firdoscum bende azaltmak istyorum ama bi ağlayışları var acaibler:)) yemeseler kıyamet kopuyo bizimkilerde çok hareketli zaptedemiyorum bazen:) berennaz cnm işte bi sabah kalktıklarında 120 içiyolar kahvaltyla 60 arada yine 120 yatmadan 150 ve gece uyanıncA 150 genelde böle oluyo tam düzenimiz oturmasa da..azaltmak için ne yapmak lazım acaba ya(
iyigeceler güzel anneler
ben sabırsızlıkla hafta başını bekliyorum bakalım karan oğlan gelecekmi?
firdos,medine,berennaz,egem
diğer anneler hepinizi ve bebekleri çok öpüyorum
şimdiden herkese mutlu pazarlar
valla ben çoğaltmaya çalışıyomda azalmak için beslenmenin üstüne su içiriyorlar galiba aralardada içebildiği kadar su veriyor arkadaşlarım..
ne güzel seninkiler oburmuş:)..benimkilerde ilk başta çok güze yediler ama şimdi zorluyorlar beni..acaba porsiyonları mı fazla veriyorum?mesela sen bir kase mi çorba ya da püre veriyorsun?peynir demişsin,labne mi ne tür peynir?bende bir kaç gün sonra peynir ve yumurtaya başlamak istiyorum..ama sarısı tabii..şu anda çorba,yoğurt,meyve suyu,meyve-sebze püresi,keçi sütüyle bebe büzküvisini ezip veriyorum,muhallebi...verdiğim ek gıdalar bunlar ama tabii hepsini aynı günde vermiyorum..
egem senin bebişler şu anda kaç kilo,benimkiler iştahsız ya merak ettim şimdi?
iyigeceler güzel anneler
geçmiş olsun kuzum....aman cnm dikkat et kendine seni bekleyen 3 kuzu var ...gelelim bana berbat bir güne uyandım .kaç gündür iyiydim sabah yine amcamla gözümü açtım yine aglayamadım daraldım kahvaltı yapmadım çocuklara rahat bir saat kapıdan bile bakmadım .kasıldım kaldım yine .biraz hava alayım diye kuponlar vardı onları götürdüm hallattim kardeşimide işten aldım eve geldim .kapıyı açtılar ne göreyim egenin agzı çenesine kadar kıpkırmızı gözler desen öyle bayılacaktım nerdeyse yandı zannettim çocuk .bizim akıllı yardımcımız sen kalk çocugun agzını ıslak mendille sil ondan sonra bu hale gel hangi akla hismet yaptı anlayamadım valla .biz saf sulu ıslak bendilleri kullanıyorduk 15 gün eveline kadar oda poposuna daha yeni yeni başladık kremli mendillere yüzlerinide ıslatılmış tülbentle siliyoruz . sadece abla ben popolarını bile silmeye kıyamıyorum bunlarla nasıl sildin yüzünü dedim ne bileyim şurup içirdim dökülüce biraz elimin altında o vardı sili verdim dedi ama yazık oda maf olmuş tansiyonları çıkmış .şükür dindi kızarıklık ama dahale başım agrıyor .bide burunları akmaya başladı pedidus veriyorum inşallah çobuk toparlarlar .
günaydın kızlar...bu ek gıda işi öldürecek beni..ilk iki-üç hafta herşeylerini çok güzel yediler şimdi yemek istemiyorlar...nezle oldular,ondan mı iştahızlar acaba??
çorbaları nasıl tatlandırıyorsunuz?tuz yasak,çorbalar bişeye benzemiyor o yüzden..siz neler yapıyorsunuz?başka neler veriyorsunuz ek gıda olarak?
NERO,NEFES canlarım bana bi günlük listenizi yazar mısın?sabahtan akşama kadar nasıl besliyorsunuz?haftamız yakın sizinle,bana yardımcı olun lütfen...çıldırmak üzereyim!!!!!
birde sizin bebişlerin kilosu ne kadar,merak ettim?
iyigeceler güzel anneler
Herkese merhaba ve iyi pazarlar,sürekli takip ediyorum bu topiği aranıza alırsanız benide bende katılmak isterim sohbetlerinize kızlar.......Hamileliğim başından beri giriyorum siteye ama son zamanlarda bebeklerden fırsat bulup yazamıyorum sadece okuyup çıkıyodum.....
gunaydin kizlar ...
yorucu bir gece gecirdim cok uyaniyolar birbirlerini uyandiriyolar..
annemle cok yakinim bazen cocuklardan birini anneme birakiyorum zaten 11 de eve gelince sabahta erkenden gidiyorum...
dun teyzemdeydik bana orda basladilar annen olmasa sen bakamazdin vs okdar sinir oldum anlatamam tek cocuga bakamazken onlar birde 3 cocuk buyuttiler ardindan 1 tane olmasina ragmen cok zorlamdilar daha bnm ilk cocuklarim ve 23 yasindaym cogu insana gore cok deneyimsizim ama buyuk sabirla ustesinden gelmeye calisiyorum. annem yakinimda olmasa bakarim saolsun her zamn yanmda oda ayrilamiyo torun hep bi baska dio sinir ettiler beni ayni anda cocuk balmal ne kadar zor herkes bildigini okuyo iste..
senin zaten ikizlerin yokmu
nasıl yani var elbette yoksa niye giriyim bu topiğe![/QUOT
pardon ben yeniden hamilesin sandım
nasıl yani var elbette yoksa niye giriyim bu topiğe![/QUOT
pardon ben yeniden hamilesin sandım
Yok cnm,Allah korusun:) hamileliğimin başından bugüne kadar takip ediyorum demek istedim ama yazmaya fırsat olmuyor,bende sohbetlere katılmak isterim bundan sonrası için
Yok cnm,Allah korusun:) hamileliğimin başından bugüne kadar takip ediyorum demek istedim ama yazmaya fırsat olmuyor,bende sohbetlere katılmak isterim bundan sonrası için
Anladım canımbende senin gibiyim sürekli takip ediyorum pek fazla mesaj yazamıyorum. Benimde ikiz kızlarım var 6 aylıklar
canım çok çok teşekkür ederim..yordum seni,klavyene sağlık canım:)..son bir sorum var,ek gıda aralarında mı mama veriyordun,yani 3 satte bir beslersek ne zaman mama vermem gerekir?ayy Dırım bıktın dimi benden
Herkese merhaba ve iyi pazarlar,sürekli takip ediyorum bu topiği aranıza alırsanız benide bende katılmak isterim sohbetlerinize kızlar.......Hamileliğim başından beri giriyorum siteye ama son zamanlarda bebeklerden fırsat bulup yazamıyorum sadece okuyup çıkıyodum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?