firdos um saol cnm cvplnarın için..
dorukcum bizde aptamil çok kusturuyor diye sma gold a geçtik daha azaldı kusmaları bu ay kiloları daha iyidir tahminim beren in kabızlığı var ama mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum günaşırı şimdilik öle yapıyo bakalım aslında armut suyu hemen kaka yaptırıyor ama iyide gaz yapmıştı benim kızlara
dirim canımcım benim,, görümce biraz fazla gelişmiş olduğu için kızlar gelişmemiş geliyor heralde gözüne:)) cnm ben zinco veriyorum zaten hiç kesmedim valla doğumdan beri metsil nurse harvey zinco kullanıyorum hep birde babuline deneyim nolcek:) bende şimdilik hipp alıyorum ama bütceyi sarsıyo sma var zaten biraz alışsınlar bakarım hal çareme..
dirim yavrum birde spor yapıp kaynanamı çekiyon Allah sabır versin valla süpersin
nero ka kullanıyom cnm zinco, dr brown da vazgeçilmez biberonumuz gelgörki benimkiler yeni bşy yiyince gazlanıyo vermeye devam edip alıştırsammı yoksa zamanı değil deyip sonra versemmi onu bilemiyorum işte dr a gidince bu ay soracam
birce cnm biran önce oğlunu alırsın inş. benimde kızımın biri 5 gün sonra geldi kısa bir sürede olsa orda diye ne çok ağlamıştım
firdos çok geçmiş olsun cnm iyileşmişsiniz çok şükür
:mymeka: hadi ordan deseydiniyiakşamlar kızlar
benim kocam bayram tatiline girdi ve bilgisayara el koydu 3 gün ara sıra bakabilirim yazamayabilirim neymiş ne işim varmış internette çocuğuma bakacakmışım ona hizmet edecekmişim tipik erkek zihniyeti neyse hepinizi çok öpüyorum kendinize ve kuzularınıza iyi bakına.s.
merhaba kızlarr,
bayaaa bi muhabbet akmış yetişmekte zorlandım doğrusu.
nermincimm Allah kavuştursunn.
bircecimmm iice az kalmış sanki miniğin eve gelmesine?
firdos geçmiş olsun canımm.
dırımcımmmm ne güsel ömer sabaha kadar yatıyomuş artık, darısı alinin de başına.
canancımm sen ne alemdesin?
bize gelecek olursak mücadele devam. ya kızlar size birkaç birşey sormak istiyorum. öncelikle teknik sorular. Elifin yüzünde sivilceler çıktı, çok kusuyor o yüzüne değiyo diye mi aceba dedim, ya da meme başlarında lansinoh oluyor, temizlemek gerekmiyor acaba o mu dokunuyor dedim, sizler yaşadınız mı hiç bu sivilce sorununu, nasıl geçiyor? bir de geceleri gaz sancısı oluyor, bacaklarını karnına çeke çeke ağlıyor, buna deva olan birşey var mı sizce? ara ara tutuyor sancı, kolik mi bilemedim.
bir deee duygusal sorum var, kızlar ben Elifi çoğunuzun da bildiği gibi büyüüük zorluklarla elde etmeme rağmen, özellikle geceleri daralınca sinirleniyorum, yeterince sabırlı değilim, kızıyorum çocuğa bu sefer o daha çok ağlıyor sanki, kısır bir döngüye giriyoruz, sonra benden anne olmaz mı acaba diyorum? yeterince sabırlı değilim, bazen devamlı evde olmak, 7/24 mesai zorluyor, çok rahata alışmışım. sizler de bunları hissetmiş miydiniz? annelik okkadar kutsal ki gözümüzde, bazen acabalar hissedince vicdan azabı duyuyorum, sanki hep enn güzel yönleriyle ön plana çıkarılması gerekiyor gibi geliyor. offf çok karmaşıklaştırdım ama umarım ifade edebilmişimdir derdimi.
aman yaa bacağım koptu yaaaaaaaaa salla salla
kocamada uyuz oluyorum bi gevşeklik eve gelior 7.30 da sofraya oturuyoruz 8 de kalkıyoruz saat 9.30 kadar çocuklarla oynuyor sonra çocukların uykusu gelior muhallebi yap diyorum yapıor...yedirmeye gelince birine yedireiyor çocuğun üzerini batrıyor aflıyoo ufluyoo yaa evde böyle değildii....
sinir oluyorumm...ilaç içir diyorum ben tek başıma nasıl içireyim diyor ben nasıl içiriorum
bazen deliriyorum...sanki benim evde hizmetcim varrrrrrrr
Aman ya şu itler vadisinden nefret ettiğim kadar hiç bir diziden nefret etmiyorum beeeeee
Nerocum ne güzel ya,Allah kabul etsin annenin hacını.Sağlıkla gitsin gelsin inşallah.
Darısı benim anacığımın başına inşallah.Hayatta tek isteği diyebilirim.Ah ah okadar imkanım olsa bewn yollasam anacığımı.
annem hacca gitti canım......
beren naber cnm
evet canım rahatlatmak için ben de savaş veriyorum resmen ama sadece yarım saat 45 dakika sonra tekrar doluyo burunları..ayy deliricem artık..ikisi birden oldu mu çok zor oluyomuş..bundan evvel sırayla olmuşlardı o daha bir rahat geçmişti..öf bee..merhaba kızlar bugün hiç giremedim.....
sabah kalktık kaynana uyuyor kaynım uyuyor....bende hemen çayı koydum...kaynıma dedim..tost yermesin evet dedi..ona tost yaptım hadi kaynanamın hatrı kalmasın onada yaptım...sofraı kurdum kaynımı kaldırdım...kaynanamada kalk dedim onlar kahvaltı ederken bende çocukları besledim sonra kendim yedim...
sofray kaldır bulaşık yıka derken birden girdim ev silip süpürme işine bi güzel sildim lovoba tuvalet yıkadım..o ara alişim sızmış ömeride kaynanam uyutuyordu bende giyindim çıktım...evime gittim kışlık bot montlarımı aldım....sonra çıktım eve geldim...içeri girer girmez çantamı boşalttım...nohut haşlayıp buzluğa koymuştum onu attım ocağa çamaşırı attım makinaya ...ömerin poposu birinci derece yanık diyeceğim kadar pişik ne yaptım ettiysem yokkkk geçmiyor derisi kalkmışşşş resmen..hemen yıkadım poposunu ....altını kremle kapat....yoğurtumu yedim tam sizlere bakiyordum kayınvalidemin komşusu çayını poğçasını almış gelmiş...bende poğçaları ısıttım çayın altına su kaynattım. getirdim kadncağız otururken eşim geldi....patronu lütfetmiş 5 de salmış bunlarıııııı
sonrada çamaşır astım....geldimmm...size bakem bulgur yapacağım aksam yemeği telaşı olur şimdide..
burcin cnm çok geçmiş olsun...ömerde asla dokundurtmazdı burnuna ama bağra çağra temizlerdik rahat ediyor çünki......
cananda doruklarda ohhhh
canım ben hiç mayalamadım direk babymixle başladık hala da onu veriyorum..seviyolar da..mayaladığını severler büyük ihtimal ama sütünle falan karıştırıp mundar etme derim ben..direk yoğurdun tadını aldır hem..beğenmezlerse babymix i de bir dene bakalım..denerim dirimcim babulinede nero nun infacol uda bu kızların gazı ne bitmezmiş yafek gıda vermezsem iyiler ama 1 çay kaşığı versem bırtları yarışıyor uyumuyorlarda o zaman hiç..
nero cnm bende tattıra tattıra alıştırmaktan yanayım ya bakalım şimdide yoğurt deneyeceğim,, eşim keçi sütü almış netten bir tarife göre mayaladım bakalım neye benzeyecek, yada benzemeyecek:)
yoğurt veren arkadaşlar akşamdan mayalayıp diğer günmü yediriyorsunuz sabahtan yapıp aynı günmü yemeleri lazım, iki gün yenmiyor heralde:)) birde ne kadar vereyim, anne sütüylemi karıştırsam yoksa direk çırparak cıvıtıpmı versem 1-2 çay kaşığı püff.. bu gece de bunu düşünür dururum artık yeni maceram yoğurt:))
bu arada bende göbiş erisin isterdim ama yemezsem sütüm azalır diye korkuyom benimkiler sütte içmezse kuruyup gider..
herkese iyi geceler...............
sağol canım..ayy kızmak ne demek yaa cinnet geçirip bana da geçirtiyolar resmen kuzular..ayy bi iyileşseler de bir nefes alsak artık..burcinn geçmiş olsun bende hep tonimerle açıyorum birde burun aspirötörü pomapalayıp duruyom kızları hasta olduklarında tabi buhar makinesinide çalıştırıyorum ama çok zor tıkanıklık bebişler çok kızıyor bu duruma..
hımm bakim bende saol cnm,, peki muhallebiyi hangi marka pirinç unu ile yapıcam?
birde devam maması ne kullanıyorsunuz aptamil kabız yaptı bize şimdi sma kullanıyorum birde milumil varmış iştahsız bebişler için ama sürekli değiştirmekte istemiyorum dr ada bi sorucam bakalım hipp de iyi diyorlar püff şaştım valla bu ayki gelişimleri nasıl olcak bakalım yazarım size..
beren cnm yaaa tlf trafiğine takıldım kusura bakma cnm
evet canım rahatlatmak için ben de savaş veriyorum resmen ama sadece yarım saat 45 dakika sonra tekrar doluyo burunları..ayy deliricem artık..ikisi birden oldu mu çok zor oluyomuş..bundan evvel sırayla olmuşlardı o daha bir rahat geçmişti..öf bee..
canım ben hiç mayalamadım direk babymixle başladık hala da onu veriyorum..seviyolar da..mayaladığını severler büyük ihtimal ama sütünle falan karıştırıp mundar etme derim ben..direk yoğurdun tadını aldır hem..beğenmezlerse babymix i de bir dene bakalım..
sağol canım..ayy kızmak ne demek yaa cinnet geçirip bana da geçirtiyolar resmen kuzular..ayy bi iyileşseler de bir nefes alsak artık..
neyse Rabbim dermansız dert vermesin..
milumil bizimkileri kabiz yapti..ama gazi bayagi bir azaltiryor...devam mamasi ben aptamil kulaniyorum..gittigim butun doktorlarda aptamil oneriyor...
kizlar bebislerin burbu akiyorsa ve oksuruyolarsa ben nubilazator oneirirm..amerikan hastanesinin pediatrinin basindaki berkan gurakan verdi bize...gifrer koyuyorum ..uyurken maskeyi takiyorum...acaip ise yaradi..bizimkilerin oksuruklerini de gecirdi..oksuruk icinde gifrere ve ventolin gifrer+pulmicort veriyorum..hopppp hemen geciyor...artik biz hep nebulazator kullaniyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?