selammmmm kızlar .....pöfffff çok yorgunum keyifsizim incim çok keyifsiz sürekli ağlıyor dişleri çıkacak herhalde hep eller ağızda hep kucakta durmak istiyor........dün gece 2 ye kadar ağladı artık fitil verdimde zorla uyudu......bu gecede böyle huzursuz.....
ya arada titriyor bu kız neden acaba sizde oldumu böyle.....
nero cnm diş sorunu bizdede var çok kötü.. ağlamaya başladılarmı susmak bilmiyolar( ben bi jel var ondan kullanıyorum dişlerine sürüyorum biraz da olsa yatıştıryo ama sonra yine aynı (( senin varmı diş için kullandığın bişey cnm.. pırasa diyolar ama o da biraz tuhaf geldi
tatlım aranıza alırmısın demek nedemeksen zaten aramızdasın
dediğin gibi okuyorsun ben seni aramızda görüyorum bu yüzden
ama hoşgeldin sohbetlerimize:80:
evet büyüdükce daha zor hatta çok zor benim iki erkek ve çokk hareketliler
beni azdan çoktan tanıyorsun cnm okuduğun içinde yaşadıklarımıda biliyorsun
ben nereye gitsem görenler biz olsak ağlardık yapamazdık sen nasıl yapıyorsun diyorlar...bende yapamam sanıyordum ama bi şekilde ama eksik ama fazla büyütmeye çalışıyorum iştee
Selam arkadaşlar.........
Dorukcum altta ismini görüyorum......Naber tatlım yoktun epeydir.
Bu arada nevrat ve doudou hoşgeldiniz aramıza,Bebişler pek yoruyor szileri galiba epeydir yoktunuz.
Selam arkadaşlar.........
Dorukcum altta ismini görüyorum......Naber tatlım yoktun epeydir.
Bu arada nevrat ve doudou hoşgeldiniz aramıza,Bebişler pek yoruyor szileri galiba epeydir yoktunuz.
biriniz bana şu nik değiştirmeyi anlatsın ismimi değiştirmek istiyorum çünkü aynı isimle biri daha var
evet canım eşim sivaslıgeçmişi okudum ama ne çok yazmışsınız öyle...hepsi aklımda değil..yemek tarifleri verilmiş ne güzel..
Dırım geçmiş olsun canım...
Canancım SİVAS demişsin,eşin mi oralı?
Bircem iyi haberlerine çok sevindim..
Nero,Nefes,Ayşe,Famelex,Artvinli,Doruk,Hituci,Fatoş ve yeni gelen arkadaşlar kocamanöpüüler
günaydın kızlar...bu ek gıda işi öldürecek beni..ilk iki-üç hafta herşeylerini çok güzel yediler şimdi yemek istemiyorlar...nezle oldular,ondan mı iştahızlar acaba??
çorbaları nasıl tatlandırıyorsunuz?tuz yasak,çorbalar bişeye benzemiyor o yüzden..siz neler yapıyorsunuz?başka neler veriyorsunuz ek gıda olarak?
NERO,NEFES canlarım bana bi günlük listenizi yazar mısın?sabahtan akşama kadar nasıl besliyorsunuz?haftamız yakın sizinle,bana yardımcı olun lütfen...çıldırmak üzereyim!!!!!
birde sizin bebişlerin kilosu ne kadar,merak ettim?
bizim devriminde itiraz etmeden yediği tek şeyyyilk bir hafta kendim yaptım,idare eder işte:)..ama sonra hazır aldım bebek yoğrurtlarından..zaten en sevmedikleri şey yoğurt
Herkese merhaba ve iyi pazarlar,sürekli takip ediyorum bu topiği aranıza alırsanız benide bende katılmak isterim sohbetlerinize kızlar.......Hamileliğim başından beri giriyorum siteye ama son zamanlarda bebeklerden fırsat bulup yazamıyorum sadece okuyup çıkıyodum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?