Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

geldim ömeri uyutuyorum.......

ömrümden ömür gitti.....bayılacaktım nefesim kesildiiii bittim kelimeler yetersiz kızlar...

bu kadar kötü enerji oğluma zarar verdi.....

spora gittim herzamanki gibi yarım saat olmuştuki....kaynanam arıyor ağlıyormu gülüyormu anlamadım ağlama sesi geliyor .......ömerin alnı yarıldı koş diyor nasıl çıktım bilemedim...içeri girdim kapıda ömer alnı açık yüzü gözü elleri kan içinde...ağlıyorum ama kaynanama diyoruki aliyi xxx teyzeye bırak hazırlan taksi çağracağım....kadın diyorki bana xxx teyzenin başı gürültü istemiyoır bırakma hastaneye götüreceğim...ne diyorsun sen bee dedim..gittim kadına kadın koşa koşa çıktı...sitedeki bir iki kadın ne oldu diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum.....bakırköy devlete gittik acile doktor baktı hemen acil tomografi dedi...hemen çekildi neyse bişey çıkmadı 3 pens koyuldu geldik eve uyuttum şimdii.....off offfffffffff

of be bu gün hiç iyi haber yokmuu
allah arkadaşının yardımcısı olsun hamilemi canım yoksa doğdumu
kısacası bebek ne kadarlık

hayatım anlatmışdım ya sanada çok güzel gamzeleri var ben hamileyken keşke bebeklerimde senin gibi gamzeliolsa felan demişdim o işde. 4 aylık hamile canım. benim doğumumla hamile kalmaya karar vermişdi canım arkadaşım.. allahım yanında olsun yar yardımıcısı lsun inşallah yanılıyordur dr lar...

ay dırımım araycakdım başın biidünya die aramdım canım çok şükür bununla geçmiş olsun.allah beterinden korusun canım... hemencik iyleşsin ömerde inşallah seni sefiyom...

bana uzunn uzun yazan arkadaşıma teşekkür ederimmm....................
ilgin için.................

birice çok haklısın ama insanız unutkanız ...dedim ya dün gece şimdi yaramazlığı yüzünden ağlıyorum...

ama 4 sene önce yoklar diye ağlıyordum.......

ikiz anneleri hiç bebeklerinizi babaları ile başbaşa bıraktınızmı.. tavsiye ediyorum yarım saat 1 saat yada ne kadar dayanabiliyorsanızz. ben ve eşim işte iken kayınvalidem ve bir bakıcımız vardı ben safra kesesi ameliyatı olunca bakıcımızın bazı hareketlerini beğenmedim sürekli evde iken insan daha iyi gözlemliyor dikişlerim alınmadan daha bıraktırdım işi ve yatmam gerekirken iki küçük adamımla ilgilendim ev işi yemek bile yaptım bakıcıda bulamadım anneminde bahçe işleri çok kivileri varr. bakamayacak. eşim mecburen geçen hafta alperle ilgilenmek için senelik izine ayrıldı.. dün akşam bana diyorki senden geçmiş yıllarda bu günlerde ne yaptıysam lütfen beni affett.. neden dedim çünkü siz anneler çok sabırlısınız biz babalarda bu kadar sabır yok geçen haftadan beri çok zor olduğunu anladımm. eşimde çalışıyor bende çalışıyorum ben ondan yarım saat sonra geliyorum ve gelir gelmez evdeki maraton başlıyor.. babaların yapabileceği bir iş değill diyorr. tavsiye ederimm biraz babaları ilgilensinnn.. neler yaşadığımızı neler olduğunu görüyorlarr.. bu arada benim işten ayrılmamı istiyor ve annesininde kendi evine dönme taraftarı annesinin bizimle kalmasını istemiyorr neden bilmiyorumm amaa öle dediii.. sanırımmm anladı benii..
Birce umarımm hastanede yatan bebeğinde bir an evvel annesinin kollarına gelir ve sıcaklığını hissederr.. benim bebeklerimde prematüre alper bebeğim daha erken çıkmıştı akın bebeğim ondan bir hafta sonra idi. çok zor zamanlardan bizde geçtik çok şükür artık 3 yaşında olucazz.

çok geçmiş olsunnnn. daha dün yazını okurken içimden geçti,bu kadar negatif enerji ve bu kadar hareketli yavrularla inşallah bir kaza bela olmaz dedim....maalesef olmuş...canım herkesin özeli, karışılmaz ama bana kalırsa arkadaşlar haklı sen o evde huzursuzsun ve bu huzursuzluk hem sana hem yavrulara yansıyor...borç biraz geç ödensin,git evine, azıcık aşım kaygısız başım yaşa be güzelim...ben sadece eşim nöbetçiyken gece anneme muhtaç oluyorum,o bile geriyor beni...anne sen gel, ben taşınmayayım oralara demek...benim annemde bahçelievlerde oturuyor,ben bostancıda....kayınvalideyi hiç saymıyorum bana 20 dk uzakta 8 aydır 2 kez kalmaya geldi..birkaç kez misafir gibi geldi gitti...bide bu arada kayınvalidenin ne sana ne çocuklara hayrı yok...eğer dikkat etseydi belki o kaza olmayacaktı...bu arada bırak kayınvalideyi,anam babam dahi olsa hatta eşim...benim evlatlarıma kimse ama kimse bağıramaz...açık ve net söylüyorum dünyayı dar ederim...yüzüne hasret bırakırım...bir damla yavruya bağrılır mı ne anlar o bağırmaktan...kolay mı geliyor onlar dünyaya... onları doğurana kadar neler çekiyoruz birtek biz biliriz. sen beni anlarsın ama eşim bile ne çektiğimi anlayamaz çünkü ben yaşadım tüm sıkıntıları...bu konularda çok hassasım daha gebelikteki psikolojim yeni yeni düzeliyor. Allah yardımcın olsun...

selam kızlar
dırım bence nazar değdi sana bi oku içinden yasin okuyabiliyosan oku çocuklarınada oku hem sakinleştirir hemde nazarı alır üzerinizde.
doruk arkadaşınında çocuğunda inş bişey yoktur doktorlar bazen bilmiyolar tv de izlemedik mi genetik harikası denilen çocuk hem down sendromlu hemde bişi doğdu hasta denilen çocuklar da sağlam doğuyo nasip bizim burda birine de öle dedilerde çocuk sapa sağlam doğdu.

cnm benim çok doğrusun ...bizde gideceğiz ama şu var benim eşim işi dolayısıyla 1 ayın 20 günü yok evde...evimin orada kimsem yok ekmeğim bitse yani...aç kalırım...
zaten eşimde çocuklarla evde bırakmıyor beni....o yüzden her hafta elimde 2 valiz anneme gidiyorum eve geliyorum....annemler maddi olarak hiç iyi olmadığından sürekli masraf yapıyoruz.....gel gelelim annemede bu gidip gelmeler rahatsız edici oluyor annemle kapışıyoruz...annemde babamı bırakıp gelmiyor ben ortalarda kaldım....yani....

dedimki kaynanaya gelelim hem kış geldi elimde valiz deli gibi gezmem hemde msarflarımız azalır dedim.....bizim tek çağremiz evimizin satılması annemlerin oradan ev almak....oda eşimin inati yüüzünden satılmadı...ama şimdi emlakcıyı aradı insanların istediği fiyata düştü...ilk gelene alıcıysa satacak....

haklısın canım...şu valiz hazırlamaktan banada illallah geldi...bende nerdeyse her haftasonu annemdeyim.eşimin kongresi yok toplantısı yok nöbeti...benim annem geliyor saolsun ama annemler kalabalık kardeşim falanda var kalabalıkta çocuklar daha kolay bakılıyor. dedeleri uyutur ben hiç karışmam...eşimde orada daha rahat ediyor yaklaşık 2 aydır nerdeyse tüm haftasonları annemdeydik...mecburuz malesef birilerine... inşallah evin satılırda rahata eresin canım...Allah sana bol sabır versin, kayanana da merhamet...

femalexx cnm evet evim inş. satılr yoruldum ruhum yorgun bide evim 6 katta aansör yok kocam o valizleri taşımaktan helak oluyorrr

dırımcım geçmiş olsun canım...... sabret geçecek bu günlerde allahın izniyle.

bende dışarı çıkmak zorunda kaldım. kayınvalidemi çağırdım 2 saat baktı kızlara.. geldim bu cemre ne olmuş böyle zaptedemedim ağladı durdu dedi..........

ben gelir gelmezde hemen çıktı gitti.............

ya kızlar size bişey danışacağım benim çocuklar çok gazlılar conformil aldım içmediler sevmediler ama fayda etmişti doğal olarak kaldı o conformil bende aptamille karıştırıp içiriyorum bişey olmaz dimi 3 gündür acaip azaldı gazları ağlamıyolar öle çatlayasıya kadar ağlarlardı bu saatlerde oysaki bişey olmaz dimi

cnm bişey olmaz .....ama diğer markaların gaz yapmayan mamasını denesene cnm elindeki bitince

Selam......Ben geldim ama kimsecikler kalmamış.:

Bugün temizlik yaptım çok şükür ev batmış resmen ya.(Kendimi çok pasaklı hissettim)Ama tertemiz oldu dip köşe mis gibi kokuyor artık

Oğlumda bugün bir huzursuz teyzeleri gün içinde toplam yarım saat uyudu.Sürekli huzursuz ne salıncak yaradı nede beşik.

Babası geldide salladık battaniyesinde uyumuş 1,5 2 saat.Bende yattım onunla bende uyumuşum uyku çok iyi geldi yorulmuşum.Eşimde çay demlemiş saolsun,çayımı içerken size bakayım dedim.

Şöyle bir geçmişe gideyim bakalım neler yapmışsınız.

küvözde her türlü pisliği yapıyo ********ler. cansuyu burnundan beslemişler bi ara hortumu sabitlesin diyede onada takmışlar eşim görmüş. zırıl zırıl ağlamıştım duyunca

Bende yağızın küvezde kaldığı zamanda.Hemşirenin bir bebeğe bakımını ve beslemesini görmüştüm içim cız etmişti.Kimbilir dedim annesi evinde ne acılarla bekliyor kuzusunu.

Aslıcım acaba burunlarımı tıkalı günde birkeçkez serum damlatsan belki iyi gelir.

Hayırdır canım geçmiş olsun neyin var?

Ah canım ya,sabır diliyorum sana.Evin satılsın hayırlısıyla yoksa bu psikolejiyle sende çocuklarda daha kötü olacaksınız.(insafsız kaynana);
Canım çok geçmiş olsun ömere.Aklın çıkmıştır eminim ömeri öyle görünce.
Tez zamanda iyileşsin kafacığı ömüşün.

Ah dorukcum bazen insanın sabrı taşıyor.Yağızda bugün beni delirtti,ben bağırmadım ama hayrımda kalmadı.Kendime zarar verdim sinirimden.
Arkadaşınada rabbim sabır versin.İnşallah herşey yolunda devam eder.Ya bu aralar ne çok duyar olduk bu sendromu.

Canım rabbim en yakın zamanda kuzunun kokusunu duymayı nasip etsin.
Annesinin kokusunu duyunca mutlu olmuştur oğluşunda.

Bir arkadaş demişki cocuklarınızı eşinizle başbaşa bırakın.
Yağız bugün 3,5 beri babasıyla,eşim artık yoruldum yağızı sen bakarmısın diyor.
Yoruldum galiba diyo

selam arkadaşlar sizleri okudukça kendimden o kadar çok şeyler buluyorum ki birbiriyle derteleşecek insanların olması ne güzel.benim en büyük sorunum bu çünkü eşimin işi nedeniyle adapazarında yaşıyoruz kimsem yok bu şehirde. benim ve onun ailesi ankarada yaşıyor.bütün gün evde yalnızım kapımı çalacak yada gidebileceğim bir allahın kulu yok.ekmek almaya bile çıkamıyorum çünkü bebekleri bırakacak kimsem yok.yıllarca çalışan bir insan için o kadar zorki.bütün gün bebebeklerle konuşuyorum eşim işten gelince hep yorgun konuşmuyor bile benimle zaten 1 saat oynuyor uykuları gelince uyutması bana kalıyor allahdan zor bebekler değiller yatakalrına atınca hemen uyuyolar.doğumdan sonra oğlum hep problemliydi kanı düştü 8lere beslenemedi onunla ilgilenirken (tabii birde yalnız olunca)kızı ihmal ettim oda yanlış yatırmadan kafasında ve boynunda eğrilik oldu tortikollis diye bir hastalık hergün fiziğe götürüyorum o kadar zorki mecburen oğlanıda götürmek zorunda kalıyorum ana kuçağının birini indirip arabaya bırakıyorum sonra çıkıp diğerini alıyorum.kayınvaldemi çağırdım 1 hafta zor kaldı bişeyleri bahane edip gitti annem gelemiyor kardeşim doğum yaptı.kusura bakmayın herkesin derdi kendine yetiyor bende dertelerimle başınızı ağrıttım allaha sığınıyorun bugünlerde geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…