Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

off saat 8 gibi kızlara mama suyu koymuştum çaydanlığa. kayna kayna bitmiş. iyki yangın falan çıkmadı ((

kızlar teşekkür ederim....ama kendimi afedemiyorum işte bu gece ağlarken bile bundan kaç sene önce böyle kendini kapatıp çocuğun olmuyor diye ağlıyordun şimdi yaptığına bak diyorum...ve benim çocuklarıma bağırdığımı gören kaynanada çocuklara bağryor....

eşimde aksam annesine bağırdı bağırmayacaksın oto moka dedi....oda savunmasın hazırladı sana bağırdımda aptalmı oldun dedi....

tek tesellim ikiside bağırsam bile yaramazlıklarına devam ediyor beni duymuyorlar....

18 aylıklar hatta 7 gün sonra 19 adım atacağız ilkkez bu kadar delirdim....

ssanırım kaynanamın yaptıklarıda tahammülümü azaltıyor......

yanaklarında iz yapabilir ama...

benim cadılar şimdi uyuyorya gece uyumucaklar... dorukcum seninkilerde uyuyo galiba. gece uykuları nasıl. böyle uyuduklarında benimkiler gece uyumuyorlar da...

valla canım benimkiler akşam uyuyolar gece 1 yada 2 sefer uyanıyolar ama genelde 5 den sonra emziğim düştü kalk . canım sıkıldı kalk sağa döncem kalk su içcem kaklk diye diye 8 i buluyo kalkmamız yani en rahat sattler bu sattler maşallah...gün içinde hiç uyumuyolar ama 10 dk toplasan yarım saat gündüz uykuları...

dırım bende aynı şeyi düşündüm aslında. kafan rahat olmadığı için kyanana olan tahmmülsüzüğünüçocuklardan çıkarıyorsun bence.. ama inan iyi bile sabresiyorsun o yoğunluğa bu tempoya çokiyi dayanıyorsun..

anladım canım. maşallah diyelim..benimkiler gececi. sabahta sızmış şekilde uyuyorlar. benimde onlar uyuyunca uyumam lazım ama uykum gelmedi bugün aksi gibi......

çıkayım bari ben. herkese iyi geceler..

birsencimm ben de bugünleri görene kadar tam 10 kere anestezi aldım, filmler, ameliyatlar birsürü iş ve buna rağmen, bir tanecik olmasına rağmen, daha şimdiden en savunmasız haline bile kızabiliyorumm. insanız nihayetinde dedim ya sabır taşı olsa çatlar, senin de arada patlaman çok normal, e bir de kendi evinde böyle değildin kayannanın duyarsizliği da illaki çatlatıyordur seni.

evet kızlar yaa bir insan nasıl olurda yediği bir tabağı bardağı yıkamaz yaa...utanır yaa
yada beni burada yaşıyorsa yapacak eşekkkk gibi diye rahat davranıyor...

bugün ne kadar sıkıntılıyım görüyor....bana diyorki ıspanak istiyor cnm
sanki yıkaması temizlesi basit gibi....onu yaptım
kıvırck aldım bak hepimiz seviyoruz onuda yap...neyse kıvırcıkları suya braktım
salata yaptınmı.....dior delireceğim yaaa...çok afedersinz ama bana diyecekki ben sıçtım git sifonu çek..........eşimde anlıyor eve gidelim diyor ama olmaz dedim geçecek böyle dalgalar olacak dedim....ama hedefimizi yapmak zorundayız yoksa şimdiye kadar çektiklerim boşa gidecek.....yarın kısmetse borcumuzun yarsını yatırıyoruz...önümüzdeki 3 ayı sıkı tutup tamamnı bitireceğim..belki hayırlısı ile evimde satılr...buradan eve gitmekte istemiyorum offffffffff offff

çokkk teşekkür eeriz teyzeleri......ay başım ağrıyor yine bu regl öncesi ve sonrası baş ağrısı beni baydı yıllardır......pöffff..
len ne keki bu saatte recim yapmıyozmu biz

maşallah kuzulara çok tatlılar, Allah nazarlardan korusun..
cnm tombiş duruyorlar kiloları boyları nasıl, bizim kızlarla doğumları yakın galiba biz 8 mayısız:)

10 mayıs doğumluyuz berenciğim 18 ekimde kontrolmz vardı 64.5 ve 66.5 kızların boyu kilolarda7400 kg civarı cnmmm...

kavanozla getirseymiş

canım ne kadar keyifsiz bir gün geçirmişsin allahım şu evin bir satılsaydı da evine geçsen bitecek bu sıkıntılar kuzum sabır...

ipek anacığım çok fena yahu ama çok tatlı yemelik yani...

fatoş iyi geceler cnm

offf canımda çay istedi hain koca demelerim dedi ama demlemeyeceğim dedi hesap yaparken püfff

bende inci hanımı sallıyorum kıpraşıp duruyor

off saat 8 gibi kızlara mama suyu koymuştum çaydanlığa. kayna kayna bitmiş. iyki yangın falan çıkmadı ((

allah korusun aman dikkat cnm yawww...

oy aslıcığım one kız dakka başı kalk hatta yatma sen başlarında dur yani....

fatoş iyi geceler cnm

offf canımda çay istedi hain koca demelerim dedi ama demlemeyeceğim dedi hesap yaparken püfff

gel kuzum bende hazır var şu an

herkesi öptüm kızlar...
kızları doyurup yatayım bende dün gecenin uykusuzluğu üstümde hala...

olmazmı canım koş gel çayda varrr
yok zaten şimdi alma yeni doğum ayptın 3 aya kadar epey bi verirsin bu dfa aldıkların büyük gelir hamişlikkıyafetlerinle idaret et oh biraz bakımda yapılmış
zuhaha ülen hamişde değilsinizki aş eriyonuz deyim toplanın gelin len bana hepinize yetecek kadar bol çikolatalı kekim var hahaha
ayy sorma o olay bendede fazlası ile oluyor eşim diyokş sakın ben evde yokken su koyma ocağa yoksa yangın çıkar diyoo

evet canım telde de söyleidğim gibi bu arada şarj bittiği için kapandı
sinir sistemin laşka kuşka olmul dolayısı ile abrın az e bide kendi evinde olmamanın verdiği bi rahatsızlık var ne kadar rahatım dersen de evindeki giib olamıyosun işte
hayırlısıyla yaza yeni evine geçersin işalahhh

dişim kırıldııı yaaaa şaka gibiii offffffffff ben masraftan kaçayım dedikce beni buluyorrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…