Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

nerminciğim piskolog değil piskiyatrise gideceğim oda bi süreliğne antidepresan verecek....daha önce lustural ve zanax kullandım........ama uyutuyordu iştahımı kesiyordu.....
piskoloğa verecek param yok....en iyisi bakırköyden randevu almak...

buyrun işte 15 dk önce uyuttum duş aldım çamaşır attım uyanmış...üzerimde havlu mıçıma donumu giyemedim...ömeri sallıyorum

bence sorun sende değil. şartlar zor.boşuna antidepresan kullanıpta bide sağlığını bozma.. sabır.. inşallah geçecek canım..

Dırımcım yakında olsaydık kimseye gerek kalmazdı,biliyorsun psikolojik danışmanım...ama uzaktan ne derece faydam dokunur bilmiyorum..psikiyatrist ilaç tedavisi yapar,geçici bir süre rahatlama sağlar..hem ilaçların çok yan etkisi var..senin ihtiyacın olan şey birisi tarafından dinlenilmek bence ve bunu da psikolog yapar ama o da seans olarak pahalıdır..İnşallah şu eviniz satılır da kurtulursun canım arkadaşım...

çok doğru söylüyorsun......aslında kaynanama kızıyorum ama bi yerdede boşaa
kendi annem bile anlamıyor beni....

en çocuklarıma bağırmak üzüyor beni....

eşim ev konusunda diretiyordu 58 bindeb aşağa olmaz diye ama 55 bine ilk isteyene vereceğim dedi....tabi birsürü alıcıyı kaçrdktan sonra .........

dirimmm canım kankam arıyayımda dertleşelim canım benimmm
benimkilerde sabah beri sadece yarım saat uyudular uyku başlarına çıktı geliyolar bacağıma kafalarını koyuyolar sallıyorum yok bu arada kızlar artık avon satmaya başladım sipariş alınır hehehe

dırım yaa üzme bu kadar kendii.sen çok haklısın bence kaynananda nasıl bu kadar galesiz anlamıyorum.ama dayan canım inş.. bu günlerde geride kalacak neleri atlatmışsındır bunuda atlatacaksın bir şekilde

canım benim üzülme inşallah her şey yoluna girecek sabrının sonu kocaman mutluluk olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

sağlık ocakları yönlendirmiyormu peki...

kızlar kafanızı şişiriyorum ama bi tarafa anlatmam gerekkkk

bizim kafamız şişmez kuzum sen yaz anlat rahatla...

ay dirimi aradaım dertleşelim diye sesi panikli
hastaneye gidiyorum kapat dedi
konuşamadık
bişi olmuş belli
arıyamıyorumda müsait değil ayyyy
çatlayacam meraktan
acaba çocuklaramı bişi oldu üstleirne bişi mi dveiridler bi yerdenmi düştüler ateşlendilermi ay allahım yaaa offfff

dırımkızı merhaba yaşadığınız sıkıntıları aynısını bende yaşıyorum üstelik 34 aydan beri ikizlerim 34 aylıklar 3 yaşında olucaz yakında 8 sene kayınvalidesiz bir hayattken birden onunla aynı evde yaşamaya başladım. benim ikizlerim çok küçük doğdular küvezde kaldılar gündüz yalnız başıma bakıyordum gecede annem ve kayınvalidem kalıyordu sütümün gelmesi için gece uykusuna ihtiyacım vardı öle böle derken zaman aktı geçti. çok sıkıntılar yaşadım kayınvalidemle annemede laf söylüyordu annem fazla gelemiyordu.. eşimde bu zamana kadar annesinin sözlerini dinlemezken tam bir anne kuzusu olmuştu eşimlede tartışıyorduk o bana senin annen diye başlıyordu ben ona senin annene diye başlıyordum öle böle derken prematüre bebek büyütmenin de sıkıntılarını çok yaşadımm. anladım ki sana kötü laf söyleyene sen gülücük dağıtacaksın sana sopa kaldıran eli öpeceksin ki o yaptığının farkına varacakk. birde işin kötü tarafı çalışmam bebeklerim 6 aylıktı çalışmaya başladımm. hem çalışıp hemde ikizleri büyütmek çok zorluyorr halada öle akşam en erken yatma saatim 02:00 yemek yap ütü yap çamaşır as çamaşır topla ortalığı topla, kayınvalidem elini bir işe sürmezz ne makineye bulaşık yerleştririr nede temizleri yerleştirir, nede bi yemek yapar. her sabah uyandığında suratı hep asıktır hiç gülmezz napayım onu kendi haline bıraktımm nasıl istiyorsa öle yapsınn sanki bizim evde yaşayan biri değilmiş gibi davranıyorumm.. bence sende öle yapp .sinir yatıştırıcı ilaçlar kullanmaya başlamıştım ama iş yerimde hiç olmadı uyku hali uyuşukluk olmaya başladı.. imar müdürlüğünde çalışıyorum adamın birisi bir gün arsasının imar durumunu istemişti adamın yerini koordinatlarını yanlış okuyup adamın yerini heyelanlı yer yapmıştımm o an hapları alıp çöpe attım ve birdaha ağzıma sürmedimm. . ikiz yetiştirmek öle kolay bir şey değill uzaktan davulun sesi herkeze hoş geliyorda yakına gelince öle olmadığını anlıyorlarr.. sabır diliyorumm ilerki tarihlerde çocuklar büyüdükten sonra hatırlamayacağız bile böle olayları.. neyse kafanı çok şişirdimm. ama bu tarz olaylar yaşanıyorr ama bitecekk bebeklerimiz büyüyorr...

offffffff offffffffffffffffffff
kankimle konuştum
ömerim düşmüş kafasını yarmış
dikiş atacaklarmış şimdi tomografiye göndermişler ağlıyodu ve hala panikliydi tek tek soramadım an azından ne olduğunu öğrendim hangi hastanedesin dye sordum am hangi hastanede olduğunu sesten anlayamadım tekrarda soramadım biraz sakinleşsinde 1 saat sonra felan arıyayım olmazsa dayanamayıp gidecem vallaha

kötü bi gün geçiriyorum..dırımla başalayan üzüntüm kızımda patlak verdi ona bağırdım idemeyerek korktu yavrum. nasıl ağladı bebeğim içim yandı. derken az evvel çok kötü bi haber aldım canım arkdaşım gamzemin bebeğine %80 dawn sendromu teşhisi konulmuş..( ağlamakdan gözlerim şişti.. allahım yardım etsin ona son test yapılmış sonucunu bekliyorlar sizlerdende dua bekliyorum kızlar...(((

of be bu gün hiç iyi haber yokmuu
allah arkadaşının yardımcısı olsun hamilemi canım yoksa doğdumu
kısacası bebek ne kadarlık

çıkıyorum kızlar kociş geliyomuş öpüldünüz
dirimkızdanda alamadım başka haber aıyacağım ama şimdi başı bi dünyadır diye arıyamıorum allah ömerimin yardımcısı olsun işallah çok büyük bişi dğeildir 2-3 dikişle atlatır yaa

zaten çok hastayım üzerine ne kadar kötü haberler böle iice cnm sıkıldı(

nerocum sağl cnm,,
dirimcim hayırlı haberlerle gel inş. cnm ya çok üzüldüm,,
dorukkcum dualarım arkadaşınla rabbim korktuğumuza uğratmasın inş..

dırımcığım sen çok iyi bir anne ve mükemmel bir eşsin borçlarınızı ödemek için kayınvalidenle yaşayacak kadar fedakarsın inan ben aynı şeyi yapmazdım.Bayramda gelecekler 15 gün beraber kalacağız diye şimdiden uykularım kaçıyor lohusayken gelmişlerdi 2 dişde sıkmaktan ben kırmıştım gelelim ruh haline
lütfen rahatlamaya çalış sen kötü oldukça başına hep kötü şeyler gelir sakin ve sabırlı ol iyi olki iyilik getirsinhayat sana kötüyüm deme, çok denedim ben sızlandıkça sorunlarım hiç bitmedi
tüm dertlerin ilacı Allaha inanıp sabretmektir birde senden bir ricam olacak ne kadar kızarsan kız başkalarına sinirlenip bebekleri hırpalama şükret lütfen yanındalar seninleler sarılıp uyuyabiliyorsun benim kuzum 113 gündür hastanede daha dokunamadım bile
ne kadar çok olumsuzluk yaşarsan okadar pişer güçlü insan olursun Allah sevdiği kullarını sınava tabi tutarmış senin sınavında böyleymiş tevekkeli ol rabbim mukafatını verecek Ömerimizide öp sev çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin

dorukcuğum arkadaşın içinde dua ettim hayırlısı olsun canım
nerocuğum kızların çok tatlı Allah bahtlarınıda güzel etsin
kirpiciğim halanın evi bana yakınmış herzaman beklerim ararsın buluşuruz tanışmayı bende çok isterim
canan,firdos,artvinli ve diğer arkadaşlar
ben bugün oğlumu görmeye gittim kanı düşmüş kan vermişler beslenirken morarıyormuş ama genel durumu iyiymiş oksijenden kurtulmasına az kalmış çok güzel görünüyordu kuzum konuştum onunla gel dedim sen nezaman iyileşeceksin dedim gel bir koklayım seni dedim dinledi sonra ağladı biraz çıkarttılar beni dışarı iyi olacak bebeğim

çok üzüldüm yaa noluyo böylee

inşallah doğru değildir inşallah yanılıyorlardır..

akşam akşam bi kötü oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…