of be bu gün hiç iyi haber yokmuu
allah arkadaşının yardımcısı olsun hamilemi canım yoksa doğdumu
kısacası bebek ne kadarlık
geldim ömeri uyutuyorum.......
ömrümden ömür gitti.....bayılacaktım nefesim kesildiiii bittim kelimeler yetersiz kızlar...
bu kadar kötü enerji oğluma zarar verdi.....
spora gittim herzamanki gibi yarım saat olmuştuki....kaynanam arıyor ağlıyormu gülüyormu anlamadım ağlama sesi geliyor .......ömerin alnı yarıldı koş diyor nasıl çıktım bilemedim...içeri girdim kapıda ömer alnı açık yüzü gözü elleri kan içinde...ağlıyorum ama kaynanama diyoruki aliyi xxx teyzeye bırak hazırlan taksi çağracağım....kadın diyorki bana xxx teyzenin başı gürültü istemiyoır bırakma hastaneye götüreceğim...ne diyorsun sen bee dedim..gittim kadına kadın koşa koşa çıktı...sitedeki bir iki kadın ne oldu diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum.....bakırköy devlete gittik acile doktor baktı hemen acil tomografi dedi...hemen çekildi neyse bişey çıkmadı 3 pens koyuldu geldik eve uyuttum şimdii.....off offfffffffff
geldim ömeri uyutuyorum.......
ömrümden ömür gitti.....bayılacaktım nefesim kesildiiii bittim kelimeler yetersiz kızlar...
bu kadar kötü enerji oğluma zarar verdi.....
spora gittim herzamanki gibi yarım saat olmuştuki....kaynanam arıyor ağlıyormu gülüyormu anlamadım ağlama sesi geliyor .......ömerin alnı yarıldı koş diyor nasıl çıktım bilemedim...içeri girdim kapıda ömer alnı açık yüzü gözü elleri kan içinde...ağlıyorum ama kaynanama diyoruki aliyi xxx teyzeye bırak hazırlan taksi çağracağım....kadın diyorki bana xxx teyzenin başı gürültü istemiyoır bırakma hastaneye götüreceğim...ne diyorsun sen bee dedim..gittim kadına kadın koşa koşa çıktı...sitedeki bir iki kadın ne oldu diyor ben ağlamaktan konuşamıyorum.....bakırköy devlete gittik acile doktor baktı hemen acil tomografi dedi...hemen çekildi neyse bişey çıkmadı 3 pens koyuldu geldik eve uyuttum şimdii.....off offfffffffff
çok geçmiş olsunnnn. daha dün yazını okurken içimden geçti,bu kadar negatif enerji ve bu kadar hareketli yavrularla inşallah bir kaza bela olmaz dedim....maalesef olmuş...canım herkesin özeli, karışılmaz ama bana kalırsa arkadaşlar haklı sen o evde huzursuzsun ve bu huzursuzluk hem sana hem yavrulara yansıyor...borç biraz geç ödensin,git evine, azıcık aşım kaygısız başım yaşa be güzelim...ben sadece eşim nöbetçiyken gece anneme muhtaç oluyorum,o bile geriyor beni...anne sen gel, ben taşınmayayım oralara demek...benim annemde bahçelievlerde oturuyor,ben bostancıda....kayınvalideyi hiç saymıyorum bana 20 dk uzakta 8 aydır 2 kez kalmaya geldi..birkaç kez misafir gibi geldi gitti...bide bu arada kayınvalidenin ne sana ne çocuklara hayrı yok...eğer dikkat etseydi belki o kaza olmayacaktı...bu arada bırak kayınvalideyi,anam babam dahi olsa hatta eşim...benim evlatlarıma kimse ama kimse bağıramaz...açık ve net söylüyorum dünyayı dar ederim...yüzüne hasret bırakırım...bir damla yavruya bağrılır mı ne anlar o bağırmaktan...kolay mı geliyor onlar dünyaya... onları doğurana kadar neler çekiyoruz birtek biz biliriz. sen beni anlarsın ama eşim bile ne çektiğimi anlayamaz çünkü ben yaşadım tüm sıkıntıları...bu konularda çok hassasım daha gebelikteki psikolojim yeni yeni düzeliyor. Allah yardımcın olsun...
cnm benim çok doğrusun ...bizde gideceğiz ama şu var benim eşim işi dolayısıyla 1 ayın 20 günü yok evde...evimin orada kimsem yok ekmeğim bitse yani...aç kalırım...
zaten eşimde çocuklarla evde bırakmıyor beni....o yüzden her hafta elimde 2 valiz anneme gidiyorum eve geliyorum....annemler maddi olarak hiç iyi olmadığından sürekli masraf yapıyoruz.....gel gelelim annemede bu gidip gelmeler rahatsız edici oluyor annemle kapışıyoruz...annemde babamı bırakıp gelmiyor ben ortalarda kaldım....yani....
dedimki kaynanaya gelelim hem kış geldi elimde valiz deli gibi gezmem hemde msarflarımız azalır dedim.....bizim tek çağremiz evimizin satılması annemlerin oradan ev almak....oda eşimin inati yüüzünden satılmadı...ama şimdi emlakcıyı aradı insanların istediği fiyata düştü...ilk gelene alıcıysa satacak....
ya kızlar size bişey danışacağım benim çocuklar çok gazlılar conformil aldım içmediler sevmediler ama fayda etmişti doğal olarak kaldı o conformil bende aptamille karıştırıp içiriyorum bişey olmaz dimi 3 gündür acaip azaldı gazları ağlamıyolar öle çatlayasıya kadar ağlarlardı bu saatlerde oysaki bişey olmaz dimi
cnm bişey olmaz .....ama diğer markaların gaz yapmayan mamasını denesene cnm elindeki bitince
küvözde her türlü pisliği yapıyo ********ler. cansuyu burnundan beslemişler bi ara hortumu sabitlesin diyede onada takmışlar eşim görmüş. zırıl zırıl ağlamıştım duyunca
günaydın herkesleree....
yav bu çocuklar çok öksürüyo ya.. sinir oldum ilaç banamısın demedi.. yarında geçmezse dr a götürcem.
sabah sabah mutfakda tabak kırdım temizletmedi veletler biri dizimdebiri anaidizinde sallıyorum yanlız kalmakdan korkuyolarmı ne:))
geldim sağlık ocağından 3 tüp kan verdim kolum çok ağrıyo((
sırt ağrımı süt vermeme bağladı dr.mantıklıda geldi bana.kan testi sonuçlarına göre yarın bidaha görüşcez.
gebelik testide istedimbakalım nolcak doğumdan beri adet olmamıştım.inş bişe yoktur yinede hayırlısı.
sanadafirdos
o kadar kötüümkiii kızlarrr ağlyorum şuan ....dayanacak gücüm kalmadı artık....
sinirlerim çok bozuk....
sabahın 6.30 kalktık...sizede yazdım kaynanaya dedim sabah sabah bağırma çocuklara sinirime dokunuor dedim...ne demek o dedi...biberonu paylaşamıyorlar dedi ondan bağırdım ..hayır dedim genel olarak dedim....nedemek o bilmem ne bozuldu anlamıyorlar neden bağrıyorsun ya dedim en sonunda...
sonra bi tavr bualşaıkları yerleştiriyor öğlen için balık yiyecekmiş dolma biber dolduracakmış...ne yaparsan yap dedim...kahvaltı ettirdim çocuklara sabah sabah sütlü biberonlara su koymuş vermiş elllerine ...ama ömerin biberonun kapağını tam kapatamadğı için yakasından aşağa boca olmuş su...üzerini değiştirdim ...kendimiz oturduk kahvaltıya ama bir bardak çay içirmediler...ekmek aldılar ellerine ...heryere ekmeğe buladılar...kalktım banyo yaptırdım onlara temizledim giydirdim...kaynana bi hışımla kalktı gitti....kaynımın odasına ....oranının camını silmeye başlamış..bende çamaşır topladım..makinadakileri astım..makinaya çamaşır attım...çocuklar kaynananın yanına girmişler cam sildiği kovayı bir güzel dökmüşler....sar başaaaaaaaaaaa birdaha üzerlerini değiştirdim...gittim bulaşıkları yıkadım çocuklara çorba yaptım biberonları strelize ettim ikisi birden solona biberon sularını dökmüşler...kendileri ıslak.....dudaklarımı ısırmaktan başka bişey yapamadım...tabi benden kaçan ömer buzdolabnı açıp yumurtayı kırmış...delirdim ama ne yapsam boş....içeride bu sefer oyun oynuyorlar...evi süpürüyorum..en son odayı süpürüyorum ortalarda yoklar....dedim kesin bişey yapıyorlar bide ne göreyim banyoya girmişler.....kaynananın camı sildiği kova orada duruyor..çocuklar kafasından aşağa dökmüşler bide yalıyorlar.....o kadar bağırdımki...ali karşımda sırıtıyor hiçç bağaran ben değilmişim gibi...
kaynanamda bana bağırma aytunç çok kızıyor dedi.....açtım ağzımı yumdum gözümü....
aytunç gelsin baksın aksam 2 saat bakıyor deliriyor millet yardımcı ile bakarken isyan ediyor .....banamı çalışıyor dedim...kimse bana çocuklar konusunda ahkam kesmesin kimseye tahammülüm yok artık dedi...başladım ağlamaya.........ne yapacağım ben yaaa piskiyatristemi gitsem kızlar ne yapayım söyleyin bişey
kötü bi gün geçiriyorum..dırımla başalayan üzüntüm kızımda patlak verdi ona bağırdım idemeyerek korktu yavrum. nasıl ağladı bebeğim içim yandı. derken az evvel çok kötü bi haber aldım canım arkdaşım gamzemin bebeğine %80 dawn sendromu teşhisi konulmuş..( ağlamakdan gözlerim şişti.. allahım yardım etsin ona son test yapılmış sonucunu bekliyorlar sizlerdende dua bekliyorum kızlar... (((
dorukcuğum arkadaşın içinde dua ettim hayırlısı olsun canım
nerocuğum kızların çok tatlı Allah bahtlarınıda güzel etsin
kirpiciğim halanın evi bana yakınmış herzaman beklerim ararsın buluşuruz tanışmayı bende çok isterim
canan,firdos,artvinli ve diğer arkadaşlar
ben bugün oğlumu görmeye gittim kanı düşmüş kan vermişler beslenirken morarıyormuş ama genel durumu iyiymiş oksijenden kurtulmasına az kalmış çok güzel görünüyordu kuzum konuştum onunla gel dedim sen nezaman iyileşeceksin dedim gel bir koklayım seni dedim dinledi sonra ağladı biraz çıkarttılar beni dışarı iyi olacak bebeğim
hangi markaların varki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?