- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
hoşgeldin canım...allah sanada kolaylık versin......dr size herhangibir gaz ilacı önermedimi benim kızımın biride aşırı gazlıydı ilaçlarla geçti???yeni değil aslında 5,5 aylık ikiz annesiyim:) ama sizlere maşallah ben hiç vakit bulamıyorum nete girmeyebenim iki cadım var gündüzleri annem geliyor yardıma ama kucakcı benimkiler biri ona biri bana yapışıyor nete girmek neki yemek zor yapıyoruz, yada biz beceriksiziz:) kızlardan biri beren biri naz, tedavi ile oldular 34 haftalık doğdular.. çok zor bir gebelikti sürekli evde ve hastanede yatarak 34 e gelebildik son 3 ay hastanede yattım, kötü günlerdi 15 günde küvezde kaldık kimilerine göre az bir süre ama bana bir ömür gibi geldi, en kötüsü de herkes doğum yaptı kuzularını koyunlarına verdi hemşireler ama bizim gibi bebekleri küveze girenler odada yanlız kalakaldı............
vakit buldukça sizlerle yazışıp fikir almak isterim kızlar çok iştahsız ve zayıflar malesefanne sütü ve mama ile gidiyoruz ek gıdaya geçemedik sindiremiyorlar gazdan havaya uçucaz valla..
hepinize Allah kolaylık versin ben kuzuları uyutmaya çalışayım :)
ee anancığım hepimizde 1 yaygaracı var......:)))Nermincim 2010 modellar haa,koptum yaaaakaydirigubbakcemile3
evet yokluğu belli oldu hemen karunun...kaydirigubbakcemile3firdos demek tutumlu yaptı seni hee süperrrrrrrr öle olun sizden sonraki kuzular aklına gelsin
nerminciğim yaa evet kankamı hiç aramadım arayamadım yaa hergün konuşurduk.....
zaten bi boşluk hissettim oda aramadi....kardeşi vardı acaba onlamı bugün..
günaydın güzeller,herkes iyidir İnşallah..
Canancım gelmiş hoşgelmişşş:)))..
evet Dırımcım sayende tutumlu oldum:)
Artvinli canım ben dün aradım tüp bebek merkezini ama geri dönmediler.şimdi yine aradım,bekliyorum..aslında ikizlerim 5-6 yaşına geldiklerinde tekrar bir bebiş istiyorum hele de kız olursa süper olur ama dondurulmuşların süresi yasal olarak 3 yıl..
kızlar aklıma birşey takıldı,biz ek gıdaya geçtiğimizden beri bizimkiler mama yemek istemiyor..günde 4 kez falan mama yiyorlar toplamda.normal mi bu sizce?
öğünleri şöyle yapıyorum:sabah mama,öğlen çorba, mama,sonra yoğurt ya da sebze-meyve püresi
meyve suyu iki günde bir,sonraki öğün mama saat 8-9 arası muhallebi..
opuyorumnanaktan benimde ipek 1 de uyudu gece uyuz....günaydın kızlar..... akşamdan beri sohbet uzamışşş gitmiş.. bende dün akşam bebeğini düşüren arkadaşımla konuşdum uzun uzun...moraliçok bozuk allahım sabırlar versin...
sabahın bi körü kalktık yine ay bide ne görüm mutfak canımdan sular ak ak halıyı bi güzel ıslatt beynim döndü sabah sabah.. oraları temizledim bereni uyuttum. irem hala uyanmadı gece 2 de yatarsa böle olur...
alıntı yapmadım aklımdakileri yazayım...
berennaz canım bizde aptamil kullandık 3 ay ama çok kabız olduk o yüzden dr ve dırımn tavsiyesiyle bebelaca geçdim vee tüm sorunlar sona erdi:)))) benimkiler 90 cc yiyolar hala...
artvinli canım hayırlı olsun salıncağınız.. güle güle kullanında sende rahat et inşallah...
firdoscum deniz nasıl oldu???bide sen beblacla aptamili birbirine katıpmı veriyosun???
dırımmmm,cano huticiinero medine.. hepiniziçok öptüm....
ne gamsız karı yahuuu.....sen paralanıyosun 2 gram yardım yok....:mymeka:bize gelince sabah sabah erkenden kalktım ...çocuklar uyanmış..
hemen yatakları topladım kaynana çok acıkmış..çayı demlemiş kahvaltıyı hazırlamış
ama kaynım kahvaltıyı erken yaparım dediği için sabah 8.40 da hazırlamış..
neyse kaynım yemedi oda çok aç olduğundan hemen yiyelimm diyor bana habirede çocuklara kaşar veriyor....dedim çocuklara bişey verme şimdi kahvaltı vereceğim dedim....
eee sende çabuk ol diyor bana ..bende çamaşr attım makinaya kirli sepetinin örtüsünü yıkadı onu arıorum...nerede diyorum bilmiyorum diyor bana ....çamaşırı kendi hallettmeyeı çalışıyor sözde ama neyi nereye koyduğunu unutuyor ..sorduğumdada bilmiyorum diyip çıkıyor işin içinden bende cinnet geçirecek gibi oluyroum..iki gündürde çamaşırları içerde kurutmaya çalşıyor..koca balkonda kuruuyormuş dedim anne ...düzgün asarsan kurur....
neysee....çamaşırı attım çocukların kahvaltısını verdim...oda yedi yemeğini sonra ben yedim...bulaşıkları ykıyorum..çocuklara herzamanki gibi bakmıyor..
benim veletlerde sesizce girmişler arkamdaki su damacanasını ittirmiş ıslak yeri poposu ile silior bide elini sürüp yere elini yalıyor...ömerde biberondaki suyu döküp döküp elliyle yerleri siliyor...delirdim iki.dk baksa ölecek çocukları...attım onları dışarı....tam kapıyı kapatıyorum...birsen ben dışarı çıkacağım..çocuklara kapıyı kapatma diyor bana bak diyor....
dedim işim az kaldı sen kapıyı çek git....o aradadda harıl harl bişi arıyor...
benim şemsiyemi almış bana diyrki bu benimmi hayır dedim...
anne dedim zaman kaybetme git sen al şemsiemi bana kızgın kızgın
dur sen karşma işime diyor ama bulamıyor şemsiyesini bunamş artık
ama kabulde etmiyor....hanfendi bana afladı uflad bastı gidiyor kapıyı açtım şemsiye elimde anne dedim şemsiyesiz gidersen hasta olursun dedim....çok yağıyor dedim...
ince pardüse giymiş....zorla aldı kadın yaaaaaaa......ne nalettt..sonra hasta olcak bütün gün vrvırını çekeceğim....
neysee gitti geldi şimdi çamaşır asıp spora gideceğim öptüm si,zi
biz peyiri ıhlamur ile yumuşatarak başladık canım......bişi sorucam ek gıda olarak ilk ne verdiniz?
selamlar.. herkesler iyidir inşallah.
hamile değilim :) dün gece regl oldum :)))
yarın annem babam kardeşlerim gelecek... hazırlık yapmam lazım.. pazar gününe kadar gelemeyebilirim...
herkesleri öpüyorum.
winstoncuğum gördüm iyiydi oğlum beslenirken morarıyormuş çabuk yoruluyormuş başka sıkıntısı yokmuş toparlanınca verecekler inşallah
firdos iyi olmasına sevindim denizin maşallah
dorukcuğum çok kolay gelsin canım mutfağı su basmış okadar işin arasında neyse bununla geçmiş olsun kızcelere iyi bak
dırım senin damacanayı iten yerleri poposuyla silen oğullarını yerim ben
artvinli canım benimkide sıçrıyor bazen inşallah düzelirler oğlan kuzular
diğer arkadaşlar hepinizi öptüm a.s.
uyandı işte uyuz yine:mymeka: ay benim bu ipek çok komik ya yaramazlık akıyor suratından haşarı erkek çocukları gibi eşşek.....
günaydın kızlar..... akşamdan beri sohbet uzamışşş gitmiş.. bende dün akşam bebeğini düşüren arkadaşımla konuşdum uzun uzun...moraliçok bozuk allahım sabırlar versin...
sabahın bi körü kalktık yine ay bide ne görüm mutfak canımdan sular ak ak halıyı bi güzel ıslatt beynim döndü sabah sabah.. oraları temizledim bereni uyuttum. irem hala uyanmadı gece 2 de yatarsa böle olur...
alıntı yapmadım aklımdakileri yazayım...
berennaz canım bizde aptamil kullandık 3 ay ama çok kabız olduk o yüzden dr ve dırımn tavsiyesiyle bebelaca geçdim vee tüm sorunlar sona erdi:)))) benimkiler 90 cc yiyolar hala...
artvinli canım hayırlı olsun salıncağınız.. güle güle kullanında sende rahat et inşallah...
firdoscum deniz nasıl oldu???bide sen beblacla aptamili birbirine katıpmı veriyosun???
dırımmmm,cano huticiinero medine.. hepiniziçok öptüm....
yağmuru soğuk havayı sevmiyorum yaa... offf içime afakanlar bastı bitsin artık dursun şu yağmur kış gelmeden yaz gelsin((((
merhaba herkese uzun zamandır giremiyordum baya yazılar birikmiş herkesler ii mi?
birce oğlunu görmeye gidecekmişsin gördün mü nasıl?
firdos çok geçmiş olsun bi daha hastalanmayın inş
artvinli ben küçükken bizim mahallede bi çocuk doğmuştu oda uykusundan bağırarak uyanıyodu o zaman demişlerdi ki rüyasında birileri annenle baban öldü dermiş çocuklara o yüzden ağlarmış o zamanlar çocuktum ama aklımda kalmış nasıl bi etki ettiyse bana şimdi o rüyalar kabus oldu umarım en yakın zamanda geçer
dırım yine süpersin bişi diyemiyorum...
günaydın güzeller,herkes iyidir İnşallah..
Canancım gelmiş hoşgelmişşş:)))..
evet Dırımcım sayende tutumlu oldum:)
Artvinli canım ben dün aradım tüp bebek merkezini ama geri dönmediler.şimdi yine aradım,bekliyorum..aslında ikizlerim 5-6 yaşına geldiklerinde tekrar bir bebiş istiyorum hele de kız olursa süper olur ama dondurulmuşların süresi yasal olarak 3 yıl..
kızlar aklıma birşey takıldı,biz ek gıdaya geçtiğimizden beri bizimkiler mama yemek istemiyor..günde 4 kez falan mama yiyorlar toplamda.normal mi bu sizce?
öğünleri şöyle yapıyorum:sabah mama,öğlen çorba, mama,sonra yoğurt ya da sebze-meyve püresi
meyve suyu iki günde bir,sonraki öğün mama saat 8-9 arası muhallebi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?