Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

selamlar.. herkesler iyidir inşallah.

hamile değilim :) dün gece regl oldum :)))

yarın annem babam kardeşlerim gelecek... hazırlık yapmam lazım.. pazar gününe kadar gelemeyebilirim...

herkesleri öpüyorum.

selammmmm...herkeze hakkaten dorukcuğum hava çok iç karartıcı ama kış nihayetinde.....
herkes iyimi bakalım??
ben sabahtan beri koşuşturma içindeyim yedir.içir,altını değiştir..çamaşır topla yenisini as amannn işyeri ne rahatmış yawwww.......
şimdi ipek cadısını sallıyorum havadanmı ne 15 dk uyuyup uyanıyorlar bugün... hoşgeldin canım...allah sanada kolaylık versin......dr size herhangibir gaz ilacı önermedimi benim kızımın biride aşırı gazlıydı ilaçlarla geçti???
ayrıca ben biberon olarak dr.browns kullandım gaz olmasını hafifletiyor çok memnun kaldım...tavsiye ederim....

Nermincim 2010 modellar haa,koptum yaaaakaydirigubbakcemile3
ee anancığım hepimizde 1 yaygaracı var......:)))

evet yokluğu belli oldu hemen karunun...kaydirigubbakcemile3

kız daha ne olsun......ben sabah kahvaltı veriyorum 10.-10.30 gibi öğlen çorba sonra yoğurt meyve ile bu öğünlerin arası 3 saat falan oluyor yatana kadarda 2 posta mama içiyorlar .....dr artık mamayı azalt ek gıdalarda doyurucu porsiyona geçir dedi mama ile alışıp ilerisi için obeziteye meyil olur dedi....biberona alışıp ek gıdada kaşık sevmeyebilir dedi...

opuyorumnanaktan benimde ipek 1 de uyudu gece uyuz....

ne gamsız karı yahuuu.....sen paralanıyosun 2 gram yardım yok....:mymeka:

bişi sorucam ek gıda olarak ilk ne verdiniz?
biz peyiri ıhlamur ile yumuşatarak başladık canım......

selamlar.. herkesler iyidir inşallah.

hamile değilim :) dün gece regl oldum :)))

yarın annem babam kardeşlerim gelecek... hazırlık yapmam lazım.. pazar gününe kadar gelemeyebilirim...

herkesleri öpüyorum.

hadi gözün aydın fatoş...

canooo kız 3 günde temizlik yapcam diye gelmemezlik yapmayasın sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

uyandı işte uyuz yine:mymeka: ay benim bu ipek çok komik ya yaramazlık akıyor suratından haşarı erkek çocukları gibi eşşek.....

ben geldimmm anammm .....
baktım geçmişe doruk,birece öptüm sizleri..çok sefiyomm

fatoş kolay gelsin cnm :)

wiston cnm 4 ayımız bitince ilk olarak kavonoz meyvesi ve pirinç muhallebisi ile başladım cnm

ayyyy kaygana hakkındaki şikayetlerim bitmediii aa bugün

ben anneme gitmeden geçen hafta perşembe aliş pijamasına kusmuştu
bende giderken anne bak bunu ıslak brakma küf olur dedim bu sene yeni almıştım o pijamaları
ama ben dedim ben işittim kadın daha dün yıkadı...ve yepyeni pijamanın üstü küf olmuş nasıl üzüldüm nasıl üzüldümm 2 kere giydirmiştim...ben sana giderken demiştim dedim....aaa unutmuşum
hep unutuyor hep unutuyorrr...delireceğim yaa benim kuzularımdan sonra sizlerin kuzuları giyecekti
şimdi çamaşır suyuna bastıracağım....beyazlı olsun küflü olmasın.....

bu arada kızlar alişe bugün kızdım kolundan tuttum ve neden o bidonu öyle yapıyorsun
hastamı olmak istiyorsun diyorum yüzüme bakmıyor kafasını çeviriyor....
ve gülüyor ..ayyy gülsem bi dert gülmesem bi dert...
çocuk resmen tınlamıyor yaa....valla çok fenalarr çokkk.....

neyse spora giderken kuzular uyumuyordu hemen gittim sporu yaptm...bugün daha iyiydi yaa
bacaklarım felan ağrıyordu....şimdi daha az acıyor....hemen eve geldim kuzularım babaannesinden bişey yemiyorlar....hemen çorbasını ısıttım yedirdim....uykuları çok gelmiş....hemen salladım uyudular ...bulaşık vardı onu yıkadım...sonra yemek ısıttım yedim...çamaşır attım makinaya....ancak oturdum ..şimdi....aksama fırında tavuk yapacağım...bide pilav ....ama geç yaparım 6.30 gibi atarım fırına 1 saaatte anca pişer....

nermin kızzzzzzzzzzz çalışrken iiyiyidi dimiiiiiii....... ipek böcüğünü yerim senin....

herkesler aşağıda bakıyorumda:)bakalımkimler yazcak..
dırım senin kaynana erken bunaycak kız...benim damada bak sen. anasını tınlamıyo he:))))
benim herüfde erken gelcekmiş bugün..yemek yapamıyorum düşmüyo beren hanım yakamdan... kıyafetleri seçdim biraz... onnuda ayrı yazcammm diğer topiğe...

kimseler yokkk yaa nerede bu millettt
kevserde yokkk ortada.....

ara öğünüm geçiyor yiyeyim barii...

ayy bu arada uyuayım dedim çocuklar uyurken anam neredeeeeeeeeeee
ömer bağra bağra kalktı...kıçı birinci derecede yanık resmen hemen gittim krem aldım...

sürdüm ama bana sorun yaaaa......hadi kaçtımm

Selam hanımlar nasılaınız.

Ütü yaptım yemekte yaptım.Oh be eşimin evde olması nekadan güzel güzelmiş.

O yağıza bakıyor bende rahatça işlerimi hallediyorum.

Geçmişe bakamadım.Yağızı doyurayım müsade ederse gelirim.Eşimin dersi var en erken 10,30 evde olur.

O gelene kadar buralarda olurum.

Son düzenleme:
ayyyyyyy delirtti bugün beni ali ömer danacıkları....su bidonu boşalmış devamlı tepikliyorlar...kepçeler alınıyor cezve ile buzolabına vurmuşlar mahfetmişler göstermedim kaynanaya elli laf sayar....

mutfağa girdim tavuğumu sosladım fırına attım poşetleyip..ilkkez patatesleride yağ ,tuz keklidim poşetledim...maydonoz salatası ve havuç salatası bide pilav yaptım......

ayyy delirtti kaynaa bugün unutma konusunda anne ara kablo nerede diyorum...bilmem ben kaldırmadım diyor...delirdim yaa o kaldırdı...hatta dinleneyim...aradaki dolaba koyacam dedi...

neysee kocam geldi sofra kurayımmmmmmmmmmm

Ah canım ya,inşallah tez zamanda gelsin ikinci kuzunda kollarına.
Valla ağlayarak uyanmıyormu uykusundan içim gidiyor.Babasındada sakinleşmiyor ben alınca anca sakinleşiyor kuzum.

uyandı işte uyuz yine:mymeka: ay benim bu ipek çok komik ya yaramazlık akıyor suratından haşarı erkek çocukları gibi eşşek.....

Anam benimkide coştu dün gece,salla salla başım döndü.
Canım hep sorucam unutuyoruym.Annnem gitti demiştin,hayırdır memleketemi gitti?

Aman ne sinir olmuşsundur doruk.Sanki hiç işimiz yok,birde böyle aksilikler olunca deli oluyorum yav.
Saolasın canım benim.Daha gelmedi salıncak,gelsin bakalım sevecekmi bu sıpa,azcuk korkutuyor beni sevmeyecek diye.

yağmuru soğuk havayı sevmiyorum yaa... offf içime afakanlar bastı bitsin artık dursun şu yağmur kış gelmeden yaz gelsin((((

Valla benimde içim sıkıldı hava hep kapalı hep kapalı.Ama yağmurlar devam edecekmiş.
Bende yarın pazara gitmek istiyorum hava böyle olmazsa tabi.

Canım benim kayınvalidemde diyorki,çocuğu şöyle döve döve seviyorsanız,hani poposuna vururuz ya.Melekler dövüyorlardır uykusunda diyor,birde melekler korkuturlarmış anneni babanı dövücez diye.
Ne bileyim bana çok saçma geliyor.Tövbe tövbe bu meleklerin hiç işi yokmu diyorum ne korkutuyorlar oğlumu.

Ya ben yasal süre 5 yıl diye biliyordum.Memorialde 5 yıl sanırım.
Bizimde var biz saklamayı düşünüyorduk.Yağız şöyle 3,4 yaşına gelince :ecrin_bebek:istiyorduk.

ben geldimmmm...Denizim iyi teyzeleri ama ateşten isilik çıkarmış, soranlara çoook teşekkürler..ne vefalı teyzelerimiz var,kızlar sizi çok seviyorum:asigim:

Birce oğluşun yakında gelecek İnşallah caım,hep dualarımızdasın..

Nerocum demek çok mama obez yapabilyormuş:1shok:

Winston canım ben ilk olarak meyve suyu ile başladım,4-5 kaşık verdim ilk gün..şimdi 50cc falan içiyorlar tabii canları isterse:)

Dırımcım yine yoğunsun..olumunekankayizsmile

Doruk,Artvinli sizler nasıslsınız kızlar?Dorukcum burada da yağmur var,karadeniz ne de olsa..bende hiç sevmiyorum yağmuru ya,içim kararıyor..

Artvinli emin misin beş yıl olduğuna?bize geçen sene türkiyede geçerliliği üç yıl demişleridi yasal olarak...yaa 5 yıldır İnşallah..

Fatoşcum kolay gelsin canımmm..

ya kızlar Canan nerde?arayacaktım bugün ama okulda fırsatım olmadı,evde zaten oturmaya bile vaktim olmuyor...

Son düzenleme:
3 yıl yasal süresi biz antalyada yaptırdık orası ek olarak 2 sene daha uzatıyo embriyoların süresini belki merkezden merkeze değişir..

fridos iyi olmanıza sevindim kuzulardan biri kötü olsa anneler çöküyorr....

bizede 4 sene dediler ....ama bende iptal ettireceğim kıyamıyorum off

Benim ilk tedavimden 23 tane dondurulmuşum vardı.
İki posta dondurmuşlardı.İki kerede çözüldü zaten.
İki kez dondurulm uş tedavisi gördüm.Ama hep düşük oldu.
Yani yeniden çocuk istesem dondurulmuşlarla düşünmüyorum.
Ama orda olamları benim için güvence 5 yıl saklamak istiyorum.

iyiakşamlar kızlar
benim kocam bayram tatiline girdi ve bilgisayara el koydu 3 gün ara sıra bakabilirim yazamayabilirim neymiş ne işim varmış internette çocuğuma bakacakmışım ona hizmet edecekmişim tipik erkek zihniyeti neyse hepinizi çok öpüyorum kendinize ve kuzularınıza iyi bakına.s.

firdos um saol cnm cvplnarın için..
dorukcum bizde aptamil çok kusturuyor diye sma gold a geçtik daha azaldı kusmaları bu ay kiloları daha iyidir tahminim beren in kabızlığı var ama mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum günaşırı şimdilik öle yapıyo bakalım aslında armut suyu hemen kaka yaptırıyor ama iyide gaz yapmıştı benim kızlara
dirim canımcım benim,, görümce biraz fazla gelişmiş olduğu için kızlar gelişmemiş geliyor heralde gözüne:)) cnm ben zinco veriyorum zaten hiç kesmedim valla doğumdan beri metsil nurse harvey zinco kullanıyorum hep birde babuline deneyim nolcek:) bende şimdilik hipp alıyorum ama bütceyi sarsıyo sma var zaten biraz alışsınlar bakarım hal çareme..
dirim yavrum birde spor yapıp kaynanamı çekiyon Allah sabır versin valla süpersin
nero ka kullanıyom cnm zinco, dr brown da vazgeçilmez biberonumuz gelgörki benimkiler yeni bşy yiyince gazlanıyo vermeye devam edip alıştırsammı yoksa zamanı değil deyip sonra versemmi onu bilemiyorum işte dr a gidince bu ay soracam
birce cnm biran önce oğlunu alırsın inş. benimde kızımın biri 5 gün sonra geldi kısa bir sürede olsa orda diye ne çok ağlamıştım
firdos çok geçmiş olsun cnm iyileşmişsiniz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…