ayyy valla ya sinir etti iki dr beni bende yarım koyuyorum kahvaltılarına labne koyuyorum bebek akmeyi yada bebe büskivisi koyuyorum dr. göre sadece bisküvü yada ekmek peynir formül mama neyse ben yine koyayım çeyrek her birine alıştılar nasılsa.
kefiri alıyorum ,şimdilik onu hazırlayacak durumda değilim..zaten sadece normal mamalarına 10 ,bilemedin 20 cc kadar süzerek ilave ediyorum..süzüyorum çünkü tanecikler biberon ucundan geçmeyebilir..dr sakıncası yok ,ilave edebilirsin o şekilde dedi..ayrıca kızım aynı mamadan sıkılıyor..o zaman ya mama değişikliği ya da mamaya çok azcık pekmez ilavesi yapıyorum..pekmez ilavesi yine çocuk dr umuzun tavsiyesi..1 çay kaşığı anca o da...
alminacım hergün birkez mi veriyorsun kefir birde pekmez mamaya katılabiliyormu benimkilere hiçbirşeyle yediremedim pekmezi malesef
alminacım hergün birkez mi veriyorsun kefir birde pekmez mamaya katılabiliyormu benimkilere hiçbirşeyle yediremedim pekmezi malesef
kefiri arasıra,mamayı almadıklarında,pekmezi her gün ..
günaydın herkeslere, güzel bir gün olsun inş.
biz hala hastayız geçmişi tamamen okuyamadım ama mrk edende olmamış sanırım:)) nese ben iyileşememişken kızlara geçti nezlem dr a götürmeye bile halim yok peditus versem acaba olu mu burunları akıyor hapşırıyorlar ve uyumadılar sabaha kadar ağladılar tonimer sıkıyorum ama tek başına fayda etmedi malesefpeditus günde 3 kez yarım ölçekmi veriyorsunuz prospektüsünde öyle yazıyor..
birde ıhlamur hiç vermedim daha önce bu aktarda satılanlardan alıp kaynatıp direk veriyormusunuz arkadaşlar yoksa sulandırıp falanmı vede ne kadar vermek lazım.. püff bu kızlar hasta olunca mahvoluyorum..
bircecim oğluşunun çıkıcak olmasına çok sevindim çok şükür Allah a..
nerocum maşallah kızlarına:)
diğer tüm arkadaşlar hepinizi öptüm
kefiri arasıra,mamayı almadıklarında,pekmezi her gün ..
çok teşekkür ederim cnm bende pekmezi mamayla vereyim o zanan
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar dilerim....
Geçmiş olsun cnm,bebekler hasta olunca insanın hiç huzuru olmuyor gerçekten... keşke ben olsaydım da onlara bişey olmasın diyor insan ama maalesef kış geldi ardından da hastalıklar...Peditus vermende yarar var daha da ilerlemeden 6 saat arayla yarım ölçek veriyordum ben senin bebeklerin ayında,bir de düzenli olarak burunlarına tonimer kullan burunları açık olsun...bize dr papatya çayı öneriyor bu durumlarda hem rahatlatır hemde uykularını getirir milupanın çaylarından alıyorum ben...
valla cnm kaç gecedir hiç uyumadık sayısını unuttum evden bile çıkmıyoruz nasıl üşütüyoruz anlamadımpaylaşımın için saol..
Günaydın kızlar .hayırlı cumalar..
fatoş cok tşk ederm cnm bide bu gece hiç uyumadılar mahfoldum(
kızlar ek gıda veriyorsunuz ya aralardA MAMA VERİYORMUSUNUZ..
ya bide atladıgınız oluyomu ben hala mamaya cok yükleniyorum..
biz hala ek gıdaya geçemedik malesef gaz durumlarından.. ama geçseydik günde 500 ml yeterli demişti dr.. ama anne sütü alıyorlarsa sınır yoktur sanırım:)
günaydın herkeslere, güzel bir gün olsun inş.
biz hala hastayız geçmişi tamamen okuyamadım ama mrk edende olmamış sanırım:)) nese ben iyileşememişken kızlara geçti nezlem dr a götürmeye bile halim yok peditus versem acaba olu mu burunları akıyor hapşırıyorlar ve uyumadılar sabaha kadar ağladılar tonimer sıkıyorum ama tek başına fayda etmedi malesefpeditus günde 3 kez yarım ölçekmi veriyorsunuz prospektüsünde öyle yazıyor..
birde ıhlamur hiç vermedim daha önce bu aktarda satılanlardan alıp kaynatıp direk veriyormusunuz arkadaşlar yoksa sulandırıp falanmı vede ne kadar vermek lazım.. püff bu kızlar hasta olunca mahvoluyorum..
Günaydın kızlar .hayırlı cumalar..
fatoş cok tşk ederm cnm bide bu gece hiç uyumadılar mahfoldum(
kızlar ek gıda veriyorsunuz ya aralardA MAMA VERİYORMUSUNUZ..
ya bide atladıgınız oluyomu ben hala mamaya cok yükleniyorum..
ayyy keçi sütü veriyor herkes yawww bendemi versem neyapsammm çokmu özentiyim?bende keçi sütünden mayalıyorum.biraz serinken veriyorum benimkiler yalanarak yiyorlar. çok seviyorlar yoğurdu...ama yoğurt azıcık soğuk olacak...
Büyük marketlerin çoğunda var canım KAY marka keçi sütü. pastörize olduğundanda daha güvenli...ben sabah kahvaltılarınıda az keçi sütüyle hazırlıyorum...
haha yeni çıkmış bu ilaç adam demek piyasası takp etmiyorkuzum folbiol nedir anacım hergün yeni bişey duyuyorum. bir arada bay bay diye bir ilaç ymuhabbeti vardı burda dr. sordum bugün bön bön bakttı yüzüme ilk defa duydum dedi .
canım çok geçmiş olsungünaydın herkeslere, güzel bir gün olsun inş.
canım evden çıkmasanızda dışardan gelenlerle geliyor işte virüsler evi sık sık havalandırmaya çalış bide çok sıkı giydirip terletme minik melekleriçok teşekkür ederim cnm bende pekmezi mamayla vereyim o zanan
valla cnm kaç gecedir hiç uyumadık sayısını unuttum evden bile çıkmıyoruz nasıl üşütüyoruz anlamadımpaylaşımın için saol..
biz hala ek gıdaya geçemedik malesef gaz durumlarından.. ama geçseydik günde 500 ml yeterli demişti dr.. ama anne sütü alıyorlarsa sınır yoktur sanırım:)
şimdide gideyim kek yapayım (çok hamarat gördüm kendimi yahu)kaynanam gelecekmiş yeğeni ile çay yanına iyi gider kızlar çok basit ve çok lezzetli oluyor tavsiye edrim
Havuçlu Cevizli Kek Tarifi
ohh afiyet olsun kolay gelsinnn
iyi haberlerim var
hastaneyi aradım dr oksijen bağımlılığı bitti yerkende rahat herşey yolunda böyle devam ederse pazartesi verebiliriz dedi çok mutlu oldum inşallah oğlum yine su koymazda bayramda evde olur
şimdi heyecanlandım sizlere sorularım
1:yanyana yatırsam olurmu?(evdeki kızarmıki?)
2:ikisini nasıl besleme düzenine sokayım?
3:evdeki kucağı alıştı onu kıskanırmı yoksa kardeşini hatırlarmı?
4:en önemlisi cuma günü bayram tatili için kayınvalide,kayınpeder,ve kaynım gelecek bebek yeni çıkmış ve çok hassas olacak onlar kucaklamak öpmek isteyecek herşeye karışacaklar hepside sigara içiyor ben nasıl davranıyımki sinirlenmeyim?bayramım zehi r olsun istemiyorum ama onlara tahammülde edemiyorum
hehe babalarıda almayalım bariii
dirimi aradım hala hastanedeymiş çok gerginim şimdi konuşamayacağım dedişarjıda bityomuş eve gidince arıyacak eve gittimi burayada yazar zaten
bende kociş gelsin şişliye gidicem oğlumla havada güzel azıcık alışveriş yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?