Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Nerocum ne güzel ya,Allah kabul etsin annenin hacını.Sağlıkla gitsin gelsin inşallah.

Darısı benim anacığımın başına inşallah.Hayatta tek isteği diyebilirim.Ah ah okadar imkanım olsa bewn yollasam anacığımı.

firdos evet kuzum dr azalttı mamayı......

bence az azda olsa tadımlık tattır derim ben 3 aylıktan beri emzikle kaşık ucuyla gerekli zararsız olan herşeyin tadına baktırdım....ben infacol diye bir gaz damlası kullandım çok memnun kaldım tavsiye edrimm cnm.....

:mymeka: hadi ordan deseydin

sağol kuzum.......sende azcık sabırlı olucan şekerim geçecek bu günler .....senden çokta güzel anne olur hiç merak etme....

analarını görünce bunlarda bir afra tafra ne oluyosa:mymeka::mymeka:

Aman ya şu itler vadisinden nefret ettiğim kadar hiç bir diziden nefret etmiyorum beeeeee

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

amin canım....rabbim senin anacığınada nasip etsin inşallah.....

aman bizdede gece fırtınadan elektrik teli kopmuş gece 2 den beri elektrik yok sabah kalktım petekler soğumuş ev soğumaya başlamış.....sokakta herkezde elektrik var bizim binada yok sadece.... toplandık kaynanama geldik halada gelip yapmamışlar......pöff yarın misafirim var evde birsürü işim var ne zaman yapılacak işler......

kızlar okuyup kaçıyorum mecbur..ayşenurun nezlesi çınara grip olarak geçti malesef ilk kez ateşlendi kuzucum dün gece..dolvenle atlattık sayılır hala 37lerde ama daha iyice yavrucum zaten çok da çıkmadı ateşi çıkarken farkettim hemen soydum başını falan ıslattım azıcık ve dolven verdim..femalex çok sağol valla cold mix çok iyi geldi bize..birsenim sana teşekkür ederim..tonimer baby aldım bir de söylediğiniz otribebe yi aldım gerçi benimkiler burunlarına dokundurtmayıp çok ağlıyorlar ama bağırta bağırta temizliyorum en azından bi yarım saat rahatlıyolar..
bu arada iştah sıfır tabiki..halsiz ve de huysuzlar..çok zorladılar beni..Allah razı olsun annecim hemen geldi..gece de ateşi çıkar daha fazla da hastaneye falan götürmek icap ederse ayşenuru beklerim diye düşünmüş geldi hemencik kaldı sağolsun..
hakkaten bu annelerin hakkını nasıl öderiz acaba..her gidişinde "hakkını helal et" diyorum "annenin evladına hakkı olmaz helal olsun yine de" diyor canım benim..
böyle bizde durumlar..iyileşelim gelirim inşallah yine..

merhaba kızlar bugün hiç giremedim.....

sabah kalktık kaynana uyuyor kaynım uyuyor....bende hemen çayı koydum...kaynıma dedim..tost yermesin evet dedi..ona tost yaptım hadi kaynanamın hatrı kalmasın onada yaptım...sofraı kurdum kaynımı kaldırdım...kaynanamada kalk dedim onlar kahvaltı ederken bende çocukları besledim sonra kendim yedim...

sofray kaldır bulaşık yıka derken birden girdim ev silip süpürme işine bi güzel sildim lovoba tuvalet yıkadım..o ara alişim sızmış ömeride kaynanam uyutuyordu bende giyindim çıktım...evime gittim kışlık bot montlarımı aldım....sonra çıktım eve geldim...içeri girer girmez çantamı boşalttım...nohut haşlayıp buzluğa koymuştum onu attım ocağa çamaşırı attım makinaya ...ömerin poposu birinci derece yanık diyeceğim kadar pişik ne yaptım ettiysem yokkkk geçmiyor derisi kalkmışşşş resmen..hemen yıkadım poposunu ....altını kremle kapat....yoğurtumu yedim tam sizlere bakiyordum kayınvalidemin komşusu çayını poğçasını almış gelmiş...bende poğçaları ısıttım çayın altına su kaynattım. getirdim kadncağız otururken eşim geldi....patronu lütfetmiş 5 de salmış bunlarıııııı

sonrada çamaşır astım....geldimmm...size bakem bulgur yapacağım aksam yemeği telaşı olur şimdide..

burcin cnm çok geçmiş olsun...ömerde asla dokundurtmazdı burnuna ama bağra çağra temizlerdik rahat ediyor çünki......

cananda doruklarda ohhhh

Selam kızlar........

cananı aradım doruklarda sohpetlerine katıldım ecük pek eğlenceliler.

bende bugün yağızı babaya bıraktım pazara çıktım.Eve gelince yemek yap,bulaşıkları topla,aradada turşu malzemesi almıştım turşu kurdum.Bakalım güzel olacakmı.

Sonrada eşim dedi hadi hazırlan annene gidelim orada kalalım hafta sonu dedi.

Aman eşyaları topla çocukla yola çıkmak çok zor.

Aloynaverden istediğimiz salıncak daha gelmedi yarın 3 gün olacak birde yarın gelirse işte ozaman sıkııntı.

CANAN senin çantadan aldım bugün 35 ten 22 ye indirttim.Valla çok iyi oldu herşeyini aldı içine rahatça.

Bizden bu kadar yağız ağlıyor annemi çok zorladı bakayım derdi neymiş.

denerim dirimcim babulinede nero nun infacol uda bu kızların gazı ne bitmezmiş yaf ek gıda vermezsem iyiler ama 1 çay kaşığı versem bırtları yarışıyor uyumuyorlarda o zaman hiç..
nero cnm bende tattıra tattıra alıştırmaktan yanayım ya bakalım şimdide yoğurt deneyeceğim,, eşim keçi sütü almış netten bir tarife göre mayaladım bakalım neye benzeyecek, yada benzemeyecek:)
yoğurt veren arkadaşlar akşamdan mayalayıp diğer günmü yediriyorsunuz sabahtan yapıp aynı günmü yemeleri lazım, iki gün yenmiyor heralde:)) birde ne kadar vereyim, anne sütüylemi karıştırsam yoksa direk çırparak cıvıtıpmı versem 1-2 çay kaşığı püff.. bu gece de bunu düşünür dururum artık yeni maceram yoğurt:))
bu arada bende göbiş erisin isterdim ama yemezsem sütüm azalır diye korkuyom benimkiler sütte içmezse kuruyup gider..
herkese iyi geceler...............

burcinn geçmiş olsun bende hep tonimerle açıyorum birde burun aspirötörü pomapalayıp duruyom kızları hasta olduklarında tabi buhar makinesinide çalıştırıyorum ama çok zor tıkanıklık bebişler çok kızıyor bu duruma..

evet canım rahatlatmak için ben de savaş veriyorum resmen ama sadece yarım saat 45 dakika sonra tekrar doluyo burunları..ayy deliricem artık..ikisi birden oldu mu çok zor oluyomuş..bundan evvel sırayla olmuşlardı o daha bir rahat geçmişti..öf bee..
canım ben hiç mayalamadım direk babymixle başladık hala da onu veriyorum..seviyolar da..mayaladığını severler büyük ihtimal ama sütünle falan karıştırıp mundar etme derim ben..direk yoğurdun tadını aldır hem..beğenmezlerse babymix i de bir dene bakalım..
sağol canım..ayy kızmak ne demek yaa cinnet geçirip bana da geçirtiyolar resmen kuzular..ayy bi iyileşseler de bir nefes alsak artık..
neyse Rabbim dermansız dert vermesin..

milumil bizimkileri kabiz yapti..ama gazi bayagi bir azaltiryor...devam mamasi ben aptamil kulaniyorum..gittigim butun doktorlarda aptamil oneriyor...

kizlar bebislerin burbu akiyorsa ve oksuruyolarsa ben nubilazator oneirirm..amerikan hastanesinin pediatrinin basindaki berkan gurakan verdi bize...gifrer koyuyorum ..uyurken maskeyi takiyorum...acaip ise yaradi..bizimkilerin oksuruklerini de gecirdi..oksuruk icinde gifrere ve ventolin gifrer+pulmicort veriyorum..hopppp hemen geciyor...artik biz hep nebulazator kullaniyoruz..

beren cnm yaaa tlf trafiğine takıldım kusura bakma cnm

tatlım ne kusuru öperm çok:)

valla bir deneyimde yemezlerse bende hazır veririm herşeyide hazr veriom zaten yoğurdu akşam yatarken mayaladım keçi sütünden gecede dolaba koydum şimdi baktım katı duruyor bakalım tadı nasıl olcek :)

biz gribi 15 günde geçirebildik oda antibiyotik verdi geçmeyince ancak öle atlattık burun akıntısı yeşile dönmüştü çünkü umarım biranönce geçer sizinki hiç uyumuyorlar yoksa..

milumil bizimkileri kabiz yapti..ama gazi bayagi bir azaltiryor...devam mamasi ben aptamil kulaniyorum..gittigim butun doktorlarda aptamil oneriyor...

cnm biz 2 ay sadece anne sütü verdik sonra aptamil önerdi dr lar ama çok kusturdu şimdi sma ile devam ediyoz bakalım birde dr bize 2 numaraya düzeltilmiş yaşa göre geçin dedi siz nasıl geçtiniz?

aklımızda olsun paylaşımın için saol şeker.. alkisalkisalkis

eski günlerimi çok ösledim bu kociş beni delirtecek, ilk doğduğu günler onlar ağlamasında ben sabahlara kadar bakarım diyordu şimdi mama yapcam bir tut desem bende durmuyorlar seni istiyorlar yok ilaçlarını veremem yapamam edemem sürekli bir bahane tabi sonra işin sonu kavgayla bitiyor hele ailesinin yanında hiç ilgilenmez oldu kızlarla çok üzülüyorum
çok sinirli biri oldum eskisi gibi sakin olmak istiyorum ama olmuyor çok mutsuzum bugünde hiç uyumadım

bende bütün gece uyuyamadım oğlum sürekli mızıldandı durdu artık sabah 5 di kız acıktı oğlan uyudu kayınvalideye dedim yedir şunu diye 30 cc içmiş içmiyo bu çocuk diyo koy dedim sinirlendim çocuk başladı bağırmaya aç çünkü gitti yattı kayınvalidede nasıl sinirliyim sormayın aldım ben içirdim artık deli olucam ya deli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…