyip kendim yedim..şimdilerde gün aşırı yapıyorum..bi çorbayı 2 gün yedikleri çok oluyor yani..kızlar birşey sorocağım..bebeklere hergün mü çorba yapmam gerekiyor yoksa ısıtıp versem zararı olur mu?bu güne kadar her gün yaptım ama fazla mı yapıyorum ne yarısı çöpe gidiyor(
hoşgeldin canım Allah bağışlasın..tek yumurta mı çift mi..tedavi mi doğal mı..vakitli mi geldiler..anlat kendini hikayeni ve güzeller güzeli oğluşlarını bakalım..selam kızlar...bende yeni ikiz annesiyim:)25 günlük ikiz oğullarım var...
yine de bile iyi canım..ben acıbademe 3650 verdim doğuma sünnete de 750 lira verdim 1 Ekimde..Bizim de doğum ücreti 2.800 tl idi,zamla 3.400 olmuş..Sünnet te olmuştur 600 falan.Bkalım yaa.Hemen olmasa da 2 aylıkken düşünüyorum
Hayırlı olsun..
Ben de bu cumartesi kollarıma alacağım inşallah oğlumla ,kızımı:Saruboceq:
yapma kuzuuuumm..noldu?kimler üzdü bakıyım seniiii?bugün keyifsizim mutsuzum............
maşallah canım tosuncuk olmuş..ama dikkat et yine de derim..merhaba arkadaşlar biz de aşılarımızı olduk gelişimleri iyi prematüre değil artık normak bebeklere yetişmiş gelişimleri dediler oğlum hemen sünnet olmalıymış çarşamba günü sünnet olacak kızımız sağ ayağı tam basmıyordu biraz daha bekleyelim güçlenir dedi doktor oğlum 9.900 kg mamayı çok az ver ek besine yoğunlaş muhallebi verme dei kilo almasın dedi oğlumun başı fazla büyüyordu maşallah bu ay 1 cm büyümüş normale döndü çok mutluyum çok üzülüyordum her hafta baktırıyorduk mr bile çektirdik hidrosefaliden şüpheleniyordu doktorlar allahım çok şükür iyileşti oğlum allah tüm bebeklerimize sağlık ömür versin bircecim seni hep takip ediyorum sabrının sonu selamet oğluşlarına hep dua ediyorum aklıma geldikçe tüm bebeklerle beraber
bir de arkadaşlar oğlumun sünneti için önerebileceğiniz birşey var mı aç mı gidicez aneztezi verilecek ya dırımcım 3,5 saatte çıktı demişsin sadece sünnet mi oldu oğluş neden 3.5 saat sürdü
cananım kocana kavuşmuşsun gözün aydın yavruların iyiydir inşallah denizliye bekliyorum hasret giderelim yıllar oldu görüşmeyeli iyi yürekli canım arkadaşım benim
dırımcım umarım evin hayırlısıyla satılır da yüzün güler allah gönlüne göre veriir inşallah
ayy inşallah sizin de 4. ayda en çok biter canım..baksana benim halime yazdım işte yukarda uzun uzun hala bitmedi ve arttı..esengülüm hoşgeldin canım aramıza.
Kirpicim benim kuzular iki haftalıkkın başladılar kusmaya hala devam ediyorlar.ilk zamanlar iclali burnundan bile geliyordu kusmuğu.şimdi çok şokür azaldı ama tamamen bitmedi.4. Aydan sonra biter diyorlar bakalım hayırlısı.inş.sizinki bukadar uzun sürmez.
canım benim zevkle ağırladım inanki çok çok da mutlu oldumhadi yaaa...maşallah canım allah daha daha çokkk arttırsın inşallah... ya bendemi var bi gariplik acaba????kafamçokkarıştı
ama denemeye devam inşallah çoğalır....
cananım eline koluna yüreğine sağlık canım arkadaşım hakkını helall et geldik yorduk seni...:1hug: yinede rahat ettik çocukalarla ya ben en azımdan kendi adıma yani:)
haftaya mutlaka bekliyorum bak he ona göre.. dırım ayarlasana sende ya kocişin gitmiyosa biyerlere canım beklerim bak..
bizde sabah bi kör saat düştük yollara kaynanayı kavacığa götürdük görümcemler geldi o sırada bi akrabaları var bebek görmeye onlarda geldi. ev cümbüşdü yani kahvaltı öğle yemeği bilmeme ne oldu saat 5. neyse cananımla konuuşdukk düştük yine yola. sağolsun arkadaşım çokkk güzel ağırladı bizii.. tam eve geldik azönce eşim salonun ışığnı yakmasıyal avizeden bir patalam off öle böle değil kıvılcımlar uçuştu apmul kırıldı ne korktum aklım çıkdı yerinden.şimdi bebeleri yedirdimm uyuycam çokkkkkk uykum var...
hepinizi çok öptüm...
teşekkürler kirpicimgünaydınn kızlarr,
hituci benim de samsuna 10 küsür yıldır yolum çok düşüyor, ama sonrasında da devam ediyorum :).ablam alaçamdaydı 5 yıl, 7 yıldır da bafradalar.yılda 4-5 kez yolum düşüyor yaani.samsunun neresindesin tam olarak?
bircecimm elif de 3500 gram doğdu biliosun, ona da 3 saatte bir 60 cc vermişti doktorlar. yani fazlasını almıyorsa sıkıntı olmaz herhalde, tabii kg'a göre diyorum ben. ama yine de 90 cc ile bir dene şansını.
dırımcımm ev bi satılsa hepimiz rahatlıycaz walla yaa, inşallah gönlüne göre olur.
canan, doruk yine iyisinizalemler yapılmış.
ben de şimdi elifi karşı kanepeye yatırdım size bakayım dedim, yahu bu el kadar bebe ctesi gece bir kaka yaptı, biraz da tazyikli gazla çıktı, yarım saat geçmedi altını açtım, bir baktım paçalarından akıyo nerdeyse, bacaklar filan hep mok içinde. dün de gece bi işemiş, yatağa kadar çıkmış, altını açmiim gec euykusu açılmasın dedim ama fena oldu böölede. bizimki mi abartıyo, primada mı iş yok, 1 numeromu küçük geliyo anlamadım. bir de sabah emzirdikten sooora defalarca kustu, annem benim yeterince sıkı giyinmememe bağladı ama bilmiyorum artık nedir sebebi. off çok giyinsem ateş basıyor, az giyinsem bebi kusuyor naapmalıyım bilmiyorum walla.
canancımm gözünaydın kocan da gelmişş
bugün elifin yarı kırkı oldu kızlar, bi de tam kırkı olsa da uçursak şööle, tam da bayram arefesine geliyor kırkı hava güzel olursa gezdiriris artıkın.
yok canım bende 2 günede veriyorum hatta ara ara 3. günede kaldığı oluyor parça parça ısıttığım için ekşime olanağı olmuyo ama çorbaya bulgur atarsan çabuk ekeşiyo bulgurlu çorbayı bekletme yani benim başıma gelmişti 2. günü ısıttım çorbayı ekşimişti daha doğrusu dirime gitmiştim yolda çantamda kaldığı için belki de ekşimiştir yazdı o zamankızlar birşey sorocağım..bebeklere hergün mü çorba yapmam gerekiyor yoksa ısıtıp versem zararı olur mu?bu güne kadar her gün yaptım ama fazla mı yapıyorum ne yarısı çöpe gidiyor(
ben geçen sorduğumda sen bana 2 erkek demeidnmi yaww benmi karıştırdım acep kime sordum ben 2 erkek dedi banaBizim de doğum ücreti 2.800 tl idi,zamla 3.400 olmuş..Sünnet te olmuştur 600 falan.Bkalım yaa.Hemen olmasa da 2 aylıkken düşünüyorum
Hayırlı olsun..
Ben de bu cumartesi kollarıma alacağım inşallah oğlumla ,kızımı:Saruboceq:
ne oldu şekerrrbugün keyifsizim mutsuzum............
ah canım benim işallah işallahhmerhaba arkadaşlar biz de aşılarımızı olduk gelişimleri iyi prematüre değil artık normak bebeklere yetişmiş gelişimleri dediler oğlum hemen sünnet olmalıymış çarşamba günü sünnet olacak kızımız sağ ayağı tam basmıyordu biraz daha bekleyelim güçlenir dedi doktor oğlum 9.900 kg mamayı çok az ver ek besine yoğunlaş muhallebi verme dei kilo almasın dedi oğlumun başı fazla büyüyordu maşallah bu ay 1 cm büyümüş normale döndü çok mutluyum çok üzülüyordum her hafta baktırıyorduk mr bile çektirdik hidrosefaliden şüpheleniyordu doktorlar allahım çok şükür iyileşti oğlum allah tüm bebeklerimize sağlık ömür versin bircecim seni hep takip ediyorum sabrının sonu selamet oğluşlarına hep dua ediyorum aklıma geldikçe tüm bebeklerle beraber
bir de arkadaşlar oğlumun sünneti için önerebileceğiniz birşey var mı aç mı gidicez aneztezi verilecek ya dırımcım 3,5 saatte çıktı demişsin sadece sünnet mi oldu oğluş neden 3.5 saat sürdü
cananım kocana kavuşmuşsun gözün aydın yavruların iyiydir inşallah denizliye bekliyorum hasret giderelim yıllar oldu görüşmeyeli iyi yürekli canım arkadaşım benim
dırımcım umarım evin hayırlısıyla satılır da yüzün güler allah gönlüne göre veriir inşallah
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ve ikiz olabiliceğini söyledi..kesenin altında bir çıkıntı var ..ama önümüzdeki ay belli olcakmış..sülalede hiç yok ikiz ve doğal yolla hamile kaldım..sizce ikizmidir?sizler tecrübelisiniz...danısayım dedim...ay çok şaşkınım valla su andakaydirigubbakcemile3
selamm
nasılsınız kızlarrr
ay sabahtan yoğun tempoyla başladık vallaha ev işine çamaşır yıka topla as bulaşıkları boşalt yenisini yerleştir tekrar boşalt ev süpür çorba yap bebelere yedir üst değiştir akşam yemeği
çopk yprgun ve uykususzzum yawwww
bide çok üşüyorum hastamı olacağım ne
selamm
nasılsınız kızlarrr
ay sabahtan yoğun tempoyla başladık vallaha ev işine çamaşır yıka topla as bulaşıkları boşalt yenisini yerleştir tekrar boşalt ev süpür çorba yap bebelere yedir üst değiştir akşam yemeği
çopk yprgun ve uykususzzum yawwww
bide çok üşüyorum hastamı olacağım ne
kızlar eve daha yeni girdim.Deniz hastalandı..gündüz ateşlenmiş,annemler okuldan çağırdı hemen..enfeksiyon kapmış yavrum,grip olmuş!fitil verdi doktor..şimdi daha iyi...geçmişi okuyamadım,çok yorgunum yatıcam hemen..herkesi çok öptüm..
nerminciğim buradayım hesap kitaptayım yaa yatacam ama şimdii öptüm konuşuruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?