dorukcumm ne güsel demek 3 aylık olunca ikizle bile rahatlıkla gezilebiliyor, sevindimm.evde oturmaktan sıkıldım ben yaa, hamladım çok hamilelik de evde geçince. canım senin kızlar ilk ay ne kadar kilo almıştı?bizimki çok kustuğu için tereddüt ediyorum yeterince beslenip beslenemediği konusunda. 3500 doğmuştu, 3250 idi 5. gün, şimdi 26. günde 3900, nasıl sence?
ooo kimsecikler yok gelen gidende olmamış..
bizde sabah arkadaşlarımızla kahvaltımızı ettik bi güzelsonra hepp beraber gezmeye. kocişler bizi avm ye bırakdı onlarda arabalara lastik alamay gitti bi güzel gezdim valla. kocişsiz gezmek çok zevkli uflayn tıslayan olmadan... az önce geldik eve.. kızları doyurdum.çay demledim kocişle çay iççezşimdi..bu ara taksimdeki patlamadan dolayı avm lerde didik inceliyolar herkezi bebek arabalrını bile aradılar...
ben brokoli veriyorum...karnibahar gaz yapar diye vermedim...kerevizde vermedim..
senin bebişler kaç aylıktı canım,çizelgen olmadığı için takip edemedim?
ben bugün manavdan aldım bir sürü birşey..çok ilginç meyveler falan da vardı ama versem mi bilemedim..pazarda vardı aslında bugün burda ama manavdan almaya alışmışım ya pazara gitmedim hiç:18:...aslında yeni şeyler vermek tedirgin ediyor beni ama alışmaları lazım değil mi?
senin bebişler kaç aylıktı canım,çizelgen olmadığı için takip edemedim?
ben bugün manavdan aldım bir sürü birşey..çok ilginç meyveler falan da vardı ama versem mi bilemedim..pazarda vardı aslında bugün burda ama manavdan almaya alışmışım ya pazara gitmedim hiç:18:...aslında yeni şeyler vermek tedirgin ediyor beni ama alışmaları lazım değil mi?
canım ben yoğurt çorbasını yayla çorbası olarak yapıyorum bizde yiyoz onlarda :)olsun Dırımcım,ilk bir kaç gün senin veridğin tarifi yaptım,bayılarak yediler:)
kızlar birde nette brokoli,karnıbahar,kereviz falan çorbalarıda verebilirsiniz diyor,siz hiç denediniz mi?versem mi acaba?
dorukcumm ne güsel demek 3 aylık olunca ikizle bile rahatlıkla gezilebiliyor, sevindimm.evde oturmaktan sıkıldım ben yaa, hamladım çok hamilelik de evde geçince. canım senin kızlar ilk ay ne kadar kilo almıştı?bizimki çok kustuğu için tereddüt ediyorum yeterince beslenip beslenemediği konusunda. 3500 doğmuştu, 3250 idi 5. gün, şimdi 26. günde 3900, nasıl sence?
günaydın kızlar.
Dırımcım aşk olsun,hepinizi seviyorum tabikiolumunekankayizsmile...bazen en yakınlarımdan daha yakın oluyorsunuz bana..hakkınızı ödeyemem...
biz bugün dışarı gidiyoruz,nihayet...balık yicez arkadaşlarla...gerçi ben balık yemiyorum ama olsun maksat muhabbet:)
kızlar yoğurt çorbası yapmak istiyorum..netten tariflere baktım ama en doğrusu size danışmak,nasıl yapılıyor?ayy şimdi gördüm taksimde patlama olmuş!
canım ben yoğurt çorbasını yayla çorbası olarak yapıyorum bizde yiyoz onlarda :)
karnıbahar hiç denemedim ama brokoli ve kereviz içiriyorum tatlım bence 6. ayını bekle belkim ağır gelebilir
ayıp kız ayıpp ne evde oturmadsı paso gezdin gelip tıka basa yediğini anlatıyodun zuhahahaha
tatlım maalesef kış geldiği için uzun bi süre eve hapis kalacaksın canım yaaa nisanı bekle sende ben gibi o zamana kadar avm lerde n başka gezme yok bize
dorukcummmağırlıyamadım lafını mütevazilik olarak göryorummmm
misafiirm kimdi gıııı
ay nasılsınız kılar bu gün patlama olmuş istiklalde bende öğlenden sonra taksime gittim ama yukarı çıkmadım vallaha saat 2.3 da çıktım lcw bile açmamıştı ya bi tur attım dönüşte baktım açmış oğluma kıymıjı bş kazak aldım kızımada beyaz bi bluz aldım bayramda bişilerle kombine eder gydiriirm artık 2 hafta sonr abi düğün var kendime pantolonun üstüne bi bluz almaya gittimde aslında çocuklarıda çıkardım aradan off çok pahalı ya 69 liraya aldım ama çokta beğendim omuzları taş işlemeli önü dejaje yaka sırtıda degaje ve sırt dekolteli beğendim yani ama 70 lira çok para içim cız etti 3 taksit yaptı amcam ama hiç inmedi maalesef kumaş pantolonla kombine edeceğim umarım güzel durular
birsomda cevahire gelmiş bana kahveye gelin dedim emme gelemeyiz dedi cici eltisi varmış yanında neysem alacağı olsun
oh artvinli git kal annende...yakınınzdayken kıymetini bilin kızlar...ben memlekete g,demiyorum 1 senedir.geçen bayram geldiler inşaallah hayırlsıyla bu bayramda da gelirler...
kirpicim ilk haftalarda benim iclal de çok kusuyordu ama ebrardan çok kilo alıyordu.şimdi ikiside kusuyo.kusma bazı bebeklerde normal oluyo.kilo alıyorsa sorun yok cnaım.
artvinli mevlüt yaptık kızlara çocuğun biri bana ne dese beğenirsin.siz niye iki tane bebek aldınız dedi :)))
bende bizim hç yokya bize iki tane verdiler dedim...bu çocuklar bi alem valla...
günaydın kızlar..3 günlük tatilden sonra okula gelmek zor geldi valla:))
Canan,Famalex tarifleriniz için çoook teşekkürler..bende şöyle yaptım..pirinç ve patatesi haşladım..azıcık tuz ve yağ koydum.biraz pütür kalmasını sağlayarak ezdim.sonrada yoğurdu çırpıp üzerine ekledim...yediler mi diye bir sorun,HAYIRRR!!
ay pro üyelik 30liraymış olayım diyom ama pek bi pahalı geldii
firdoscum naber canım??? firdos sen kahvaltıya başladınmı neler veriyosun kahvaltıda. nelerle başladın ek gıdaya anlatsana biraz malum ek gıda zamanımız geliyor yavaş yavaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?