Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba alainacım
nasılsın
uzun süredir aklımdasın seni arıycam telefonun duruyormuş
baktım sen aramıyon ben arıyayımda aklındaki yanlış imajı sileyim istiyorum
vallaha bizde aynı snein gibiyiz 10. ayımıza girdik ama hala geceleir saat başı uyanıyoruz ve artık delirme noktasındayım bıktım artık açıkcası herkes büyüükçe uyuma saatleri uzayacak diyor ama nerde biz hala saat başı ayaktayız
vallaha biz geleneksel bi yöntemle uyutuyoruz ayakta sallıyoruz :) hahaha

benim kayinvalidem dunyanin en kotu insanlarindan biri..yogun bakimda kaldilar ya..bebkelrim nefes alamiyor resmen buyuk insan gibi inliyorlardi...her taraflarinda borular..gelmis ay bun lar esmer mi olucak diyo bana..kadin ve kocasi hatta ogluda esmer bu arada ..beyaz tenli olan benim..kadinin taktigina bak..surekli laf sokuyor..bunlar erken dogduya zerka gelisimleri nasil..kollarini galiba kullanamiyolar..bunlar surunemiyor mu ? artik o kadar yoruldum ki..ben psikologa gitmeye baslladim.psikolog kaynaniz sizi kiskaniyor dedi..cok sasirdim..bir psikologun boyle birsey soyleyecegi aklima gelmezdi..bu arada ben hamile kaldim esimin ailesi resmen bana dusman oldu..hamileyken yapmadiklarini birakmadilar..cocuklarim yogun bakimda yatti bir kere ne halasi denen mahlukat aramadi...ben de artik gorusmuyorum..kayinvalidemle de o kadar resmiyim ki...arada da surekli lafimi sokuyorum...bir tane daha torunu var cirkin ve sisko..bana onu ob uyor..ay oglun sisman diyor bana..bende sen diger torununa bak dedim..resmen obez..

evet kızlarrr
dün gelemedin doruktaydık
canımarkadaşım ya 2 bebeyle onu çok yorduk hakkını hella etsin
laf aramızda kızlar doruk çok ama çok becerikli bir kadın heleki yaşıtlarına göre kıyaslayınca insan daha bi bravo deyişi geliyo vallaha ben tek çocuklu yada çocuksuz ne kadınlar gördüm pasaktan beceriksizlikten geçilmiyor ama dorukçum hem becerikli hem hamarat tem ttalı dilli güler yüzlü
tekrar çok ama çok teşekkürler çok yorudk snei üüzldüm vallaha ama olsun dostlukta yorulmakta varrr
birsocuk eksikliğin belliydi kankamm
bu delü karı bu kaf-dar uzakta oturmasaydı keşke senda aramızda olabilseydin
neysem işallah kalabalık olarak bende tekrar buluşurzzzzz
bu arada doruktan perde fikri çaldım kızlar ucza mal edicem veletleirn perdesi yoktu el yapımı yapcam güzel olacakkkk

nefesss kevserrr neydiyonuz bacılarımmmm
bizi terk ettiniz yazmıyosunuz artıkkk
kevser senin neden gelmediğini biliyorum durumlar nasıl arayayımda konuşalım aklımdasın vallahaaa

estagfurullah..ya bizde aynen ..sallamakdan benim kollarim omuzlarim uyusuyor..artik gucum kalmadi..kiziyorum onlara uyuyun artik diyorum...basliyolar aglamaya..ne yapicagimi sasirdim..

alaina
dr dediği doğru olabilir bazı anneler özellikle evlatları konusunda çok kıskançlar ben bu tazr olaylra çok pişman oldum gelinini sırf kendi bencilliğinden kıskançlığındna istemeyen kaynanalar var gerçekten ben bu tarz insanların akıl sağlığındna şüphe ediyorum gerçekten
ben oğlum mutlu olsun diye bana çingene gelinde getirse kabul edeirm vallaha
onun yuvasında mutlu olması için elimdne geleni yaparım çünkü tecübeleirm var kaynanam bana her kötü davrandığında ben eşimle kavga ediyorum bazen şidetli bazen küçük kavgalar oluyor ama huzurumuz kaçıyor mutsuz oluyoruz ama u kavgaları ben çıkartmıyorum annesinin yüzündne çıkıyorrr

birazdan gelecem kızlar devrime yemek yedireyimmm

alina cnm ben ayakta sallayarak uyuttum şimdi ise aliş sallanarak ömerde yanına yatarsak uyuyor...

ayyy yaa,, ayyy yaa,,, çürüdü omzum boynum kolum bacağım yahu 2 satır yazıcam bırakmadılar tırım tırım tırmanıolar üstümöe cırmalıyolar beniiiii... ooooooofff

bişey diyemiyorummm kaynanaaaklava:

nefesss kevserrr neydiyonuz bacılarımmmm
bizi terk ettiniz yazmıyosunuz artıkkk
kevser senin neden gelmediğini biliyorum durumlar nasıl arayayımda konuşalım aklımdasın vallahaaa

yok anam yok valla yazamıom bak biri gitti b
öbürü geldi üstüme tırmanıpsaçımı çekio oynabenle die,hadi hop öbürüde gelio, azönce eşimebibağırdım o da bana bağırdı bakmayı ver kapat dedi.. ay çoldırcam yaa.. bizönceden hiiiç kavga etmezdik..

bizde saat 5 gibi dışarı çıktık kuzularımla ççocukları eylendirdik yemek yyedik dolaştık çıktık geldik...

ve alişle ömüşş biraz size

Eklentiler

• $aliömer 001.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $aliömer 002.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $aliömer 003.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
dırımım araamadım seni, müsait misin arıyım hemen.. yeni geldik eve, bursa ya anatolium açıldı gittik, aldık boyumuzun anatolyasını... eşimle girdik birbirimize gene bu cadılar yüzündennnn

dırımım araamadım seni, müsait misin arıyım hemen.. yeni geldik eve, bursa ya anatolium açıldı gittik, aldık boyumuzun anatolyasını... eşimle girdik birbirimize gene bu cadılar yüzündennnn

tatlım müsayit değilim yaaaaaaaa kaynana yanımda canımm

merhaba kızlar...offfff bugün ok yoruldum..bebekler çıldırdı bugün..ne yediler ne durdular her yanım ağıyor,yoruldum..yatıcam hemen..

Canancım:içelim: ayrıca seni sefiyommm kuzum:)

Son düzenleme:

ne denirki,Allah'a havale et boşver...benim kayınvalidem de ortanca oğlundan feci bir darbe yemiş o yüzden soğuk bir kadın..oğlu okurken bir kızı hamile bırakmış,evlenmek zorunda kalmışlar...kadıncağız hala bu psikolojiyi atlatamamış..kolay değil tabii,Allah kimseye vermesin..eşim hala kırgın kardeşine,düzelemiyor bir türlü...kızın yani eltimin ailesini düşünemiyorum bile!bizim düğünümüzde insan içine çıkabildiler ancak,kayınvalidem de rahatladı biraz.o yüzden kayınvalideme anlayış gösteriyorum hep..

iyigeceler herkeze .inşallah herkez iyidir.
bir haftadır giremiyorum .ama çok üzgün ve yorgun bir hafta geçirdim dahalede devam etmekte .
dünyada en sevdigim insanlardan birinini amcamı kaybettim kendimi toparlayamıyorum nasıl toparlarım onuda bilmiyorum .şükür çocuklar iyi bir sorun yok o konuda rahatım .geçmişide okuyamıyorum o gücüm yok hepinizi öpüyorum

Canım başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin....

eskidendi eskidendiii çok eskidennnnnn
kuzuma rtık bol kavgalı günler geldi laylaylom günler eskilerde kaldııı

bizde saat 5 gibi dışarı çıktık kuzularımla ççocukları eylendirdik yemek yyedik dolaştık çıktık geldik...

ve alişle ömüşş biraz size
yyy yerim bunları ya maşallah maşallahhh
ne kadfar yaramaz olsalarda o kadar şirinler hahaha
merhaba kızlar...offfff bugün ok yoruldum..bebekler çıldırdı bugün..ne yediler ne durdular her yanım ağıyor,yoruldum..yatıcam hemen..

Canancım:içelim: ayrıca seni sefiyommm kuzum:)

yerim kız seniiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

nefesim başınız sağolsun
mekanı cennet olsun allah sabırlar verisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…