bende keçi sütünden mayalıyorum.biraz serinken veriyorum benimkiler yalanarak yiyorlar. çok seviyorlar yoğurdu...ama yoğurt azıcık soğuk olacak...
kesinlikle benimkilerde öyle eşim okuyor adam öğür öğür içi dışına çıkıyor şaşırıp kalıyorum.annem okuyor kadın ağzı ayrılıyor esnemekten....inanırım valla kuzum benimkilerde öyle hele bir teyzemiz var okadar candan seviyorki o gittimi benim çocuklar kopuyor .evdeki yardımcımız hemen başlıyor okumaya takıntı oldu bizde valla kim sevse abla başlıyor okumaya çocukları...ama rahatlıyorlar gerçekten.yıldızları çok düşük heralde
iyi canım bol bol sokaklarda bir günün ardından dinlenmeye geçtim bugün hem dr. kontrolümüz hem anasaglıgı kontrolümüz vardı .evde işler yıgılı az birazda onları yaptım akşam oldu valla.
ya bugün iki dr. sen ne yapıyorsun daha yumurta için erken dedi kafam karıştı ya bakıyorum bir çok kişi veriyor .napayım ben şimdi
canım şu keçi sütünü nerden buluyorsuuz.
kesinlikle benimkilerde öyle eşim okuyor adam öğür öğür içi dışına çıkıyor şaşırıp kalıyorum.annem okuyor kadın ağzı ayrılıyor esnemekten....
yok artık neresi erkenmiş kuzum ben 4 ay doldu dr 8/1 yumurtaya başlattı hemen şimdi de 1 yumurta sarısı veriyorum...
ben yoğurdu sek cam şişede günlük süt ile yapıyorum keçi sütü hiç denemedim
Büyük marketlerin çoğunda var canım KAY marka keçi sütü. pastörize olduğundanda daha güvenli...ben sabah kahvaltılarınıda az keçi sütüyle hazırlıyorum...
yarın alıp deneyeyim sagol canım.
ayyy valla ya sinir etti iki dr beni bende yarım koyuyorum kahvaltılarına labne koyuyorum bebek akmeyi yada bebe büskivisi koyuyorum dr. göre sadece bisküvü yada ekmek peynir formül mama neyse ben yine koyayım çeyrek her birine alıştılar nasılsa.
Büyük marketlerin çoğunda var canım KAY marka keçi sütü. pastörize olduğundanda daha güvenli...ben sabah kahvaltılarınıda az keçi sütüyle hazırlıyorum...
hazır meyve püresi kavonozuna 2 çay kaşığı yoğurt mayası yetiyor...birde bana annem öğretti belki biliyorsunuzdur yoğurdu mayaladıktan sonra hareket ettirmemek gerekiyomuş. ben duracağı yerde mayayı katıp üstünü kapatıyorum 4-5 saat yetiyor..keçi sütüyle yoğurt biraz daha sulu oluyor ama tadı güzel kremamsı bir tadı var...
bolona da pastorizeymiş femalexxcim,sitesiden baktım şimdi..gerçi ben de Kay süt alıyorum..keçi sütü veriyorum arasıra..böyle olunca mamalarına da folbiol ilave ediyorum..sorun yaşamadık hiç...doktoruna kefiri sordun mu ? bizim dr verebilirsin dedi..[/B
folbiol eklemeni doktor mu önerdi canım yada eşin? kefiri sormayı unuttum yaaa.sen ek gıdaya başladın mı??...
bolona da pastorizeymiş femalexxcim,sitesiden baktım şimdi..gerçi ben de Kay süt alıyorum..keçi sütü veriyorum arasıra..böyle olunca mamalarına da folbiol ilave ediyorum..sorun yaşamadık hiç...doktoruna kefiri sordun mu ? bizim dr verebilirsin dedi..[/B
folbiol eklemeni doktor mu önerdi canım yada eşin? kefiri sormayı unuttum yaaa.sen ek gıdaya başladın mı??...
çocuk doktorumuz önerdi canım..haftada 2 kez yarımşar yarımşar veriyoruz..yani haftada 1 tane alıyorlar..ek gıdalara hafiften başlattı dr umuz..demir damlasına da başladık..kefirin bağışıklık sistemi için çok yararlı olduğunu okumuştum..hamileyken dr Namık Demir da ısrarla kullanmamı tavsiye etmişti..faydası olduğunu da düşünüyorum..çok şükür şu an gayet iyiler.
bu arada alakası yok ama namık bey ve ekibi 24 haftalık hamile bir kadına ( amniyon sıvısı bitmiş ) 1,5 litre sıvı ilave etmişler ve kadın 34 haftada doğurtulmuş..süper bir şey .(gittiği heryerde yaşamaz artık diyorlarmış.).
bolona da pastorizeymiş femalexxcim,sitesiden baktım şimdi..gerçi ben de Kay süt alıyorum..keçi sütü veriyorum arasıra..böyle olunca mamalarına da folbiol ilave ediyorum..sorun yaşamadık hiç...doktoruna kefiri sordun mu ? bizim dr verebilirsin dedi..
kızlar harikasın valla.
O kadar güzel tarifler vermişsinizki bayıldım çok hoşuma gitti.
Biz daha ekgıdaya geçmedik.Tam 1 ayımız var geçmek için.Dr.ısrarla 6.aydan sonra diyor bende dinliyorum dr.
çocuk doktorumuz önerdi canım..haftada 2 kez yarımşar yarımşar veriyoruz..yani haftada 1 tane alıyorlar..ek gıdalara hafiften başlattı dr umuz..demir damlasına da başladık..kefirin bağışıklık sistemi için çok yararlı olduğunu okumuştum..hamileyken dr Namık Demir da ısrarla kullanmamı tavsiye etmişti..faydası olduğunu da düşünüyorum..çok şükür şu an gayet iyiler.
bu arada alakası yok ama namık bey ve ekibi 24 haftalık hamile bir kadına ( amniyon sıvısı bitmiş ) 1,5 litre sıvı ilave etmişler ve kadın 34 haftada doğurtulmuş..süper bir şey .(gittiği heryerde yaşamaz artık diyorlarmış.).
kefiri bende düşündüm vermeyi ama cesaretedemedim dr. sormadım hiç agır gelir çocuklara diye düşündüm sen kendinmi çogaltıyorsun hazırmı alıyorsun canım kefiri.
kuzum folbiol nedir anacım hergün yeni bişey duyuyorum. bir arada bay bay diye bir ilaç ymuhabbeti vardı burda dr. sordum bugün bön bön bakttı yüzüme ilk defa duydum dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?