Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

dorukkumm.. önceki düşen ikizlerde burayı takip ederdim,sonra alışkanlık oldu iyimi:)
herkesleri biliyorum burada:) hamile kalışlarını doğurduklarını:):)

aman yaa bacağım koptu yaaaaaaaaa salla salla
kocamada uyuz oluyorum bi gevşeklik eve gelior 7.30 da sofraya oturuyoruz 8 de kalkıyoruz saat 9.30 kadar çocuklarla oynuyor sonra çocukların uykusu gelior muhallebi yap diyorum yapıor...yedirmeye gelince birine yedireiyor çocuğun üzerini batrıyor aflıyoo ufluyoo yaa evde böyle değildii....

sinir oluyorumm...ilaç içir diyorum ben tek başıma nasıl içireyim diyor ben nasıl içiriorum

bazen deliriyorum...sanki benim evde hizmetcim varrrrrrrr

dorukkumm.. önceki düşen ikizlerde burayı takip ederdim,sonra alışkanlık oldu iyimi:)
herkesleri biliyorum burada:) hamile kalışlarını doğurduklarını:):)

ee hiç yazmıosun ama... bende şaşırdım... senin ilk bebekler ikizmiydi bak bilmiyodum ben... bu dondulmuşmuydu canım yoksa yenidenmi yaptınız???

kızlar saolun cevaplarınız için.
dırımcımm ne demek rahatrsızlık, ama bu ara ben de bi koptum tlf olayından, bak dün gece arayan arkadaşım vardı yetişememiştim, bugün de dönemedim, inşallah yarın ararım dediğiniz gibi lohusalık sonrası daha iyi olur inşallah bakalım. ben bu sabır da doğumla eşzamanlı bünyeye intikal ediyor sanıyordum, yani anne oldun mu otomatikman sabır gelir gibi :) gece ben 2 saat uğraştım yatıramadım, annem geldi canım cicim diye diye 20 dkda yatırdu walla. dedim cidden sinirlenmemek gerek. dırımcımm annem burada kalıyor ama o da 70 yaşında, canını dişine takıp her an yardım etse de ben gece kıyamıyorum uyandırmaya, gündüz destek oluyor ama elinden geldiğince saolsunn.

elif safakın süyah süt kitabını okuyanınız var mı bilmiyorum, kızımın adını verirken de esinlendiğim bu yazar da aynı şekilde anneliğin türk toplumundaki kutsal yerinin yanısıra yaşanan gelgitlerin de ne kadar etkili olduğunu yazmıştı, sanırım ben de onun moddayım biraz, açıkçası bu yaşa kadar çok ev işinden fln anlayan bir insan da olmadım, biraz ondan belki yorgunluğa toleransım olmaması.

bu arada beni merak etmediniz sitemi tabii ki "yok yok merak ettik " cümlelerini duyup kendimi iyi hissetmek içindi :) nasılki ben hergün bakıyorsam kim ne yapmış diye, eminim hepimiz birbirimizi aynı ölçüde merak ediyoruz.

ya bu gaz için eşime dedim acı elma yağı al diye, adam 40 günlükten küçüklere tatlı elma yağı olur demiş onu vermiş, deniycez bakalım. sivilceler de geliştiğine dalaletse sevindim o zaman, biraz tipi kaydı ama olsun, serpilsin gelişsin Elif hnm.

neyse pek bi uzattım sankim,

Canım hiç kendini sorgulama bence.Hepimizde oluyor.......
Bak ben ne zorluklarla kavuştum yağızıma,ama bende kızıyorum hele geceleri ağlıyor emziğini düşürünce ben veriyorum ağzına o düşürüyor birde uykusuzluk olunca emziği fırlatasım geliyor valla.
İnsanız canım çok normal.Gerçi sabah aklıma gelince kendime çok kızıyorum oda ayrı konu.

bu arada kimse beni merak etmemiş (((

Canım benim hep aklımızdasın.
Ama malum sen yeni annesin senin kuzun çok küçük ve ilgi istiyor.
Anlıyoruz ne durumda olup gelemediğini yani.

ayyy valla he olsa yerdik... ay dırımmm sabah farkettim bu ara her boşlukda tıkınıyorum... aklıma sürekli bişiler yemek gelio dur diyemiyorum kneime napcam ben böle ya((

Ahanda benden bir tane daha.
Doruğum bende sendenim sıkıldıkça yiyorum nereye kadar bilmem.

Canım anasının yanında ya ondandır.aklinialirimsmile
Bende anlamıyom ya.Biz her işi hallediyoz sıra onlara gelince aman nasıl yaparım oluyor.
Biz çok becerikliyiz anacım ondan.bayanssulusmile

ayy dırım al bendeen o kadar cananada anlattım az evvel anam benimkide az işim var dedim ( kavanoz kırdım mutfakda üstelikiçi doludu) çocuklarla koca adamlarmış gibikavga edio neymiş efendim nieağlıyolarmış bilmem neymiş dedim ben akşama kadar nası bakıom dio valla nası bakıon:))) analardan başkakimse çekmio bebeleri....

Bencede çooooooooooooooooooooook haklısın tatlım.

Analardan başka kimse hakkından gelemiyor

Aman ya şu itler vadisinden nefret ettiğim kadar hiç bir diziden nefret etmiyorum beeeeee

Doruk 2 den sonra hiç uyumadı?

Aman allah kolaylık versin sana.

Yağızda uyanıp mama yer,sonrada 1,5 sat oynarız geri uyuturum uyur.
Çok uyuyor buda acaba bak takıldım şimdi..

ayyy canm bak tlf yetişememişsin hep aklımdasın unutma istediğin saatte istediğin andada ara beni ben hiç rahatsız olmam...ağlamak istersende ara
ben bigün cananı aradım ve bişey anlatmadan ağladım kız afalladı ama
sonra anlattım bazen bunun için bile aramak güzell...ağlayacağın zaman birinin seni sesini çıkarmadan,eleştirmeden yorum yapmadan dinlemesi çok güzell...o yüzden canan başka bende .....belki ömür boyu sürmez dostluğumuz yollar ayrılabilir ama yüzümde koca bir gülümseme olarak kalacak insanlardan biri belkide uzun süre baki kalacak dostluğumuz bugünleri kahve içerken anımsayacağız...

neyse konuyu sapıtmayım....anneciğin yanındaysa hiçç ses etme gündüz fırsat buldukca dinlen cnm anneler hengi yaşta olursa olsun evlatları için mücdele eder...annende öyledir eminim....elif şafağın süyah sütünü okudum cnm hemde bebek iiçin mücadele ederken...

annelik sabırla zamanla oluşan bir süreç....

anne bana göre evladına karşı balık hafızalı
çevresine karşı ise hiçbişeyi unutmayan
çocuklarına karşı savunma mekanizması hep açık biri

ben şimdi şimdi tadına varıyorum anneliğin güzelliğnee

sende çok güzel bir annesin alışma süreciniz ilk 6 ay cnmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

buu arada sana bişi daha diyeyim sayfamızın en taze annesi ve lohusası olarak kapriss sitem serbesttt ama 40 gün hahahaha

aaa ne çokmuş Selimler,bizde de var bir tane:))..bende bebişlere önce muhallebi yedirdim,1 saat sonra acıktılar mama verdim ve uyudular..bende kitap okuyorum,arada da buraya bakıyorum...iyi geceler şekerler:))

ayyyy artvinli ve doruk bu erkekler aynııı demek
bide ben sinirili konuşursam annesinin yanında yüzü şekilden şekile giriyor deli herüff yaaa
ömeri sallyor biraz oofff ayaklarım koptu diyor ben saatlerce sallasam demior hayatım yoruldunn
pırtlar vadisi kaçıyorr yaa bende inadına pırtlar reklamdan sonra başlayınca al çocuğu dedim çocuk uyumuyor dedi...yanına yat uyur dedim ikisi de uyumuşş

aaa ne çokmuş Selimler,bizde de var bir tane:))..bende bebişlere önce muhallebi yedirdim,1 saat sonra acıktılar mama verdim ve uyudular..bende kitap okuyorum,arada da buraya bakıyorum...iyi geceler şekerler:))

bir selim furyasıdr gidio aynı dönemin çocukları sanırım:)))

pırtlar vadidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…