Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba cnm,saol.. rabbim yavrularını sana bağışlasın (hepimizinkini) maşallah size rahatlamışsınız ne güsel darısı başımıza bu yönümüzde benzer inş :)

20 gün önceki kontrolde naz 5.5 kilo geldi beren de 6.. meyve başladık olmadı, kaşık mamasını ayran gibi verdik olmadı aşırı gaz yaptı dr 6. ayın bitmesini beklicez dedi, sütü mamayı bile kırk nazla içiyorlar tek ümidim ek gıdaları severler inş..

benimde sütüm yok hiç..mama ve ek gıdalarla besleniyorlar..ek gıdalara geçişte sorun yaşamadık hiç Allah'a ŞÜkür..hatta çok sevdiler,özellikle çorba ve muhallebileri.ama benimkilerde yoğurdu ve meyve suyunu pek sevmiyor..bizde bugün kilomuza baktırdık

Deniz Oğuz:5600 Kağan Samet:7250 çıktı..aralarında baya fark var..napalım,sağlıkı olsunlarda kilo alırlar nasıl olsa:))

maşallah oğluşlarına.. sorun yaşamamana sevindim, dediğin gibi sağlıklı olmaları önemli benimkilerin iştahsızlığı yoruyor beni çoğu zaman döküyorum zorlamak istemiyorum da şöle şapur şupur içseler bi... evde neysede dışarı çıkamıyorum ne başka evde nede yabancı görünce hiç içmiyorlar süreklide ağlıyorlar, 2010 un defolularıda bende galiba:)))

benim de bebeklerim tedavi ile oldu..32.hafta da dogdu..15 gun yogun bakimda kaldilar...bir kizim bir oglum var..ve kaydirigubbakcemile3 adi naz.....ayni ismi koymusuz....

benim de bebeklerim tedavi ile oldu..32.hafta da dogdu..15 gun yogun bakimda kaldilar...bir kizim bir oglum var..ve kaydirigubbakcemile3 adi naz.....ayni ismi koymusuz....

Allah bağışlasın cnm, bu sene patlayan isimler var zaten,masal, beren, derin, naz, çınar v.s. e bizde seçtik onlardan napalım:)

Allah bağışlasın cnm, bu sene patlayan isimler var zaten,masal, beren, derin, naz, çınar v.s. e bizde seçtik onlardan napalım:)

ben beren ismini pek duymuyorum aslında benim kızımın adıda beren.anlamı ( akıllı akıl sahibi demek) sırf bu yüzden koydum bende...
isimleriyle büyüsün hepsi inşallah...

merhaba cnm hoşgeldin aramıza cnm....
hayırlı olsun kızların....öle beceriksizim felan deme herkesin yapısı var
sende böylesin demek..önemli olan kuzulara yetişmek....
küçüksünüz hem büyüyünce kendie vakit ayırırsın cnm
gebelik ikizlerde çok nadir güzel geçiren
bizde 33 haftalık doğduk 27 haftalıkken yattık hastaneye
32 haftayı doldurana kadar akla karayı seçtik...
çok şükürki doğdular biri yanıma geldi...biride anne sütü alamadığı için
şekeri düşmüş...özel bakımda kaldı serumla beslendi..7 gün...bende doğumdan sonra yoğunbakıma girdim solunum yetmezliğinden
neyse zor günler gerie kaldıııı kocamannnn 18 ay geçtii kuzularım 18 ayındalar dolu dolu..
hayat şimdi daha renkli onlarla..o küçücük eller yüzümü avuçladığında dünyalar benim oluyor...

iştahsızız demişsin her çocuk bir değil cnm sağlıklı olmaları önemli motor gelişimi fiziki gelişimleri nasıl....onlar iyi olsun zayıflık sorun değil
canan arkadaşımızın 9 aylık kuzuları 7-8 kilolar sanırım...ama maşallahh kız bir numara cadı....
ek gıdaya geçseydin iyiydi ama zorlamanında alemi yok...birerer kaşık yeseler bile ver derim cnm....

uygun oldukca uğra cnm :)kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
firdos demek tutumlu yaptı seni hee süperrrrrrrr öle olun sizden sonraki kuzular aklına gelsin

nerminciğim yaa evet kankamı hiç aramadım arayamadım yaa hergün konuşurduk.....
zaten bi boşluk hissettim oda aramadi....kardeşi vardı acaba onlamı bugün..

ben geldimmmmmmmm....size yazdıktan sonra duşumu aldım...
kaynana salata yapmışş çok acıkmış çünki...kocamı bekledik sofraı kurdum...oturduk yedik...sofrayı kurarken arkadaşım aradı ne yapıyon dedi...sofra kuruyom dedim..iiii bende eve gidiyorum yemek yiyeyim...kahve ısmarlayım dedi..tamam dedim..yemeğimizi yedik..bulaşıkları yıkadım...saçımı kurttum hazrladındım çocuklara muhallebi hazırladım...çıktım...gittik kahve içtik...çay içtik sohbet ettik geldim...iyi geldi valla.....şincik buraya bakım dedimm

Selam arkadaşlar....

Sitede lansor adında bir arkadaşım vardı.Hamile olduğuınu öğrendim. tesadüfen siteye bakarken. çok sevindim kızlar ya.

Oda benim gibi pek zor elde etti kuzusunu.
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:

Firdos canım sen yazınca benimde aklıma geldi hastaneyi arayıp dondurulmuş embriyoları süresini uzatmam lazım.malum ben kısmet olursa bir kez daha hamile olmak istiyorum:))

Dırımccım ohhhh sefan olsun ilaç gi,bi iyi gelsin canım.
Arada çocukların stresi olmadan dışarı çıkmak çok iyi geliyor.
Sen o yollardan geçtin gerçi,biz çıkınca sıpa 2,3 saat sonra acıkıyor besle gazını çıkar derklen hiiiç birşey anlamıyorsun.

evet cnm yaaa geçtik...nasıl geçti bende anlamıyorum gebeliği yatarak geçirdim...
sonra hastanede kaldık..doğumda nisanda olunca bahar yeni gelmiş...hava mis gibi koca çanta elimde iki çocuk ne gezdim yaa....gözüm karamış o kadar şimdi düşünüyorumda 2 çocukla 6 kat merdiven in çık gez gelll pehh pehhhh....

neyse şimdi kendileri çıkıyor hahahkaydirigubbakcemile3

yok ya bende senden tepki gelmeyince dedim keske aramasaydim...a merhaba falan demedin ..bende oyle konusmak zorunda kaldim..neyse umarim isine yararlar...

hımm
aslında çok sohbetkarımdır samimiyimdir ama sen aradığında artvinlideydim biran kargaşaya geldi demekki telefonum duruyosa tekrar ara telafi edelim bence çok öptüm
ah canımmm çok geçmiş olsun diş belirtisi olabilir ama hemen çıkmaz diş çıkarması rahat 1-1.5 ay sürüyo
2a ydır oğlumun üst dişleir kabarmıştı daha 1 hafta önce patlatıı

güle güle kullan tatlım işallah kucaktan soğur biraz

Oğlumu babası öğlen yemeğine gelince uyuttu hala uyuyor.

Bende uzattım ayaklarımı size bakıyorum
ohhh sefan olsun
eşinin kıymetini bil gııı bi dediğini iki etmiyor adam öğle yemeğinde bile bakıyo çocuklara benimki bu günlerde çok fena sağlam bi kağışıcaz ama hadi hayırlısı

bu 2010 modeller böyle herhalde şekerim.....

len bende salladım ama uyumadı uyuzlar....ohh 1 saat 1 saattir şekerim pöfff bende uyumak isteyyommmmm

bu canan karusu nerde huuuuuuu canoooooo.....
misafirimvardı şeker ya karman çorman oldum vallaha bugün gittiler 1 hafta temmizlik yapsam anca toplarım hahaha

hoş geldin sık sık girki unutmayalım birbirimizi benimkilerde zayıf şeker 10. ayımıza girdik

daha 9 kiloyu göremedik
en son 1.5 ay önce gitmiştim kız 6.5 oğlan 7.5 tu en fazla yarımşar kilo almışlardır bu sürede
Nermincim 2010 modellar haa,koptum yaaaakaydirigubbakcemile3
vallaha bend eçok güldüm buna hahah

vallaha kız fena ya yürüdü yürüyecek 10. ayı bitirmeden yürü bu dehşet hareketli
ama zayıflıkta kırılıyoruz 0.3 ay bi pantolonum vardır aslı gördü hala giyiyoruz yani hahaha

bitirdim şeker geçmişi
konuşalım vallaha doluyum gene boğazıma kadar
şunlara danino yedireyim uyutuyorum geşleyimde anlatayım

İYİ geceler,,,,,,,

Saat gecenin1.15 i dışarda nasıl yağmur yağıyor.

Yağmuru seyretmek istiyorum ama nerde yağızı uyutuyorum oda maşallah gözler cin gibi bana gülmenin peşinde.

ben beren ismini pek duymuyorum aslında benim kızımın adıda beren.anlamı ( akıllı akıl sahibi demek) sırf bu yüzden koydum bende...
isimleriyle büyüsün hepsi inşallah...

amin cnm.. hastaneye kontrole gittiğimde hep bir beren oluyorda ondan dedim:)

hoşbulduk cnm, hepiniz çok samimisiniz teşekkürler..oğumuz zor gebelik yaşamışız çok şükürki rabbim kucağımıza almayı nasip etti.. maşallah senin kuzularada..

her çocuk farklı tabi ama her anneye bebeği az yiyor geliyor heralde yada ben çok yediğimden onlarınki az geliyordur belki:) motor gelişimleri iyi cnm sağlıklı olsun hepimizin bebetoları inş.

dün hipp in meyve pürelerinden aldım 1-2 kaşık yediler, o bile gaz yapıyo yazık bağırdı yavrular ne yedireceksem bunlara benim kaygım biraz ondan süt ve mama nereye kadar 6 aylık olcaz neredeyse mamada günde 2 kez 120cc en fazla oda,, napim kıslar böle cnm sıkılıyo işte..

gelmeye çalışıcam cnm olumunekankayizsmile

hoşbulduk cnm, ikizler böle büyücek heralde napek canları sağolsun vereliniortak

İYİ geceler,,,,,,,

Saat gecenin1.15 i dışarda nasıl yağmur yağıyor.

Yağmuru seyretmek istiyorum ama nerde yağızı uyutuyorum oda maşallah gözler cin gibi bana gülmenin peşinde.

ankarada yağmurlu bu sabah........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…