Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım benim doğumum öyle zor olduki.

5 lt kan kaybettim. sezeryandan bi çıktım dr dediki kanamanı durduramıyoruz. eğer hala durmazsa rahmini alıcaz mecburen dedi... neyseki durdu.. ama kanama geçmedi.. plesenta previa yüzünden.. off kardreş mardeş istemiyoz valla yaaa. dr sordum 60 gün normal dedi geçmezse gel demişti ama çocukların yoğunluğu yüzünden dr falan gidemedimki

inşallah öyledir canım ya

fatoş canım bulantı falan diyorsun bence bi test yap
olmazsa eşime diyim alsın napalım

kızlar ben geldimmm..biz dün geceyi yine acilde geçirdik..Denizin ateşi 39.5 oldu,hemen acile gittik..şurup,fitil derken düştü ateşi..hem diş çıkarıyor hem de girip virüsü kapmış..neyseki tahlillerimiz temiz çıyor..şimdi iyi ama akşama doğru ateşleniyor genelde..

herkes iyidir İnşallah..son sayfayı okuyabildim sadece,Fatoş canım test yap bencede.eşin alsın eczaneden,için rahatlar hem..

canım cici bebemi veriyosun..

nasıl veriyosun suyla mı?

canım çok geçmiş olsunn..

ne kötü olmuş diş çıkarırken grip olması..

yapcam böyle giderse... eşime test al dediğimde suratını merak ediyorum... ohaoldumsmile

benimde ilk zor olmuştu.hatta 2. ve 3. zor olacak canım.doğumdan sonra bazı kişilerde olabiliyormuş bu durum.
:kedi:

canım cici bebemi veriyosun..

nasıl veriyosun suyla mı?

hayır canım suyla değil... 45 ml mama yapıyorum biraz sıcakcabisküviler daha rahat dağılıyo sonra içine 4 tane cici bebe atıyorum.. eziyorum bi güzel koyu oluyo zaten onu kaşıkla yediriyorum yarısı birine yarısı birine hatta bugün 6 verdimsabah..ilk olarak 1-1 başladım öbür hafta 2 yapdım bu hafta 3 yapdım bakalım..sadece sabhaları veriyorum şimdiklik..

yaa bende yapim bari.. eti cici bebemi veriyosun canım..

off kızlar ya.. bi arkadaşım vardı burdan tüp bebek yapmışdı 6 haftalık hamileydi 6 sene sonunda düşürmüşşçok üzüldüm çok beynimden vuruldum resmen.. allahım kimselere evlat acısı vermesin aratmasın rabbimkimseyi

Selam arkadaşlar..

Hava ne kadar soğuk ve sıkıcı ya...Nasıl yağmur yağıyor.
Dünden eksikler kalmıştı dışarı çıkarım diyordum bu havada çıkamam heralde.Yağızın odaısına kapı süsü yapmak istiyorum malzeme alacaktım dün onun için çıkmıştım eve gelince eşim sordu bakalım neler aldın diye aman onları unuttum dedim.Sevdalımıyım neyim bilmem.bilmiyorumkismile

Kızlar eşimi ikna ettim sonunda sallanır müzikli salıncaktan kiralamış bugün yanındada müzikli gece lambasıda istemiş.İkna etmek zor oldu gerçekten.

Hadi yaaaaaa.

Dorukcum okadar üzüldümki,kendi geçirdiğim kötü günler aklıma geldi.

rabbim sabır ve dayanma gücü versin.

Ben tanıyormuyum ismi neydi?

yaa bende yapim bari.. eti cici bebemi veriyosun canım..

evet canım.. bi defada hero baby almışdı annem onu verdim ama cici bebe aldım şimdi büyük paket uzun bi süre gifder bize...
ver bakalım sende ama önce bi dene 1 er tane
sevceklermi aqrtı bi tepki veriyolarmı alerjik felann.. takip et yani..

anladım cnm yaaa bendede gecici bi şekilde oldu o durum 5 ay bitiminde geçmişti...
valla cnm benim lohusalıktan sonra hemen adet gördüm dokotra gitmiştim ilişkiye girerseniz hamiş kalırsın dedi

cnm ihmal etme doktor işinii

çok geçmiş olsun cnnm yaa bide diş ,için çok erken değilmi yaaa

Hadi yaaaaaa.

Dorukcum okadar üzüldümki,kendi geçirdiğim kötü günler aklıma geldi.

rabbim sabır ve dayanma gücü versin.

Ben tanıyormuyum ismi neydi?

turuncu86 canım tanıyomusun bilmiyorum ama kk dan ilk arkadaşımdı benim.. boğazımda düğüm oldu resmen aramaya elim dilim varmıyo off....

turuncu86 canım tanıyomusun bilmiyorum ama kk dan ilk arkadaşımdı benim.. boğazımda düğüm oldu resmen aramaya elim dilim varmıyo off....

Dorukcum hatırlıyamadım.Ama çok üzüldüm inanılmaz üzüldüm hemde,arkadaşı hiç tanımama rağmen beni bu kadar üzdü,kı kimbilir ne haldeydi.

Bende iki kez yaşadım bu duyguyu.Çok acıdır çok mafoldumben

doruk kız kim o ?????

artvinli hoşgeldin cnm

Canım benim hoşbulduk.Nasılsın tatlım?

Oğlumu babası öğlen yemeğine gelince uyuttu hala uyuyor.

Bende uzattım ayaklarımı size bakıyorum

birsen annem le konuştum şekerim konuşmamız yarım kaldı kuzum uçağa binmiş onu haber verdi anacığım.....

nebiçim bi oyun bu yahu...
facebooktaki oyunu oynayanınız varmı?frontierviller oyunu.bu nallar niye çoğalmıyo of of
nercum günaydın nasılsın?

iyilik cnm koşturmaca sen nasılsın...

inşallah canım ya süper olur bu tarafta sen ....

firdos cnm geçmiş olsun bende çok korkuyorum bu ateşten...rabbim korusun kuzularımızı....

ayyy spora gittim geldim heryerim ağrıyo yaa...
orada bir çocuk var kızlar 2 yaşında var yok spor salonunun yanı halı yıkama orada çalışanlardan birinin
çocuğuymuş....annesi çalışıyormuş sanırım bakacak kimseleri yok çocuk babasınn yanında ben sopor yaparken gelip bakıyor camdan benim hocada içeri almış bugün oturuyordu o anlattı
içim kıyıldı ...o kadar kötü oldumki ...bir baba ne kdar özenli bakabilir soğukta kapıdaydı...üstelik orada arabada uyuyormuş...off dedim evim yakın olsa bi dk düşünmez babasına derdim bende kalsın...bu yüzden her sıkıntıyı çekerim ama çocuklarımı bırakamam yaa...offf içim gitti vallaa

eve geldim koşa koşa çocuklarım uyanmış hemen çorbalarını yedirdim...karnıbahar haşladım pişirdim kendim yemek yedim...bulaşkları yıkadım ancaa geldim..çocuklar kapışıyorrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…