Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

dırımmmm... bana nie pas vermion kııııı ...
hafta sonu gelin deyyom cevap vermedin bana!!!!!

hayatım neden pas vermeyim benim kafam çok dolu yaaa

canım gelemeyiz malesef çok isterdim ama zor...size gelişimiz 60 tl cnm o kadar taksi parası veremeyiz şuan kusuruma bakma canım..yoksa olmak istememmiii hiç ya

Selam hanımlar nasılsınız.....

Doruk senin kızlarda sağlam cadı haaa.Allah kolaylık versin canım.......Aman birde misafir baskınına uğramışsın tam sıyırmalık olmuş.aklinialirimsmile

Dırım firdos çok geçmiş olsun kuzulara.Havalar çok dengesiz biz bile dengeyi sarsıyoruz minikler ne yapsın.

Bircecim çok sevindim sana çifte mutluluk olmuş bugün.Diğer mevzuyuda unuttum sanma,bilerek geciktiriyorum hepsini toplayayım diye.

Bende bugün sabah biraz temizlik yaptım.Eşim erken geldi bıraktım yağızı çıkıp dolaştım biraz çok iyi geldi dolaşmak,alışverişte yaptım eksiklerim vardı.
Yağıza bayramlık beğendim aman ya ne güzel şeyler yapmışlar öyle,gerçi kız anneleri çok daha şanslı kıyafet konusunda.İçim gidiyor bakarken kız doğurmam lazım kıııızzz.:ecrin_bebek:

oooooo fatmacığımm temizlik yapılmış alışveriiş yapılmıışş ne güzel cnm güle güle kullan cnm

malesef kız anneleri çok şanslı ama ne yapalım

hayatım neden pas vermeyim benim kafam çok dolu yaaa

canım gelemeyiz malesef çok isterdim ama zor...size gelişimiz 60 tl cnm o kadar taksi parası veremeyiz şuan kusuruma bakma canım..yoksa olmak istememmiii hiç ya

canın sağolsun arkadaşım... müsaitolduğunda beklerim. hatta ayarlarız bi gün eşim alır sizi o taraflara çok gelio biliyosun...

alişe geçmiş olsun biz de aşıdan sonra mahvolduk 39 derece ateşi gördük sabaha kadar ateşlerini düşürmeye çalıştım ölüyorum uykusuzluktan neyseki şimdi düştü ateşleri yavrularımın

ohhhiiolmuş ne güzel.. bende kendime bişiler almak istiyorum 29 ekim tatil.o gün gidicem...
valla artvinlim bana deselerki oğlanın altın kaplamalısını doğurcannn yok anam yok bu yürek 1 bebe daha kaldırmaz şu an ilerde belki fikrim değişir ama helal sana doğur anammm yakışır:)

geçmiş olsun canım ben de öyleyim küvöz günlerimizi hiç unutamıyorum

canın sağolsun arkadaşım... müsaitolduğunda beklerim. hatta ayarlarız bi gün eşim alır sizi o taraflara çok gelio biliyosun...

kısmet cnm

ayyy canım sizede geçmiş olsunnn

Hituci,Medine,Doruk,Dırım,Artvinli,Birce,a-ilcin hepinize çok çok teşekkürler kızlar..ataşimiz bir düşüp bir yükseliyor..Hayırlısı bakalım..

dırım ve a-ilcin sizede geçmiş olsun canlarım..
dorukcum daha küçük bebişler,4.aydan sonra rahatlarsın İnşallah..
birce canım ççoookkkk sevindim..
artvinli benim yerime de gez biz bi dışarı çıktık hasta olduk..
Canancım misafirleirn var sanırım.öptüm çokk..

oohhhh ne iyi etmişsin valla..benim de öyle yalnız uzuuuuunn bir yürüyüşe ihtiyacım var..kim bilir ne de iyi gelmiştir..
Allah gönlüne göre versin bakarsın delikanlımız büyüyünce bir tane de prensesimiz geliiirrr..ohh sefamız olsun..

kızlar benim minik kuzum tatlı kızım ayşenurum nezle oldu..burnu şıpır şıpır ne temizlemeyi biliyor ne çekmeyi..çok rahatsız oluyor..halsizliği de var tabi iştah da yok..huysuzluktan uyumuyor da..uyumadıkça daha çok ağlıyor ağladıkça daha fena oluyor tıkanıyor resmen..çok üzülüyorum ben böyle şeylere çoookk..elimden de bişey gelmiyor ki..peditus verdim bugün 3 kez gece de yatarken calpol veriyim de ateşi falan olmasın diyorum bakalım inşallah çabuk geçer..daha malum çınara geçicek sonra bana babamıza vs vs vs kısır döngü (

burcin cnm sinemorin diye bir sprey var ismini yanlış bilmiyorsam çok iyi bide ortribebe ile temizleyeceksin cnm çok faydalı

oooooo fatmacığımm temizlik yapılmış alışveriiş yapılmıışş ne güzel cnm güle güle kullan cnm

malesef kız anneleri çok şanslı ama ne yapalım

Canım benim saolasın.temizlik yaptım ama yarım,tam süpürdüm silmeye sıra geldi eşim geldi dedim bu günlük yeter ben çıkıyorum.Yarında silerim artık.
Eşim kursta müdür yardımcılığı bırakınca benim işime yaradı bırakıp çıkabilirim artık.

Eveeeeet bizede tatilllll.
canım aslında bir daha hamile kalmak benim sağlığım açısından pek iyi değil.
Bu kaçıncı hormon yüklemesi bir bilsen,3.sezeryan olacak vucut nasıl kaldırır bilmem.
Ama anne olmak herşeye değer hepsini hemde bütün yaşadıklarımı unutuyorum yağızı kucağıma alınca.Tekrar yaşamak isterim tabi allah kısmet ederse.

geçmiş olsun canım ben de öyleyim küvöz günlerimizi hiç unutamıyorum

Allah kolaylık ve sabır versin kuvözdeki bebeklerin ailelerine.
Yağız 1 gün sarılıktan yattı,allahım o günü aklıma bile getirmek istemiyorum.
Yoğun bakım kapısında kaç kez fenalaştım bilmiyorum.

Ah canım çocukla dışarı çıkmak çok zor gerçekten,bizim gibi değilki onlar ne giydireceğini bile anlamıyor insan.
Tekrar çok geçmiş olsun.

Sorma canım okadar iyi geldiki.......
İnsanın moralide düzeliyor şöyle yürüyünce yağıza bir iki bişeyler aldım o dahada mutlu etti beni.
Yağızdan önce Bebek kıyafetlerine bakıp almadan çıkmak,benim ne zaman yavrum olacak allahım diyip ağlamak ooooof o günlere inat oğluma her çıktığımda küçükte olsa birşeyler alıyorum.

Canım kızına çok geçmiş olsun.Tam hastalık havası valla kuzular çabuk etkileniyorlar.
Rabbim tez zamanda şifa versin.

burcin cnm sinemorin diye bir sprey var ismini yanlış bilmiyorsam çok iyi bide ortribebe ile temizleyeceksin cnm çok faydalı

benimkilerde nezle oldular ateş yok ama burun akıntısı geçmedi hala özellikle gece uyuyana kadar çok sıkıntı oluyor...ben serum fizyolojik sıkıyorum sonrada otribebe ile temizliyorum..sonrada yakasına ve yastığa cold mix sürüyorum rahatça uyuyorlar. sinomarinde çok iyi...ben pek ilaç vermiyorum. bir şişe peditus aldım iki kere verdim. hem anne hem doktor olmak çok zor. içindeki her maddenin milyonda birlik yan etkisinden bile korkuyorum...

ayy evet yaaaa zor işin...biz bugün zinata başladık aferimle deli gibi öksürüyor alişş...
ne ypalım o öksürdükce dudaklarına yapışp içinden çekeyim diyorum...o yüzden iyi olsunda nas olursa olsun diyorum.....o sürdüğün şey ne cnm ne işe yarıyorr

sinomarine?otribebe?cold mix?
kızlaaaarr bunlar nee?ilaç değil mi bunlar da?hiç duymadım ki?doktorumuza bir danışsam mı ne yapsam gerçi doktor arkadaş da yazmış ama..oofff ne biliyim yaa..

sinomarine?otribebe?cold mix?
kızlaaaarr bunlar nee?ilaç değil mi bunlar da?hiç duymadım ki?doktorumuza bir danışsam mı ne yapsam gerçi doktor arkadaş da yazmış ama..oofff ne biliyim yaa..

cnm sinomarin okyonus suyu gibi bişi ortri bebe ise burun aspiretörü cnm sümükleri çekmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…