ayy evet yaaaa zor işin...biz bugün zinata başladık aferimle deli gibi öksürüyor alişş...
ne ypalım o öksürdükce dudaklarına yapışp içinden çekeyim diyorum...o yüzden iyi olsunda nas olursa olsun diyorum.....o sürdüğün şey ne cnm ne işe yarıyorr
aldım çok teşekkür ederim
gerçi birazda mhçup oldum ama aradığında o kadar resmi konuştunki nasılsın bile demeyince sanki ben yüzsüzlük yapmış gibi hissettim kendimi
ama gönderdkleirn için çok teşekkürler
selam kızlar sizler nasılsınız ben iyiyim gece uykusuzluğu hafifi baş ağrısı yaptı kız kardeşim geldi akşama annemler felanda gelir gene yemek yapmam laızm evi toplayayım biraz hepinizi çok öptümmm
amin cnm kış gelince malesef kaçınılmaz son ne kadar bakarsan bak dışarıdan geliyor babası illa kapıyorlar....dediğin gibi beterinden sakınsın....canım çok geçmiş olsun. inşallah kuzun en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah beterinden korusun. en kötüsü bu olsun... ben herşeyden o kadar tedirginimki. Rabbim emanetlerini korusun , güzel kaderler yazsın....
canım cold mix okaliptus yağı içeriyor. nefes ve burun açıyor ama doktora danışmadan kullanımaması taraftarıyım...basit bir yağda olsa, bitkiselde olsa hiçbir ilaç masum değil..
maşallah cnm ya yavaş yavaş olacak ama sonu iyi olacak inşallah yavrunun....firdos,dırım geçmiş olsun kızlar
diğer arkadaşlar hepinize sevgiler geçmişe çok bakamadım herkesler iyi olsun inşallah
beni soran olmamış ama ben yine anlatayım :sinifsinif:
bugün göz kontrolümüz vardı arsalın gözleri iyileşmeye başlamış damlalar 2 saatte bir oldu saat başından kurtulduk diğer oğlum karanımı gördüm beşikte iyiye gidiyor tek sıkıntısı yerken çabuk yorulup morarmasıymış oksijen desteğini kesmişler Allah kısmet ederse gelmesi yakındır
vayyy canına birde bulaşık yıkadı dimek yemekten sonra ilerleme görüyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnicnm yapı meselesi öle deme teşekkür ederimmm
ayyy alemsin yaaa evet yaptı dün çok morelim bozuktu suratım asıktı bişey yapmadan yattım....tek sofrayı kurdum...sonrasını kocam hallletti...kaynanada bulaşıkları yıkadı...
cnm yaa bebeklerin nesi var böleeee yaa
teşekkür ederim cnm çok sevindim yaaaa hadi bakalım ikiside gelince maceralarınz ful olurr
hayatım neden pas vermeyim benim kafam çok dolu yaaa
canım gelemeyiz malesefçok isterdim ama zor...size gelişimiz 60 tl cnm o kadar taksi parası veremeyiz şuan kusuruma bakma canım..yoksa olmak istememmiii hiç ya
benimkiler yazın sonlarına doğru bir ara hafif nezle oldular o kadar..şu an bir şey yok..kabızlığımız da yok çok şükür..göbek fıtığımız var,ama o da gün geçtikçe küçülüyor..ancak kızımın gözyaşı kanalları tıkalı..her gün günde 7-8 kez masaj yapıyorum,cebamixin damlatıyorum..geçmiyor geçmiyor..nerdeyse 5 ay olucak doğum yapalı...
her uykudan sonra yapış yapış sıpamın gözleri..artık büyüdü daha da zor oluyor damla damlatmak,masaj yapmak..kızım ne zaman kucağıma alsam ağlar oldu..çok üzülüyorum...göz yaşı kanalları açılabiliyormuş,kesin çözüm olur mu ki ???:sm_confused:
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Kış geldi hastalıklarıda getirdi.
Allah acil?şifalar versin hasta kuzulara.
günaydın kızlarr....
ohhhiiolmuş ne güzel.. bende kendime bişiler almak istiyorum 29 ekim tatil.o gün gidicem...
valla artvinlim bana deselerki oğlanın altın kaplamalısını doğurcannn yok anam yok bu yürek 1 bebe daha kaldırmaz şu an ilerde belki fikrim değişir ama helal sana doğur anammm yakışır:)
benimkiler yazın sonlarına doğru bir ara hafif nezle oldular o kadar..şu an bir şey yok..kabızlığımız da yok çok şükür..göbek fıtığımız var,ama o da gün geçtikçe küçülüyor..ancak kızımın gözyaşı kanalları tıkalı..her gün günde 7-8 kez masaj yapıyorum,cebamixin damlatıyorum..geçmiyor geçmiyor..nerdeyse 5 ay olucak doğum yapalı...
her uykudan sonra yapış yapış sıpamın gözleri..artık büyüdü daha da zor oluyor damla damlatmak,masaj yapmak..kızım ne zaman kucağıma alsam ağlar oldu..çok üzülüyorum...göz yaşı kanalları açılabiliyormuş,kesin çözüm olur mu ki ???:sm_confused:
evet ya bugün hava 6 derece daha düşcekmiş...günaydın...........hava ne kadar serinlemiş yawww....
günydn....
günaydın aslıcğm
valla ben cici bebe veriyorum 10 gündür filan zaten 2 şer tane... ama diğer gıdalara geçişi heycanla bekliyoruz:) yeni aynız hayırlı olsun canım....teyzeleri biz 3 aylık olduk Allahın izniyle...zemuszemus
dorukcum sizin ek gıdalara geçişe de az kalmış...
ay ne güzel darısı alişee... deliksiz bir uykuuu hmmm canım çekdi:)merhaba kızlar günaydınlar.....nermin,aslı,çiğdem selam kızlar...................
bizde erkenciğiz amanın yaa sporda yoruluyorum sabah kalkmak zor oluyor
bu arada kızlar ömerim artık sabaha kadar mama için kalkmıyor...bizim gibi yatıyor kalkıyor
ama uyutmadan önce koca kase muhallebi veriyorum....o tok tutuyor sanırım
aman maşallahh maşallahh...
nerminciğim canım valla al arabayı gezelim fıldır fıldır....ben zaten seneye allahın izni ile kesin oradayım..
belki bizde bir düldül alırız.....
çiğdem yeni ayınız kutlu olsun...
amanınnnnnn ikizlere kardeşmi geliyo yoksa... hakkaten sen nası 80 gün kanamalıydın. keşke bi dr a danışsaydın biraz uzun geldi bana...aynennnn
ya ben hamile olmaktan korkuyorum((((((((((((((((((((((((((((
bi kaç gündür midem bulanıyo. gece yatarken ve sabah..
az önce kahvaltı yaptım, yumurta yapmıştım yiyemedim çıkarma derecesine geldim((((((((((
ben doğumdan sonra hiç adet olmadım.. zaten kanama 80 gün sürmüştü.. ve biz sadece 1 kere ilişkiye girdik.. olurmu yaaaaaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
fatoş niden 80 gün sürdü adettin....doktora gitttinmi?valla korunasz ilişkiyse olabilir diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?