- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
evet ya bugün hava 6 derece daha düşcekmiş...
valla ben cici bebe veriyorum 10 gündür filan zaten 2 şer tane... ama diğer gıdalara geçişi heycanla bekliyoruz:) yeni aynız hayırlı olsun canım....
ay ne güzel darısı alişee... deliksiz bir uykuuu hmmm canım çekdi:)
amanınnnnnn ikizlere kardeşmi geliyo yoksa... hakkaten sen nası 80 gün kanamalıydın. keşke bi dr a danışsaydın biraz uzun geldi bana...
merhaba kızlar
geçmişi okudum hepinize sevgiler öpücükler
bu buton işini çok sevdim cevap veriyosun katılıyosun süper
fatoş adet hiç olmamışsın neden 80 gün kanama oldu acaba?
ben lohusalıktan sonra ayına adet olunca dr a sordum stresten olabiliyor dedi korunmasız yapmayın dedi artık adet devam eder dedi her ay oluyorum zaten doğuralı 3,5 ay oldu 3 kez adet oldum
inşallah hamile değilsindir hayırlısı olsun ama bence yorgunlıktan rahatsızlanmışsındır:Saruboceq:
olmazsa eşime diyim alsın napalımfatoş canım bulantı falan diyorsun bence bi test yap
evet ya bugün hava 6 derece daha düşcekmiş...
valla ben cici bebe veriyorum 10 gündür filan zaten 2 şer tane... ama diğer gıdalara geçişi heycanla bekliyoruz:) yeni aynız hayırlı olsun canım....
ay ne güzel darısı alişee... deliksiz bir uykuuu hmmm canım çekdi:)
amanınnnnnn ikizlere kardeşmi geliyo yoksa... hakkaten sen nası 80 gün kanamalıydın. keşke bi dr a danışsaydın biraz uzun geldi bana...
kızlar ben geldimmm..biz dün geceyi yine acilde geçirdik..Denizin ateşi 39.5 oldu,hemen acile gittik..şurup,fitil derken düştü ateşi..hem diş çıkarıyor hem de girip virüsü kapmış..neyseki tahlillerimiz temiz çıyor..şimdi iyi ama akşama doğru ateşleniyor genelde..
herkes iyidir İnşallah..son sayfayı okuyabildim sadece,Fatoş canım test yap bencede.eşin alsın eczaneden,için rahatlar hem..
benimde ilk zor olmuştu.hatta 2. ve 3. zor olacak canım.doğumdan sonra bazı kişilerde olabiliyormuş bu durum.canım plesenta previa olmuştu bende. rahime cansunun plesentası 5 cm kadar yapışmış. onu kazımışlar. dr demişti zaten senin kanaman uzun sürcek diye ama bu kadarda beklemiyodum..
zaten gebelik boyunca ilişki yasaktı. 1 kere oldu oda ilk gecekinden zor oldu kanadı falanve şimdide böyle bişi var.. allahım 6 sene kı.mı yırttım olsun diyede olmadı. şimdi dizilerdeki gibi tek ilişkide hamilemi kalıcam :sinifsinif: test alıp yapmaya cesaretim yok. zaten dışarı çıkacak durumumda yok şuan.. bilmiyorumkismile
canım cici bebemi veriyosun..
nasıl veriyosun suyla mı?
hayır canım suyla değil... 45 ml mama yapıyorum biraz sıcakcabisküviler daha rahat dağılıyo sonra içine 4 tane cici bebe atıyorum.. eziyorum bi güzel koyu oluyo zaten onu kaşıkla yediriyorum yarısı birine yarısı birine hatta bugün 6 verdimsabah..ilk olarak 1-1 başladım öbür hafta 2 yapdım bu hafta 3 yapdım bakalım..sadece sabhaları veriyorum şimdiklik..
benimde ilk zor olmuştu.hatta 2. ve 3. zor olacak canım.doğumdan sonra bazı kişilerde olabiliyormuş bu durum.
:kedi:
off kızlar ya.. bi arkadaşım vardı burdan tüp bebek yapmışdı 6 haftalık hamileydi 6 sene sonunda düşürmüşşçok üzüldüm çok beynimden vuruldum resmen.. allahım kimselere evlat acısı vermesin aratmasın rabbimkimseyi
yaa bende yapim bari.. eti cici bebemi veriyosun canım..
anladım cnm yaaa bendede gecici bi şekilde oldu o durum 5 ay bitiminde geçmişti...canım plesenta previa olmuştu bende. rahime cansunun plesentası 5 cm kadar yapışmış. onu kazımışlar. dr demişti zaten senin kanaman uzun sürcek diye ama bu kadarda beklemiyodum..
zaten gebelik boyunca ilişki yasaktı. 1 kere oldu oda ilk gecekinden zor oldu kanadı falanve şimdide böyle bişi var.. allahım 6 sene kı.mı yırttım olsun diyede olmadı. şimdi dizilerdeki gibi tek ilişkide hamilemi kalıcam :sinifsinif: test alıp yapmaya cesaretim yok. zaten dışarı çıkacak durumumda yok şuan.. bilmiyorumkismile
canım benim doğumum öyle zor olduki.
5 lt kan kaybettim. sezeryandan bi çıktım dr dediki kanamanı durduramıyoruz. eğer hala durmazsa rahmini alıcaz mecburen dedi... neyseki durdu.. ama kanama geçmedi.. plesenta previa yüzünden.. off kardreş mardeş istemiyoz valla yaaa. dr sordum 60 gün normal dedi geçmezse gel demişti ama çocukların yoğunluğu yüzünden dr falan gidemedimki
kızlar ben geldimmm..biz dün geceyi yine acilde geçirdik..Denizin ateşi 39.5 oldu,hemen acile gittik..şurup,fitil derken düştü ateşi..hem diş çıkarıyor hem de girip virüsü kapmış..neyseki tahlillerimiz temiz çıyor..şimdi iyi ama akşama doğru ateşleniyor genelde..
herkes iyidir İnşallah..son sayfayı okuyabildim sadece,Fatoş canım test yap bencede.eşin alsın eczaneden,için rahatlar hem..
Hadi yaaaaaa.
Dorukcum okadar üzüldümki,kendi geçirdiğim kötü günler aklıma geldi.
rabbim sabır ve dayanma gücü versin.
Ben tanıyormuyum ismi neydi?
turuncu86 canım tanıyomusun bilmiyorum ama kk dan ilk arkadaşımdı benim.. boğazımda düğüm oldu resmen aramaya elim dilim varmıyo off....
doruk kız kim o ?????
artvinli hoşgeldin cnm
nebiçim bi oyun bu yahu...
facebooktaki oyunu oynayanınız varmı?frontierviller oyunu.bu nallar niye çoğalmıyo of of
nercum günaydın nasılsın?
merhaba kızlar günaydınlar.....nermin,aslı,çiğdem selam kızlar...................
bizde erkenciğiz amanın yaa sporda yoruluyorum sabah kalkmak zor oluyor
bu arada kızlar ömerim artık sabaha kadar mama için kalkmıyor...bizim gibi yatıyor kalkıyor
ama uyutmadan önce koca kase muhallebi veriyorum....o tok tutuyor sanırım
aman maşallahh maşallahh...
nerminciğim canım valla al arabayı gezelim fıldır fıldır....ben zaten seneye allahın izni ile kesin oradayım..
belki bizde bir düldül alırız.....
çiğdem yeni ayınız kutlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?