Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bennn geldimmmm...dün kuzenim geldi aldı beni...gittik onunda 17 aylık bir kzı var
çocuklar nasıl eylendiler bende çok mutlu oldum çocuklara onu yapma bunu etme demeden oturduk tabi çokkkk çokkk keyifle oturamadık ama hiç gerilmedim....aksam üzeri eşim geldi....hepberaber kuzularla oturduk ettik eşler rakı sofrası istedi...onlara balkona kurduk sofralarını...
benimkiler pek babasına rahat vermeyeceğinden devamlı oyunlar oynadık...

şunuuu çok iyi anladımmm hep derlerdi kız çocuk çok rahat diyee...evet öyleymiş yaaaaaaa nasıl tatlı nasıl usluuu kız işte doğasında var tertip düzennn.....valla bizim canavarlardan öğrendi oraya buraya tırmanmayı kuzenim diyorki bak kızıma yatağına nasıl çıkacağını gösterdiler.....ne yapacaz biz diyor...

birdeee kızlarrrrrrrr nasıl turşu yiyorrr nasılll rahat bir tabak turşu yedi...

kısır yiyor annesine aciii verr acii diiyp durdu....allahım yaaa kızlar işveli cilveliii nasıll güzell...bebek götürdük hediye...nasıl oynuyor biberon koyuyorsun ağzına cokkk cokk ses çıkıyor
benim kuzularıma bebeğin biberonunu alığ kendi ağzlarına sokuyor yada saçını yolup gözüne parmak sokuyorlar yaa...erkek çocuk işte varsa yoksa goll...güzel birgün ve gece geçirdk orada kaldık 40 dk. oldu eve geldik yolda aliş uyudu öemride içeri girince biz uyuttuk....
bende duş aldım hemen kk ma geldimm....saat 5 giibide benim eski patronuma gideceğiz..

Cnm çok teşekkür ederim Vallahi dırımcım senin tek başına baktığın geliyor hep aklıma ve de yaşadıklarını da okuyorum cnm gerçekten Allah sana peygamber sabrı vermiş öyle herkesin katlanabileceği şeyler yaşamıyosun ben okurken içim sıkılıyor sen yaşıyorsun bunları arkadaşım ama ben bu sıkıntıların sonunda seni çok güzel ve ferah günlerin beklediğine inanıyorum inşallah.....

Dırımcım erkek çocuk zor ya gerçekten çok hareketli çok yaramaz oluyorlar birde x2 ise yandık yani....bizimkiler şimdiden yaramazlık peşindeler sonrasını hiç düşünemiyorum.....

Selam arkadaşlar.........

Dorukcum altta ismini görüyorum......Naber tatlım yoktun epeydir.

Bu arada nevrat ve doudou hoşgeldiniz aramıza,Bebişler pek yoruyor szileri galiba epeydir yoktunuz.

Selam arkadaşlar.........

Dorukcum altta ismini görüyorum......Naber tatlım yoktun epeydir.

Bu arada nevrat ve doudou hoşgeldiniz aramıza,Bebişler pek yoruyor szileri galiba epeydir yoktunuz.

Saol artvinlim valla aynen öyle tek başına bakıyorum hele bugün ayrı bir kudurdular canıma okudular valla eşimde nöbetçi az önce çorba yedirdim Melis'e tamam doydu dedim hoop üstüme aynen geri kustu. Uyusalarda azcık dinlensem artık Yağızcık nasıl.

ben geldim kızlar... az evvel geldik eve. cuma kaynananam geldi biliosunuz ogün koştur koştur geçdi alışveişe filan gittim biraz. dünde eşim çalışmıyodu.bebeklere bişiler bakalım dedikçıkdık ordandan tuzladakai görümceme gittik. orda kaldık gec. ay kızlar artık evleri yadırgıyolar ya.. nasıl ağladılar..neyse sabah çıkdık tuzladan önce kavacığa kaynanayı bırakdık. ordan istanbul forma gittik amanınn ne kalabalık geri çıkdık yarım saatte. tülüşüme uğradım biraz ordanda eve anlıycanız yollardaydım 2 gündür. çok yorgunum uykusuzum bebeleri uyutup çayy içmek istiyorummm

sizler nasılsınızgeçmişi okumadım okuycam hemen.
artvinlim canım iyim şükür canım sen nsılsın arıycam akşam müsait olunca..
herkesleri öptüm..

Dırım,Nero ve Doudou çok teşekkürler,Allah razı olsun sizden..peki son birşey soracağım,gündüz ek gıda aralarında kaç kez mama veriyordunuz?ve 2 mi yoksa 3 saatte mi besliyordunuz?benim anlamadığım bebişler bu kadar şeyi nasıl yiyecek???

Doudou canım bende ankarada başkentte doğum yaptım,diyetisyenle iletişim halindeyim hep.ama yinede zorlanıyorum bazen..

Dırımcım bal kabağı aldım,yarın deniycem..birde yarın peynir ve yumurtada vericem..

Son düzenleme:
yeni arkadaşlar hoşgelmişler

herkes iyidir İnşallah..ben iyiyim ama ek gıdayla bozdum kafayı:))

firdos merhaba cnm..ya seninkiler başlamışmıydı diş çıkarmaya bizimkiler acaib huysuzlar hep ağlıyorlar elleri hep ağızlarında herhangi bi ilaç falan kullanıyomusun?

diş kökleri çıkmış canım,benimkilerinde eller ağızda,salya akıyor ama huysuzluk yok henüz.ilaç vermedi doktor.diş için erken değil mi daha?birde seninkiler destekli oturmaya başladı mı?ben oturtuyorum 5.aydan beri..

Son düzenleme:
bende ara sıra oturtuyorum canım biraz duruyolar sonra yana devriliyolar:) en sevdikleri şey yuvarlanmak çekyatı açıp yatırıyorum onları birini bi uca diğerini öteki uca döne döne yanyana geliyolar:) biraz emekleme çabaları var ama gidemeyince sinirlenip ağlamaya başlıyolar..ama bu diş olayı çok kötü yaa ben tek bakıyorum ve son 2-3 gündür yıprandım

Allah kolaylık versin canım...benimkilerde yana devriliyor:))...biri emeklemeye çalışıyor,yatakta dönüyor ama diğeri yavaş biraz:)..evet diş olyı çok kötüüüü...

evet canım eşim sivaslı

hiç bişi bulamıyorsan devam sütü/bebek sütü kat
ilk bir hafta kendim yaptım,idare eder işte:)..ama sonra hazır aldım bebek yoğrurtlarından..zaten en sevmedikleri şey yoğurt
bizim devriminde itiraz etmeden yediği tek şeyyy

tatlım zaten aramızdasın saha sık yaz samimiyetimiz artsın

ayy bend eçok yorgunum malum eşim sivasta ben tek kaldım gene dün görümcem geldi annesinin evini temizlemeye derken akrşıdaki görümcemde geldi yemek hazırla çay hazırla çocuklara bak yukarı çık temizliğe yardım et fazlaıs ile yoruldum gece de full tıme mesaideydim gene çok yorgunum bugünde alabildiğine huysuzlar sabahytan beri ya anlatamam hele 1 saat önce ikiside delirdi uykuları var birini ayağıma aldım birini kucağıma olmadı yer değiştridim gene olmadı sinir çıktı beynime dövüp atacaktım kenara sonra balkona çıkıp sigara içecektim ağlamarınıda duymayacaktım ama kıyamadam neysem zor bela kızımı uyuttum oğlanın vızırdamasını çekiyorum kalvyedende 8 tuşunu kopardı nasıl yaptıysa takamıyorumda pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…