canım tuz katılmaz bebeklere 1 yaşına kadar
günaydın kızlarr,
Atrvinlim, hituci saolun cevaplariniz icin kizlar, kusma isi insani biraz geriyor bir de tabii cok üstünü degistirmek gerekiyor, onun da benim de üstümüz basimiz devamli kusmuk oluyor, ama kilo alsın da bunlar hiç sorun degil. bir de siz kustuktan sonra besliyormusunuz tekrar? şimdi eğer fazlasını atıyorsa beslemeye gerek yok gibi düşünüyorum, ama emin de olamıyorum. bugün sağlık ocağına gidecektik üşendim walla kat kat giydir, giyin git, iyice tembel bişi oldum sanırım.
hituci aslen nerelisin canım, nerede ailen?
firdoscum kolay gelsin, bu ek gıda işi zor olmalı sütün pratikliğini o zaman daha iyi anlıycam sanırım.
winston sana da günaydın canım.
sağol cnm allah razı olsun......Allah kabul etsin cnm..
eski günlerimi çok ösledimbu kociş beni delirtecek, ilk doğduğu günler onlar ağlamasında ben sabahlara kadar bakarım diyordu şimdi mama yapcam bir tut desem bende durmuyorlar seni istiyorlar yok ilaçlarını veremem yapamam edemem sürekli bir bahane tabi sonra işin sonu kavgayla bitiyor hele ailesinin yanında hiç ilgilenmez oldu kızlarla çok üzülüyorum
çok sinirli biri oldum eskisi gibi sakin olmak istiyorum ama olmuyor çok mutsuzum bugünde hiç uyumadım
hasta diye bakacaksın sen buna hayatım hakkaten hasta çünkü...biz geldik ayyy sabah gergin başladık...kayganaya sinir oldum.....yazdımda ömere hain hain diye bağrıyordu....küçücük çocuğa yaaa..
keyifsizim kısacaa
benim kayinvalidem dunyanin en kotu insanlarindan biri..yogun bakimda kaldilar ya..bebkelrim nefes alamiyor resmen buyuk insan gibi inliyorlardi...her taraflarinda borular..gelmis ay bun lar esmer mi olucak diyo bana..kadin ve kocasi hatta ogluda esmer bu arada ..beyaz tenli olan benim..kadinin taktigina bak..surekli laf sokuyor..bunlar erken dogduya zerka gelisimleri nasil..kollarini galiba kullanamiyolar..bunlar surunemiyor mu ? artik o kadar yoruldum ki..ben psikologa gitmeye baslladim.psikolog kaynaniz sizi kiskaniyor dedi..cok sasirdim..bir psikologun boyle birsey soyleyecegi aklima gelmezdi..bu arada ben hamile kaldim esimin ailesi resmen bana dusman oldu..hamileyken yapmadiklarini birakmadilar..cocuklarim yogun bakimda yatti bir kere ne halasi denen mahlukat aramadi...ben de artik gorusmuyorum..kayinvalidemle de o kadar resmiyim ki...arada da surekli lafimi sokuyorum...bir tane daha torunu var cirkin ve sisko..bana onu ob uyor..ay oglun sisman diyor bana..bende sen diger torununa bak dedim..resmen obez..
ayyy yaa,, ayyy yaa,,, çürüdü omzum boynum kolum bacağım yahu 2 satır yazıcam bırakmadılar tırım tırım tırmanıolar üstümöe cırmalıyolar beniiiii... ooooooofff
allah rahmet eylesin nefes kuzum allah sabırlar versin mekanı cennet olsuniyigeceler herkeze .inşallah herkez iyidir.
bir haftadır giremiyorum .ama çok üzgün ve yorgun bir hafta geçirdim dahalede devam etmekte .
dünyada en sevdigim insanlardan birinini amcamı kaybettim kendimi toparlayamıyorum nasıl toparlarım onuda bilmiyorum .şükür çocuklar iyi bir sorun yok o konuda rahatım .geçmişide okuyamıyorum o gücüm yok hepinizi öpüyorum
ben veriyorum şekerim patates,havuç,kabak.brokoli,ıspanak,prinç haşayıp en son yedirirkende zeytin yağı ekliyorum veriyorum....olsun Dırımcım,ilk bir kaç gün senin veridğin tarifi yaptım,bayılarak yediler:)
kızlar birde nette brokoli,karnıbahar,kereviz falan çorbalarıda verebilirsiniz diyor,siz hiç denediniz mi?versem mi acaba?
bal yasak firdoscuğum biliyorsun değilmi 1 yaşına kadar....iyidir canım..cumadan itibaren kahvaltı veriyorum canım..bebe bisküvisini keçi sütüyle ezip veriyorum..bir kaç gün sonra muz,bal,pekmez türü şeylerde eklemeyi düşünüyorum ama önce medeleri alışşsın diye acele etmedim.ilk meyve suyu ile başladım,5 gün sonra yoğurt verdim sonrada çorba ve püreler..bir günümüzü anlatayım sana.
sabah 7-8 arası mama veriyorum..9-9.30 gibi bebe bisküvisi.12-12.30 arası çorba..saat 3 e kadar ek gıda vermiyorum artık.3-4 arası yoğurt ya da meyve-sebze püresi(birgün yoğurt diğer gün püre).akşam 8-9 arası da muhallebi..iki günde birde meyve suyu veriyorum.bu ek gıda aralarında da yaklaşık 2 satte bir 100 cc mama yiyorlar..
kızlar ya bişey sorcam size.
doğumdan sonra her gece/sabah sırtım tutulmuş bişekilde uyanıyorum.sizde varmı böyle bi durum?
nezaman geçti?ve epidural anestezi ile bi ilgisi varmı?
iyidir canım..cumadan itibaren kahvaltı veriyorum canım..bebe bisküvisini keçi sütüyle ezip veriyorum..bir kaç gün sonra muz,bal,pekmez türü şeylerde eklemeyi düşünüyorum ama önce medeleri alışşsın diye acele etmedim.ilk meyve suyu ile başladım,5 gün sonra yoğurt verdim sonrada çorba ve püreler..bir günümüzü anlatayım sana.
sabah 7-8 arası mama veriyorum..9-9.30 gibi bebe bisküvisi.12-12.30 arası çorba..saat 3 e kadar ek gıda vermiyorum artık.3-4 arası yoğurt ya da meyve-sebze püresi(birgün yoğurt diğer gün püre).akşam 8-9 arası da muhallebi..iki günde birde meyve suyu veriyorum.bu ek gıda aralarında da yaklaşık 2 satte bir 100 cc mama yiyorlar..
aynen canım benimde öle en çokda gün bitiminde yatarken çok fena oluyorum...kızlar ya bişey sorcam size.
doğumdan sonra her gece/sabah sırtım tutulmuş bişekilde uyanıyorum.sizde varmı böyle bi durum?
nezaman geçti?ve epidural anestezi ile bi ilgisi varmı?
bende istiyorummmmmselam kızlar, hava çok güzel canım şöyyle dışarı çıkıp yürümkek istiyoooo... dün bütün ütüleri bitirdim bugün yine 2 makşina çamaşır yıkadım.. offff kurutma makinası istiyorum çamaşır ser topla başka bişi yyapamıom..
Fatoş hanım eşler böyle işte hersey mükemmel olsun istiyolar ilk zaanlar eşim öyleydi şimdi alıştı cok yardımcı saolsun gece falan kalkıyo yardımcı oluyo yoksa mumkun degil olmaz yani..
Alış veriş merkezleri öyle annemle gidince annemin sanıyolar bana cocuksun en işin var bunlarla diyenler oluyo sacma sorular soranda aynen..
Bende evime gidiyorum telden girerim cok zor oluyo hem ev işi hem cocuklar aman büyüsünler kocaman olsunlar
winston sen neredesin? diger?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?