- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
aa lastik gaayet mantıklı yaww bence de
yanaklarında iz yapabilir ama...
benim cadılar şimdi uyuyorya gece uyumucaklar...dorukcum seninkilerde uyuyo galiba. gece uykuları nasıl. böyle uyuduklarında benimkiler gece uyumuyorlar da...
kızlar teşekkür ederim....ama kendimi afedemiyorum işte bu gece ağlarken bile bundan kaç sene önce böyle kendini kapatıp çocuğun olmuyor diye ağlıyordun şimdi yaptığına bak diyorum...ve benim çocuklarıma bağırdığımı gören kaynanada çocuklara bağryor....
eşimde aksam annesine bağırdı bağırmayacaksın oto moka dedi....oda savunmasın hazırladı sana bağırdımda aptalmı oldun dedi....
tek tesellim ikiside bağırsam bile yaramazlıklarına devam ediyor beni duymuyorlar....
18 aylıklar hatta 7 gün sonra 19 adım atacağız ilkkez bu kadar delirdim....
ssanırım kaynanamın yaptıklarıda tahammülümü azaltıyor......
valla canım benimkiler akşam uyuyolar gece 1 yada 2 sefer uyanıyolar ama genelde 5 den sonra emziğim düştü kalk . canım sıkıldı kalk sağa döncem kalk su içcem kaklk diye diye 8 i buluyo kalkmamız yani en rahat sattler bu sattler maşallah...gün içinde hiç uyumuyolar ama 10 dk toplasan yarım saat gündüz uykuları...
kızlar teşekkür ederim....ama kendimi afedemiyorum işte bu gece ağlarken bile bundan kaç sene önce böyle kendini kapatıp çocuğun olmuyor diye ağlıyordun şimdi yaptığına bak diyorum...ve benim çocuklarıma bağırdığımı gören kaynanada çocuklara bağryor....
eşimde aksam annesine bağırdı bağırmayacaksın oto moka dedi....oda savunmasın hazırladı sana bağırdımda aptalmı oldun dedi....
tek tesellim ikiside bağırsam bile yaramazlıklarına devam ediyor beni duymuyorlar....
dırım bende aynı şeyi düşündüm aslında. kafan rahat olmadığı için kyanana olan tahmmülsüzüğünüçocuklardan çıkarıyorsun bence.. ama inan iyi bile sabresiyorsun o yoğunluğa bu tempoya çokiyi dayanıyorsun..
birsencimm ben de bugünleri görene kadar tam 10 kere anestezi aldım, filmler, ameliyatlar birsürü iş ve buna rağmen, bir tanecik olmasına rağmen, daha şimdiden en savunmasız haline bile kızabiliyorumm. insanız nihayetinde dedim ya sabır taşı olsa çatlar, senin de arada patlaman çok normal, e bir de kendi evinde böyle değildin kayannanın duyarsizliği da illaki çatlatıyordur seni.
maşallah kuzulara çok tatlılar, Allah nazarlardan korusun..
cnm tombiş duruyorlar kiloları boyları nasıl, bizim kızlarla doğumları yakın galiba biz 8 mayısız:)
çok cadı bu kusmuklular nerocum
geçen cts akşam halamlara gittik. cemreyi aldı ayağında sallıyo. cemre durmadı, eşinden bal istemiş bi baktım 1 kase balla geldi. nolcak o dedim. emziğe sürceklermiş... çok sinirlendim... SAKINNN dedim yüksek sesle. bozuldu. adamın elinden kaseyide alıp mutfağa gittim... çok abartıyomuşum bişi olmazmışşşşşşş (kafasına tokat indiren smiley nerde bulamadım)
canım ne kadar keyifsiz bir gün geçirmişsin allahım şu evin bir satılsaydı da evine geçsen bitecek bu sıkıntılar kuzum sabır...gelelim bana o kadar berbat birgün geçirdimki anlatamam size şimdi kankama anlattım......
dün cananında dediği gibi kaynım ve nişanlası ile cevahirdeydik...çocukları çılgnlar gibi bütün oyun araçlarına bindirdik....2 saat oyun alanında kaldık....neyse sonrası yemek vs. ali bizi çok yordu babası ömeri kucağına alsa....arabsında bağırdı çağırdı...illa beni al dedi...yada arabada oturmak istemediler...yürümek istiyorlar...koca yerde salyoruz..sonrada koştur allahh koşturr....
neyse kaynımın dükkanda işi vardı zaten işini brakıp bizi gezmeye götürmüştü....çocukları arabada bağrş çağrış uyuttuk sonra hep beraber dükkana gittik..hemen bütün malları paketledik üzerine yazılarını yazdık..eşimde koliledi ambara hazır ettik ama 2 saatten fazla kalmışz...eve geldik çocukları uyuttuk...
süt verdik..sizleri okudum ama çok yorgundum uyudum....
ama gece eve gelince morelim bozuldu dün bütün bulaşkları ykayıp gitmiştim...eve bir geldim sepette sabah yıkadığım bulaşıklar duruyor...lavoba içi ise bulaşık dolu....tegah küçücük süt hazırlayacağım yer yok....neyse yattım...sabah 6 da kalktı çocuklar saat olay bizde fena oldu....eskiye göre 5 de kalktılar...allahım babasınn arkasından ağladı delirdim sonrada mama diye başladılar....hemen kahvaltı hazırladım....yedirdimm...yedirirken baktım altlarını doldurmuşlar....bi baktım ıslak mendilimiz yok aksam arabada unuttuk dedim heralde....hemen gittim lokanta mendilleri vardıı onlarla sildim sonrada selpağı ıslatıp sildim...besledim bu sefer üst değiştireceğim allahım birinin çorbanı giydiriyorum öteki kaçıyor...artık delirdim..oyun istiyorlar giyinmiyorlar..neyse zorla giydirdim...dur dedim sabha sabah tatlı kahvalt yaptılar..su vereyim biberonlara koydum su ...verdim içsinler....bu arada strelize ettiğim biberon ve kutusunu en az 3 kere masaya uzanıp yerlere attılar.....saat sabahın 7 si sizlere bakem dedim..o kadarda keyile yazıyorumki...içerden ses geliyor...hemen pc. kanepeye koyup oturma odasına gittim..bi girdimki oturmuşlar birbilerini ıslatıyorlar ama çorplar eşomalar suu içinde delirdim tabi...daha yeni giydirdim...aldım ellerinden biberonları....bizimkiler boş biberon emerler boş vereyim dedim....
ve içeri bir girdim ömer pc başnda bütün klavleyi koparmış....ve yazdıklarım uçmuşşşşşşşşşş....o kadar delirdimki ömeri kollarınaddn tutuğum gibi yere oturttum ve ellerine poposuna vurdum....ağladıı onu gören alide ağlamaya başladı...o hışımla gittim bulaşık suyu koydum evdeki kontes bana diyorki birsenciğim çay suyumu koydun üzerine demliği koymamışsın unuttunmu diyor hayır dedim buşaıkları yıkayacağım dedim...yıkadım kahvaltı hazırlıyorum haşlanmış yumruta yiyeceğim ben dedi...onuda yaptım..yedik bu arada hiç durmuyorlar tv.top atıyorlar birbirlerine küp fırlatıyorlar....kavga ediyorlar...soraya gelip mama mama diyip ama ne verdiysem yere tükürüyorlar...en sonunda beni sofradan kaldırıp...rahat ettiler...sonra mok kokusu geldi altlarını alayım dedim...ıslak mendil yok diye çıkardım altlarını banyoya soktum alişin poposunu yıkayacağım ömer ayağımın altında ..alişi temizledim giydirdim ..ömeri aldım ömerin mok badisine geçmiş onuda yıkadım badsini değiştireyim dedim bide ne göreyim ......nasıl sıktıysam kollarını morarmış o kadar morelim bozulduki...attım pc bi yere.......bütüngün ömere sarıldım..ama o feşelliğe devam ediyor...sonra o morel bozukluğuna kaynananın komşusu geldi hiç keyfim yok ama kadıın çocuklara tarhana getirmiş...alişi uyuttumuştum...o gelince azcık konuştuk ömeri uyuttum kaynanam geldi....onları bıraktım..spora gittim..pc.bilgisayarcıya verdim....oradan spora gittim tlf kapattım 1 saatten fazla orada kaldım kafamı dağatamadım ama......eve geldimm...ağırlık çöktü üstüme kaynana güzellik yapmış bana çocukları yedirmiş..bende kaynımın odasına gittim hemen uyudum 1 saat yinede kafam yerine gelmedi...gittim pc aldım..eve geldim çocuklara yoğurt vereyim dedim...yemediler...uyutayım dedim saatlerce salladım...yokk anam...saldım....saat daha erken die size bakem dedim..bütün konuşmalara cvp yazdım....mutfağa gittim giderkende pc.bir paket bezin altına sakladım görmesinler diye...içeri bir geldimm pc alınmış yere konulmuş tuşlarr sökülmüş..
diğeri eline almış vınnı yalıyor...artık bağırmaya iyilikle söylemeye gücüm kalmadı..başladım ağlamaya...gittim salona ağladım ağaladım...eşim gelmiş pc içinmi ağlıyorsun diyor yok dedim..sonrası yemek vs. işte anca geldim size yazıyorum...böyle berbat birgün geçirdim...kendimi berbat hissediorum ..berbat bir anneyimm
dırımcım yaaa sabır taşı olsa çatlar, offff ben okurken içim daraldı yauww, yok yok ben kesin çok tembel bir insanım, sizleri okuyunca anlıyorum bunu. dırımcım sen harika bir annesin, sorgulanacak son şey bu, ama bukkadar olayın üzerine ağlaman gaayet normal tabee.
dorukcumm geçmiş olsun, geçmiş zaten gerçi dii mi.
winston ankaradan düşünüce çok da uzak sayılmazsın canım
bircecim o zman senle tanışma şansımız var, izmire sık geliriz, bostanlıda da tansaşın yanında halam var, oraları çok seviyorum yaaa.
cano ben bu kilomla bişi almak istemiyorum ama paçoz ötesi bişi oldum yaa, bugün kaşları aldım neyse, bir de diğer kişisel temizlikleri halledebilsem çok süper olacak. 2-3 hamilelik kıyafetimi döndürüp döndürüp giyiyorum, bari bi 60ları görebilsem çoook rahatlıycam. offf ayak ayak üstüne bile atamıyorum yaaa
kızlar ben de artık yavaştan işlerime dönüyorum, yarın bir bakıcı gelecek görüşmeye, bakalım inşallah anlaşabiliriz, bakıcısı olan arkadaşlar (aklıma bi firdos geldi) neler talep ettiniz bakıcıdan, ev işi, yemek fln da istediniz mi? ben kendim de evde çalıştııımdan bakalım kadının işine gelecek mi bu durum.
kusma konusundan bahsetmişsiniz, cidden üzerini değiştirirken kusunca bi de iice sinir oluyor insan, bi de henüz kafasını tutamadıından çekiniyorum koyup kaldırırken zor geliyor vesselam.
nerocumm senin kızlara hastayım ben yaa maşallah, accaip şirinler, yaramaz olan hangisi?
bende inci hanımı sallıyorum kıpraşıp duruyorOnu bende düşündüm hemde ciddi ciddi düşünmüştüm.Eşim kızdı nefessiz kalır saçmalama diye vaz geçtim.
İnsan sinir olunca herşey mantıklı geliyor.
Uyumadı ayağımda sıpa babası aldı beşiğinde sallıyor bakalım kim galip gelecek
off saat 8 gibi kızlara mama suyu koymuştum çaydanlığa. kayna kayna bitmiş. iyki yangın falan çıkmadı((
oy aslıcığım one kız dakka başı kalk hatta yatma sen başlarında dur yani....valla canım benimkiler akşam uyuyolar gece 1 yada 2 sefer uyanıyolar ama genelde 5 den sonra emziğim düştü kalk . canım sıkıldı kalk sağa döncem kalk su içcem kaklk diye diye 8 i buluyo kalkmamız yani en rahat sattler bu sattler maşallah...gün içinde hiç uyumuyolar ama 10 dk toplasan yarım saat gündüz uykuları...
fatoş iyi geceler cnm
offf canımda çay istedi hain koca demelerim dedi ama demlemeyeceğim dedi hesap yaparken püfff
herkesi öptüm kızlar...
kızları doyurup yatayım bende dün gecenin uykusuzluğu üstümde hala...
olmazmı canım koş gel çayda varrrcanancım kekten banada varmı :) midem kazınıyo ama cemre uyancak diye kıpırdayıp mutfağa gidemiyorum. kocamın bi yerlerinde pireler uçuşuyo... ondanda isteyemiyorum. güya iş yetiştirecek... her fırsatta uyuyor :)
yok zaten şimdi alma yeni doğum ayptın 3 aya kadar epey bi verirsin bu dfa aldıkların büyük gelir hamişlikkıyafetlerinle idaret et oh biraz bakımda yapılmışdırımcım yaaa sabır taşı olsa çatlar, offff ben okurken içim daraldı yauww, yok yok ben kesin çok tembel bir insanım, sizleri okuyunca anlıyorum bunu. dırımcım sen harika bir annesin, sorgulanacak son şey bu, ama bukkadar olayın üzerine ağlaman gaayet normal tabee.
dorukcumm geçmiş olsun, geçmiş zaten gerçi dii mi.
winston ankaradan düşünüce çok da uzak sayılmazsın canım
bircecim o zman senle tanışma şansımız var, izmire sık geliriz, bostanlıda da tansaşın yanında halam var, oraları çok seviyorum yaaa.
cano ben bu kilomla bişi almak istemiyorum ama paçoz ötesi bişi oldum yaa, bugün kaşları aldım neyse, bir de diğer kişisel temizlikleri halledebilsem çok süper olacak. 2-3 hamilelik kıyafetimi döndürüp döndürüp giyiyorum, bari bi 60ları görebilsem çoook rahatlıycam. offf ayak ayak üstüne bile atamıyorum yaaa
kızlar ben de artık yavaştan işlerime dönüyorum, yarın bir bakıcı gelecek görüşmeye, bakalım inşallah anlaşabiliriz, bakıcısı olan arkadaşlar (aklıma bi firdos geldi) neler talep ettiniz bakıcıdan, ev işi, yemek fln da istediniz mi? ben kendim de evde çalıştııımdan bakalım kadının işine gelecek mi bu durum.
kusma konusundan bahsetmişsiniz, cidden üzerini değiştirirken kusunca bi de iice sinir oluyor insan, bi de henüz kafasını tutamadıından çekiniyorum koyup kaldırırken zor geliyor vesselam.
nerocumm senin kızlara hastayım ben yaa maşallah, accaip şirinler, yaramaz olan hangisi?
zuhaha ülen hamişde değilsinizki aş eriyonuz deyim toplanın gelin len bana hepinize yetecek kadar bol çikolatalı kekim var hahahaayy dırım okurken gözlerim şaşıbeş oldu:)))
allah sabır versin canım.ama insan çileden çıkıyor bi yerde sanada hakvermemek mümkün değil.ömer unutur sen unutmazsın eminim... ama üzme artık kendini yaşanmışartık.. en haylaz zmanları şimdi 2 yaşdan sonra biraz daha durlurlar inşallah..
canan tülüş geldi canım ya.. kocişi lastik alcakmış selimle gittiler bizde dedik eve kapamayınbzide atın biyere...
kızlar bizim emziklerin kenarında delikler var benim şaheser kocam gözlük gibi lastik geçirelim dio:)))
gece gece milletin aklına kek düşürdün canan karusuuuu... bende tatlı bişiler alıp yiyim yavvv canım çekdi..
ayy sorma o olay bendede fazlası ile oluyor eşim diyokş sakın ben evde yokken su koyma ocağa yoksa yangın çıkar diyoooff saat 8 gibi kızlara mama suyu koymuştum çaydanlığa. kayna kayna bitmiş. iyki yangın falan çıkmadı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?