Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

berencim 500 ml deniliyor ama ek gıdalarla hesapladığında çocuklar çatlar ya:))..düşünsene...saatte bir beslememiz lazım o zaman...

valla ben çoğaltmaya çalışıyomda azalmak için beslenmenin üstüne su içiriyorlar galiba aralardada içebildiği kadar su veriyor arkadaşlarım..

inş. bircem dualarım seninle..

he ya çatlarlar valla benimkiler şimdi ancak o kadar içiyor zaten civcivler birde yemeye başlarlarsa hiç içmezler valla.. sağlıklı olsunlarda çıtır olsunlar napemmm

hepinizi öptüm anneler ve yavruşları ben kaçarım, iyi geceler..

Son düzenleme:

canım İnşallah kavuşacaksın yavruna,az kaldı..çoook öptüm..

birce cnm güzel haberlerini bekliyoruz...inanıyorum ki öteki bebişinde gelcek yanına...allah bi daha ayırmasın sizi cnm..

Firdoscum nacizane bende bildiklerimi paylaşmak istedim yumurtayı 1/8 den başladım ben alerji riski yüksek olduğu için 4-5 günde bir arttırdım yani 1/4 ve 1/2 şeklinde ilk başlarda zorlandıkları için mama + Kahvaltılık kaşık maması + yumurta şeklinde biberonla verdim öyle öyle hem alerji olup olmadığı ortaya çıktı hemde yumurta tadına alıştılar şimdi kasede tüm yumurta sarısı biraz beyaz peynir (akşamdan suya koyulmuş) pekmez birkaç bebe bisküvisi karıştırıp sabahları kaşıkla veriyorum çok seviyorlar. 1 yaşına kadar sadece yumurta sarısı yemeleri gerekiyor. Bir de meyve ve yoğurt hergün mutlaka yemeleri gerekiyor. Kızımın birisi yoğurdu hiç sevmedi ağzını bile açmıyordu yoğurt olunca bende kendi mayaladığım yoğurda bir tane daninolardan karıştırıyorum, o zaman çok seviyorlar tamamen bitiriyorlar. Ben Başkent hastanesinde uzman diyetisyene gitmiştim ek gıdaya geçeceğim zaman çok faydası oldu. Başka aklıma gelenler olursa zamanla paylaşırım ya da soun olursa.

Bir süredir takip etmeye çalışıyorum İnşallah bebişine kavuşursun bir an önce canım. Allah yardımcınız olsun.

selammmmm kızlar .....pöfffff çok yorgunum keyifsizim incim çok keyifsiz sürekli ağlıyor dişleri çıkacak herhalde hep eller ağızda hep kucakta durmak istiyor........dün gece 2 ye kadar ağladı artık fitil verdimde zorla uyudu......bu gecede böyle huzursuz.....

ya arada titriyor bu kız neden acaba sizde oldumu böyle.....

geçmiş olsun kuzum....aman cnm dikkat et kendine seni bekleyen 3 kuzu var ...

yazayım tabi cnm ....3-5 sayfa öncede yazmıştım ben şekerim göredin galiba....

sabah 10-11 civarı kahvaltı peynir.yumurta.pekmez.cicibebe ıhlamur ile karıştırıyorum....

öğlen 1-2 gibi çorba veriyorum patates.havuç.ıspanak.kabak.brokoli.kereviz.pirinç( bir ben eksiğim yani içinde )

akşam üstü 5-6 gibide yoğurtla meyve veriyorum .....

gece 9 gibide biberon maması veriyorum ama gece 3-4-5 hangi saat mıkırdanırsa yine mama....

18 ekimde kontrolde 7400 kg civarıydılar kilolarıda cnmm...

günaydın herkese hayırlı sabahlar iyi pazarlar....
birce canım bizde sabırsızlıkla bekliyoruz....inşaallah sağlıkla dönersiniz evinize.
birlikte fotolarınızı bekliyoruz

gunaydin kizlar ...

yorucu bir gece gecirdim cok uyaniyolar birbirlerini uyandiriyolar..
annemle cok yakinim bazen cocuklardan birini anneme birakiyorum zaten 11 de eve gelince sabahta erkenden gidiyorum...
dun teyzemdeydik bana orda basladilar annen olmasa sen bakamazdin vs okdar sinir oldum anlatamam tek cocuga bakamazken onlar birde 3 cocuk buyuttiler ardindan 1 tane olmasina ragmen cok zorlamdilar daha bnm ilk cocuklarim ve 23 yasindaym cogu insana gore cok deneyimsizim ama buyuk sabirla ustesinden gelmeye calisiyorum. annem yakinimda olmasa bakarim saolsun her zamn yanmda oda ayrilamiyo torun hep bi baska dio sinir ettiler beni ayni anda cocuk balmal ne kadar zor herkes bildigini okuyo iste..

Herkese merhaba ve iyi pazarlar,sürekli takip ediyorum bu topiği aranıza alırsanız benide bende katılmak isterim sohbetlerinize kızlar .......Hamileliğim başından beri giriyorum siteye ama son zamanlarda bebeklerden fırsat bulup yazamıyorum sadece okuyup çıkıyodum.....

senin zaten ikizlerin yokmu

Benimkiler 1 yaşını doldurdu ama geceleri hala abartısız 10 kere kalkıyoruz yatılı bakıcım var ona rağmen mahvoluyorum,sersem gibi geziyorum tüm gün.....vallahi 30 yaşında da olsan ikiz bakmak çok zor ben 28 yaşındayım annem,bakıcım olmasa asla bakamam bırak 1 günü 1 saat bile yanlız bakmadım şu ana kadar,bakan yok mu var tabi ama onların bebekleri herhalde benimkilerden daha uslu diye düşünüyorum birde büyüdükçe daha da zorlaşıyor bakmak yürümeye,hareketlenmeye başladıkça.....

aşkkk olsunn yaaa bıkarmıyımm siz benden bıktınızmıııı:18:

canım bütün gün devam sütü almyorlar sadece saat 8-9 dan sonra tüm gece süt alıyolardı

biz gece sütünü hala bırakamadık cnmmm ek gıda dönemindede 3-4 kere devam sütü veriyordumm

tatlım aranıza alırmısın demek nedemeksen zaten aramızdasın

dediğin gibi okuyorsun ben seni aramızda görüyorum bu yüzden

ama hoşgeldin sohbetlerimize :80:

evet büyüdükce daha zor hatta çok zor benim iki erkek ve çokk hareketliler
beni azdan çoktan tanıyorsun cnm okuduğun içinde yaşadıklarımıda biliyorsun

ben nereye gitsem görenler biz olsak ağlardık yapamazdık sen nasıl yapıyorsun diyorlar...bende yapamam sanıyordum ama bi şekilde ama eksik ama fazla büyütmeye çalışıyorum iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…