Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kafa şişirmek ne demek...fazla uzak kalma sen ya...benim günlük rutinimde senin yazılarını okumak var...günlük gibi geliyor bana ve çok hoşuma gidiyor...gerçekten böyle hissediyorum.sıkma canını hiçbir şey için değmez...yeter ki sağlığımız yerinde olsun...

sağol cnm biraz mola sadece

famelexin bende katılıyorum hiç sorunsuz kavgasız ev olurmu olursada tadı olmaz .hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz .hep bir şekilde çözüme gitmeye çalışıyoruz ya kendi kendimize yada karşılıklı .ama şuda varki bir çogunuzun ilk bebekleri ilk bebeklerde
hep yaşanan şeyleri yaşıyorsunuz biz eşimle berk doğduktan sonra 2 yılda anca toparladık kendinmizi kavgaların suskunlukların sonu gelmiyordu herkez hayretle bkıyordu bu sizmisiniz diyw kavgalarımızın yeri vew zamanı yoktu .dört günlük tatilde birbirimizle ikikelime konuşmadıgımızı biliyorum .ama sonunda herşey yoluna giriyor düzeliyor ege ve emre doğduktan sonra ilk dikkatettigimiz şey o oldu bir daha aynı şeyi ne o nede ben kaldırabilirdik şükür bu sefer 10 dakka tartışıyoruz daha sonra bişey yok gibi devamediyoruz başka çare yok.

Canancığım bi süre olmayacağım...çünki sıkıldıkca yazıyorum ve sıkıyorum giibi geliyor...en iyisi olmamak bi süre

Bence yanlış düşünüyorsun...benim yapım biraz ketumdur...derdimi sıkıntımı pek kimseyle paylaşamam ama bunun sıkıntısınıda çok yaşadım...bazen şuraya içimi bi dökesim geliyor yapamıyorum bak sen ne güzel herşeyini paylaşabiliyorsun...hepimizin sıkıntısı bir noktada ortak. ikiz bebek büyütüyoruz ve bundan doğan sıkıntılarımız ve ayrıca başka sıkıntılarımız oluyor...bak şimdi babası,danası,anası hepsi uyuyor biz burda dertleşiyoruz...ben burda senin yazdıklarından başı ağrıyan yada sıkılan olduğunu düşünmüyorum...gel sen gel...

dırımcım,Allah sabır versin..Yazılarından anladığım kadarıyla sanırım kayınvaliden evinde sizi pek istemiyor,bu yüzden olabilir davranışlarının nedeni..inşallah en kısa zamanda kendi evinize çıkar,bu sıkıntılı durumlardan kurtulursunuz...

aman bütün alıntılarım gitti :2::2:

bizde bugun hava güzel diye dışarı çıktık istinye parka gittik anam sanki millet ikiz görmemiş duruyorlar bakıyorlar ay birde durdurup ikizmi bunlar demiyorlarmı bende sizce kaçtane dedim soranlara allahım ya ne komikti....

nevra t cnm hoşgeldin aramıza ama zaten sen arada yazıyordun yanlış hatırlamıyorsam....

nefes kuzum sağol hayatım.....

firdos cnm ben ek gıdalar arası mama vermiyorum.....

doudou listeni gördüm maşallah bu kadar sık yiyorlarmı benimkiler 3-3.5 saat arayla yiyorlar....

firdos senmi sordun kuzum diş için bişey kullanıyormuyum diye ??
dırım kuzum yine sıkıntılısın eşininde böyle yapması daha insanın direncini kırar kuzum ama bencede çoğu arkadaşların dediği gibi git evine maddi sıkıntı çek huzurun bozulmasın....

ayyy evet nero sokaga çıkmak istemiyorum bazen bir çıglık atmadıkları kalıyor bende bir garip oluyorum hiçmi ikiz görmediniz diyecem olmuyacak şaşılacak tepkiler veriyor insanlar

Canancığım bi süre olmayacağım...çünki sıkıldıkca yazıyorum ve sıkıyorum giibi geliyor...en iyisi olmamak bi süre

canım sen nasıl istiyorsan öyle yap ama bizide burda sakın sıktığını düşünme

ayyy evet nero sokaga çıkmak istemiyorum bazen bir çıglık atmadıkları kalıyor bende bir garip oluyorum hiçmi ikiz görmediniz diyecem olmuyacak şaşılacak tepkiler veriyor insanlar

hakkaten ya çok komik oluyorlar

benim de en sinir olduğum "bunlar tüp bebek mi?" sorusu...Size ne kardeşim ister tüp ister doğal yoldan..Öğreniceksin de ne olucak yani....

Son düzenleme:
herkese günaydın..
yoğun bi gece geçmiş dırımcım sen hakikaten nazara geliyosun ve belkide kayınvaliden seni kıskanıyodur her bi işe yetiştiğin için olur ya öle gelin kayınna çekememezliği ben senin kayınvalidende o var diyorum sıkma canını herşey yoluna girer mutlaka burayada gelmemezlik yapma...
birce ii haberlerini bekliyoruz güzel oğluşlarınla fotolarınıda:)

Canım meyve ve yoğurtun çok doyuruculuğu yok yedikleri mama miktarıda fazla değil en fazla 120 ml sıkmı bilmiyorum idare ediyoruz böyle.
Bu arada bebişlerinin resimlerini gördüm çok tatlılar Maşallah benim kızlara çok benzettim ikisinide hatta eşimede gösterdim.

herkeslere günaydın..
nero, nefes, almina hep aynı sorular aaa bunlar ikiz mi (bazen yok beşiz diyorum yüzüme salak heralde der gibi bakıp gidiyorlar) ikinci soru tüp bebek mi ve tepki olarakta aaa çok küçükler nasıl sokağa çıkıyorsunuz püfff sizeneeeeee

dirim en doğru kararı sen vereceksin cnm biz sadece aklımızdan geçenleri söyleriz bana kalırsada kaynana için eşinle kötü olma insan haksızlığa tahammül edemiyor ama herşey unutulsada söylenen sözlerin acısı dinmiyor, en çok o yaralıyor.. Allah sabır versin..

bir arkadaş sormuş ama cvp göremedim hızlı okudum diş için jel harici birşey veya zymaluor kullanan var mı? daha rahat çıkardığını söylüyor kullanalar..

Son düzenleme:
doudou ankaranın neresindesin canım?
yavrukirpi sanada sormuştum ama cvp yazdıysan göremedim cnm..

3 kişimi olduk ankaralı:))

doudou ankaranın neresindesin canım?
yavrukirpi sanada sormuştum ama cvp yazdıysan göremedim cnm..

3 kişimi olduk ankaralı:))

Ben Keçiörendeyim canım sen nerde oturuyorsun. Bir de Vil diye bir arkadaş var hamileyken burada sohbetlerimiz olmuştu oda Keçiörende oturuyor arada görüşüyoruz bazen. Onunda ikiz kızları var.

merhaba kızlar..bugün evdeyim,sevk aldım...çok yazmışsınız,hepsini okudum ama akılmda kalan tek şey DIRIMIN gitme kararı oldu...çok üzüldüm...karar senin tabiki canım ama bizler senin dertlerine ortak oluyoruz,sıkılır mıyız hiç?birbirimizi anlamaya çalışıyoruz...lütfen hiçbir şekilde ani kararlar verme...

soruma cevap veren arkadaşlar çok sağolun...her bebek farklı demekki..kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş öğün aralarında da 120cc mama verdiğini yazmış..bu bizim için mümkün değil..60cc ancak içerler...3 saatte bir ek gıda vereceksem araya 120 cc mamayı sıkıştıramam gibi geliyor..geceleri ağırlık veriyoruz mamaya....birde şöyle bir baktım benimle aynı ayda olanların ki hep 36-37 hafta arası ve 2500 falan doğmuş bebişleriniz..benimkiler 1500 gibi doğdular:)...Hayırlısı bakalım...

aslında hepsini okudum ama Dırımın yaşadıkları beni çok etkiledi..ne yazacağımı unuttum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…