Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kesinlikle benimkilerde öyle eşim okuyor adam öğür öğür içi dışına çıkıyor şaşırıp kalıyorum.annem okuyor kadın ağzı ayrılıyor esnemekten....

yok artık neresi erkenmiş kuzum ben 4 ay doldu dr 8/1 yumurtaya başlattı hemen şimdi de 1 yumurta sarısı veriyorum...

ben yoğurdu sek cam şişede günlük süt ile yapıyorum keçi sütü hiç denemedim

migroslarda kay süt olarak satılıyor nefescim..ama yarım yağlı kay süt..gerçek keçi sütü bolona diye bir marka..izmir de Alsancak ta Talatpaşa tarafında violive diye bir yerde satılıyormuş..3 gün içinde tüketmek gerekiyormuş..

ayyy valla ya sinir etti iki dr beni bende yarım koyuyorum kahvaltılarına labne koyuyorum bebek akmeyi yada bebe büskivisi koyuyorum dr. göre sadece bisküvü yada ekmek peynir formül mama neyse ben yine koyayım çeyrek her birine alıştılar nasılsa.

yarın alıp deneyeyim sagol canım.

hazır meyve püresi kavonozuna 2 çay kaşığı yoğurt mayası yetiyor...birde bana annem öğretti belki biliyorsunuzdur yoğurdu mayaladıktan sonra hareket ettirmemek gerekiyomuş. ben duracağı yerde mayayı katıp üstünü kapatıyorum 4-5 saat yetiyor..keçi sütüyle yoğurt biraz daha sulu oluyor ama tadı güzel kremamsı bir tadı var...

Ben 6. ayın içindeyken yarım yumurtayla başladım.7. aydan itibaren tam vermeye başaldım..bizim doktorumuzda biraz hassas ama ben azıcık sınırların dışına çıkıyorum...yumurta biraz fazla allerjen olduğundan çocuk doktorları temkinli davranıyor...

Selam hanımlar.

Aman ya birsürü alıntı yapmıştım hatta cevap bile yazmıştım yağız saolsun çıldırdı ve babasınıda çıldırttı kalkmak zorunda kaldım hepsi silinmiş acayip sinir oldum şimdi.:95:

Tek aklımda kalan aslı kızların perdesi sakallı iptenmiydi,birde ortadaki çiçekleri neyden yaptınız?

Büyük marketlerin çoğunda var canım KAY marka keçi sütü. pastörize olduğundanda daha güvenli...ben sabah kahvaltılarınıda az keçi sütüyle hazırlıyorum...

bolona da pastorizeymiş femalexxcim,sitesiden baktım şimdi..gerçi ben de Kay süt alıyorum..keçi sütü veriyorum arasıra..böyle olunca mamalarına da folbiol ilave ediyorum..sorun yaşamadık hiç...doktoruna kefiri sordun mu ? bizim dr verebilirsin dedi..

bende aynı şekilde mayalıyorum canım ama soracaktım keçi sütüde aynımı mayalanıyor diye sen yazmışsın .ben bide formül mamayla denedim o bayagı cıvık oldu vazgeçtim yapmaktan o yüzden

kızlar harikasın valla.

O kadar güzel tarifler vermişsinizki bayıldım çok hoşuma gitti.

Biz daha ekgıdaya geçmedik.Tam 1 ayımız var geçmek için.Dr.ısrarla 6.aydan sonra diyor bende dinliyorum dr.

Son düzenleme:

kuzum folbiol nedir anacım hergün yeni bişey duyuyorum. bir arada bay bay diye bir ilaç ymuhabbeti vardı burda dr. sordum bugün bön bön bakttı yüzüme ilk defa duydum dedi .

kızlar harikasın valla.

O kadar güzel tarifler vermişsinizki bayıldım çok hoşuma gitti.

Biz daha ekgıdaya geçmedik.Tam 1 ayımız var geçmek için.Dr.ısrarla 6.aydan sonra diyor bende dinliyorum dr.

Zaten acele etme canım aldığı kadar anne sütü alsın..uzun ömrü olsun zaten herşeyden bol bol yiyecek...benim kızlarım anne sütü ve mama aldığından ben 5. ayın sonunda başladım..şimdide mamayı bıraktılar kesinlikle biberon ve mama almıyorlar. ek gıda ve anne sütüyle gidiyoruz bakalım ne kadar daha sütüm yetecek..

dr keçi sütü önermiyorum dedi ama ben doktoru dinlemiyorum açıkçası..

zaten her öğün keçi sütü vermiyorum ki..ama sanki keçi sütü vermeye başladığımdan beri boyları uzadı..ya da benim bahanem sanırım

ama yine de keçi sütünün faydalı olduğunu düşünüyorum...

kuzum folbiol nedir anacım hergün yeni bişey duyuyorum. bir arada bay bay diye bir ilaç ymuhabbeti vardı burda dr. sordum bugün bön bön bakttı yüzüme ilk defa duydum dedi .

ona femalexx cevap verse daha iyi :)

bay bay ı duymayan çocuk dr u da ilk defa duydum ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…