Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Başınız sağolsun...Allah size ve tüm sevdiklerine sabır versin...

kimsecikler yokk
dirim sattın beni zeytin ekmek yemeğe kaçtın dahada gelmedin ahanda küstümmm
ben kaçar kızlar hepinize en baştada bana deliksiz uykularrr

öncelikle nefes başınız sağolsun geride kalanlara rabbim sabır versin...

firidosss ne canoya sevgiiii yağmuru bizi sevmiyonmuu

artıııııııııı gangaaa seninde sevgi gösterin kaçmadı gözümden gıskanççç hatunumben bilesinnnnnn

artvinli len aramışsın duymadım aradım dönmedinnnnnnn ne oliii cnm

cano valla zeytin ekmek yerken kaynım aradı illa içmeye gidek diyo abisinee
bizimkide bana soruyor dedim ne soruyorsun istemiyorum amagittttt dedim
kaldımmı kös kös kaynana ile oda bir iki laf attı şişirdim yüzümü izledim küçük sırları anca geldim

iyi geceler canan dırım huuuuuuuu.

Biz hala annemdeyiz eve gitmedik.Deliyim ya ondan.

Dırımcım seni birceye kargo gönderirken aradım birşey soracaktım.Cananı aradım ona sordum.

kız ne zaman aradın beni tlf.sesi kısık ya.ama hiç çağrı görmedim.Görsem dönmezmiyim tatlım.

alla alla fatma cnm senin aradığın saatler üzeri cnm önemli değil bişi var sandım halletmiişsin

offf kızlar yaa 2 aydır sağ bacağım ağrıyor kople hemide eklemden dizkapağıma kadar
bunun için dahiliye doktorunamı gitmek gerek...bende romatizma vardı acaba ondanmı 10 yıl önce bir doktor demiştii.püffffffffffffff

günaydın kızlar...
2 gündür gelemedim. bildiğiniz üzre cano bendeydi... canım arkadaşım gelmen çok mutlu etti beni ama çocuklardan doğru düzgün ağırlayamadım bile seni. kız bi çay içelim dedi akşam 7 de içtiğinde satt 11 felandı.. kudurdu benimkız kudurdu...
herkesler iydir inşallah. ayrıntılı bakamadım. birazdan kahvaltıya misafirlerim gelicek.
nefescim başın sağolsun canım. allah mekanını cennet etsin...

günaydın kızlar.

Dırımcım aşk olsun,hepinizi seviyorum tabikiolumunekankayizsmile...bazen en yakınlarımdan daha yakın oluyorsunuz bana..hakkınızı ödeyemem...

biz bugün dışarı gidiyoruz,nihayet...balık yicez arkadaşlarla...gerçi ben balık yemiyorum ama olsun maksat muhabbet:)

kızlar yoğurt çorbası yapmak istiyorum..netten tariflere baktım ama en doğrusu size danışmak,nasıl yapılıyor?ayy şimdi gördüm taksimde patlama olmuş!

merhaba kızlar benim veletlerimde erkenden kalktı babası baktı onlara sonra ben kalktım

allahım dün ben giderken bulaşık vardı kadın yıkamamış..sabah mıç kadar tezgah siinirle yıkadım yaa bi insan bukadar nasıl gamsız olurrr....

sofrayıdakurdum..çayıda demledim hanfendi hamur kızarttı yedik....tam sofradan kalkarken kankam aradı sohbet ettik...bulaşıkları yıkadım....şişmdi çocukları uyutuyoruz kaynanam eltimin duasına gidecek
bendeçocuklarla yatacağum...kocamda tabiii hava çok güzel kaynım bizi alacak yeşilköye gideceğiz..

firdos cnm ben heç yoğurt çorabsı yapdım. cnm
diğer arkadaşlarımada günaydın

olsun Dırımcım,ilk bir kaç gün senin veridğin tarifi yaptım,bayılarak yediler:)

kızlar birde nette brokoli,karnıbahar,kereviz falan çorbalarıda verebilirsiniz diyor,siz hiç denediniz mi?versem mi acaba?

kızlar birde nette brokoli,karnıbahar,kereviz falan çorbalarıda verebilirsiniz diyor,siz hiç denediniz mi?versem mi acaba?

bence ver tatlarını bilsinler sonradanda yesinler tabii sen bilirsin

inş. cnm büyüselerde kimseye muhtaç olmasam sürekli annemi arıyorum gel diye o bile bazen problem oluyor malesef yinede annemdir başımın tacı
cnm hayırlısıyla kendi evine geçersin inş. başka evde yaşamak çok zor hele kaynana yanında, Allah sabır versin..

tek dua o şimdi kimseye muhtaç olmamak((

amiiiiiiiiiin cnm

valla benimde kaçıp gidesim varda bu yavruşlar yokmu herşey onlar için, ama son günlerde çok gergin ve mutsuzum, he bide yanlız hissediyom kemdimi

püff cnm ya mecbur olunca insan nelere katlanıyo dimi, sadece biraz anlayış istiyoruz ama oda kimsede yok malesef

hoşbulduk cnm, hakketen hiç ankaralı yok mu başka, aman ne sıkıcı şehir zaten keşke bizde ist. da olsaydık yavrukirpi:))
senin kaynanada benim görümce gibi bebeklerin gazı bile benim suçumdu sütüm gazlıymış yok çok su içiyormuşum ondanmış falan filan uzayıp gidiyor..
cnm biz ağlama krizlerinde müzik açtık kuçağımızda pış pış diyerek koşturduk evde yada dışarıda arabayla gezdik ancak öyle susuyorlardı birde kolik mp3 varmış ama ben çok sonra duydum anne karnındaki sesler netten indirip onu dinlet bakalım herşeyi denemeye değer nurse harvey kullandık gaz için birde çörek otu yağı.. ama ek gıdaya geçince gazlar yine başladı tabiki eskisi gibi değil ağlayınca susuyorlar en azından:) Allah kolaylık versin

valla ben hala evden çıkamıyorum yuh diceksiniz ama bizimkilerde ne başka evde uyur nede başkasına gider, kafayı yemek üzereyim evde durmaktan püfff
ya bu yabancılamayı ne zaman atlatırlar yanımızdan biri geçse ağlıyorlar bebeişlerileri büyük olanlar desinler bakalım..

hımm bende geçerim o zaman yaf ne beklicem 1 ay daha:) gece bende süt veriyorum cnm daha pratik oluyor akşamdan sağıp biberonlara hazılıyorum ağlayana ısıtıp veriyorum hemen..

cnm bizde sürekli sallıyorduk sonra bana tak etti annem sürekli ben olmasam napıcan bana minnettar ol demeye başladı çok bunaldığından sanırım ama ben zaten ona minnettarım ve sallamayada ben alıştırmamıştım birgün çok kötü hissettim kendimi ve sallamadan uyutmaya başladım önce birinin alıştırdım uykusu gelince yanına yatıp saçını okşadım elimle oynaya oynaya uyudu şimdi ikiside kucağımda pış pış diyorum uyuyor çok şükür ama inatları tutunca uyumuyorlar yinede sallamıyorum yalandan ağlamalarına göz yumuyorum yada dikkatlerini dağıtıp uykusu gelene kadar oynatıyorum tüm vaktimi alsada bir daha sallamak istemiyorum..

cnm uyuma saatlerini uzatmak için bişeyler deniyorum bir ara yazayım olurmu kızlar kalktı biraz uzun olacak..

klava: çocuk kıyaslayan ailelerden nefret ediyorum bir tanede bende var görümce adını anasım yok !!

cnm böle ağrılarda romatoloğa gidiyorum hemen kesin bir çözüm buluyor benim hoca sağolsun, umarım bir an önce geçer..

valla çık cnm ben bu kızlarla eve mahkum oldum, iyi gezmeler tadını çıkar..

günaydın canımcım.. sanada iyi gezmeler bizde kızları yıkıcaz öperim hepinizi çokkkkkkkk

ooo kimsecikler yok gelen gidende olmamış..
bizde sabah arkadaşlarımızla kahvaltımızı ettik bi güzelsonra hepp beraber gezmeye. kocişler bizi avm ye bırakdı onlarda arabalara lastik alamay gitti bi güzel gezdim valla. kocişsiz gezmek çok zevkli uflayn tıslayan olmadan... az önce geldik eve.. kızları doyurdum.çay demledim kocişle çay iççezşimdi..bu ara taksimdeki patlamadan dolayı avm lerde didik inceliyolar herkezi bebek arabalrını bile aradılar...

dorukcumm ne güsel demek 3 aylık olunca ikizle bile rahatlıkla gezilebiliyor, sevindimm.evde oturmaktan sıkıldım ben yaa, hamladım çok hamilelik de evde geçince. canım senin kızlar ilk ay ne kadar kilo almıştı?bizimki çok kustuğu için tereddüt ediyorum yeterince beslenip beslenemediği konusunda. 3500 doğmuştu, 3250 idi 5. gün, şimdi 26. günde 3900, nasıl sence?

ben brokoli veriyorum...karnibahar gaz yapar diye vermedim...kerevizde vermedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…