eski günlerimi çok ösledimbu kociş beni delirtecek, ilk doğduğu günler onlar ağlamasında ben sabahlara kadar bakarım diyordu şimdi mama yapcam bir tut desem bende durmuyorlar seni istiyorlar yok ilaçlarını veremem yapamam edemem sürekli bir bahane tabi sonra işin sonu kavgayla bitiyor hele ailesinin yanında hiç ilgilenmez oldu kızlarla çok üzülüyorum
çok sinirli biri oldum eskisi gibi sakin olmak istiyorum ama olmuyor çok mutsuzum bugünde hiç uyumadım
kayınvalide deme cnm çok sinirleniyorum bende benimkide sabah sabah ömerime bağrıyor ....hemde hain diye buzdolabını çızmişler ik,debir hainn buzdolabını kırmışsın diyorbende bütün gece uyuyamadım oğlum sürekli mızıldandı durdu artık sabah 5 di kız acıktı oğlan uyudu kayınvalideye dedim yedir şunu diye 30 cc içmiş içmiyo bu çocuk diyo koy dedim sinirlendim çocuk başladı bağırmaya aç çünkü gitti yattı kayınvalidede nasıl sinirliyim sormayın aldım ben içirdim artık deli olucam ya deli...
cnm tek anne uğraşyor içsin diye malesef ama annelerin de uyumaya dinlenmeye ihtiyacı var sonra sinirli sinirli dolanıyorum ortalıkta
cnm bazı erkekler böyle ama bunları yapmasına sepbep değil cnm
bizi males anlamıyorlar ne yapalım bizimde tahammülüz kalmıyor ..
az daha sık dişini inan bana büyüdükce çocukllar rahat edeceksin
kayınvalide deme cnm çok sinirleniyorum bende benimkide sabah sabah ömerime bağrıyor ....hemde hain diye buzdolabını çızmişler ik,debir hainn buzdolabını kırmışsın diyor
canım anneniz dahi olsa sizin kadar özverili olamıyor....malesef bizim dinlenmeye rahatlamaya ihtiyacımız yok...böyle bakıyorlar......
ben kaynanama sabah diiyorumki 60 bin kredi çekersek 7 sene ödeme şekli bize uygun diyorum...ama üzülüyorum çocuklarım okula giderken borcumuz olacak....bana diyorki ben ozaman belki bakarım çocuklara büyüyecekler yaa sen çalışırsın diyor...
çalışmam dedimaz yerim ..gezmem,giymem ama çocuklarımı sana yada anneme bırakıp gitmem işe dedim.....
herkeslere selamlar.hepinizi çok iyi anlayanlardanım.aynı sorunları bende yaşıyorum.şu bebelerimiz büyüsede kimseye muhtaç olmasak yada onlar bizi kendilerine muhtaç gibi görmeseler.dırım senin kayganada nasıl bişi anlamadım benimkinin bi üst versiyonu sanırsamallah hepimize dayanma gücü ve sabır versin
bende de tam olarak aynı modelden var bir tane..ilk üç hafta o kadar şaşırtmıştı ki beni, nasıl da mutlu edip umutlandırmıştı..şimdiyi anlatmıyım bile..bazen erşeyi bırakıp kaçıp gidesim geliyor çok bunaldım artık çoookk..!!!!!!!!!!!!eski günlerimi çok ösledimbu kociş beni delirtecek, ilk doğduğu günler onlar ağlamasında ben sabahlara kadar bakarım diyordu şimdi mama yapcam bir tut desem bende durmuyorlar seni istiyorlar yok ilaçlarını veremem yapamam edemem sürekli bir bahane tabi sonra işin sonu kavgayla bitiyor hele ailesinin yanında hiç ilgilenmez oldu kızlarla çok üzülüyorum
çok sinirli biri oldum eskisi gibi sakin olmak istiyorum ama olmuyor çok mutsuzum bugünde hiç uyumadım
ahh dırım ahh..beni anlarsın sen canım arkadaşım..çok sıkıntılı bi süreçmiş bu hakkaten..Allah hepimize yardımcı olsun ne diyim..cnm bazı erkekler böyle ama bunları yapmasına sepbep değil cnm
bizi males anlamıyorlar ne yapalım bizimde tahammülüz kalmıyor ..
az daha sık dişini inan bana büyüdükce çocukllar rahat edeceksin
kayınvalide deme cnm çok sinirleniyorum bende benimkide sabah sabah ömerime bağrıyor ....hemde hain diye buzdolabını çızmişler ik,debir hainn buzdolabını kırmışsın diyor
canım anneniz dahi olsa sizin kadar özverili olamıyor....malesef bizim dinlenmeye rahatlamaya ihtiyacımız yok...böyle bakıyorlar......
ben kaynanama sabah diiyorumki 60 bin kredi çekersek 7 sene ödeme şekli bize uygun diyorum...ama üzülüyorum çocuklarım okula giderken borcumuz olacak....bana diyorki ben ozaman belki bakarım çocuklara büyüyecekler yaa sen çalışırsın diyor...
çalışmam dedimaz yerim ..gezmem,giymem ama çocuklarımı sana yada anneme bırakıp gitmem işe dedim.....
böyle şeyler düşünüp üzme kendini canım..olan olmuş artık..sen bugünün tadını çıkar bence..sarıl yavrularına sıkıca.."iyi ki varsınız.." ne onlara hep..öp kokla bol bol..geçen sene bugünü ve kaybını değil geçen sene dünü evvelki günü daha önceleri düşün..ya olmazsa olmayacak mı kaygılarını düşün şükret..ya dünya tatlısı bu iki prensin de olmasaydı..Rabbim onlara hayırlı sağlıklı ömür versin..ayırmasın sizi birbirinizden..günaydın kızlar..sabah bir tempoyla güne başladım bende..önce mamalarını verdim,sonra kahvaltılarını yaptırdım..şimdide yıkadık eşimle..eşim Denizi bende Kağanı uyttuk..şimdi evi temizliycem,akşam yemeğine misafirlerim var bugün..durmak yok yola devam yanikaydirigubbakcemile3
kayınvalide konusu geçmiş..bir arkadaşım şöyle derdi:en iyi kaynana ölmüş olanıdır:))..ben bu açıdan şanslı sayılırım..14 saatlik uzaklıkta oturuyoruz,o Hatayda..ama iyi biridir..hiç karışmaz,sorun çıkarmaz..sadece biraz ilgisiz ama bu beni rahatsız etmiyor...bizi sevdiğini biliyorum ama yetişme tarzından dolayı soğuk biraz...
kızlar bir yıl önce tam bugün hamile olduğumu öğrenmiştim bu saatlerde..hem korku hem heyecan..ama bugün buruğum biraz..keşke 3.oğlumda yanımda olsaydı,keşke doktorları dinlemeyip ona veda etmeseydim..belkide taşıyabilirdim...keşke keşke....dün gece hep aklıma geldi,yüreğimi sıktı bir el...YAPRAK DÖKER BİR YANIMIZ BİR YANIMIZ BAHAR BAHÇE....
bazen cinnet geçirecekmişim gibi oluyo neden kimse anlamak istemiyo ki bizi???
çok ii demişsin ama anladı mı acaba senin kayınvalide???
herkeslere selamlar.hepinizi çok iyi anlayanlardanım.aynı sorunları bende yaşıyorum.şu bebelerimiz büyüsede kimseye muhtaç olmasak yada onlar bizi kendilerine muhtaç gibi görmeseler.dırım senin kayganada nasıl bişi anlamadım benimkinin bi üst versiyonu sanırsamallah hepimize dayanma gücü ve sabır versin
tek dua o şimdi kimseye muhtaç olmamak((
günaydın kızlarr,
birsencimm sanırım senin de o gün dedigin gibi aklıma getire getire başıma getirdim, Elif kolik oldu. kesintisiz 2-3 saat ağlıyor, öyle ki sesi gidiyor bağırmaktan. acı elma yağı sürdük karnına, saç kurutma makşnesi tuttuk biraz, yüzüstü uyudu şimdi şükür.
biz de bugün ilkk kez dışarı çıkıcaz, anneannemize gidicez bakalım, uzuun süredir evden çıkmadıımdan heyecanlıyım :)
firdoscumm ben de üçüzle başlamıştım, aynı şekilde bazen acaba? diyorum ama kısmet böyleymiş, üçüzü taşıyamayıp hepsini kaybedecektik belki. gerçi bizimki daha da tuhaf oldu. 12 hafta bekledik kendiliğinden azalır mı diye, 12. haftanın sonunda redüksiyon yapıldı, bir hafta sonra birinin daha kalbi durdu, belki zaten duracaktı, belki redüksiyon tetikledi, belki beklesek zaten ikize düşecekti birsürü bilinmez, gerçe olan tek şey kısmette Elifin annesi olmak varmış, bu yola girdik.
bu arada "öyle bir yerdeyim ki"den aldığın dizelere ben de bayılırım, dilime dolandı şimdi yaprakk döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe,nasıl güzel bir dizedir. Allah oğluşlarına uzun ömür versin inşallah, kısmet böyleymiş demeli.
berennnaz hoşgeldin canım, nihayet bir ankaralı gördüm burda şükürr, canım maalesef çocuk sonrası ilişkiler yıpranıyor, kavgalar başlıyor hele ki ikiz olunca illaki daha da katmerleniyordur, Allah sabır versin hepimize ne diyelim.
kızlar kaynoş çokk yorum yapıyor yaa, yok kusuyorsa şundandır, ağlıyorsa bundandır, durmadan lüzümsuz yorumlar, öfff içimi bayıyor walla..dinlemeyip uygulamayınca da fena halde bozuluyor, papaz olmamız yaın gibi,
canancımmm doğru diosun yaaa tek bebeyle sizin hızınıza yetişemiyom walla, ama dırımın da dediği gibi 40 gün lohusa kaprisi hakkım var sonra bakarıss
herkese iyi haftasonlarıı
z+bende sinirlenince evi temizlerim..ünv.tede yurttayken ne zaman birşeye kafam takılsa odayı temizlerdim,herkes anlardı bir sorun olduğunu:)..hatta bazen dalga geçerlerdi "dilek arada yine sinirlende bizim odayı da temizle"diyekaydirigubbakcemile3...demek istiklal yapacaktın heee,keşke oda olsaydımda birlikte yapasaydık...offf ya çok çok özledim istanbulu..iki gecede bir istanbula gitiğimi görüyorum rüyalarımda:uhm:...
neyse herkes iyidir İnşallah,hadi dilek kaçarrrrlülülülülülü
ayyy bende dün burdaki çantacıya sordumSelam kızlar........
cananı aradım doruklarda sohpetlerine katıldım ecük pek eğlenceliler.
bende bugün yağızı babaya bıraktım pazara çıktım.Eve gelince yemek yap,bulaşıkları topla,aradada turşu malzemesi almıştım turşu kurdum.Bakalım güzel olacakmı.
Sonrada eşim dedi hadi hazırlan annene gidelim orada kalalım hafta sonu dedi.
Aman eşyaları topla çocukla yola çıkmak çok zor.
Aloynaverden istediğimiz salıncak daha gelmedi yarın 3 gün olacak birde yarın gelirse işte ozaman sıkııntı.
CANAN senin çantadan aldım bugün 35 ten 22 ye indirttim.Valla çok iyi oldu herşeyini aldı içine rahatça.
Bizden bu kadar yağız ağlıyor annemi çok zorladı bakayım derdi neymiş.
dengesüz karu yaaabiz geldik ayyy sabah gergin başladık...kayganaya sinir oldum.... üçücük çocuğa yaaa..
keyifsizim kısacaa
ya hakketten ikiziZsenle yawwwwgünaydın kızlar..sabah bir tempoyla güne başladım bende..önce mamalarını verdim,sonra kahvaltılarını yaptırdım..şimdide yıkadık eşimle..eşim Denizi bende Kağanı uyttuk..şimdi evi temizliycem,akşam yemeğine misafirlerim var bugün..durmak yok yola devam yanikaydirigubbakcemile3
kayınvalide konusu geçmiş..bir arkadaşım şöyle derdi:en iyi kaynana ölmüş olanıdır:))..ben bu açıdan şanslı sayılırım..14 saatlik uzaklıkta oturuyoruz,o Hatayda..ama iyi biridir..hiç karışmaz,sorun çıkarmaz..sadece biraz ilgisiz ama bu beni rahatsız etmiyor...bizi sevdiğini biliyorum ama yetişme tarzından dolayı soğuk biraz...
kızlar bir yıl önce tam bugün hamile olduğumu öğrenmiştim bu saatlerde..hem korku hem heyecan..ama bugün buruğum biraz..keşke 3.oğlumda yanımda olsaydı,keşke doktorları dinlemeyip ona veda etmeseydim..belkide taşıyabilirdim...keşke keşke....dün gece hep aklıma geldi,yüreğimi sıktı bir el...YAPRAK DÖKER BİR YANIMIZ BİR YANIMIZ BAHAR BAHÇE....
yerim senin lohusa kaprisini kızzzzgünaydın kızlarr,
birsencimm sanırım senin de o gün dedigin gibi aklıma getire getire başıma getirdim, Elif kolik oldu. kesintisiz 2-3 saat ağlıyor, öyle ki sesi gidiyor bağırmaktan. acı elma yağı sürdük karnına, saç kurutma makşnesi tuttuk biraz, yüzüstü uyudu şimdi şükür.
biz de bugün ilkk kez dışarı çıkıcaz, anneannemize gidicez bakalım, uzuun süredir evden çıkmadıımdan heyecanlıyım :)
firdoscumm ben de üçüzle başlamıştım, aynı şekilde bazen acaba? diyorum ama kısmet böyleymiş, üçüzü taşıyamayıp hepsini kaybedecektik belki. gerçi bizimki daha da tuhaf oldu. 12 hafta bekledik kendiliğinden azalır mı diye, 12. haftanın sonunda redüksiyon yapıldı, bir hafta sonra birinin daha kalbi durdu, belki zaten duracaktı, belki redüksiyon tetikledi, belki beklesek zaten ikize düşecekti birsürü bilinmez, gerçe olan tek şey kısmette Elifin annesi olmak varmış, bu yola girdik.
bu arada "öyle bir yerdeyim ki"den aldığın dizelere ben de bayılırım, dilime dolandı şimdi yaprakk döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe,nasıl güzel bir dizedir. Allah oğluşlarına uzun ömür versin inşallah, kısmet böyleymiş demeli.
berennnaz hoşgeldin canım, nihayet bir ankaralı gördüm burda şükürr, canım maalesef çocuk sonrası ilişkiler yıpranıyor, kavgalar başlıyor hele ki ikiz olunca illaki daha da katmerleniyordur, Allah sabır versin hepimize ne diyelim.
kızlar kaynoş çokk yorum yapıyor yaa, yok kusuyorsa şundandır, ağlıyorsa bundandır, durmadan lüzümsuz yorumlar, öfff içimi bayıyor walla..dinlemeyip uygulamayınca da fena halde bozuluyor, papaz olmamız yaın gibi,
canancımmm doğru diosun yaaa tek bebeyle sizin hızınıza yetişemiyom walla, ama dırımın da dediği gibi 40 gün lohusa kaprisi hakkım var sonra bakarıss
herkese iyi haftasonlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?