Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydınlar kızlar

geçmişi biraz okuyabildim. herkes iyi maşallah kuzulara ve annelerine...

nefescim başın sağ olsun. mekanı cennet olsun (

annemler geldi gitti.. yoruldum yaaa.. hiç durmuyor bunlar.

bizimde ek gıda zamanımız geliyor. ama dr demiştiki kg alımları normal sınırlarda olursa 6. ayda geçeceğiz demişti..... bende şimdi elmayı soyup yalatıyorum sadece.. başka bişi yapmadım...

sallıyorum kızları yeni uyudular. kahvaltı hazırlıcam kendime...

kusma işi kötü gerkeçten ama bebişlerimiz için katlanıyoruz mecburen.tek derdimiz bu olsun kuzular iyi olsunda.
dediğin gibi geriyo insanı,biryere gidemiyorsun kusuyor diye.
bide kusmuklu kıyafetini değiştirirken yenisine kusması yokmu oda cabası:)
canım ben aslen aksaraylıyım ama samsunda oturuyorum.eşim samsunlu(((((((((((

kızlar ya bişey sorcam size.
doğumdan sonra her gece/sabah sırtım tutulmuş bişekilde uyanıyorum.sizde varmı böyle bi durum?
nezaman geçti?ve epidural anestezi ile bi ilgisi varmı?

Son düzenleme:
selammmmm....selammmmm...herkezi

Allah kabul etsin cnm..
sağol cnm allah razı olsun......

çoğu böyle oluyor maalesef doğumdan sonra......

biz geldik ayyy sabah gergin başladık...kayganaya sinir oldum.....yazdımda ömere hain hain diye bağrıyordu....küçücük çocuğa yaaa..

keyifsizim kısacaa
hasta diye bakacaksın sen buna hayatım hakkaten hasta çünkü...

allah sabır versin cnm zor böyle insanlarla en iyisi uzak durmak.

ayyy yaa,, ayyy yaa,,, çürüdü omzum boynum kolum bacağım yahu 2 satır yazıcam bırakmadılar tırım tırım tırmanıolar üstümöe cırmalıyolar beniiiii... ooooooofff

allah rahmet eylesin nefes kuzum allah sabırlar versin mekanı cennet olsun

olsun Dırımcım,ilk bir kaç gün senin veridğin tarifi yaptım,bayılarak yediler:)

kızlar birde nette brokoli,karnıbahar,kereviz falan çorbalarıda verebilirsiniz diyor,siz hiç denediniz mi?versem mi acaba?
ben veriyorum şekerim patates,havuç,kabak.brokoli,ıspanak,prinç haşayıp en son yedirirkende zeytin yağı ekliyorum veriyorum....

bal yasak firdoscuğum biliyorsun değilmi 1 yaşına kadar....

doğumdan sonra her gece/sabah sırtım tutulmuş bişekilde uyanıyorum.sizde varmı böyle bi durum?

ben hala tutuk ve uyuşuk haldeyim eğilip durmaktan canım...

selam kızlar, hava çok güzel canım şöyyle dışarı çıkıp yürümkek istiyoooo... dün bütün ütüleri bitirdim bugün yine 2 makşina çamaşır yıkadım.. offff kurutma makinası istiyorum çamaşır ser topla başka bişi yyapamıom..

ay firdos benimkiler keçi sütünü sevmedi ya... bende denedim sade verdim ama yok sevmediler...
bende herşeyin tadına bakdırıyorum şimdillik. irem yeni tatlara açık maşallah. ama beren pek oralı olmuyo..
bu arada firdos nerdeyse tüm gün besleniyolar saat başı sanırım. benimkiler hayatta yemez bu kadar ya....

aynen canım benimde öle en çokda gün bitiminde yatarken çok fena oluyorum...

bende istiyorummmmm

herkese meraba...
dünden beri beren mız mızdı öksürüyolar çok ya...beren gece hiç uyumadı sürekli ağladı yanımda yatırdım bende... sabah bi bakdım ateş fırlamışş 38 e hemen calpol verdim soydum biraz şimdi iyi şükür...
yemek yok 2 makina çamaşır yıkadım onları serdim başka bi iş yok daha kociş gelsin yemeği öle yapcam yanlarından 5 dk ayrılınca basıyolar çığlığı...

SElam kızlar ...

Aman artık hiç gelemiyorum ben bizimkiler iyice haylazlaştı aynı zmanda benim netim hala yok.
ARtık kucak yok pek fazla biraz yerde biraz yürüteçte gecinip gidiyoruz..

Bizde artık herseyi yiyyoruz inanın bazzen evde ne pişmişse veriyorum
Mesela ben annemdeyim taze fazulyeyle corba taptı onun suyunu aldım patatesindende ezdim içine biraz ekmek içi ohhh ne yiyyolar masaALLAH kuzularıma gecende tarhanadan bile verdim birazda kurallara baglı kalmıyorum cocuk herseyi yansitiyo bazen gaz yapıyo hemen es geçiyorum baska zamana

Son düzenleme:
kirpiciğim bostanlı atakentte oturuyorum
firdoscuğum evdeki oğlum iyi çok şükür hastanedekide iyi olacak inşallah oksijen ihtiyacı çok azalmış hayırlı zamanda gelmeyi bekilyor
dırım,canan,nero,doruk,artvinli,medine,winston,fatoş ve diğer arkadaşlar

çamaşır hepimizin kabusu sanırım. ben önceden ütülemeden giydirmiyordum çocuklara. şimdide çamaşır telinden alıp giydirir oldum.. kusmuklu cemreye kıyafet dayanmıyo. bide terliyo uyuyup uyandığında. çığlık çığlığa değiştiriyo. bu kız öldürcek beni...

eşim çamaşırdan rahatsız. her yer dağınık diyo.. sen eski zamanlarmı sandın her yer toplu tüm giysiler ütülü dedim.. kurutma mak. alcan bende yıkıyıp ordan makinaya atcam dedim.......

haftasonu kuzularla avm ye gittik. arabalarına bindirdim.. o ne popülerlik öyle yaw :)))) bi ilgi bi ilgi.. tabi çevirip saçma sapan sorular soranda çok oldu. tek yumurtamı çift yumurtamı :) aynı anda uyanıp aynı anda mı acıkıyorlar :) bunlar sizin mi :))))) ee boy 1.55 olunca yakıştıramadılar herhal :))))))))))))

1 saatte olsa dışarda olmak iyi geldi. ben ne zaman dışarı çıkıp gezsem sütüm acayip çoğalıyo. humana halt etmiş yani :))

bu arada dilemmadan haberi olan varmı kızlar. cts doğum yapcam dediydi........

Doruk geçmiş olsun canım ...
Zor cok zor hele o aylar ALLAH kolaylık versin..

Birce canım

Fatoş hanım eşler böyle işte hersey mükemmel olsun istiyolar ilk zaanlar eşim öyleydi şimdi alıştı cok yardımcı saolsun gece falan kalkıyo yardımcı oluyo yoksa mumkun degil olmaz yani..

Alış veriş merkezleri öyle annemle gidince annemin sanıyolar bana cocuksun en işin var bunlarla diyenler oluyo sacma sorular soranda aynen..

Bende evime gidiyorum telden girerim cok zor oluyo hem ev işi hem cocuklar aman büyüsünler kocaman olsunlar

oda yardım etmeye çalışır aslında ama kasım sonuna yetişmesi gereken bi işi var. şu kasım sonu gelsede bende bi oh desem valla.

evt canım aşırı ilgi var. bende minyon olunca yakıştıramadıllar

bende büyüselerde bi rahatlasam diyince hep diyorlarki büyüdüklerinde keşke büyümeselerdi diceksin diyolar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…