- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
benim cadılar......pembeli inci'm yeşilli ipek'im
iyiakşamlarr...
sonunda uyudular bende bi çay aldım ohhh dinleniyorum...
geçmişi okudum acel acele..
artvinli bu son demler anacım gezelim bidaha zor gezeriz:)
fatoşş kocalar hep aynı ama hakkını yemiyim benimki halimden anlıyo bişi demiyo adam ütüsünü bile kendi yapıyo valla... çok laf ederse çağır ananı yapsın diom susuyo:)))
cano afiyet olsun canım araycakdım seni bugün bi fırsat bulamadım ya...
dırım sen neleredeydin bakim dünde yokdun ????facede bi gördüm bi görmedim...
firdos o kadar çok şey saymışınki sanki nefes almadan yiyolar gibi:))
dırımmm normal süt değil keçisütü verdim ben az miktar ama almadılar. dr umuza danışdım verebilirsin dedi.ama sevmediler zaten...
medine birce nero berennaz ve herkes seviyorum sizi....
benim sıpalarda sallanma hastası. gece uykusu dışındaki tüm uykularda durmadan sallıyırum. değilse 5 dk da uyanıyorlar..
şuan biri ayağımda biri ana dizinde.. bi yerlerim uyuştu valla
haha bende geçen hafta aynı en gibiydim hiç iş yapasım yoktu salladım durudm amaaaa ne oldu gene bana kaldı işler hahaha er geç ben yaptım yani bak bu cümlemde çok hoşuma gittiiDoruk çok geçmiş olsun canım.Ateş olayı çok can sıkıcı allah şifa versin.
Canan valla gezmek deyince gözüm hiç birşeyi görmüyor.Zaten hiçte temizlik yapmak gelmiyordu içimden.
Benim evede lazım şöyle dip köşe temizlik.Güle güle kirlet evini tatlım.
Kız bak benimde canım kek istedi şimcik.
Dırım valla bizede şart bir yatak,hiç huzurlu olmadı ananede.
allah iyiliğini vermeisn emiiii çağır anan yapsın diyon ha koptum vallahaiyiakşamlarr...
sonunda uyudular bende bi çay aldım ohhh dinleniyorum...
geçmişi okudum acel acele..
artvinli bu son demler anacım gezelim bidaha zor gezeriz:)
fatoşş kocalar hep aynı ama hakkını yemiyim benimki halimden anlıyo bişi demiyo adam ütüsünü bile kendi yapıyo valla... çok laf ederse çağır ananı yapsın diom susuyo:)))
cano afiyet olsun canım araycakdım seni bugün bi fırsat bulamadım ya...
dırım sen neleredeydin bakim dünde yokdun ????facede bi gördüm bi görmedim...
firdos o kadar çok şey saymışınki sanki nefes almadan yiyolar gibi:))
dırımmm normal süt değil keçisütü verdim ben az miktar ama almadılar. dr umuza danışdım verebilirsin dedi.ama sevmediler zaten...
medine birce nero berennaz ve herkes seviyorum sizi....
tühh ne umutlar beslemiştinnnnAman ya pek ümitle aldım salıncağı sevmedi sıpa ya.
İlk 10 dk.gayet mutlu sonra çığlığı basıyor,hiç oralı olmuyorum sonrada ağlamaya başlıyor.
Valla benim bile oturup sallanasım geldi.Ama yağız sevmedi.
evet seninkiler seviyor sallanmayı al sne işine yarar bencedeeeecanım ben ondan bi taneikinci el buldum ama satıldımı bilmiyorum mesaj attım cevap gelmedi daha. adam almış bebeği sevmemiş kutusundançıkdığı gibi temiz diyo 1 hafta kullanmışlar bende işe yarıyor diye alayım dedim biz geçen bakdım avm de sevcek gibiler benim kızlar sallanan tüm aletleri seviyolar
Ne mutlu dorukcum sana ya.
Benim oğlum tam bir lazerkeği istemedimi zorla asla yaptıramıyosun.
Bakalım bende pek inatçıyımdır kim kazanacak.
gelelim bana o kadar berbat birgün geçirdimki anlatamam size şimdi kankama anlattım......
dün cananında dediği gibi kaynım ve nişanlası ile cevahirdeydik...çocukları çılgnlar gibi bütün oyun araçlarına bindirdik....2 saat oyun alanında kaldık....neyse sonrası yemek vs. ali bizi çok yordu babası ömeri kucağına alsa....arabsında bağırdı çağırdı...illa beni al dedi...yada arabada oturmak istemediler...yürümek istiyorlar...koca yerde salyoruz..sonrada koştur allahh koşturr....
neyse kaynımın dükkanda işi vardı zaten işini brakıp bizi gezmeye götürmüştü....çocukları arabada bağrş çağrış uyuttuk sonra hep beraber dükkana gittik..hemen bütün malları paketledik üzerine yazılarını yazdık..eşimde koliledi ambara hazır ettik ama 2 saatten fazla kalmışz...eve geldik çocukları uyuttuk...
süt verdik..sizleri okudum ama çok yorgundum uyudum....
ama gece eve gelince morelim bozuldu dün bütün bulaşkları ykayıp gitmiştim...eve bir geldim sepette sabah yıkadığım bulaşıklar duruyor...lavoba içi ise bulaşık dolu....tegah küçücük süt hazırlayacağım yer yok....neyse yattım...sabah 6 da kalktı çocuklar saat olay bizde fena oldu....eskiye göre 5 de kalktılar...allahım babasınn arkasından ağladı delirdim sonrada mama diye başladılar....hemen kahvaltı hazırladım....yedirdimm...yedirirken baktım altlarını doldurmuşlar....bi baktım ıslak mendilimiz yok aksam arabada unuttuk dedim heralde....hemen gittim lokanta mendilleri vardıı onlarla sildim sonrada selpağı ıslatıp sildim...besledim bu sefer üst değiştireceğim allahım birinin çorbanı giydiriyorum öteki kaçıyor...artık delirdim..oyun istiyorlar giyinmiyorlar..neyse zorla giydirdim...dur dedim sabha sabah tatlı kahvalt yaptılar..su vereyim biberonlara koydum su ...verdim içsinler....bu arada strelize ettiğim biberon ve kutusunu en az 3 kere masaya uzanıp yerlere attılar.....saat sabahın 7 si sizlere bakem dedim..o kadarda keyile yazıyorumki...içerden ses geliyor...hemen pc. kanepeye koyup oturma odasına gittim..bi girdimki oturmuşlar birbilerini ıslatıyorlar ama çorplar eşomalar suu içinde delirdim tabi...daha yeni giydirdim...aldım ellerinden biberonları....bizimkiler boş biberon emerler boş vereyim dedim....
ve içeri bir girdim ömer pc başnda bütün klavleyi koparmış....ve yazdıklarım uçmuşşşşşşşşşş....o kadar delirdimki ömeri kollarınaddn tutuğum gibi yere oturttum ve ellerine poposuna vurdum....ağladıı onu gören alide ağlamaya başladı...o hışımla gittim bulaşık suyu koydum evdeki kontes bana diyorki birsenciğim çay suyumu koydun üzerine demliği koymamışsın unuttunmu diyor hayır dedim buşaıkları yıkayacağım dedim...yıkadım kahvaltı hazırlıyorum haşlanmış yumruta yiyeceğim ben dedi...onuda yaptım..yedik bu arada hiç durmuyorlar tv.top atıyorlar birbirlerine küp fırlatıyorlar....kavga ediyorlar...soraya gelip mama mama diyip ama ne verdiysem yere tükürüyorlar...en sonunda beni sofradan kaldırıp...rahat ettiler...sonra mok kokusu geldi altlarını alayım dedim...ıslak mendil yok diye çıkardım altlarını banyoya soktum alişin poposunu yıkayacağım ömer ayağımın altında ..alişi temizledim giydirdim ..ömeri aldım ömerin mok badisine geçmiş onuda yıkadım badsini değiştireyim dedim bide ne göreyim ......nasıl sıktıysam kollarını morarmış o kadar morelim bozulduki...attım pc bi yere.......bütüngün ömere sarıldım..ama o feşelliğe devam ediyor...sonra o morel bozukluğuna kaynananın komşusu geldi hiç keyfim yok ama kadıın çocuklara tarhana getirmiş...alişi uyuttumuştum...o gelince azcık konuştuk ömeri uyuttum kaynanam geldi....onları bıraktım..spora gittim..pc.bilgisayarcıya verdim....oradan spora gittim tlf kapattım 1 saatten fazla orada kaldım kafamı dağatamadım ama......eve geldimm...ağırlık çöktü üstüme kaynana güzellik yapmış bana çocukları yedirmiş..bende kaynımın odasına gittim hemen uyudum 1 saat yinede kafam yerine gelmedi...gittim pc aldım..eve geldim çocuklara yoğurt vereyim dedim...yemediler...uyutayım dedim saatlerce salladım...yokk anam...saldım....saat daha erken die size bakem dedim..bütün konuşmalara cvp yazdım....mutfağa gittim giderkende pc.bir paket bezin altına sakladım görmesinler diye...içeri bir geldimm pc alınmış yere konulmuş tuşlarr sökülmüş..
diğeri eline almış vınnı yalıyor...artık bağırmaya iyilikle söylemeye gücüm kalmadı..başladım ağlamaya...gittim salona ağladım ağaladım...eşim gelmiş pc içinmi ağlıyorsun diyor yok dedim..sonrası yemek vs. işte anca geldim size yazıyorum...böyle berbat birgün geçirdim...kendimi berbat hissediorum ..berbat bir anneyimm
Fatoş benim yağızda aynen öyle sallayacaksınki uyusun.
Ama bu salıncağı şimdilik sevmedi
Dırm gerçekten çok sinir bozucu.
Ama bana uzaktan çok hoşgeldi ayrıca çokta güldüm.Kız nasıl kopartıyorlar tuşları.
Canan hemde ne hayaller ne hayaller.
Yener anacım yener çok inatçı yav.Şimdide emziği ben veriyorum o atıyor vermiycem daha çok kızdım şimdi.
canancım kekten banada varmı :) midem kazınıyo ama cemre uyancak diye kıpırdayıp mutfağa gidemiyorum. kocamın bi yerlerinde pireler uçuşuyo... ondanda isteyemiyorum. güya iş yetiştirecek... her fırsatta uyuyor :)
bizim cansuda sürekli emziği atıyo. sonrada düştü diye ağlıyo. bi gün o kadar yoruldukki eşim koli bandıyla yapıştırmayı bile düşünmüştü
Fatoş bu canan cadusu soktu aklımıza keki gece gece.
Bende şimdi hazır kek var bari ondan yesem.
Seslen canım eşine getirsin sana birşeyler.
Onu bende düşündüm hemde ciddi ciddi düşünmüştüm.Eşim kızdı nefessiz kalır saçmalama diye vaz geçtim.
İnsan sinir olunca herşey mantıklı geliyor.
Uyumadı ayağımda sıpa babası aldı beşiğinde sallıyor bakalım kim galip gelecek
ayy dırım okurken gözlerim şaşıbeş oldu:)))
allah sabır versin canım.ama insan çileden çıkıyor bi yerde sanada hakvermemek mümkün değil.ömer unutur sen unutmazsın eminim... ama üzme artık kendini yaşanmışartık.. en haylaz zmanları şimdi 2 yaşdan sonra biraz daha durlurlar inşallah..
canan tülüş geldi canım ya.. kocişi lastik alcakmış selimle gittiler bizde dedik eve kapamayınbzide atın biyere...
kızlar bizim emziklerin kenarında delikler var benim şaheser kocam gözlük gibi lastik geçirelim dio:)))
gece gece milletin aklına kek düşürdün canan karusuuuu... bende tatlı bişiler alıp yiyim yavvv canım çekdi..
ayy dırım okurken gözlerim şaşıbeş oldu:)))
allah sabır versin canım.ama insan çileden çıkıyor bi yerde sanada hakvermemek mümkün değil.ömer unutur sen unutmazsın eminim... ama üzme artık kendini yaşanmışartık.. en haylaz zmanları şimdi 2 yaşdan sonra biraz daha durlurlar inşallah..
canan tülüş geldi canım ya.. kocişi lastik alcakmış selimle gittiler bizde dedik eve kapamayınbzide atın biyere...
kızlar bizim emziklerin kenarında delikler var benim şaheser kocam gözlük gibi lastik geçirelim dio:)))
gece gece milletin aklına kek düşürdün canan karusuuuu... bende tatlı bişiler alıp yiyim yavvv canım çekdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?