kızlar sağolun...
Ama şunuda belirteyim sadece maddiyatta değil gelişimiz eşim seyhatteyken yanlız kalmamak....evde bırakmıyor tek...dedim işte hem tek kalmam hemde maddi olarak rahatlarız...
Ayrıca kaynanamdan hiçbişey beklemedim gelirken
ev işi,yemek,vs.hepsi bende
ben ne bekledim bir ellerine sağlık demesi bekledim....çok yorulduN bugün demesini bekledim...iş yaparken ben çocuklara göz kulak olmasını bekledim..
Tuvaletin kapısını açık bırakıp yan gelip yatıyor odaDA ömerde banyoda küvetteki suyu yalıyor...açk kalmış ömer böyle böyle yapmış diyorum
aaa hatrlamıyorum diyor kapyı kapatıp kapatmadığımı diyip çkıyor işin içinden
yani bir üzlme aaa diyip şaşırma..yok
angeli78 dediği gibi haksızlığa gelemiyorum..çok iyi davrandım
bişey sıkıntı yaptı oğullarım yapmyor dedi...ben yaptım özdüm
ama olmuyor....dediğiniz gibi ben yaptıkca sinir oldu
eşim yemeği kim yaptı dediğinde hiç sesini çıkarmyor..bende ben yaptım diyorum eline sağlk diyor....eşim..kaynanada ses yok...
Neyse sizin kafanıızıı çok şişirdim....bir süre olamaycağım buralarda iyi geceler..
Helal edin hakkınıızı
kafa şişirmek ne demek...fazla uzak kalma sen ya...benim günlük rutinimde senin yazılarını okumak var...günlük gibi geliyor bana ve çok hoşuma gidiyor...gerçekten böyle hissediyorum.sıkma canını hiçbir şey için değmez...yeter ki sağlığımız yerinde olsun...
famelexin bende katılıyorum hiç sorunsuz kavgasız ev olurmu olursada tadı olmaz .hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz .hep bir şekilde çözüme gitmeye çalışıyoruz ya kendi kendimize yada karşılıklı .ama şuda varki bir çogunuzun ilk bebekleri ilk bebeklerdedirimcim sabırlar artık son noktada hatta tükenmiş ....
famelexin dediği gibi gerçekten sorunsuz aile yaşantısı yok restleşmelerde sıkça çekiliyo biliyosun daha geçenlerde bizde restleştik ama olmuyo gidemiyoruz çünkü bunlar gerçekten evliliği bitirmeye değmez ne zorluklarla bu günlere getiiryoruz yuvamızı kaynana yüzünden bişey olursa çok üzüleceksin diyeceksinki bizim sorunumuz yoktu başkaları sebep oldu ne gerek var başkaları yüzünden eşinle aranı bozmana sinirlisin anlıyurm seni geçecek... tabi yarası kalacak
kociş aradı düzcedelermiş ayy benide iyice uyku bastı yemek yapıyorum bende yni yemek deiğim çorba aslında çay koyarım etli ekmek yaptırmışlar hazırlrım yerler devrim cadıdı ile oturuyoruz
Canancığım bi süre olmayacağım...çünki sıkıldıkca yazıyorum ve sıkıyorum giibi geliyor...en iyisi olmamak bi süre
aman bütün alıntılarım gitti :2::2:
bizde bugun hava güzel diye dışarı çıktık istinye parka gittik anam sanki millet ikiz görmemiş duruyorlar bakıyorlar ay birde durdurup ikizmi bunlar demiyorlarmı bende sizce kaçtane dedim soranlara allahım ya ne komikti....
nevra t cnm hoşgeldin aramıza ama zaten sen arada yazıyordun yanlış hatırlamıyorsam....
nefes kuzum sağol hayatım.....
firdos cnm ben ek gıdalar arası mama vermiyorum.....
doudou listeni gördüm maşallah bu kadar sık yiyorlarmı benimkiler 3-3.5 saat arayla yiyorlar....
firdos senmi sordun kuzum diş için bişey kullanıyormuyum diye ??
dırım kuzum yine sıkıntılısın eşininde böyle yapması daha insanın direncini kırar kuzum ama bencede çoğu arkadaşların dediği gibi git evine maddi sıkıntı çek huzurun bozulmasın....
Canancığım bi süre olmayacağım...çünki sıkıldıkca yazıyorum ve sıkıyorum giibi geliyor...en iyisi olmamak bi süre
ayyy evet nero sokaga çıkmak istemiyorum bazen bir çıglık atmadıkları kalıyor bende bir garip oluyorum hiçmi ikiz görmediniz diyecem olmuyacak şaşılacak tepkiler veriyor insanlar
kaçtım ben yatayım artık sabah aşımız var bakalım yarın nasıl geçecek bize öptm herkezi....
ayyy evet nero sokaga çıkmak istemiyorum bazen bir çıglık atmadıkları kalıyor bende bir garip oluyorum hiçmi ikiz görmediniz diyecem olmuyacak şaşılacak tepkiler veriyor insanlar
aman bütün alıntılarım gitti :2::2:
bizde bugun hava güzel diye dışarı çıktık istinye parka gittik anam sanki millet ikiz görmemiş duruyorlar bakıyorlar ay birde durdurup ikizmi bunlar demiyorlarmı bende sizce kaçtane dedim soranlara allahım ya ne komikti....
nevra t cnm hoşgeldin aramıza ama zaten sen arada yazıyordun yanlış hatırlamıyorsam....
nefes kuzum sağol hayatım.....
firdos cnm ben ek gıdalar arası mama vermiyorum.....
doudou listeni gördüm maşallah bu kadar sık yiyorlarmı benimkiler 3-3.5 saat arayla yiyorlar....
firdos senmi sordun kuzum diş için bişey kullanıyormuyum diye ??
dırım kuzum yine sıkıntılısın eşininde böyle yapması daha insanın direncini kırar kuzum ama bencede çoğu arkadaşların dediği gibi git evine maddi sıkıntı çek huzurun bozulmasın....
doudou ankaranın neresindesin canım?
yavrukirpi sanada sormuştum ama cvp yazdıysan göremedim cnm..
3 kişimi olduk ankaralı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?