Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

aaa ne çokmuş Selimler,bizde de var bir tane:))..bende bebişlere önce muhallebi yedirdim,1 saat sonra acıktılar mama verdim ve uyudular..bende kitap okuyorum,arada da buraya bakıyorum...iyi geceler şekerler:))

Bir zamanlar bende çok severdim kitap okumayı,şimdi hiç içimden gelmiyor nedense.

Aynı hayatım aynı.

bir selim furyasıdr gidio aynı dönemin çocukları sanırım:)))

Olabilir kız.
Eşim 80 li benim.

iyi geceler kızlar.

Yağız uyandı malesef gene ağlayarak.

Ben bir bakayım kuzuma

ARTVİNLİ iyigeceler cnm
bak benim alide ağlardı okuyorduk biz sürekli cnm cevşende tak yakasına felan cnm yaa

bende yatayım barim herkes uyuduuu ....cananı bekleyecektim ama uykum geldiiiiiii

iyi gecelerr

Nasılsınız kızlar...
Bende annemdeyim... Eşimin işivar bizde anneme geldik cocukları uyuttum biraz takılım dedim...
Doruk faceden mesajımı aldın mı

Canan nbr canım...

Nasılsınız kızlar...
Bende annemdeyim... Eşimin işivar bizde anneme geldik cocukları uyuttum biraz takılım dedim...
Doruk faceden mesajımı aldın mı

Canan nbr canım...

evet canım aldım cvp yazmadım sonrada kaynadı canım ya kusura bakma havanın güzel olduğu ve müsait olduğum ilk zman rahatsız edicem seni...
nasılsın nası gidiyo?

canım benimmm naber
deniz bebe iyi olmuş aman aman maşallahhhh

bişi sorucam ek gıda olarak ilk ne verdiniz?
kayısı püresiiii
ay yokluğum belli demek kız bu ara pek vakit bulamıyom alievi meseleler hiç bitmiyoo
ay temizliğe hiç başlayamadım inan ama vallaha bailasam 3 günde anca biter ertledekikçe erteliyorumzyhahah
niye aramıyon bakimmmm ara çabukkkk
buralardayım kuş ya vakit fakirliği çekiyom bu aralar misafir geldi gittiya düzenimitoplayamadım hala

canım benim iyiyim sende ne var ne yok
şimdherkes sivilce konusunda farklı bi yorum getirmiş bendende farklı bi yorum al sana
benimkilerdede olmuştu dr sormuştum
sütten demiştibizim hormonlar sütten bebelere geçiyor ya bizden geçenleridesivilce şeklinde atıyomuş
ama herkesin dediği gibi korkacka bişi yok geçiyo
sinire gelince çok iyi anlıyorum seni
3 aylıktı bunlar elime alıp sus yeter artık diyesalladığımı biliyorum
daha neler neler yazmaya utanıyorum anlık sinirler gelirgeçer unuturuz hepsini vicdan azabı çekme insanlık hali gülüm bazen sabır tükeniyor
bu arada kimse beni merak etmemiş (((
heheh
evet etmedik sendne kurtulduk diye sevinmiştik hahahaha
yavrum minik kirpim biz seni beceriksiz anneler katogorisine koyduk tek bbekle biizm hızımıza yetişemiyon hahahah
ayyyyyyyyyyyyy kimse sohbet etmiyor yaa canomda yok
sabah konuştuk aramaz olduu acimmm tlf fırça atayımmm
geldim anam geldim vallaha tepsiyi mutfağa aldım koştum geldim
ye yavrum ye sonra bu kloları nasıl verecem diye söylken dur hahaha
şaka şaka sütönemli sakın diyet yapma sütünü arttır kesildi deyip bırakma
göbeği ya eriteceğim yada öle kalacak sarkık

canna garusu bu saatte kime poğça yapıyormuşş
kendimizeee hehehe canım sıkıldıda kendimi hamur yoğurarak rahatlatmaya çalıştım mıncıkladım durdumsempatiksalakcinni

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarrrr

canım benim güzel dostum işallah ilelebet süğrer arkadaşlığımız ama gün gelip yolar ayrılsa bile her fotoğraf albümünü açtığımda hatırlayacağım snei
her ikizmuhabbetinde benim biarkadaşım vardı diye çınlatacağım kulağını
her dara düştüğümmde birso olsada acuk dertleşsek diyecektim
hatta bugün evinde olsan atlayıp gelecektim sana
canım benim
bi telefon kadar uzağındayım her zaman skaın unutmaaa
bu erkeklere biceza verelim hepsine verelim çocukları biz buluşalım telleride kapatalımg görsünler analarının güzel yüzünü
bir selim furyasıdr gidio aynı dönemin çocukları sanırım:)))
zuhahah bka bu çok komikti iştee
bende yatayım barim herkes uyuduuu ....cananı bekleyecektim ama uykum geldiiiiiii

iyi gecelerr
g,tme geld,mmm nolur burda kallll

geldinmi kız canan nerde kaldın?*
geldimaşkım
sanaözelden msnmi atıyom şlimdi ekle beni

ayyy sanırım çok geç kaldım ya herkescikler yatmıl yetişemeidm tüh
dirimkızı arıyom arıyom kapamışsın telefonu kankim konuşamadıkbak içime dert oldu

ayy bizde bugün osnunda kocişle patladık ama yinede rahatlayamadım bu kavga da kesmedi beni neysem sinirlendim acuk dışarı attım kendimikaşımı bıyığımı aldırıdm ağda yaptırıdm tırnağımdaki batığı temizlettim 2 tane sütyen ldım kendime döndün eve
kesmedi poğaça yaptım mutfakla uğraşmakta rahatlatıyor beni
havada mübarek yağmurdan açtuırmadı gözünü
yoksa istiklal yapacaktımneysem bi sonrakikavgaya
yarında doruğa gidiyoruz iadeyi ziyarete hahah
kızlar aranızda avon satan varmı ya avondna bişiler almak istiyomda

günaydın herkesleree...
CUMHURİYETİMİZİN 87. YILI HEPİMİZE KUTLU OLSUN... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

kızlar ya ne bu enerji sizdeki çocuklar uyunca bende direk uyuyorum siz gece 1 lere kadar burdasınız maşallah ben 1 e kadar burda olsam ölürüm herhalde uykusuzlukdan

kızlar ya ne bu enerji sizdeki çocuklar uyunca bende direk uyuyorum siz gece 1 lere kadar burdasınız maşallah ben 1 e kadar burda olsam ölürüm herhalde uykusuzlukdan

aynen canım katılıyorum...:)
ben iclali emzikle uyutuyorum.ebrar da beni emerek uyuyo...ebrarla yatağa bi giriyoz ben önce uyuyom...tekrar uyanana kadar göğüs dışardakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..
hayırlı cumalar...

Dorukiyiyim canım hamd olsun iyi gidiyo evi topla cocuklarla cok dagılıyo tekrar topla aman bitmiyo bizinkiler hala düzzene girmedi uyurken kıyamet kopuyo neyseki anneme yakınım yardımcı oluyo bana

merhaba kızlar..Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...bugün misafirlerim var,akşama kadar gelemem sanırım...bebişleri 3 aylık olan anneler yoğunluktan bahsetmiş,kızlar inanın 4.ayımıza kadar bende bırakın nete girmeyi tuvalate bile gitmeye vakit bulamıyordumsempatiksalakcinnine zamanki kolik halleri ve gaz sancılarımız geçti düzeldik Allah'a şükür..sizede az kalmış yani,sabır sabır...

bende sinirlenince evi temizlerim..ünv.tede yurttayken ne zaman birşeye kafam takılsa odayı temizlerdim,herkes anlardı bir sorun olduğunu:)..hatta bazen dalga geçerlerdi "dilek arada yine sinirlende bizim odayı da temizle"diyekaydirigubbakcemile3...demek istiklal yapacaktın heee,keşke oda olsaydımda birlikte yapasaydık...offf ya çok çok özledim istanbulu..iki gecede bir istanbula gitiğimi görüyorum rüyalarımda:uhm:...

neyse herkes iyidir İnşallah,hadi dilek kaçarrrrlülülülülülü

annem hacca gitti canım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…