Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Dırım spor salonunda düzenli spor yapmak çok iyi oluyor.

Bende gitmiştim biz doğudayken etkinlik olsun diye kilo vermek için değildi.Hiç kilo vermedimde zaten

Spordan çıkıp eşimi arıyordum ben çok yoruldum yemek yapamam beni yemeğe götür diye

Ama acayip yoruluyordum.Birde nasıl vucut ağrısı oluyor dimi,hamlıyor insan.

benimkiler nie öle uyumuyo yaaaaaaa... 15 dk en uzun gündz uykumuz...

Canım gece çok huzursuzdu,neredeyse 10 dk.bir kalkıp gazımı var acaba diye sırtını sıvazladım uyumadı uyutmadı yani.sempatiksalakcinni

Şimdide gecenin acısını çıkartıyor.

Birde yağız ağlayarak uykusundan uyanıyor neden öyle yapıyordur acaba,bilginiz varmı?

evet baya acıyor vücudumm...ben dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ne olacak.....

( çok üzüldüm canım.. rabbim kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah..

tamam canım saol... opuyorumnanaktan

firdos çok geçmiş olsun canım kıyamam güzel kuzuna Allah tez vakit şifasını versin
artvinli benim oğlumda ağlayarak uyanıyor huysuzluktandır
gündüz uyuyor akşam nöbetçi gece yarı uyur uyanık idare ediyor
dırımcığım bak bende üzüldüm o çocuğa rabbim yardımcısıları olsun aliyle ömerde çok tatlılar demek birbirlerini dövüyorlar yazık dövüşmesinler kardeş kardeş oynasınlar

slm ben geldim ayyy çocukları sallayım dedim yok anam yaa neredeeeee.....

uyumadılar onalar uyuyamayınca bende aldım battaniyeyi kendim yattım kaynımda erken gelince ben uyumusum 1 saaat ne iyi geldi yaa......
kimseler gelmemiş bende duşa gireyim çok üşeniyorum yaaa püfff pasaklı oldum eyicee

Bircecim huysuzluk gibi değil bu.
Böyle gö<zleri kapalı içli içili gözyaşıyla ağlıyor.Kucağıma alıyorum burdayım annecim diyorum sonra geri yatırıyorum uyuyor.Korkarak uyanıyor sanki.

sağolun kızlar,Denizi tekrar doktora götürdük kontrol için,ateşi falan yok..ama çok huysuz..bana gelmek istemiyor,babasında durmak istiyor hep..biraz sonra muhallebi yapıp yediricem bizimkilere..bugün anatoliayı aradım,dondurulmuş embriyolarım vardı...imha edilsin istiyoruz...bunu yazarken bile içim acıyor aslında(..

Artvinli canım Kağan da öyle yapıyor arada bir..hatta geçen gün büyük adam gibi bağırarak uynadı.ödümüz koptu..anırım kABUS GÖRÜYOR:))..doktor olabilir dedi..

Dırım şu yardımlaşma işi süper oldu hem arkadaşlar adına hem de benim adıma:)..tutumlu olmayı öğrendim,artık giyeceklere birşey olacak lekelenecekler diye korkuyorum,eski savurganlıklarımı yapmıyorum..çok güzel oldu..

Nero cok komiksin canım uyuzlar haha...
Bizimde oglan cok cok uyuz yaaa

bu 2010 modeller böyle herhalde şekerim.....

len bende salladım ama uyumadı uyuzlar....ohh 1 saat 1 saattir şekerim pöfff bende uyumak isteyyommmmm

bu canan karusu nerde huuuuuuu canoooooo.....

yeni değil aslında 5,5 aylık ikiz annesiyim:) ama sizlere maşallah ben hiç vakit bulamıyorum nete girmeye benim iki cadım var gündüzleri annem geliyor yardıma ama kucakcı benimkiler biri ona biri bana yapışıyor nete girmek neki yemek zor yapıyoruz, yada biz beceriksiziz:) kızlardan biri beren biri naz, tedavi ile oldular 34 haftalık doğdular.. çok zor bir gebelikti sürekli evde ve hastanede yatarak 34 e gelebildik son 3 ay hastanede yattım, kötü günlerdi 15 günde küvezde kaldık kimilerine göre az bir süre ama bana bir ömür gibi geldi, en kötüsü de herkes doğum yaptı kuzularını koyunlarına verdi hemşireler ama bizim gibi bebekleri küveze girenler odada yanlız kalakaldı............
vakit buldukça sizlerle yazışıp fikir almak isterim kızlar çok iştahsız ve zayıflar malesef anne sütü ve mama ile gidiyoruz ek gıdaya geçemedik sindiremiyorlar gazdan havaya uçucaz valla..
hepinize Allah kolaylık versin ben kuzuları uyutmaya çalışayım :)

mehaba,aramıza hoşgeldin..valla ben vakit bulabiliyorum.ilk 3 ay çok sıkıntılıydı,yemek yemeye bile vaktim olmuyordu ama şimdi rahatladık.bizde 5 ay 1 haftalığız.iki oğlum var.Deniz Oğuz ve Kağan Samet..bende 33 haftalık doğum yaptım,aslında erken doğum riskim yoktu ama bi gece tansiyonum yükseldi ertesi sabah doğuma alındım..aynı seninki gibi 15 gün küvözde kaldık..ne çok benzer yönümüz var deği mi?

senin kızlar kaç kilo?biz ek gıdaya geçeli bir ay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…