iyiakşamlar kızlar
benim kocam bayram tatiline girdi ve bilgisayara el koydu 3 gün ara sıra bakabilirim yazamayabilirim neymiş ne işim varmış internette çocuğuma bakacakmışım ona hizmet edecekmişim tipik erkek zihniyeti neyse hepinizi çok öpüyorum kendinize ve kuzularınıza iyi bakına.s.
firdos um saol cnm cvplnarın için..
dorukcum bizde aptamil çok kusturuyor diye sma gold a geçtik daha azaldı kusmaları bu ay kiloları daha iyidir tahminim beren in kabızlığı var ama mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum günaşırı şimdilik öle yapıyo bakalım aslında armut suyu hemen kaka yaptırıyor ama iyide gaz yapmıştı benim kızlara
dirim canımcım benim,, görümce biraz fazla gelişmiş olduğu için kızlar gelişmemiş geliyor heralde gözüne:)) cnm ben zinco veriyorum zaten hiç kesmedim valla doğumdan beri metsil nurse harvey zinco kullanıyorum hep birde babuline deneyim nolcek:) bende şimdilik hipp alıyorum ama bütceyi sarsıyo sma var zaten biraz alışsınlar bakarım hal çareme..
dirim yavrum birde spor yapıp kaynanamı çekiyon Allah sabır versin valla süpersin
nero ka kullanıyom cnm zinco, dr brown da vazgeçilmez biberonumuz gelgörki benimkiler yeni bşy yiyince gazlanıyo vermeye devam edip alıştırsammı yoksa zamanı değil deyip sonra versemmi onu bilemiyorum işte dr a gidince bu ay soracam
birce cnm biran önce oğlunu alırsın inş. benimde kızımın biri 5 gün sonra geldi kısa bir sürede olsa orda diye ne çok ağlamıştım
firdos çok geçmiş olsun cnm iyileşmişsiniz çok şükür
merhaba kızlarr,
bayaaa bi muhabbet akmış yetişmekte zorlandım doğrusu.
nermincimm Allah kavuştursunn.
bircecimmm iice az kalmış sanki miniğin eve gelmesine?
firdos geçmiş olsun canımm.
dırımcımmmm ne güsel ömer sabaha kadar yatıyomuş artık, darısı alinin de başına.
canancımm sen ne alemdesin?
bize gelecek olursak mücadele devam. ya kızlar size birkaç birşey sormak istiyorum. öncelikle teknik sorular. Elifin yüzünde sivilceler çıktı, çok kusuyor o yüzüne değiyo diye mi aceba dedim, ya da meme başlarında lansinoh oluyor, temizlemek gerekmiyor acaba o mu dokunuyor dedim, sizler yaşadınız mı hiç bu sivilce sorununu, nasıl geçiyor? bir de geceleri gaz sancısı oluyor, bacaklarını karnına çeke çeke ağlıyor, buna deva olan birşey var mı sizce? ara ara tutuyor sancı, kolik mi bilemedim.
bir deee duygusal sorum var, kızlar ben Elifi çoğunuzun da bildiği gibi büyüüük zorluklarla elde etmeme rağmen, özellikle geceleri daralınca sinirleniyorum, yeterince sabırlı değilim, kızıyorum çocuğa bu sefer o daha çok ağlıyor sanki, kısır bir döngüye giriyoruz, sonra benden anne olmaz mı acaba diyorum? yeterince sabırlı değilim, bazen devamlı evde olmak, 7/24 mesai zorluyor, çok rahata alışmışım. sizler de bunları hissetmiş miydiniz? annelik okkadar kutsal ki gözümüzde, bazen acabalar hissedince vicdan azabı duyuyorum, sanki hep enn güzel yönleriyle ön plana çıkarılması gerekiyor gibi geliyor. offf çok karmaşıklaştırdım ama umarım ifade edebilmişimdir derdimi.
bu arada kimse beni merak etmemiş(((
merhaba kızlarr,
dırımcımmmm ne güsel ömer sabaha kadar yatıyomuş artık, darısı alinin de başına.
bize gelecek olursak mücadele devam. ya kızlar size birkaç birşey sormak istiyorum. öncelikle teknik sorular. Elifin yüzünde sivilceler çıktı, çok kusuyor o yüzüne değiyo diye mi aceba dedim, ya da meme başlarında lansinoh oluyor, temizlemek gerekmiyor acaba o mu dokunuyor dedim, sizler yaşadınız mı hiç bu sivilce sorununu, nasıl geçiyor? bir de geceleri gaz sancısı oluyor, bacaklarını karnına çeke çeke ağlıyor, buna deva olan birşey var mı sizce? ara ara tutuyor sancı, kolik mi bilemedim.
bir deee duygusal sorum var, kızlar ben Elifi çoğunuzun da bildiği gibi büyüüük zorluklarla elde etmeme rağmen, özellikle geceleri daralınca sinirleniyorum, yeterince sabırlı değilim, kızıyorum çocuğa bu sefer o daha çok ağlıyor sanki, kısır bir döngüye giriyoruz, sonra benden anne olmaz mı acaba diyorum? yeterince sabırlı değilim, bazen devamlı evde olmak, 7/24 mesai zorluyor, çok rahata alışmışım. sizler de bunları hissetmiş miydiniz? annelik okkadar kutsal ki gözümüzde, bazen acabalar hissedince vicdan azabı duyuyorum, sanki hep enn güzel yönleriyle ön plana çıkarılması gerekiyor gibi geliyor. offf çok karmaşıklaştırdım ama umarım ifade edebilmişimdir derdimi.
merhaba kızlarr,
ayyyyyyyyyyyyy kimse sohbet etmiyor yaa canomda yok
sabah konuştuk aramaz olduu acimmm tlf fırça atayımmm
dırımmmm ben varım kıı nerdesin....
iyim canım koş koş yeni oturdum daha.. babası kızlarla oynadı bende evisil süpür yemek filan anca geldim...ben geldimmmm...Denizim iyi teyzeleri ama ateşten isilik çıkarmış, soranlara çoook teşekkürler..ne vefalı teyzelerimiz var,kızlar sizi çok seviyorum:asigim:
Birce oğluşun yakında gelecek İnşallah caım,hep dualarımızdasın..
Nerocum demek çok mama obez yapabilyormuş:1shok:
Winston canım ben ilk olarak meyve suyu ile başladım,4-5 kaşık verdim ilk gün..şimdi 50cc falan içiyorlar tabii canları isterse:)
Dırımcım yine yoğunsun..olumunekankayizsmile
Doruk,Artvinli sizler nasıslsınız kızlar?Dorukcum burada da yağmur var,karadeniz ne de olsa..bende hiç sevmiyorum yağmuru ya,içim kararıyor..
Artvinli emin misin beş yıl olduğuna?bize geçen sene türkiyede geçerliliği üç yıl demişleridi yasal olarak...yaa 5 yıldır İnşallah..
Fatoşcum kolay gelsin canımmm..
ya kızlar Canan nerde?arayacaktım bugün ama okulda fırsatım olmadı,evde zaten oturmaya bile vaktim olmuyor...
Benim ilk tedavimden 23 tane dondurulmuşum vardı.
İki posta dondurmuşlardı.İki kerede çözüldü zaten.
İki kez dondurulm uş tedavisi gördüm.Ama hep düşük oldu.
Yani yeniden çocuk istesem dondurulmuşlarla düşünmüyorum.
Ama orda olamları benim için güvence 5 yıl saklamak istiyorum.
varsın ama ruhunnnnn niden yazmıyon kendi kendime konuşuyom
canımmmm dondurma istiyorr
ayyy valla he olsa yerdik... ay dırımmm sabah farkettim bu ara her boşlukda tıkınıyorum... aklıma sürekli bişiler yemek gelio dur diyemiyorum kneime napcam ben böle ya((
kızz halisnammm sen buralara gelirmidin adını gördüm alltta...
valla canımmm dengesiz yediğimizden oluyor
ama sen iyiisin be canım yaaaaaaa bana baksanaaaaa
kimmm kııı bu arkadaşş
dırım kuzum senin iş göbüşde oda bebelerden kalma.azimlisin valla gider senin kilolar... geçenlerde az dikkat edeyim dedim ay bi bakdım sütüm zaten aziyce gidiyo aman dedim 2 ay daha idare edeyim bari napim 6 ay bari emseler...
cananı aradım ben az evvel poağa yapıyodu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?