nasıl kırıldı kızzz dişin
cnm şimdi fark ettim farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum....hatta şimdi bile....en arkada kaa dişimde dolgu vardı ama ortasında bu tam kenarı öle bir noktaki sivri bıcak gibi dilim hareket ettikce batıyor....bizim dişcidede dolgu 150 tl 6 sene oldu bunu yaptıralı
bide ben başka dişciyede gidemem offffffffffffffffffffffffffffffff
emziklerin iki yanında delikler var bizim. bi ara vidalasak şunu bile demişti
tabiki ya yapıştırılırmı :)
küvezde bizzat gördüm emziği yapıştırıyolardı çocuklara:))şu serumları sabitleyen bantlarla ama:))))
benim hiç olmadı daha ama böyle olanı da duymadım.dahada devam ederse bi dru ara derimben canımya bidekızlar benim doğumdan sonra adetim çok çok omaya başladı gece 3 defa üzerimi değişdim o kadar yani en son bebelerin benizi takdım o bile fayda etmedi sizdede böle oldumu???
ya birsenciğim sorsana neden bağrıyorsun sürekli diye hastamı ne ay anlamıyorum bu ufak çocuklara tahhamül edemeyenleri ben çocuk yani ne bekliyorlar susup oturmalarınımı....günaydınlar yine sabahın köründe başladık ve nalet kaadın evet nalettt diorum artık çocuklara bağrıyor...yine su beee allah kahretmesinn gibi kelimelerle başlıyolar...
sağol cnm aman boşver sağlıklı olsunlarda önemli olan o...geçmiş olsun sanada cnm....canlar geçmişi okudum ama kime ne yazıcam unuttumçok fena hastayım boğazım ağrıyor kızlara bulaştırmamam lazım ama sütten geçermi bşy acep, buz gibi kola içmiştim ondan oldu millet gaz yapar diyip duruyor gizlice içersem olacağı buydu..
dirimcim sen kaynanaötöre tahammülsüzlükten kuzulara kızıyorsun hepimiz öyleyiz malesef şuan bir geçsen kendi evine hayırlısıyla..
jakie hoşgedin cnm, bende su içiremiyorum çokyemediklerinden susamıyorlar heralde:))
nero cum maşallah tekrar benimkiler hem boy hem kilo olarak daha azlar, canları sağolsun napiim(
hepinizi öperim çokkkk
benim ilk regl öyle oldu cnm çok geliyordu ama şimdi normal...ya bidekızlar benim doğumdan sonra adetim çok çok omaya başladı gece 3 defa üzerimi değişdim o kadar yani en son bebelerin benizi takdım o bile fayda etmedi sizdede böle oldumu???
kızlarrrrrrr
geçmişi akşama okurum artık...
o kadar kötüümkiii kızlarrr ağlyorum şuan ....dayanacak gücüm kalmadı artık....
sinirlerim çok bozuk....
sabahın 6.30 kalktık...sizede yazdım kaynanaya dedim sabah sabah bağırma çocuklara sinirime dokunuor dedim...ne demek o dedi...biberonu paylaşamıyorlar dedi ondan bağırdım ..hayır dedim genel olarak dedim....nedemek o bilmem ne bozuldu anlamıyorlar neden bağrıyorsun ya dedim en sonunda...
sonra bi tavr bualşaıkları yerleştiriyor öğlen için balık yiyecekmiş dolma biber dolduracakmış...ne yaparsan yap dedim...kahvaltı ettirdim çocuklara sabah sabah sütlü biberonlara su koymuş vermiş elllerine ...ama ömerin biberonun kapağını tam kapatamadğı için yakasından aşağa boca olmuş su...üzerini değiştirdim ...kendimiz oturduk kahvaltıya ama bir bardak çay içirmediler...ekmek aldılar ellerine ...heryere ekmeğe buladılar...kalktım banyo yaptırdım onlara temizledim giydirdim...kaynana bi hışımla kalktı gitti....kaynımın odasına ....oranının camını silmeye başlamış..bende çamaşır topladım..makinadakileri astım..makinaya çamaşır attım...çocuklar kaynananın yanına girmişler cam sildiği kovayı bir güzel dökmüşler....sar başaaaaaaaaaaa birdaha üzerlerini değiştirdim...gittim bulaşıkları yıkadım çocuklara çorba yaptım biberonları strelize ettim ikisi birden solona biberon sularını dökmüşler...kendileri ıslak.....dudaklarımı ısırmaktan başka bişey yapamadım...tabi benden kaçan ömer buzdolabnı açıp yumurtayı kırmış...delirdim ama ne yapsam boş....içeride bu sefer oyun oynuyorlar...evi süpürüyorum..en son odayı süpürüyorum ortalarda yoklar....dedim kesin bişey yapıyorlar bide ne göreyim banyoya girmişler.....kaynananın camı sildiği kova orada duruyor..çocuklar kafasından aşağa dökmüşler bide yalıyorlar.....o kadar bağırdımki...ali karşımda sırıtıyor hiçç bağaran ben değilmişim gibi...
kaynanamda bana bağırma aytunç çok kızıyor dedi.....açtım ağzımı yumdum gözümü....
aytunç gelsin baksın aksam 2 saat bakıyor deliriyor millet yardımcı ile bakarken isyan ediyor .....banamı çalışıyor dedim...kimse bana çocuklar konusunda ahkam kesmesin kimseye tahammülüm yok artık dedi...başladım ağlamaya.........ne yapacağım ben yaaa piskiyatristemi gitsem kızlar ne yapayım söyleyin bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?