Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ayyy bende bu kız neden öle kısa kısa yazyor diorum dimek kocan maçolaşmışşş

ayyyy evet cnm geçici süreliğine kaynanamda kalıyorum....stres atmak içinde spora gidiyorum...o kadar gaz ilacın denedin hee
bide dediğimi dene kaybetmekten bişi çıkmazz

merhaba kızlarr,

bayaaa bi muhabbet akmış yetişmekte zorlandım doğrusu.
nermincimm Allah kavuştursunn.
bircecimmm iice az kalmış sanki miniğin eve gelmesine?
firdos geçmiş olsun canımm.
dırımcımmmm ne güsel ömer sabaha kadar yatıyomuş artık, darısı alinin de başına.
canancımm sen ne alemdesin?

bize gelecek olursak mücadele devam. ya kızlar size birkaç birşey sormak istiyorum. öncelikle teknik sorular. Elifin yüzünde sivilceler çıktı, çok kusuyor o yüzüne değiyo diye mi aceba dedim, ya da meme başlarında lansinoh oluyor, temizlemek gerekmiyor acaba o mu dokunuyor dedim, sizler yaşadınız mı hiç bu sivilce sorununu, nasıl geçiyor? bir de geceleri gaz sancısı oluyor, bacaklarını karnına çeke çeke ağlıyor, buna deva olan birşey var mı sizce? ara ara tutuyor sancı, kolik mi bilemedim.
bir deee duygusal sorum var, kızlar ben Elifi çoğunuzun da bildiği gibi büyüüük zorluklarla elde etmeme rağmen, özellikle geceleri daralınca sinirleniyorum, yeterince sabırlı değilim, kızıyorum çocuğa bu sefer o daha çok ağlıyor sanki, kısır bir döngüye giriyoruz, sonra benden anne olmaz mı acaba diyorum? yeterince sabırlı değilim, bazen devamlı evde olmak, 7/24 mesai zorluyor, çok rahata alışmışım. sizler de bunları hissetmiş miydiniz? annelik okkadar kutsal ki gözümüzde, bazen acabalar hissedince vicdan azabı duyuyorum, sanki hep enn güzel yönleriyle ön plana çıkarılması gerekiyor gibi geliyor. offf çok karmaşıklaştırdım ama umarım ifade edebilmişimdir derdimi.

merak ettim kendi adıma ama yazı çok olunca sormayı unuttum(
o yüzündeki sivilceler sütünün yağlı olduğundan olabilir buda ii bişi yarıyo demek ki sütün yeğenimdede çıkmıştı bildiğin tosuncuk oldu kısa zamanda:))
o gaza hiç bir çare yok 3 aydır hala çekmekteyiz(sadece sabır oda ne kadar mümkün olursa...
sinirlenmeyede gelince bende çok sinirleniyorum bazen kendimi zor tutuyorum büyük olsa 2 tokat çıkarasım geliyo ama sonra geçiyo insanız sonuçda ve hayatımız bir anda büyük bi biçimde değişti olacak o kadar alışıcaz onlar bize biz onlara diye düşünüyorum..

kirpiciğim sen çok iyi bir anne olacaksın ama ne olu kızma kuzuna o bebek anlamazki
ben gaz için acı elma yağıyla karnına ve ayaklarına masaj yapıyorum çok rahatlıyor hemen uyuyor ve alttan gaz yapıyor dene istersen

tatlımmm öncelikle şunu belirteyim tatllım kendi adıma arayıp rahatsız etmek istemiyorum
sanki meşgul ediyormusum giibi geliyorr bu yüzden aramyorum...
buradada bu sebepten sormadım cnm

1.soruna cvp bebek seni emdiği için yanağı memene yapışıyor o yüzden orası isilik gibi oluyor cnm hiç bir çözümü yok cnm canı yanmaz zamanla geçer.....

2.soruna gelince tatlım gaz olaı her bebekte oluyor ...sizdede olması çok normalki anne sütünde daha çok gaz yapar....ben babuline diye tamamen bitkisel bir gaz damlası kullandım...cerrahpaşa önce zinco verdi bi işe yaramadı tadıda güzel değildi....ama babuline tatlı olduğundan kuzulara 6 aya kadar verdim ben ...sende danış doktoruna ver cnm....gaz illaçsız olmaz cnm...ara arada karnına masaj yap saat yönüne doğru doktor demişti...ayaklarını sıcak tut elifimin...

3.soruna gelince cnm bu çok normal sen daha lohusasın bizde bi çokk şeyler yaşadık
bende acayip vicdan azabı çekiyordum bağrınca vs.kimse yokmu cnm annen kardeşin felan.. hani gündüz seni dinlendirselerde geceye dahada sabırlı olsan cnm..
ama üzülme cnm zamanla alışacaksın düzen oturacak ..sabret cnm

ayyyyyyyyyyyyy kimse sohbet etmiyor yaa canomda yok
sabah konuştuk aramaz olduu acimmm tlf fırça atayımmm

canım benim kızlardada çıkdı sivilce yani sivilce demeyelimde böle beyaz beyaz kırmızı kırmızı benkler filan... annem bu iyiye işaret bebek gelişiyo dedi bana. yani kilo alımı arttıkça olurmuş çocukda eskiler öle dermiş... gaz sancılarına gelince biz kısa bi süre çekdik açıkcası 15-20 gün kadar ben o dönem gripe water die bi gaz ilacım var yurtdışından geldi onu verdim iyde geldi sanırım ... sinir işine gelince malesef hepimizin bazı bazı koptuğu tahammül noktasının zorlandığı anlar oluyor.. hele buna yorgunluk uykusuzlukda eklenince insan çileden çıkıyor... ben öyle hallerde camdan kafamı dışarı çıkarım derin bi nefes alıyordum 5 dk. bırak 5 dk ağlasın ciğerleri gelişir:)ama şunuda söylemeden geçemiycem zamanla alışıyor insan ve daha az sinirleniyor...
senide elifciğide çok öptüm canım...a.s.

iyim canım koş koş yeni oturdum daha.. babası kızlarla oynadı bende evisil süpür yemek filan anca geldim...

artvinli ben dondurulmuşla hamile kaldım biliosun dimi??? nedense bana dondurulmuşlar çok dahaiyi gibi gelio üstelik ben merkezden merkeze taşıdım....bence değişen bişi olmuyo...

varsın ama ruhunnnnn niden yazmıyon kendi kendime konuşuyom
canımmmm dondurma istiyorr

ayyy valla he olsa yerdik... ay dırımmm sabah farkettim bu ara her boşlukda tıkınıyorum... aklıma sürekli bişiler yemek gelio dur diyemiyorum kneime napcam ben böle ya((

kızz halisnammm sen buralara gelirmidin adını gördüm alltta...

ayyy valla he olsa yerdik... ay dırımmm sabah farkettim bu ara her boşlukda tıkınıyorum... aklıma sürekli bişiler yemek gelio dur diyemiyorum kneime napcam ben böle ya((

valla canımmm dengesiz yediğimizden oluyor
ama sen iyiisin be canım yaaaaaaa bana baksanaaaaa

valla canımmm dengesiz yediğimizden oluyor
ama sen iyiisin be canım yaaaaaaa bana baksanaaaaa

dırım kuzum senin iş göbüşde oda bebelerden kalma.azimlisin valla gider senin kilolar... geçenlerde az dikkat edeyim dedim ay bi bakdım sütüm zaten aziyce gidiyo aman dedim 2 ay daha idare edeyim bari napim 6 ay bari emseler...
cananı aradım ben az evvel poağa yapıyodu:)

göbeği ya eriteceğim yada öle kalacak sarkık

canna garusu bu saatte kime poğça yapıyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…