Oğlumu babası öğlen yemeğine gelince uyuttu hala uyuyor.
Bende uzattım ayaklarımı size bakıyorum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaa bir araba yüzünden birbirne girdiler yaaa...
benimkiler nie öle uyumuyo yaaaaaaa... 15 dk en uzun gündz uykumuz...
ve galippp ALİŞŞŞŞŞ dime birsen:))))
Dırım spor salonunda düzenli spor yapmak çok iyi oluyor.
Bende gitmiştim biz doğudayken etkinlik olsun diye kilo vermek için değildi.Hiç kilo vermedimde zaten
Spordan çıkıp eşimi arıyordum ben çok yoruldum yemek yapamam beni yemeğe götür diye
Ama acayip yoruluyordum.Birde nasıl vucut ağrısı oluyor dimi,hamlıyor insan.
off kızlar ya.. bi arkadaşım vardı burdan tüp bebek yapmışdı 6 haftalık hamileydi 6 sene sonunda düşürmüşşçok üzüldüm çok beynimden vuruldum resmen.. allahım kimselere evlat acısı vermesin aratmasın rabbimkimseyi
tamam canım saol... opuyorumnanaktanevet canım.. bi defada hero baby almışdı annem onu verdim ama cici bebe aldım şimdi büyük paket uzun bi süre gifder bize...
ver bakalım sende ama önce bi dene 1 er tane
sevceklermi aqrtı bi tepki veriyolarmı alerjik felann.. takip et yani..
anladım cnm yaaa bendede gecici bi şekilde oldu o durum 5 ay bitiminde geçmişti...
valla cnm benim lohusalıktan sonra hemen adet gördüm dokotra gitmiştim ilişkiye girerseniz hamiş kalırsın dedi
bende kalabilirim. zaten bizimkine sebepsiz infertil diyorlardı
boshayallersmile
hayırrr ömer dövdü bu seferr ama araba aliştee
Nero cok komiksin canım uyuzlar haha...
Bizimde oglan cok cok uyuz yaaa
slm ben geldim ayyy çocukları sallayım dedim yok anam yaa neredeeeee.....
uyumadılar onalar uyuyamayınca bende aldım battaniyeyi kendim yattım kaynımda erken gelince ben uyumusum 1 saaat ne iyi geldi yaa......
kimseler gelmemiş bende duşa gireyim çok üşeniyorum yaaa püfff pasaklı oldum eyicee
yeni değil aslında 5,5 aylık ikiz annesiyim:) ama sizlere maşallah ben hiç vakit bulamıyorum nete girmeyebenim iki cadım var gündüzleri annem geliyor yardıma ama kucakcı benimkiler biri ona biri bana yapışıyor nete girmek neki yemek zor yapıyoruz, yada biz beceriksiziz:) kızlardan biri beren biri naz, tedavi ile oldular 34 haftalık doğdular.. çok zor bir gebelikti sürekli evde ve hastanede yatarak 34 e gelebildik son 3 ay hastanede yattım, kötü günlerdi 15 günde küvezde kaldık kimilerine göre az bir süre ama bana bir ömür gibi geldi, en kötüsü de herkes doğum yaptı kuzularını koyunlarına verdi hemşireler ama bizim gibi bebekleri küveze girenler odada yanlız kalakaldı............
vakit buldukça sizlerle yazışıp fikir almak isterim kızlar çok iştahsız ve zayıflar malesefanne sütü ve mama ile gidiyoruz ek gıdaya geçemedik sindiremiyorlar gazdan havaya uçucaz valla..
hepinize Allah kolaylık versin ben kuzuları uyutmaya çalışayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?