kizlar bu arada bizimkiler sozde buyuduler..hala gece 5 kere falan kalkiyolar...onlari sallamakdan kollarim kopuyor..surekli vitamin ve giseng iciyorum..simdi de kusburnu marmelati aldim babaklim ise yaricakmi ...siz cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz ? bizimkiler fisher-price in ana kucagina alistilar..kocaman oldular.hala onda yaticaklar..surekli salla babam salla..geberdim artik...
merhaba alainacım
nasılsın
uzun süredir aklımdasın seni arıycam telefonun duruyormuş
baktım sen aramıyon ben arıyayımda aklındaki yanlış imajı sileyim istiyorum
vallaha bizde aynı snein gibiyiz 10. ayımıza girdik ama hala geceleir saat başı uyanıyoruz ve artık delirme noktasındayım bıktım artık açıkcası herkes büyüükçe uyuma saatleri uzayacak diyor ama nerde biz hala saat başı ayaktayız
vallaha biz geleneksel bi yöntemle uyutuyoruz ayakta sallıyoruz :) hahaha
benim kayinvalidem dunyanin en kotu insanlarindan biri..yogun bakimda kaldilar ya..bebkelrim nefes alamiyor resmen buyuk insan gibi inliyorlardi...her taraflarinda borular..gelmis ay bun lar esmer mi olucak diyo bana..kadin ve kocasi hatta ogluda esmer bu arada ..beyaz tenli olan benim..kadinin taktigina bak..surekli laf sokuyor..bunlar erken dogduya zerka gelisimleri nasil..kollarini galiba kullanamiyolar..bunlar surunemiyor mu ? artik o kadar yoruldum ki..ben psikologa gitmeye baslladim.psikolog kaynaniz sizi kiskaniyor dedi..cok sasirdim..bir psikologun boyle birsey soyleyecegi aklima gelmezdi..bu arada ben hamile kaldim esimin ailesi resmen bana dusman oldu..hamileyken yapmadiklarini birakmadilar..cocuklarim yogun bakimda yatti bir kere ne halasi denen mahlukat aramadi...ben de artik gorusmuyorum..kayinvalidemle de o kadar resmiyim ki...arada da surekli lafimi sokuyorum...bir tane daha torunu var cirkin ve sisko..bana onu ob uyor..ay oglun sisman diyor bana..bende sen diger torununa bak dedim..resmen obez..
nefesss kevserrr neydiyonuz bacılarımmmm
bizi terk ettiniz yazmıyosunuz artıkkk
kevser senin neden gelmediğini biliyorum durumlar nasıl arayayımda konuşalım aklımdasın vallahaaa
dırımım araamadım seni, müsait misin arıyım hemen.. yeni geldik eve, bursa ya anatolium açıldı gittik, aldık boyumuzun anatolyasını... eşimle girdik birbirimize gene bu cadılar yüzündennnn
benim kayinvalidem dunyanin en kotu insanlarindan biri..yogun bakimda kaldilar ya..bebkelrim nefes alamiyor resmen buyuk insan gibi inliyorlardi...her taraflarinda borular..gelmis ay bun lar esmer mi olucak diyo bana..kadin ve kocasi hatta ogluda esmer bu arada ..beyaz tenli olan benim..kadinin taktigina bak..surekli laf sokuyor..bunlar erken dogduya zerka gelisimleri nasil..kollarini galiba kullanamiyolar..bunlar surunemiyor mu ? artik o kadar yoruldum ki..ben psikologa gitmeye baslladim.psikolog kaynaniz sizi kiskaniyor dedi..cok sasirdim..bir psikologun boyle birsey soyleyecegi aklima gelmezdi..bu arada ben hamile kaldim esimin ailesi resmen bana dusman oldu..hamileyken yapmadiklarini birakmadilar..cocuklarim yogun bakimda yatti bir kere ne halasi denen mahlukat aramadi...ben de artik gorusmuyorum..kayinvalidemle de o kadar resmiyim ki...arada da surekli lafimi sokuyorum...bir tane daha torunu var cirkin ve sisko..bana onu ob uyor..ay oglun sisman diyor bana..bende sen diger torununa bak dedim..resmen obez..
iyigeceler herkeze .inşallah herkez iyidir.
bir haftadır giremiyorum .ama çok üzgün ve yorgun bir hafta geçirdim dahalede devam etmekte .
dünyada en sevdigim insanlardan birinini amcamı kaybettim kendimi toparlayamıyorum nasıl toparlarım onuda bilmiyorum .şükür çocuklar iyi bir sorun yok o konuda rahatım .geçmişide okuyamıyorum o gücüm yok hepinizi öpüyorum
eskidendi eskidendiii çok eskidennnnnnyok anam yok valla yazamıom bak biri gitti b
öbürü geldi üstüme tırmanıpsaçımı çekio oynabenle die,hadi hop öbürüde gelio, azönce eşimebibağırdım o da bana bağırdı bakmayı ver kapat dedi.. ay çoldırcam yaa.. bizönceden hiiiç kavga etmezdik..
yyy yerim bunları ya maşallah maşallahhhbizde saat 5 gibi dışarı çıktık kuzularımla ççocukları eylendirdik yemek yyedik dolaştık çıktık geldik...
ve alişle ömüşş biraz size
merhaba kızlar...offfff bugün ok yoruldum..bebekler çıldırdı bugün..ne yediler ne durdular her yanım ağıyor,yoruldum..yatıcam hemen..
Canancım:içelim: ayrıca seni sefiyommm kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?