- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
aaa ne çokmuş Selimler,bizde de var bir tane:))..bende bebişlere önce muhallebi yedirdim,1 saat sonra acıktılar mama verdim ve uyudular..bende kitap okuyorum,arada da buraya bakıyorum...iyi geceler şekerler:))
ayyyy artvinli ve doruk bu erkekler aynııı demek
bide ben sinirili konuşursam annesinin yanında yüzü şekilden şekile giriyor deli herüff yaaa
ömeri sallyor biraz oofff ayaklarım koptu diyor ben saatlerce sallasam demior hayatım yoruldunn
pırtlar vadisi kaçıyorr yaa bende inadına pırtlar reklamdan sonra başlayınca al çocuğu dedim çocuk uyumuyor dedi...yanına yat uyur dedim ikisi de uyumuşş
bir selim furyasıdr gidio aynı dönemin çocukları sanırım:)))
Bir zamanlar bende çok severdim kitap okumayı,şimdi hiç içimden gelmiyor nedense.
Aynı hayatım aynı.
Olabilir kız.
Eşim 80 li benim.
bende yatayım barim herkes uyuduuu ....cananı bekleyecektim ama uykum geldiiiiiii
iyi gecelerr
Nasılsınız kızlar...
Bende annemdeyim... Eşimin işivar bizde anneme geldik cocukları uyuttum biraz takılım dedim...
Doruk faceden mesajımı aldın mı
Canan nbr canım...
canım benimmm nabergünaydın güzeller,herkes iyidir İnşallah..
Canancım gelmiş hoşgelmişşş:)))..
evet Dırımcım sayende tutumlu oldum:)
Artvinli canım ben dün aradım tüp bebek merkezini ama geri dönmediler.şimdi yine aradım,bekliyorum..aslında ikizlerim 5-6 yaşına geldiklerinde tekrar bir bebiş istiyorum hele de kız olursa süper olur ama dondurulmuşların süresi yasal olarak 3 yıl..
kızlar aklıma birşey takıldı,biz ek gıdaya geçtiğimizden beri bizimkiler mama yemek istemiyor..günde 4 kez falan mama yiyorlar toplamda.normal mi bu sizce?
öğünleri şöyle yapıyorum:sabah mama,öğlen çorba, mama,sonra yoğurt ya da sebze-meyve püresi
meyve suyu iki günde bir,sonraki öğün mama saat 8-9 arası muhallebi..
kayısı püresiiiibişi sorucam ek gıda olarak ilk ne verdiniz?
ay yokluğum belli demek kız bu ara pek vakit bulamıyom alievi meseleler hiç bitmiyooselammmmm...herkeze hakkaten dorukcuğum hava çok iç karartıcı ama kış nihayetinde.....
herkes iyimi bakalım??
ben sabahtan beri koşuşturma içindeyim yedir.içir,altını değiştir..çamaşır topla yenisini as amannn işyeri ne rahatmış yawwww.......
şimdi ipek cadısını sallıyorum havadanmı ne 15 dk uyuyup uyanıyorlar bugün...
hoşgeldin canım...allah sanada kolaylık versin......dr size herhangibir gaz ilacı önermedimi benim kızımın biride aşırı gazlıydı ilaçlarla geçti???
ayrıca ben biberon olarak dr.browns kullandım gaz olmasını hafifletiyor çok memnun kaldım...tavsiye ederim....
ee anancığım hepimizde 1 yaygaracı var......:)))
evet yokluğu belli oldu hemen karunun...kaydirigubbakcemile3
kız daha ne olsun......ben sabah kahvaltı veriyorum 10.-10.30 gibi öğlen çorba sonra yoğurt meyve ile bu öğünlerin arası 3 saat falan oluyor yatana kadarda 2 posta mama içiyorlar .....dr artık mamayı azalt ek gıdalarda doyurucu porsiyona geçir dedi mama ile alışıp ilerisi için obeziteye meyil olur dedi....biberona alışıp ek gıdada kaşık sevmeyebilir dedi...
opuyorumnanaktan benimde ipek 1 de uyudu gece uyuz....
ne gamsız karı yahuuu.....sen paralanıyosun 2 gram yardım yok....:mymeka:
biz peyiri ıhlamur ile yumuşatarak başladık canım......
hadi gözün aydın fatoş...
canooo kız 3 günde temizlik yapcam diye gelmemezlik yapmayasın sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan
niye aramıyon bakimmmm ara çabukkkkben geldimmmm...Denizim iyi teyzeleri ama ateşten isilik çıkarmış, soranlara çoook teşekkürler..ne vefalı teyzelerimiz var,kızlar sizi çok seviyorum:asigim:
Birce oğluşun yakında gelecek İnşallah caım,hep dualarımızdasın..
Nerocum demek çok mama obez yapabilyormuş:1shok:
Winston canım ben ilk olarak meyve suyu ile başladım,4-5 kaşık verdim ilk gün..şimdi 50cc falan içiyorlar tabii canları isterse:)
Dırımcım yine yoğunsun..olumunekankayizsmile
Doruk,Artvinli sizler nasıslsınız kızlar?Dorukcum burada da yağmur var,karadeniz ne de olsa..bende hiç sevmiyorum yağmuru ya,içim kararıyor..
Artvinli emin misin beş yıl olduğuna?bize geçen sene türkiyede geçerliliği üç yıl demişleridi yasal olarak...yaa 5 yıldır İnşallah..
Fatoşcum kolay gelsin canımmm..
ya kızlar Canan nerde?arayacaktım bugün ama okulda fırsatım olmadı,evde zaten oturmaya bile vaktim olmuyor...
canım benim iyiyim sende ne var ne yokmerhaba kızlarr,
bayaaa bi muhabbet akmış yetişmekte zorlandım doğrusu.
nermincimm Allah kavuştursunn.
bircecimmm iice az kalmış sanki miniğin eve gelmesine?
firdos geçmiş olsun canımm.
dırımcımmmm ne güsel ömer sabaha kadar yatıyomuş artık, darısı alinin de başına.
canancımm sen ne alemdesin?
bize gelecek olursak mücadele devam. ya kızlar size birkaç birşey sormak istiyorum. öncelikle teknik sorular. Elifin yüzünde sivilceler çıktı, çok kusuyor o yüzüne değiyo diye mi aceba dedim, ya da meme başlarında lansinoh oluyor, temizlemek gerekmiyor acaba o mu dokunuyor dedim, sizler yaşadınız mı hiç bu sivilce sorununu, nasıl geçiyor? bir de geceleri gaz sancısı oluyor, bacaklarını karnına çeke çeke ağlıyor, buna deva olan birşey var mı sizce? ara ara tutuyor sancı, kolik mi bilemedim.
bir deee duygusal sorum var, kızlar ben Elifi çoğunuzun da bildiği gibi büyüüük zorluklarla elde etmeme rağmen, özellikle geceleri daralınca sinirleniyorum, yeterince sabırlı değilim, kızıyorum çocuğa bu sefer o daha çok ağlıyor sanki, kısır bir döngüye giriyoruz, sonra benden anne olmaz mı acaba diyorum? yeterince sabırlı değilim, bazen devamlı evde olmak, 7/24 mesai zorluyor, çok rahata alışmışım. sizler de bunları hissetmiş miydiniz? annelik okkadar kutsal ki gözümüzde, bazen acabalar hissedince vicdan azabı duyuyorum, sanki hep enn güzel yönleriyle ön plana çıkarılması gerekiyor gibi geliyor. offf çok karmaşıklaştırdım ama umarım ifade edebilmişimdir derdimi.
hehehbu arada kimse beni merak etmemiş(((
geldim anam geldim vallaha tepsiyi mutfağa aldım koştum geldimayyyyyyyyyyyyy kimse sohbet etmiyor yaa canomda yok
sabah konuştuk aramaz olduu acimmm tlf fırça atayımmm
ye yavrum ye sonra bu kloları nasıl verecem diye söylken dur hahahadırım kuzum senin iş göbüşde oda bebelerden kalma.azimlisin valla gider senin kilolar... geçenlerde az dikkat edeyim dedim ay bi bakdım sütüm zaten aziyce gidiyo aman dedim 2 ay daha idare edeyim bari napim 6 ay bari emseler...
cananı aradım ben az evvel poağa yapıyodu:)
kendimizeee hehehe canım sıkıldıda kendimi hamur yoğurarak rahatlatmaya çalıştım mıncıkladım durdumsempatiksalakcinnigöbeği ya eriteceğim yada öle kalacak sarkık
canna garusu bu saatte kime poğça yapıyormuşş
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarrrrayy dırım al bendeen o kadar cananada anlattım az evvel anam benimkide az işim var dedim ( kavanoz kırdım mutfakda üstelikiçi doludu) çocuklarla koca adamlarmış gibikavga edio neymiş efendim nieağlıyolarmış bilmem neymiş dedim ben akşama kadar nası bakıom dio valla nası bakıon:))) analardan başkakimse çekmio bebeleri....
canım benim güzel dostum işallah ilelebet süğrer arkadaşlığımız ama gün gelip yolar ayrılsa bile her fotoğraf albümünü açtığımda hatırlayacağım sneiayyy canm bak tlf yetişememişsin hep aklımdasın unutma istediğin saatte istediğin andada ara beni ben hiç rahatsız olmam...ağlamak istersende ara
ben bigün cananı aradım ve bişey anlatmadan ağladım kız afalladı ama
sonra anlattım bazen bunun için bile aramak güzell...ağlayacağın zaman birinin seni sesini çıkarmadan,eleştirmeden yorum yapmadan dinlemesi çok güzell...o yüzden canan başka bende .....belki ömür boyu sürmez dostluğumuz yollar ayrılabilir ama yüzümde koca bir gülümseme olarak kalacak insanlardan biri belkide uzun süre baki kalacak dostluğumuz bugünleri kahve içerken anımsayacağız...
neyse konuyu sapıtmayım....anneciğin yanındaysa hiçç ses etme gündüz fırsat buldukca dinlen cnm anneler hengi yaşta olursa olsun evlatları için mücdele eder...annende öyledir eminim....elif şafağın süyah sütünü okudum cnm hemde bebek iiçin mücadele ederken...
annelik sabırla zamanla oluşan bir süreç....
anne bana göre evladına karşı balık hafızalı
çevresine karşı ise hiçbişeyi unutmayan
çocuklarına karşı savunma mekanizması hep açık biri
ben şimdi şimdi tadına varıyorum anneliğin güzelliğnee
sende çok güzel bir annesin alışma süreciniz ilk 6 ay cnmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
buu arada sana bişi daha diyeyim sayfamızın en taze annesi ve lohusası olarak kapriss sitem serbesttt ama 40 gün hahahaha
bu erkeklere biceza verelim hepsine verelim çocukları biz buluşalım telleride kapatalımg görsünler analarının güzel yüzünüayyyy artvinli ve doruk bu erkekler aynııı demek
bide ben sinirili konuşursam annesinin yanında yüzü şekilden şekile giriyor deli herüff yaaa
ömeri sallyor biraz oofff ayaklarım koptu diyor ben saatlerce sallasam demior hayatım yoruldunn
pırtlar vadisi kaçıyorr yaa bende inadına pırtlar reklamdan sonra başlayınca al çocuğu dedim çocuk uyumuyor dedi...yanına yat uyur dedim ikisi de uyumuşş
zuhahah bka bu çok komikti işteebir selim furyasıdr gidio aynı dönemin çocukları sanırım:)))
g,tme geld,mmm nolur burda kallllbende yatayım barim herkes uyuduuu ....cananı bekleyecektim ama uykum geldiiiiiii
iyi gecelerr
geldimaşkımgeldinmi kız canan nerde kaldın?*
kızlar ya ne bu enerji sizdeki çocuklar uyunca bende direk uyuyorum siz gece 1 lere kadar burdasınız maşallah ben 1 e kadar burda olsam ölürüm herhalde uykusuzlukdan
ayyy sanırım çok geç kaldım ya herkescikler yatmıl yetişemeidm tüh
dirimkızı arıyom arıyom kapamışsın telefonu kankim konuşamadıkbak içime dert oldu
ayy bizde bugün osnunda kocişle patladık ama yinede rahatlayamadım bu kavga da kesmedi beni neysem sinirlendim acuk dışarı attım kendimikaşımı bıyığımı aldırıdm ağda yaptırıdm tırnağımdaki batığı temizlettim 2 tane sütyen ldım kendime döndün eve
kesmedi poğaça yaptım mutfakla uğraşmakta rahatlatıyor beni
havada mübarek yağmurdan açtuırmadı gözünü
yoksa istiklal yapacaktımneysem bi sonrakikavgaya
yarında doruğa gidiyoruz iadeyi ziyarete hahah
kızlar aranızda avon satan varmı ya avondna bişiler almak istiyomda
Ah canım ya,inşallah tez zamanda gelsin ikinci kuzunda kollarına.
Valla ağlayarak uyanmıyormu uykusundan içim gidiyor.Babasındada sakinleşmiyor ben alınca anca sakinleşiyor kuzum.
Anam benimkide coştu dün gece,salla salla başım döndü.
Canım hep sorucam unutuyoruym.Annnem gitti demiştin,hayırdır memleketemi gitti?
Aman ne sinir olmuşsundur doruk.Sanki hiç işimiz yok,birde böyle aksilikler olunca deli oluyorum yav.
Saolasın canım benim.Daha gelmedi salıncak,gelsin bakalım sevecekmi bu sıpa,azcuk korkutuyor beni sevmeyecek diye.
Valla benimde içim sıkıldı hava hep kapalı hep kapalı.Ama yağmurlar devam edecekmiş.
Bende yarın pazara gitmek istiyorum hava böyle olmazsa tabi.
Canım benim kayınvalidemde diyorki,çocuğu şöyle döve döve seviyorsanız,hani poposuna vururuz ya.Melekler dövüyorlardır uykusunda diyor,birde melekler korkuturlarmış anneni babanı dövücez diye.
Ne bileyim bana çok saçma geliyor.Tövbe tövbe bu meleklerin hiç işi yokmu diyorum ne korkutuyorlar oğlumu.
Ya ben yasal süre 5 yıl diye biliyordum.Memorialde 5 yıl sanırım.
Bizimde var biz saklamayı düşünüyorduk.Yağız şöyle 3,4 yaşına gelince :ecrin_bebek:istiyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?