mehaba,aramıza hoşgeldin..valla ben vakit bulabiliyorum.ilk 3 ay çok sıkıntılıydı,yemek yemeye bile vaktim olmuyordu ama şimdi rahatladık.bizde 5 ay 1 haftalığız.iki oğlum var.Deniz Oğuz ve Kağan Samet..bende 33 haftalık doğum yaptım,aslında erken doğum riskim yoktu ama bi gece tansiyonum yükseldi ertesi sabah doğuma alındım..aynı seninki gibi 15 gün küvözde kaldık..ne çok benzer yönümüz var deği mi?
senin kızlar kaç kilo?biz ek gıdaya geçeli bir ay oluyor.
benimde sütüm yok hiç..mama ve ek gıdalarla besleniyorlar..ek gıdalara geçişte sorun yaşamadık hiç Allah'a ŞÜkür..hatta çok sevdiler,özellikle çorba ve muhallebileri.ama benimkilerde yoğurdu ve meyve suyunu pek sevmiyor..bizde bugün kilomuza baktırdık
Deniz Oğuz:5600 Kağan Samet:7250 çıktı..aralarında baya fark var..napalım,sağlıkı olsunlarda kilo alırlar nasıl olsa:))
yeni değil aslında 5,5 aylık ikiz annesiyim:) ama sizlere maşallah ben hiç vakit bulamıyorum nete girmeyebenim iki cadım var gündüzleri annem geliyor yardıma ama kucakcı benimkiler biri ona biri bana yapışıyor nete girmek neki yemek zor yapıyoruz, yada biz beceriksiziz:) kızlardan biri beren biri naz, tedavi ile oldular 34 haftalık doğdular.. çok zor bir gebelikti sürekli evde ve hastanede yatarak 34 e gelebildik son 3 ay hastanede yattım, kötü günlerdi 15 günde küvezde kaldık kimilerine göre az bir süre ama bana bir ömür gibi geldi, en kötüsü de herkes doğum yaptı kuzularını koyunlarına verdi hemşireler ama bizim gibi bebekleri küveze girenler odada yanlız kalakaldı............
vakit buldukça sizlerle yazışıp fikir almak isterim kızlar çok iştahsız ve zayıflar malesefanne sütü ve mama ile gidiyoruz ek gıdaya geçemedik sindiremiyorlar gazdan havaya uçucaz valla..
hepinize Allah kolaylık versin ben kuzuları uyutmaya çalışayım :)
benim de bebeklerim tedavi ile oldu..32.hafta da dogdu..15 gun yogun bakimda kaldilar...bir kizim bir oglum var..ve kaydirigubbakcemile3 adi naz.....ayni ismi koymusuz....
Allah bağışlasın cnm, bu sene patlayan isimler var zaten,masal, beren, derin, naz, çınar v.s. e bizde seçtik onlardan napalım:)
yeni değil aslında 5,5 aylık ikiz annesiyim:) ama sizlere maşallah ben hiç vakit bulamıyorum nete girmeyebenim iki cadım var gündüzleri annem geliyor yardıma ama kucakcı benimkiler biri ona biri bana yapışıyor nete girmek neki yemek zor yapıyoruz, yada biz beceriksiziz:) kızlardan biri beren biri naz, tedavi ile oldular 34 haftalık doğdular.. çok zor bir gebelikti sürekli evde ve hastanede yatarak 34 e gelebildik son 3 ay hastanede yattım, kötü günlerdi 15 günde küvezde kaldık kimilerine göre az bir süre ama bana bir ömür gibi geldi, en kötüsü de herkes doğum yaptı kuzularını koyunlarına verdi hemşireler ama bizim gibi bebekleri küveze girenler odada yanlız kalakaldı............
vakit buldukça sizlerle yazışıp fikir almak isterim kızlar çok iştahsız ve zayıflar malesefanne sütü ve mama ile gidiyoruz ek gıdaya geçemedik sindiremiyorlar gazdan havaya uçucaz valla..
Firdos canım sen yazınca benimde aklıma geldi hastaneyi arayıp dondurulmuş embriyoları süresini uzatmam lazım.malum ben kısmet olursa bir kez daha hamile olmak istiyorum:))
Dırımccım ohhhh sefan olsun ilaç gi,bi iyi gelsin canım.
Arada çocukların stresi olmadan dışarı çıkmak çok iyi geliyor.
Sen o yollardan geçtin gerçi,biz çıkınca sıpa 2,3 saat sonra acıkıyor besle gazını çıkar derklen hiiiç birşey anlamıyorsun.
yok ya bende senden tepki gelmeyince dedim keske aramasaydim...a merhaba falan demedin ..bende oyle konusmak zorunda kaldim..neyse umarim isine yararlar...
ah canımmm çok geçmiş olsun diş belirtisi olabilir ama hemen çıkmaz diş çıkarması rahat 1-1.5 ay sürüyokızlar ben geldimmm..biz dün geceyi yine acilde geçirdik..Denizin ateşi 39.5 oldu,hemen acile gittik..şurup,fitil derken düştü ateşi..hem diş çıkarıyor hem de girip virüsü kapmış..neyseki tahlillerimiz temiz çıyor..şimdi iyi ama akşama doğru ateşleniyor genelde..
herkes iyidir İnşallah..son sayfayı okuyabildim sadece,Fatoş canım test yap bencede.eşin alsın eczaneden,için rahatlar hem..
güle güle kullan tatlım işallah kucaktan soğur birazSelam arkadaşlar..
Hava ne kadar soğuk ve sıkıcı ya...Nasıl yağmur yağıyor.
Dünden eksikler kalmıştı dışarı çıkarım diyordum bu havada çıkamam heralde.Yağızın odaısına kapı süsü yapmak istiyorum malzeme alacaktım dün onun için çıkmıştım eve gelince eşim sordu bakalım neler aldın diye aman onları unuttum dedim.Sevdalımıyım neyim bilmem.bilmiyorumkismile
Kızlar eşimi ikna ettim sonunda sallanır müzikli salıncaktan kiralamış bugün yanındada müzikli gece lambasıda istemiş.İkna etmek zor oldu gerçekten.
ohhh sefan olsunOğlumu babası öğlen yemeğine gelince uyuttu hala uyuyor.
Bende uzattım ayaklarımı size bakıyorum
misafirimvardı şeker ya karman çorman oldum vallaha bugün gittiler 1 hafta temmizlik yapsam anca toplarım hahahabu 2010 modeller böyle herhalde şekerim.....
len bende salladım ama uyumadı uyuzlar....ohh 1 saat 1 saattir şekerim pöfff bende uyumak isteyyommmmm
bu canan karusu nerde huuuuuuu canoooooo.....
hoş geldin sık sık girki unutmayalım birbirimizi benimkilerde zayıf şeker 10. ayımıza girdikyeni değil aslında 5,5 aylık ikiz annesiyim:) ama sizlere maşallah ben hiç vakit bulamıyorum nete girmeyebenim iki cadım var gündüzleri annem geliyor yardıma ama kucakcı benimkiler biri ona biri bana yapışıyor nete girmek neki yemek zor yapıyoruz, yada biz beceriksiziz:) kızlardan biri beren biri naz, tedavi ile oldular 34 haftalık doğdular.. çok zor bir gebelikti sürekli evde ve hastanede yatarak 34 e gelebildik son 3 ay hastanede yattım, kötü günlerdi 15 günde küvezde kaldık kimilerine göre az bir süre ama bana bir ömür gibi geldi, en kötüsü de herkes doğum yaptı kuzularını koyunlarına verdi hemşireler ama bizim gibi bebekleri küveze girenler odada yanlız kalakaldı............
vallaha bend eçok güldüm buna hahahNermincim 2010 modellar haa,koptum yaaaakaydirigubbakcemile3
merhaba cnm hoşgeldin aramıza cnm....
hayırlı olsun kızların....öle beceriksizim felan deme herkesin yapısı var
sende böylesin demek..önemli olan kuzulara yetişmek....
küçüksünüz hem büyüyünce kendie vakit ayırırsın cnm
gebelik ikizlerde çok nadir güzel geçiren
bizde 33 haftalık doğduk 27 haftalıkken yattık hastaneye
32 haftayı doldurana kadar akla karayı seçtik...
çok şükürki doğdular biri yanıma geldi...biride anne sütü alamadığı için
şekeri düşmüş...özel bakımda kaldı serumla beslendi..7 gün...bende doğumdan sonra yoğunbakıma girdim solunum yetmezliğinden
neyse zor günler gerie kaldıııı kocamannnn 18 ay geçtii kuzularım 18 ayındalar dolu dolu..
hayat şimdi daha renkli onlarla..o küçücük eller yüzümü avuçladığında dünyalar benim oluyor...
iştahsızız demişsin her çocuk bir değil cnm sağlıklı olmaları önemli motor gelişimi fiziki gelişimleri nasıl....onlar iyi olsun zayıflık sorun değil
canan arkadaşımızın 9 aylık kuzuları 7-8 kilolar sanırım...ama maşallahh kız bir numara cadı....
ek gıdaya geçseydin iyiydi ama zorlamanında alemi yok...birerer kaşık yeseler bile ver derim cnm....
uygun oldukca uğra cnm :)kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
bitirdim şeker geçmişi
konuşalım vallaha doluyum gene boğazıma kadar
şunlara danino yedireyim uyutuyorum geşleyimde anlatayım
ben beren ismini pek duymuyorum aslında benim kızımın adıda beren.anlamı ( akıllı akıl sahibi demek) sırf bu yüzden koydum bende...
isimleriyle büyüsün hepsi inşallah...
merhaba cnm hoşgeldin aramıza cnm....
hayırlı olsun kızların....öle beceriksizim felan deme herkesin yapısı var
sende böylesin demek..önemli olan kuzulara yetişmek....
küçüksünüz hem büyüyünce kendie vakit ayırırsın cnm
gebelik ikizlerde çok nadir güzel geçiren
bizde 33 haftalık doğduk 27 haftalıkken yattık hastaneye
32 haftayı doldurana kadar akla karayı seçtik...
çok şükürki doğdular biri yanıma geldi...biride anne sütü alamadığı için
şekeri düşmüş...özel bakımda kaldı serumla beslendi..7 gün...bende doğumdan sonra yoğunbakıma girdim solunum yetmezliğinden
neyse zor günler gerie kaldıııı kocamannnn 18 ay geçtii kuzularım 18 ayındalar dolu dolu..
hayat şimdi daha renkli onlarla..o küçücük eller yüzümü avuçladığında dünyalar benim oluyor...
iştahsızız demişsin her çocuk bir değil cnm sağlıklı olmaları önemli motor gelişimi fiziki gelişimleri nasıl....onlar iyi olsun zayıflık sorun değil
canan arkadaşımızın 9 aylık kuzuları 7-8 kilolar sanırım...ama maşallahh kız bir numara cadı....
ek gıdaya geçseydin iyiydi ama zorlamanında alemi yok...birerer kaşık yeseler bile ver derim cnm....
uygun oldukca uğra cnm :)kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
hımm
aslında çok sohbetkarımdır samimiyimdir ama sen aradığında artvinlideydim biran kargaşaya geldi demekki telefonum duruyosa tekrar ara telafi edelim bence çok öptüm
ah canımmm çok geçmiş olsun diş belirtisi olabilir ama hemen çıkmaz diş çıkarması rahat 1-1.5 ay sürüyo
2a ydır oğlumun üst dişleir kabarmıştı daha 1 hafta önce patlatıı
güle güle kullan tatlım işallah kucaktan soğur biraz
ohhh sefan olsun
eşinin kıymetini bil gııı bi dediğini iki etmiyor adam öğle yemeğinde bile bakıyo çocuklara benimki bu günlerde çok fena sağlam bi kağışıcaz ama hadi hayırlısı
misafirimvardı şeker ya karman çorman oldum vallaha bugün gittiler 1 hafta temmizlik yapsam anca toplarım hahaha
hoş geldin sık sık girki unutmayalım birbirimizi benimkilerde zayıf şeker 10. ayımıza girdik
daha 9 kiloyu göremedik
en son 1.5 ay önce gitmiştim kız 6.5 oğlan 7.5 tu en fazla yarımşar kilo almışlardır bu sürede
vallaha bend eçok güldüm buna hahah
vallaha kız fena ya yürüdü yürüyecek 10. ayı bitirmeden yürü bu dehşet hareketli
ama zayıflıkta kırılıyoruz 0.3 ay bi pantolonum vardır aslı gördü hala giyiyoruz yani hahaha
İYİ geceler,,,,,,,
Saat gecenin1.15 i dışarda nasıl yağmur yağıyor.
Yağmuru seyretmek istiyorum ama nerde yağızı uyutuyorum oda maşallah gözler cin gibi bana gülmenin peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?