bir de 2 gündür sabahları 60 cc mamanın içine 4 bebe bisküvisi biraz peynir ezerek veriyorm canım
ben gördüm o niki baktım benden sonra üye olmuş nikimi değiştirmek istiyorum nasıl yapılıyor?
firdos cnm sen yoğurdu kendin mi mayalıyosun? ben bi kere denedim ama pek tutturamadın..sen nasıl yapıyosun? babymix vermeyi düşündüm ama o da 6 aydan itibaren diyo pek hazır bişeyde vermek istemiyorum ama işte ikiz olunca ve yalnız bakınca insanın pek fırsatı olmuyo herşeyi hazırlamaya( yada ben biraz beceriksizim bilmiyorum
başkent hastanesinde yaptım doğumumu aslında tüp bebeği hşde yaptırmışdım oranın hocası medicana dedi fiyatlar çok astronomik olduğu için 30.haftadan sonra drmu değiştirdim.birde başkentin bebek yoğun bakımı çok ii olduğu için orasını tercih ettim.34 haftalık doğdularkontrole gittim rahim açılmış 2 saat sonra sezaryende buldum kendimi 2 gün kaldılar küvozde 2.240 gr kız 2.470 oğlan doğdu o anlattığım süreçte 2.100 düştü kiloları ama şimdi çok iiler 3 kişilik bir hayatımız var akşamlarıda babamız dahil oluyor kısa süreli ankarayı özlüyorum sen ankarada nerde oturuyosun doğumunu nerde yaptın?
gelelim bana berbat bir güne uyandım .kaç gündür iyiydim sabah yine amcamla gözümü açtım yine aglayamadım daraldım kahvaltı yapmadım çocuklara rahat bir saat kapıdan bile bakmadım .kasıldım kaldım yine .biraz hava alayım diye kuponlar vardı onları götürdüm hallattim kardeşimide işten aldım eve geldim .kapıyı açtılar ne göreyim egenin agzı çenesine kadar kıpkırmızı gözler desen öyle bayılacaktım nerdeyse yandı zannettim çocuk .bizim akıllı yardımcımız sen kalk çocugun agzını ıslak mendille sil ondan sonra bu hale gel hangi akla hismet yaptı anlayamadım valla .biz saf sulu ıslak bendilleri kullanıyorduk 15 gün eveline kadar oda poposuna daha yeni yeni başladık kremli mendillere yüzlerinide ıslatılmış tülbentle siliyoruz . sadece abla ben popolarını bile silmeye kıyamıyorum bunlarla nasıl sildin yüzünü dedim ne bileyim şurup içirdim dökülüce biraz elimin altında o vardı sili verdim dedi ama yazık oda maf olmuş tansiyonları çıkmış .şükür dindi kızarıklık ama dahale başım agrıyor .bide burunları akmaya başladı pedidus veriyorum inşallah çobuk toparlarlar .
cnm valla kontrole gitmeyeli bayağı oldu heralde 1 ay faln önceydi en son biri 7.100 diğeri 7.300 dü. peynir olarak cnm babanemiz saolsun bize yapıp gönderiyo o peynirden veriyorum..geceden suya koyuyorum tuzunu alması için..çorbayı bi kase veriyorum cnm püreyide bebelac veya hero babyninkilerden kullanıyorum ikisine 1 kavanozu paylaştryorum aslında bıraksam hepsini yerler ama ne biliym belki dokunur diye korkuyorum zaten o ara öğün gibi oluyo 1 saat sonrasında mama veriyorum.. aslına bakarsan bende daha tam bi düzen oturtabilmiş değilim öğün saatleri karmaşık yaniii..
firdos cnm sen yoğurdu kendin mi mayalıyosun? ben bi kere denedim ama pek tutturamadın..sen nasıl yapıyosun? babymix vermeyi düşündüm ama o da 6 aydan itibaren diyo pek hazır bişeyde vermek istemiyorum ama işte ikiz olunca ve yalnız bakınca insanın pek fırsatı olmuyo herşeyi hazırlamaya( yada ben biraz beceriksizim bilmiyorum
berennaz cnm bazen 120 bazen 150 veriyorum..banada bazen çok yiyolarmış gibi geliyo valla(
berennaz meyvesuyu denedinmi cnm elma suyuyla başlayabilirsin cam rendeden geçirip 2-3 çay kaşığıyla başlayıp yavaş yavaş arttırırsın..
kiloları normal olduğu sürece yesinler, yemeyen çok zor valla her beslenme saati evin heryeri batıyor, işkence gibi oldu vermesem hiç acıktım diyen yok anlamadım gitti nasıl duruyorlar ben ikide bir acıkıyorum
firdos egem günlük toplamda ne kadar içiyorlar?
hiç bilmiyorum canım ya..2 saatte bir 100 cc içiyorlardı ama ek gıdaya geçince mama az veriyorum artık..obez yapıyormuş demişti Nero...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?