Dırımcım yakında olsaydık kimseye gerek kalmazdı,biliyorsun psikolojik danışmanım...ama uzaktan ne derece faydam dokunur bilmiyorum..psikiyatrist ilaç tedavisi yapar,geçici bir süre rahatlama sağlar..hem ilaçların çok yan etkisi var..senin ihtiyacın olan şey birisi tarafından dinlenilmek bence ve bunu da psikolog yapar ama o da seans olarak pahalıdır..İnşallah şu eviniz satılır da kurtulursun canım arkadaşım...
canım benim üzülme inşallah her şey yoluna girecek sabrının sonu kocaman mutluluk olsun inşallahhhhhhhhhhhhho kadar kötüümkiii kızlarrr ağlyorum şuan ....dayanacak gücüm kalmadı artık....
sinirlerim çok bozuk....
sabahın 6.30 kalktık...sizede yazdım kaynanaya dedim sabah sabah bağırma çocuklara sinirime dokunuor dedim...ne demek o dedi...biberonu paylaşamıyorlar dedi ondan bağırdım ..hayır dedim genel olarak dedim....nedemek o bilmem ne bozuldu anlamıyorlar neden bağrıyorsun ya dedim en sonunda...
sonra bi tavr bualşaıkları yerleştiriyor öğlen için balık yiyecekmiş dolma biber dolduracakmış...ne yaparsan yap dedim...kahvaltı ettirdim çocuklara sabah sabah sütlü biberonlara su koymuş vermiş elllerine ...ama ömerin biberonun kapağını tam kapatamadğı için yakasından aşağa boca olmuş su...üzerini değiştirdim ...kendimiz oturduk kahvaltıya ama bir bardak çay içirmediler...ekmek aldılar ellerine ...heryere ekmeğe buladılar...kalktım banyo yaptırdım onlara temizledim giydirdim...kaynana bi hışımla kalktı gitti....kaynımın odasına ....oranının camını silmeye başlamış..bende çamaşır topladım..makinadakileri astım..makinaya çamaşır attım...çocuklar kaynananın yanına girmişler cam sildiği kovayı bir güzel dökmüşler....sar başaaaaaaaaaaa birdaha üzerlerini değiştirdim...gittim bulaşıkları yıkadım çocuklara çorba yaptım biberonları strelize ettim ikisi birden solona biberon sularını dökmüşler...kendileri ıslak.....dudaklarımı ısırmaktan başka bişey yapamadım...tabi benden kaçan ömer buzdolabnı açıp yumurtayı kırmış...delirdim ama ne yapsam boş....içeride bu sefer oyun oynuyorlar...evi süpürüyorum..en son odayı süpürüyorum ortalarda yoklar....dedim kesin bişey yapıyorlar bide ne göreyim banyoya girmişler.....kaynananın camı sildiği kova orada duruyor..çocuklar kafasından aşağa dökmüşler bide yalıyorlar.....o kadar bağırdımki...ali karşımda sırıtıyor hiçç bağaran ben değilmişim gibi...
kaynanamda bana bağırma aytunç çok kızıyor dedi.....açtım ağzımı yumdum gözümü....
aytunç gelsin baksın aksam 2 saat bakıyor deliriyor millet yardımcı ile bakarken isyan ediyor .....banamı çalışıyor dedim...kimse bana çocuklar konusunda ahkam kesmesin kimseye tahammülüm yok artık dedi...başladım ağlamaya.........ne yapacağım ben yaaa piskiyatristemi gitsem kızlar ne yapayım söyleyin bişey
sağlık ocakları yönlendirmiyormu peki...nerminciğim piskolog değil piskiyatrise gideceğim oda bi süreliğne antidepresan verecek....daha önce lustural ve zanax kullandım........ama uyutuyordu iştahımı kesiyordu.....
piskoloğa verecek param yok....en iyisi bakırköyden randevu almak...
kızlar kafanızı şişiriyorum ama bi tarafa anlatmam gerekkkk
offffffff offffffffffffffffffff
kankimle konuştum
ömerim düşmüş kafasını yarmış
dikiş atacaklarmış şimdi tomografiye göndermişler ağlıyodu ve hala panikliydi tek tek soramadım an azından ne olduğunu öğrendim hangi hastanedesin dye sordum am hangi hastanede olduğunu sesten anlayamadım tekrarda soramadım biraz sakinleşsinde 1 saat sonra felan arıyayım olmazsa dayanamayıp gidecem vallaha
kötü bi gün geçiriyorum..dırımla başalayan üzüntüm kızımda patlak verdi ona bağırdım idemeyerek korktu yavrum. nasıl ağladı bebeğim içim yandı. derken az evvel çok kötü bi haber aldım canım arkdaşım gamzemin bebeğine %80 dawn sendromu teşhisi konulmuş..( ağlamakdan gözlerim şişti.. allahım yardım etsin ona son test yapılmış sonucunu bekliyorlar sizlerdende dua bekliyorum kızlar... (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?