Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım çok geçmiş olsun. inşallah kuzun en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah beterinden korusun. en kötüsü bu olsun... ben herşeyden o kadar tedirginimki. Rabbim emanetlerini korusun , güzel kaderler yazsın....

canım cold mix okaliptus yağı içeriyor. nefes ve burun açıyor ama doktora danışmadan kullanımaması taraftarıyım...basit bir yağda olsa, bitkiselde olsa hiçbir ilaç masum değil..

yok ya bende senden tepki gelmeyince dedim keske aramasaydim...a merhaba falan demedin ..bende oyle konusmak zorunda kaldim..neyse umarim isine yararlar...

amin cnm kış gelince malesef kaçınılmaz son ne kadar bakarsan bak dışarıdan geliyor babası illa kapıyorlar....dediğin gibi beterinden sakınsın....

krem için yaptığın açıklamaya teşekkür ederim cnm bizde burun tıkanınca dediğimizi yapıyoruz...kreme eşim yanaşmaz zaten....o beden kat kat efamlı bir tipte....

çok sağol bilgilerin için.....

şimdilik ben kaçayım süt ısıtayım yatayım ii gecelerrkaydirigubbakcemile5

benimkiler yazın sonlarına doğru bir ara hafif nezle oldular o kadar..şu an bir şey yok..kabızlığımız da yok çok şükür..göbek fıtığımız var,ama o da gün geçtikçe küçülüyor..ancak kızımın gözyaşı kanalları tıkalı..her gün günde 7-8 kez masaj yapıyorum,cebamixin damlatıyorum..geçmiyor geçmiyor.. nerdeyse 5 ay olucak doğum yapalı...
her uykudan sonra yapış yapış sıpamın gözleri..artık büyüdü daha da zor oluyor damla damlatmak,masaj yapmak..kızım ne zaman kucağıma alsam ağlar oldu..çok üzülüyorum...göz yaşı kanalları açılabiliyormuş,kesin çözüm olur mu ki ???
:sm_confused:

Son düzenleme:
oyy oyy çok yorgunum gelen giden yoruldum kalabalıktan kızlarda sapıttı 15-20 dk uyuyup uyandılar durmadılar pek...annaneleri gidiyor diye uyuyası yok bunlarında incimi yeni uyutabildim.....anacığımda gidiyor 10 saat sonra:gitme::gitme:

maşallah cnm ya yavaş yavaş olacak ama sonu iyi olacak inşallah yavrunun....

vayyy canına birde bulaşık yıkadı dimek yemekten sonra ilerleme görüyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hayatım neden pas vermeyim benim kafam çok dolu yaaa

canım gelemeyiz malesef çok isterdim ama zor...size gelişimiz 60 tl cnm o kadar taksi parası veremeyiz şuan kusuruma bakma canım..yoksa olmak istememmiii hiç ya

len dırım ben kocama seneye bir araba aldırayım kendime senide alayım yanıma o ikiiz annesi bu ikiz annesi gezer dururuz şekerim....

çok geçmiş olsun allah tez şifa versin canım..

burçin sizede çok geçmiş olsun cnm

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Kış geldi hastalıklarıda getirdi.
Allah acil?şifalar versin hasta kuzulara.

teyzeleri biz 3 aylık olduk Allahın izniyle...zemuszemus
dorukcum sizin ek gıdalara geçişe de az kalmış...

nebiçim bi oyun bu yahu...
facebooktaki oyunu oynayanınız varmı?frontierviller oyunu.bu nallar niye çoğalmıyo of of
nercum günaydın nasılsın?

merhaba kızlar günaydınlar.....nermin,aslı,çiğdem selam kızlar...................

bizde erkenciğiz amanın yaa sporda yoruluyorum sabah kalkmak zor oluyor

bu arada kızlar ömerim artık sabaha kadar mama için kalkmıyor...bizim gibi yatıyor kalkıyor
ama uyutmadan önce koca kase muhallebi veriyorum....o tok tutuyor sanırım
aman maşallahh maşallahh...

nerminciğim canım valla al arabayı gezelim fıldır fıldır....ben zaten seneye allahın izni ile kesin oradayım..

belki bizde bir düldül alırız.....

çiğdem yeni ayınız kutlu olsun...

aynennnn

ya ben hamile olmaktan korkuyorum ((((((((((((((((((((((((((((

bi kaç gündür midem bulanıyo. gece yatarken ve sabah..

az önce kahvaltı yaptım, yumurta yapmıştım yiyemedim çıkarma derecesine geldim ((((((((((

ben doğumdan sonra hiç adet olmadım.. zaten kanama 80 gün sürmüştü.. ve biz sadece 1 kere ilişkiye girdik.. olurmu yaaaaaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım cemreninde gözyaşı kanalı tıkalıydı sağ gözünün. göbek fıtığıda vardı.. ben 2 gün göbeğini sardım. gazlı bezi teker gibi yapıp göbeğini düzeltip üzerine koydum. yumşak bi tülbentle sardım genişçe. şuan baya baya küçüldü....

gözyaşı kanalıda kendiliğinden açıldı.. ağlayınca gözünden yaş gelmişti. o gün bu gündür tıkanmıyor..

inş sizinkide çabucak geçer.

fatoş niden 80 gün sürdü adettin....doktora gitttinmi?valla korunasz ilişkiyse olabilir diyorumm

günaydın...........hava ne kadar serinlemiş yawww....

günydn....

günaydın aslıcğm
evet ya bugün hava 6 derece daha düşcekmiş...

teyzeleri biz 3 aylık olduk Allahın izniyle...zemuszemus
dorukcum sizin ek gıdalara geçişe de az kalmış...
valla ben cici bebe veriyorum 10 gündür filan zaten 2 şer tane... ama diğer gıdalara geçişi heycanla bekliyoruz:) yeni aynız hayırlı olsun canım....

ay ne güzel darısı alişee... deliksiz bir uykuuu hmmm canım çekdi:)

amanınnnnnn ikizlere kardeşmi geliyo yoksa... hakkaten sen nası 80 gün kanamalıydın. keşke bi dr a danışsaydın biraz uzun geldi bana...

merhaba kızlar
geçmişi okudum hepinize sevgiler öpücükler
bu buton işini çok sevdim cevap veriyosun katılıyosun süper
fatoş adet hiç olmamışsın neden 80 gün kanama oldu acaba?
ben lohusalıktan sonra ayına adet olunca dr a sordum stresten olabiliyor dedi korunmasız yapmayın dedi artık adet devam eder dedi her ay oluyorum zaten doğuralı 3,5 ay oldu 3 kez adet oldum
inşallah hamile değilsindir hayırlısı olsun ama bence yorgunlıktan rahatsızlanmışsındır:Saruboceq:

fatoş niden 80 gün sürdü adettin....doktora gitttinmi?valla korunasz ilişkiyse olabilir diyorumm

canım plesenta previa olmuştu bende. rahime cansunun plesentası 5 cm kadar yapışmış. onu kazımışlar. dr demişti zaten senin kanaman uzun sürcek diye ama bu kadarda beklemiyodum..

zaten gebelik boyunca ilişki yasaktı. 1 kere oldu oda ilk gecekinden zor oldu kanadı falan ve şimdide böyle bişi var.. allahım 6 sene kı.mı yırttım olsun diyede olmadı. şimdi dizilerdeki gibi tek ilişkide hamilemi kalıcam :sinifsinif: test alıp yapmaya cesaretim yok. zaten dışarı çıkacak durumumda yok şuan.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…